Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
07.04.2006 14:15:05
|
|
|
Scart kirjutas: |
ravenclaw kirjutas: |
Tavaliselt müüakse maha oma account kui inimene on lõpetanud mängimise ja selle hind on ca 300.- (tavaliselt see ei sisalda mängu aega, sest eelmine mängija on kogu aja ära kulutanud) ja sinna tuleks juurde osta siis kas krediit kaardi teel 1 kuu mängu aega ca 210.- või 60 day gamecard ca 450.- nii et võib tõesti olla et võidad 100.- kogu selle diili peald ja seda muidugi kui leiad kellegi kes oma accounti sulle 300.- maha müüb. |
tahaks näha sellist inimest, kes on nõus oma akkaunti sellise hinna eest ära müüma natukenegi korralikuma akkaunti hind algab 1000st kroonist ja tipneb 20-30 tuhandega. |
loomulikult on sul õigus ja pean tunnistama et ei ole väga kursis accounti hindadega ma lihtsalt võtsin selle 300.- siinse teema postitusest (keegi mainis et oli sellise hinnaga siit HV-s accountid saanud) aga otse loomulikult account mis sisaldab lvl 60 tegelst epic itemitega maksab rohkem
ma lihtsalt üritasin selgitada asja et ei tule palju odavam osta kellegi account koos mängu ajaga kui osta orig mäng
huvitav mida endast sisaldab account mis maksab 20k peab ikka natuke segane ka olema et ühe tühise accounti pärast selline summa välja käia
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
07.04.2006 14:39:38
|
|
|
Ravenclaw kirjutas: |
huvitav mida endast sisaldab account mis maksab 20k peab ikka natuke segane ka olema et ühe tühise accounti pärast selline summa välja käia  |
20k ühe teatud akkaunti eest on täiesti normaalne hind, isegi odav, kui numbrid mis on pakutud on ulatunud mithe tuhande euroni
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaco
Kreisi kasutaja

|
07.04.2006 16:22:42
|
|
|
no küll leidub segaseid igasuguseid ja igal pool. lõi ju alles mingi vidukil silmadega isand oma sõbra kasti, kuna too tegi tema uue virtuaalmõõga neti kaudu vedelaks.
samas 20k mängu alla panna... peab ikka enda raha pääle õite tige olema. see mudugi aint minu arvamuse avaldus:)
_________________ ka pimedus liigub valguse kiirusega. |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
07.04.2006 16:32:35
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ravenclaw kirjutas: |
huvitav mida endast sisaldab account mis maksab 20k peab ikka natuke segane ka olema et ühe tühise accounti pärast selline summa välja käia  |
20k ühe teatud akkaunti eest on täiesti normaalne hind, isegi odav, kui numbrid mis on pakutud on ulatunud mithe tuhande euroni  |
aga mis see teatud account sisaldab et keegi üldse selle eest 20k või isegi rohkem välja käiks ?
tõesti kui paps on miljonäär siis ei pea raha peale tige olema aga vot siis oled tõesti raha peale tige kui sul ei ole paps miljonäär ja sa ostad omale sellise accounti
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
07.04.2006 21:20:20
|
|
|
huvitaks ennast ka.. milline account läheks 20000 eegu eest? sai uuritud ebayd ja seal pakutud hinnad eriti üle 300 dollari ei küündinud.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pihv
HV veteran

|
07.04.2006 21:51:07
|
|
|
Inimene kes ostab arvutimängu accounti 20k eest on nupust nikastanud. Inimene kes ostab accounti 1000 eek eest on kah imelik ja peaks natuke järele mõtlema. Kogu WoW mõnu seisneb enda tegelase kujundamises, tegelase arengu käigus sõprade leidmine jne. Need tegelased kes accounti ostavad, ütleme nii et ma tunnen neile kaasa ja neil pole õrna aimugi kuidas arvutimängu nautida.
