praegune kellaaeg 25.06.2025 13:48:00
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
onufred
Kreisi kasutaja

|
03.04.2006 15:50:14
|
|
|
kas keegi teab kas on kuidagi võimalik müüa pudeleid millega saab lvl maas hoida et skille õppida mult üks tahtis osta 5 pudelit 500 000 eest kuid kui müüma hakkasin ütleb et neid asju ei saa müüa
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
08.04.2006 09:00:18
|
|
|
Tere. Pole pikka aega postitanud, nüüd teen kerge vahekokkuvõtte.
Praegusel hetkel olen lvl22. Raha on 250k ja mõned itemid veel. Paar Elixiri samuti. Eila sain üpris kena hinnaga Weapon Elixiri. Ainult 100k . Hiljem pakkusid erinevad tüübid mulle 300k eest Elixire. Samal tüübil oli veel 1 Protector Elixie mida müüs 25k eest. Selle laksutasin 55k eest müüki, et kerget - % vähendada. Selle Elixiriga sain endale veel +3 Lvl21 Speari. Kui +4 saaks veel peale ajada, siis oleks üpris kena asi.
Eila sain veel tehtud 200 Tiger Skin Questi mis on juba alla 20 meestel ammu tehtud... Ma ise liiga ettevaatlik vist. Täna üritab teha selle Ghost Bug-s Eggs Questi ära. Reward on üpris luts, aga idee järgi peaks seal kenasti XP-d saama. Arvatavasti ostab kuskil 500HP+MP potioni kaasa. Ma olen täheldanud, et sellise kogusega veab täpselt kuni nodi purunemiseni Chakji Workerite peal. Veel on miskipärast nii, et Eastern Ferry-s on Droprate suurem kui Westernis. Ma ei tea miks, pealegi asjad on kah paremad. Eila sai veel ostetud Mars Gold Ring 10k eest. Asjal oli Phy 4.7 Mag 4.4, aga mis peamine. 9% oli veel El. Shock Reduce. Vaatasin, et üpris kena asi ja nii see minu kotti sattuski. Siiani pole SoS itemi saanud. Läksime ühe sõbraga White Tigers koksama, sama tüüp sai SoS itemi. Mingi lvl21 Protector asi kah veel. Kui ma olin lvl19, siis sama tüüp tõmbas ühe SoS itemi veel nina alt ära. 2vs1 võtsime Giantit maha, aga siis ma ei teadnud, et Heuksal+Lightning saab korraga kasutada. Lõin vähem ja tüüp sai SoS itemi.... Samas mingi hea item ei olnud, aga praegu sai küll hea asja. Mag on suurem kui mu Sungdo Silk Suitil, suht suva.... Eks täna loodetavasti Donwhangi tegelased Dropivad mõne SoS itemi. Kui sealt ei saa, siis egas midagi... Chakji peale treenima. Võtab Questi vastu ja taguma. Kõige rohkem ma vihkan neid "kogumis" Queste. Parema meelega võtaksin samapalju mob-e maha. Kusjuures ma "avastasin" hea Giant Spawni koha. Siiani ma olen seal kõige rohkem Giante näinud, aga on väga tüütu koht. Esiteks on seal väga palju White Tigereid ja veel rohkem Bandits. Viimased tegelased ajavad tõsiselt närvi. Fire junniga hitib heal juhul -5, aga ilma selleta saan mingi -50. Eile võtsin samas kohas maha mingi 5White Tiger Giantit ja 1 Bandit Gianti. Kuigi.... Mitte kui midagi head ei saanud üheltki. 1 Tiger droppis Return Scrolli ja mingi Inferno Silver Necklace. Müüd eriti ei saanudki. Lõpus sain veel tavalise White Tigeri käest Shield Elixiri. Kusjuures Shield Elixire on täiesti võimatu müüa. Eila müüsin ikka mitu mitu tundi, aga ainult 1 õnnestus maha müüa, aga samas muu läheb üpris kiirelt. Jangan Storage kõrval müüs üks tegelane mingit "imemõõka". Asi oli lvl16, SoS ja Mag oli umbes 200-220. Crit oli vist 11 kah isegi. Hinnaks oli 5.5Mil. Eks tänase päevaplaani ma juba selgitasin ära. Teha Ghost Bug Quest, minna taguma Chakji Workere Questiga, Kokku on vist 3 Questi. Mõlema Ferry pealt peab saama veel... Enam ma hobust ei kasuta, saab kiiremini, aga see sureb väga kiirelt. Parema meelega lähen jalgsi ja üritan võtta maha kõik mis ette jääb. Saab vähemalt XP+SXP.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
08.04.2006 12:01:25
|
|
|
Maagia relval on critical mõttetu...annab heal juhul 10 extra damaget juurde.