|
|
Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.04.2006 01:36:11
|
|
|
Pihv kirjutas: |
Inimene kes ostab arvutimängu accounti 20k eest on nupust nikastanud. |
on sul vähematki aimu, mida kujutab endast euroopa ühe edulisema gildi MT account? i guess not
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.04.2006 04:28:11
|
|
|
ja mis seal peal saab siis nii väärtuslikku olla? tier2 set? haah. bwl i loot pole elu sees 20k väärt, ega pole seda guild ise ka . aq40 s ei dropi ka elu sees sellist looti mis oleks paarikümmet tuhandet krooni väärt, isegi c'thuni on vist heal juhul paar korda tapetud? ja ma eriti ei usu et keegi nendest loodi saajatest oma kontot müüks. no 20k võibolla ta kindlasti oleks nõus müüma, aga kes on nõus ostma?
VÄÄRtus on suhteline mõiste, asi on väärt niipalju kui tema eest ollakse nõus maksma. see kui KEEGI tahab müüa 20k oma kontot, ei tähenda et kõik seda ostma kukuksid. igasugused rikkurid kellel valuuta väärtusest aimugi pole, tasuks mainimata jätta, kuna selge see, et nemad siin maailmas ei ela.
ja mida üldse kontode puhul väärtustada? raha? ainuke asi mida konkreetselt MÜÜA saaks (aka wow egold). p0rple things? või karakteri peale kulutatud inimtunnid. sel juhul võiks juba puhta Rank14 equipped chari eest küsida kopsaka summa, kuna rank14 saamiseks on vaja rämedalt nolifeda (skillist ei räägi keegi, tänapäeval puhtalt kaasamängimisega võimalik rämedat honorit teenida)
ja pealegi, KES ütleb et mingi konto kuskil guildis on 20k väärt? onu kes kontot mängid? mõni segane kes ujub rahas?
erandid on alati, aga erandid kinnitavad ka reeglit.
ja hetkel ei leia minamitteühtegi väidet, miks peaks mõni konto 20k väärt olema. isegi10k. või 5k.
1000 veel, kuna mängu hind on ca 700, siis 300(+- paarsada) kannataks veel epixxx geari eest juurde maksta.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
08.04.2006 10:23:27
|
|
|
ebays müüdi suitsukonisid ka...keda kotib mis hind on? piisavalt loll peab olema et osta
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.04.2006 10:51:21
|
|
|
painkillah kirjutas: |
ja pealegi, KES ütleb et mingi konto kuskil guildis on 20k väärt? onu kes kontot mängid? mõni segane kes ujub rahas?
erandid on alati, aga erandid kinnitavad ka reeglit.
ja hetkel ei leia minamitteühtegi väidet, miks peaks mõni konto 20k väärt olema. isegi10k. või 5k.
1000 veel, kuna mängu hind on ca 700, siis 300(+- paarsada) kannataks veel epixxx geari eest juurde maksta. |
once again, kui ei tea, ära räägi.
|
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.04.2006 10:56:54
|
|
|
Scart, selleasemel ,et oma lõpmatu tarkusega hüpata nagu uhke koolilaps,võiksid meid siis valgustada selle asemel, et enda jura siin ajada "appi ma tean MT konto väärtust ja sa ei tea OMG NOOB".
natuke lapsik, kas pole?
aga mul on ka kaks epicut juba, ma ruulin ka!
nii, et kui sa ei suuda mulle (ja ka enamustele siin) ära tõestada MIKS mingi lambikas konto on väärt 20k eesti raha, siis parem ära too seda teemat enam esile.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
coldbomb
HV vaatleja
|
08.04.2006 19:00:00
|
|
|
Proovin omalt poolt lisada midagi teie arutelusse.
Otsisin googli abil paar saiti kus pakutakse power-leveling teenust. Kahel esimesel saidil oli power-leveldamine lvl 1-60 hinnaks umbes ~$265 ( ~3450kr ) ajavahemikuks oli uhel nendest pandud 16-19 paeva. Vorreldes neid kahte saiti (tundub ,et pole tegemist sama grupi lehtedega) on enamvahem konkurentsi keskkonnas valja kujunenud hind selle tegelase jaoks kellel on vaga suure toenaosusega uleni roheline varustus ja on just saanud lvl60. Siin on koige suurem rahaline vaartus antud ajale, mis on kulutatud selle peale et saada tegelane level 60.
Tavaliselt on vahemalt minule jaanud mulje, et hiina farmerid ei kai kohtades nagu BWL voi MC et varustust muretseda. Juhul kui nii ka oleks usu mind, et hind rohkem kui kahekordistuks. Kui tegu on farmeritega siis voib arvata, et suurem osa raidijatest sisaldab teisi farmereid. Nii voib toesti saada itemset kiiresti kokku sest sa voidad koik vajalikud esemed esimesel voimalusel. Seega suurema grupi puhul ei pruugi hinna tous olla nii suur.
Votame nuud tava mangija kes on oletatavasti mitmeid kuid nt MC's kainud, et oma itemset kokku saada. Tema kulutab palju rohkem aega asjade kogumiseks. Lisaks sellele voib arvega kaasa tulla alte, raha (sellelgi suht kindel hind kujunenud), igasuguseid vaartuslike itemeid jne.. Mina olen arvamusel et 20,000kr pole sugugi nii utoopiline summa.
Sorry oma kehva gramatika ja tapitahtede puudumise parast See mis siin kirjutasin on vaid minu isiklik arvamus.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Djomka
Kreisi kasutaja
|
08.04.2006 20:44:21
|
|
|
sa kirjutad ajast...aeg on suhteline nagu painkillah ütles, ma võiksin enda chari müügile panna ka 50k krooni eest, sest ma olen mänginud aasta otsa ja olen just nüüd saanud epic asjad peale endale, kuid samas teised võivad kõike seda teha ühe kuuga ja müüa enda char maha 1500 krooni eest...nagu ennegi ütlesin on aeg suhteline ja seda ei tasuks kohe mitte hakata panema hinna määrajaks, pigem on ikkagi selleks epic asjad, erinevad setid jne...
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.04.2006 20:50:03
|
|
|
kes on tava mängija?
kui võtta tavamängijaks tavalise raidguildi liikme, siis on neid ka laest lakke. üks guild teeb nädalas niipalju mc/bwl/ony rune, et uus tegelane saab üles gearitud nädala paariga.
mida me siis väärtustame? tal on ka samad asjad, võibolla ka sama raha, ja keegi ei välista, et ta nt 1 kuu jooksul omale 2 high end equipped alti teinud on, kuna guild on sedavõrd võimas.
siis on see, kes leveldab ennast pikka aega 60ks, leiab mõne algaja guildi, kes alles proovib zg. paari kuu pärast suudavad juba raggy maha võtta. läheb veel kuu ja tal on ka lõpuks tier 1 seljas.
kumb sellest kontost siis kõva 20k väärt oleks?
siin ma ei näegi põhjust, miks peaks mingi konto 20 000 väärt olema.
leveling serviis on teine asi, mille eesmärk on puhtalt ostjale alustamiseks lvl 60 char pakkuda - siin saaks võibolla tõesti pakkuda leveldamis-equip teenust kliendi soovile mis oleks väärt kõrgemat hulka.
jah ja siin pean tõesti nõustuma - et kiirelt leveldatud hai end equipiga char kliendi soovil VÕIKS äärmisel juhul olla 20k väärt,kus majority hinnast moodustab siis nn kiire teenus.
aga kas saame väärtustada kellegi poolt mängitud karakterit? eriti nii kõrgelt?
kui me ei tea kui palju vaeva sinna alla on pandud, kui kaua ta raidinud ja mänginud on, teame vaid equipi mis seljas - siis vaevalt.
mõtle, mis oleks vaev teenida suvalistel tugeva raidguildi liikmetel pappi teenida. ostad konto, leveldad üles (no näiteks kui võtta kõik mängutunnid kokku, siis on 19 päevaga võimalik mc geared char kätte saada) ning maha müüa väidetava käreda summa eest.
mida me siis siin õigupoolest väärtustame, kas kulutatud aega, kas neid ilusaid lillasid itemeid, või mida?mis oleks siin 20tuhandet väärt kui tegemist ei ole tellimistööga. kontol olevat raha?