Pure str,fire jms. vendadel on aint kasulik see.Ise tegin miski lvl 10 pk spree mingi aeg tagasi
Aga jah toredad jutud hommikukohvi kõrvale
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
09.04.2006 18:21:08
|
|
|
Uus "jutuke". Täna sain 600 Chakji Questiga ühele poole. Selle käigus õnnestus veel saada üks Weapon Elixir. Veel õnnestus saada lvl24. Kohe suure hurraaga tegin selle lvl24 Heuksal värgi ära. 3 Combo vist. Ma pole siiani aru saanud, mida on kõige "kasulikum" teha. Igast lisaboonused olen viinud nii kõrgeks kui vähegi saab, aga nende active asjadega pole eriti kuskile jõudnud. Heuksali alt on kõik asjad lvl1. Lightningu alt on ainult viimased 3 tegemata. Lightningu esimene värgendus lvl9 ehk max. Praegu lasen Chain spear Tiger + Lightningu esimene värgendus.
Lõpuks õhtu poole võtsin vastu velle 150 munakese Questi. See oli eriti hea laks. Mingi esimesed paar mob-i läksid tühja, aga siis saabus üllatus. Shield Elixir:) Selle krabasin kiirelt invi. Vahepeal sain veel Wi Scale asju kah. Peale seda sain veel ühe Hunters Hook Glavie kah. Peale seda saabus suur suur mõõn. Mingi 4 Giantit võtsin järjest maha, isegi 4k Goldi ei saanud. Just olin pääsenud 10 eluga ja täis healinud kui tuli Devil Bug kallale. Sellele lasin kiire lõpu peale ja ossa raks mis üllatus mind tabas. Eelnevatel kordadel oli mult 2X SoX item eest võetud, seega ma teadsin mis on mis. Võtsin kähku asja üles ja karjusin Friend Listis ja Partys, et sain SoS itemi. Kuskil pealt 100. Ghost/Devil Bug-i vaatasin asja üle. Ossa raks mis üllatus veel omakorda tabas. Ei olnudki Seal of Star vaid hoopis Seal of Moon. Lvl21 Silk Suit pealeselle. Ainukene puudus mis mind natukene kurvaks tegi oli, et Female item. Statsid on lausa võrratud võrreldes minu Sungdo Silk Suitiga. Võibolla ostab veel Protector Elixiri ja teeb +2 sellest. Saaks Mag Def-i 40. Kerge pilt kah veel sellest iludusest:
http://img423.imageshack.us/img423/5797/sroclient20060409162613663tt.jpg (Pilt on veidikene suur)
Kuna mul endal on Male account, siis pole sellega eriti midagi teha. Eks arvatavasti müüb maha. Kogu probleem seisneb pigem ühe asja ümber. Mis hinnaga müüa? Lvl21 SoS itemid millel on veel omakorda +1-+3 maksavad kuskil 3-5 milli ümber enamasti(Heade statsidega), aga palju küsida sellise asja eest? Ma pole eelnevalt nii võimast 3. degree Garm itemi näinudki. Physical Defence on isegi parem kui Lvl21 Armouril. On kellelgi mingit hinnaklassi pakkuda? Ise arvan sellise asjanduse hinnaks kuskil 8 milli kui veel Elixiriga üle käia. Selle eest saab juba suht kobeda Lance. Ahjaa... Veel üks asi. Enam ma vist Garm iteme ei kasuta. Protector iteme hakkan vist kasutama. Armouril on üks viga ja Garm-il teine viga. Prot oleks selline