ma kardan et kui nii oleks ühe konto hind 20k eeki, oleks enamus suured raidguildid sellise tegevuse peal väljas.
siiani pole aga oma serveris küll sellisest käitumisest kuulnud.
|
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.04.2006 21:25:27
|
|
|
link :: kae siit
painkillah kirjutas: |
ma kardan et kui nii oleks ühe konto hind 20k eeki, oleks enamus suured raidguildid sellise tegevuse peal väljas.
siiani pole aga oma serveris küll sellisest käitumisest kuulnud. |
sest arathoris pole sellised gildid? ma mängisin seal 6 kuud, peaks nagu teadma
20000 on nii mõnegi akkaunti eest muuseas vägagi soodne hind, see et sina seda ei suuda mõistvat... on sinu asi.
usa ühes teatud realmis müüdi ashkandi 150 taala eest ja see on kõigest 1 relv, slotte on eq aknas 13 ning alati on item sette rohkem kui 1, tee matemaatika ja mõtle oma sõnade üle uuesti järele. 2 warri seti eest 300+ taala küsida oleks ikka väga odav, lükka siia otsa onyxia ja nefi ja osiriani peade jupid jne jne jne. korralik gear, mõnusalt raha = tohutud summad wowi accountide eest.
lingil siis kõigest mõned accountid
viimati muutis Scart 09.04.2006 00:59:07, muudetud 2 korda |
|
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
08.04.2006 23:45:34
|
|
|
Kuidas see tohman sinna Stormwindi sai? Keegi lasi endal järele joosta või mingi bug? Igaljuhul mõnus laastamine.
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
09.04.2006 10:05:29
|
|
|
Mulle räägiti et horde 40-man raid tõmbas ta sinna kaasa ...ja nüüd on vist kollide linna tõmbamine keelatud,aga julm ikka.Terve stormwind segamini,blizz pidi restart tegema.3 minutiga peab ta ära tapma muidu ta muutub tugevaks ja saab iga tapmise pealt elusi.Kui vaatate siis näete ise kui palju shadow palle ta saadab...
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
09.04.2006 11:17:13
|
|
|
Uursin natukene ja sain teada, et Kazzak spawnib Blasted Landsis, ning sealt oli teda varem võimalik Stormwindi tõmmata.
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
bodyrocker
Kreisi kasutaja

|
09.04.2006 12:00:30
|
|
|
Julm Oleks ise tahtnud seal olla
|
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
09.04.2006 12:03:42
|
|
|
IF-i tõmmati meil üks servant of allistarj, terve IF oli segamini, ah esine plats oli tühi, algul vaatasin et wtf..nagu teada seda venda ple võimalik tappa kui questi ei ole:P Päris mitu ehad tundi käis peksmine. Viidi kunni juurde a kunn ei teind väljagi.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
coldbomb
HV vaatleja
|
09.04.2006 14:23:01
|
|
|
Meie serveris see ka paar korda juhtunud. Nuud vist lubati karistusi jagada nendele kes seda teevad.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
mairox
HV vaatleja

|
09.04.2006 17:43:52
|
|
|
Sõber mul siin jutustab koguaeg, kui kõvaks mänguks ikka wow kujunenud on. Ja hind on isegi alla läinud, et 500kr eest saab mängu ja mis sisaldab veel 2kuu gamegardigi, kas see on tõsi ja kust oleks võimalik saada.Sellisel juhul peaks endalegi suveks muretsema
_________________ Just buy my shitt !!! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
09.04.2006 18:31:24
|
|
|
mairox kirjutas: |
Sõber mul siin jutustab koguaeg, kui kõvaks mänguks ikka wow kujunenud on. Ja hind on isegi alla läinud, et 500kr eest saab mängu ja mis sisaldab veel 2kuu gamegardigi, kas see on tõsi ja kust oleks võimalik saada.Sellisel juhul peaks endalegi suveks muretsema  |
vat olen näinud 600.- ja sellega kaasnev 1 kuu tasuta aga 500.- ja 2 kuud pole veel näinud : P
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|