vahepealne. SoX Prot paneb pmst mõlemale poolele pauguga ära. Praeguse seisuga on vist 90 munakest veel vaja koguda. Homme hakkab uuesti mune koguma. Täna enam pole mingit lootust... Lagg oli juba kuskil 12 ajal üpris kõva. Kasutasin veel Tiger Violence Scrolli kah ära. Heal juhul pool sellest sain kasutada. Muu läks Laggi nahka. Täna ma pmst terve päeva ainult inisesin, et asju ei saa ja asju ei saa. Esmalt Weapon Elixir ja nüüd veel see kah. SoM vidina jätan ma esialgu panka. Uurib natukene hindasid ja siis müüb kerge juurdehindlusega maha. Pildil on näha üks tegelane nimega negativetwo. See sama tegelane on nii palju halba õnne toonud . 2vs1 Bandit Giantit maha võttes lõi tema rohkem ja sai SoS Crowni endale. Hiljem kui olime mingi lvl20, läksime White Tiger-s maha võtma. Mina võtsin Gianteid maha, et saada SoX itemi. Tema läks võttis niisama ühe White Tigeri maha ja sai Lvl21 Male SoS itemi. Mina jäin samal päeval pmst tühjade kätega. Shield Elixiri vist sain. Tal täpselt sama sündroom. Kui üle tunni aja pole saanud uut "mänguasja", siis kisa lahti.
Garm värgendusega üpris kena võtta neid Devil Bug-e maha. Kui nad selle "Poisoni" vms asjaga sorgivad, siis saab kõvasti vähem sisse. 3 Combo attackiga nad pmst jõuavad ainult ühe sutsaka sisse väänata. 300+300+650 ja ongi maas. Imehää asi see kohe. Täna üritab Stalli püsti panna ja oma Elixirid maha müüa. Ma ei tea kas müüa Weapon Elixir maha... Sest kuna ma võibolla võin tabada naelapead ja leida mingi +2/+3 Lance odavalt, siis saaks natukene sellele vedurile kütet juurde väänata. Praeguse seisuga lähevad Shield/Accsessory Elixirid, Accsessory itemid ja mõned kehaelemendid müüki. Vaatab palju õnnestub maha kupeldada. Eriti palju ei saa müüa, kuna kui näiteks netis surfad samal ajal või maili kontrollid, siis läheb arvuti suht kooma. Vanemad kah teevad "kerge" sõnalise ravi ja teevad arvutile resa . Eks hommikul ennem kooli minekut slave tööle ja Stall püsti. Viimane kord kui sellise asja tegin sain oma Crit 13 Spearidest ja muust nodist lahti. Ainsana müüsin veel ühe Crit 9 Swordi hiljem 1.5X NPC hinnaga maha kuna Potionide jaoks oli raha vaja. Praeguseks ma lõpetan. Millaski teeb jälle "kergemat" sorti kokkuvõtte.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
maarjuzz
HV vaatleja
|
09.04.2006 19:25:55
|
|
|
Basic gendre changing item!
Kui ma õieti mäletan siis see oli ju lvl1-3 armorite jaoks
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
09.04.2006 19:58:09
|
|
|
maarjuzz kirjutas: |
Basic gendre changing item!
Kui ma õieti mäletan siis see oli ju lvl1-3 armorite jaoks |
Ahjaa. Tänan. Meelde tuli see. See Tool maksis mingi 75-100k Jangani rahva seas. Eks hakkab seda jahtima:P Mitu korda seda ühte vidinat kasutada saab?
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
09.04.2006 20:34:10
|
|
|
ühe korra saab ainult seda kasutada, need sos itemid lvl 21 mida müüakse 3-5 milli eest on kindlasti relvad, ma arvan, et selle silk suiti eest saad heal juhul 1 milli kui sa otsustad kunagi selle maha müüa
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Xenomorph
Kreisi kasutaja
|
13.04.2006 13:22:09
|
|
|
Ma ei tahaks asju lambi hinnaga maha müüa ning küsin teilt mis summaga on mõttekas müüa 500MP scroll ja Triger scroll i
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
14.04.2006 10:51:41
|
|
|
Olen lvl9
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
14.04.2006 16:33:38
|
|
|
StaticX kirjutas: |
Ma ei tahaks asju lambi hinnaga maha müüa ning küsin teilt mis summaga on mõttekas müüa 500MP scroll ja Triger scroll i |
MP Scroll 40-50k, Triger Scroll mingi 25-35k.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
14.04.2006 20:28:09
|
|
|
kui ootad kuni event läbi saab siis nende asjade hinnad tõusevad
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
14.04.2006 23:32:02
|
|
|
Täna sain Lvl26. Praeguse seisuga vist ei hangi endale Silver Lance-t. Vahe on ainult mingi +10, kui sedagi. Täna üpris hea päev olnud. Kokku sain 5 Egg-i, siis natukene Wi/Chok Scale nodi. Paar Speari ja mis peamine.... Weapon Elixir:) Selle ma arvatavasti säästan mingi hea Speari jaoks. Kui leiab kuskilt mingi +2 Speari kas siis Dropi või ostmise läbi, siis hea ju teha seda natukene paremaks. Täna sain veel eriti "mõnusa" tünga kah. Mul oli mingi 5 Hyngdo Ghost Soldier(Ei ole kindel kas on nii) lippu veel vaja, aga HP Potionid otsas. See krdi AutoPotion sööb 1 potioni asemel 3. HP on ammu fullis, aga see aina pugib peale. Mitusada Potioni selle nahka läinud. Nad võiksid selle kah ära parandada, et kui Small Potionid otsas, siis võtaks kohe Mediumi ette. Vahest on ülla ülla surm sellega tulnud... Täna sai natukene Hunteri ametit kah harrastada. 2 Player Thiefi lõin maha ja peale seda veel mitu NPC thiefi. Ühe korra sain ise kah läbi Player Thiefi surma. Tegelane tõmbas mingi -8000 sisse ilma Berserkerita. Peale seda ma enam küll ei lase pidevalt Hunter Zoot peal ringi. Sõbraga leiutasime välja ühe süsteemi kuidas tõsta oma Hunter XP-d. Meil mõlemal samad lvl-id, seega NPC thief Spawn peaks umbes sama olema. Kogu point seisneb selles, et üks viskab Trader Zooti peale, istub kaamli selga ja passib, teine viskab Hunter Zooti peale ja ootab millal NPC Thief Spawnib. Kogu asja mõte on võtta neid maha ilma surma saamata. Kuskil avalikus kohas lendavad mingid lvl30+ tegelased peale kelle maha võtmine ei ole sugugi lihtne, eriti veel Pure INT mehel. Asukohaks valisime Grasslandi. Seal pole neid Auto-Attack Monstere kah ja ainsana kes seal elutsevad on mingi lvl4-lvl10 tegelased kes ei ohusta kuidagi seda olemist. Hiljem näiteks kui 30 minti möödas toimub asjade vahetus. Nüüd viskan mina Trader Zooti peale ja ronin kaamli peale ja tema on Hunter. Praeguse seisuga pole me veel asja proovinud. Pidime proovima, aga siis oli mõlemil see 200 Hyngdo Ghost Soldier lipu Quest pooleli. Temal oli mingi 20 veel ja mul oli mingi 70 veel. Kusjuures, sama ajaga suudan mina koguda umbes 2X rohkem lippe. Pmst asi selles, et mina mängin päevas vähe, aga tema palju. Ma jõuan selle ajaga 3-4 maha võtta sama ajaga mis temal kulub ühe peale. Lõpuks sain ikkagi ennem valmis. Tal mingi kamm, et nett kaob vahest ära vms. Seekord juhtus vist jälle sama asi. Eks homme proovib teha tutvust selle süsteemiga. Peab ohtralt Large ja Medium Abnormal Cure Pille varuma. Tavaliselt on eriti "hubase" olekuga need Ice Thiefid oma Bow-idega. Lightning Thiefid oma Spear-idega ei paku eriti pinget, ainult tihti peab Potione sisse vehkima. Raiped löövad palju ja veel kuradi kiirelt kah. Viimasel ajal on mingi ull killer-sõbra mängimine lahti löönud või on see koguaeg olnud. Umbes, et tulen löön sinu maha, siis res-in ja siis lööb su uuesti maha. Vahepeal on muidugi "I dont kill you anymore my dear friend" jne. Paras BS on. Paar korda olen kogenud ka Backstabbimist. Mingi 5 kesi tegime "Prodigy Cape" tripi. Olime mingi 5vs3 mingi suht tugevate tegelaste vastu, järsku üks meie omadest keeras ära ja lendas mulle kallale. Üpriski ebameeldiv kogemus oli see. Õnneks on see, et PvP ei kaota XP. Mingi tööameti juures kaob vist ainult 1.5k XP ja veel tööameti XP. Praeguse seisuga olen 4% Hunter. Hunter XP 3250. Homsega vaatame, kui süsteem funkab, siis üritab mingi 15% peale teha. paar tunnikest puhtalt NPC Thiefe maha võtta pole mingi probleem. Ma ei saa aru miks pole varem selle peale keegi tulnud. Kas see ei toimi või on selline asi keelatud? Kes seda teab.... Igatahes homme saab selgust. Minul küll pole tahtmist Janganist Donwhangi ja vastupidi rännata läbi Ferry. Kõige rohkem ajavad Chakjid ja Earth Ghostid närvi. Viimased on imo kuradi naljakad . Korra juhtusin mööda minema kui üks tegelane fightis selle Earth Ghost Giantiga. Tegelane virutas Ghostile mingi Crit hiti sisse(numbreid ei mäleta), peale seda päästis Earth Ghost vihase põrsakisa lahti. Ootasin mis edasi saab. Aega võttis, aga asja sai, siis kui see giant maas, siis vibutas veel selle "lihanoaga" ja kukkus. Üks lamp asi on see, et nad on küll paganama kiired. Pükseldavad ringi nagu kanad, aga. Miskipärast kui jooksed eest ära, nad nagu jooksevad selga sisse, aga ei löö. Kui seisma jööd, siis saad kena laksu sisse. Need vidinad on ju nii palju kiiremad. Loogilise koha pealt nad peaksid kasvõi hoo pealt mingi 50% oma tavalisest damagest sisse väänama, aga ei sedagi. Mitte, et ma seda sooviks, vaid see oleks palju loogilisem, aga samas ma ei tahaks seda. Praegu on niigi hull lasta vihasest "nugadega tõuguparvest" läbi kus iga tegelane väänab kuskil -120. Samas jooksed edasi selle 2X% Increase asjaga eest ära, ampsad Potioni ja jõuadki ohutusse kohta. Supergod, tänan hea nõuande eest. Selle peale ma ei tulnudki, et oodata Eventi lõpuni selle müügiga. Muide, mida saab selle Monster Summon Scrolliga teha? Mingi "special monsteri" välja kutsuda kes on umbes sama tugev kui sina, aga mitu korda rohkem elusid ja suurema Def-iga. Täna ma nägin mingit 0 Monsteri keda üritasid võtta maha mingi 10 tükki. Kogu värk kestis üle 3 minuti. ise lõin umbes 12X -400 sisse raipele, aga ennem võeti see vidin maha. Kokku sain mingi 180XP. Hiljem vaatasin mis asi see särab seal. Mingi 4 või 5 hunnikut Goldi. Igas hunnikus oli kuskil 1-1.1k Goldi. Ahjaa... 5 Eggi vahetasin veel ära kah. 2 Person Monster Summon Scroll, 1 Special Return Scroll, +500MP Scroll ja veel vist 3000 Goldi kah. Korra vahetasin 3 Eggi ringi. Vastu sain mingi 3+3+3k Goldi.... Ehtne ebaõnn. Nagu ka siis kui sain 2 Eggiga 2 Prot. Elixiri. Üritasin teha +4 SoS Bodyt, aga kukkus läbi. 2 Elixiri läinud ja veel see algne +2 kah läind. Kena pettumus oli. Arvatavasti enam ma ilma selle "Lucky" asjata üle +3-me ei ürita valmis teha. Eriti Weaponi puhul. Haige laks võib olla kui on olemas juba +2, siis veel +4 "Lucky". Igal juhul ma üritaks sellest midagi valmis teha. Maksku mis maksab, aga hea vidina saaks. Arvan, et praeguseks aitab. Homme üritab pajatada oma kogemustest selle Trader/Hunter asjaga.
Edit: Mis Monsteritest hakkab tulema see "Elite" rühm ehk Gianti ja Unique vahepealne? Muide. Praeguse seisuga kõige tugevam koll kelle maha võtnud olen, on Chin Tombi lõpus olev tegelane. Mingi lvl30 vms. Selle molkuse peale kulus mingi 3HP Potioni vist. Tegelane väänas mingi -300+ iga löögiga sisse. Õnneks ta ei löönud nii kiirelt. Rahulikult, aeglaselt, tugevalt, aga seegi polnud piisav, et mind maha võtta. Mingi 5tk võtsin maha, sellest aitas kah. Spawn Delay on pagana pikk ja mitte midagi ei saanud kah sealt. Vist 300 goldi sain kokku... Selle eest poleks saanud isegi uusi Potione osta. Varsti müün oma SoS Silk nodi kah maha. Shelter Holyword kraam tuleb peale juba. Homme üritab sussid kah hankida. Male Holyword asju vähe liikvel . Ainult mingi Female kraam.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
15.04.2006 02:15:12
|
|
|
elite kollid on ainult unique elukate juures, niisama nad ringi ei jookse. neid kolle mis seal chin tombi lõpus on leidub donwhangis päris palju
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
NuCleo
Kreisi kasutaja

|
15.04.2006 10:26:15
|
|
|
Ma lõin ka üle tüki aja eile mängu lahti, uuendas ära. Siis ronisin oma tegelase juurde Xianisse. No ÜLDSE ei saa mängida ju.. Läägib nii hullusti, et ma ei saanud linnast väljagi liikuda. Täiesti jube..
_________________ 'sup? |
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
15.04.2006 22:43:36
|
|
|
supergod kirjutas: |
elite kollid on ainult unique elukate juures, niisama nad ringi ei jookse. neid kolle mis seal chin tombi lõpus on leidub donwhangis päris palju |
Kuidas on Tiger Girl-iga? Umbes mingi 10 Tavalist White Tigerit, 5 Championi, 1 Elite ja 1 Unique? Ma pole kunagi suutnud leida seda Unique Tigerit. Paar korda otsinud küll, aga ennem on maha löödud. Giantid juba üpris nõrgad ja dropivad low-lvl asju, aga samas rahvas nopib sealt suht kenasti SoX iteme.
Edit: Praeguse seisuga võtan kerge pausi. Täna läks "väheke" sitasti. Sõbraga saime Hunter/Traderi asja tööle, siis hiljem läksime tema Guldi kaaslastega veel edasi hubatsema. Hiljem sain ka ise Guildi. See selleks. Olime Western Ferry juures kui mingi lvl60 Thief meid kõik 4vs1 maha võttis. Suht haige laks. Peale seda Res-iti mind ära ja ma tapsin ühe minig lvl21 Thiefi ära veel. Ootasin Ferry juures. Vaatasin, et mingi Merciless Snake Speariga tegelane tuleb. Lendasin kähku kallale, aga tüüp fikseeris asja ära. Umbes mingi 1.5 seci ennem seda kui kallale sain, oli Thief Zoot maas. Peale lendasin kohe hops Lightning+Heuksal ja väntasin -900 sisse ja tüüp surnud. peale seda tuli see "murder" status. Oh seda nuttu ja hala... Mingi 4 kesi võeti kohe peale seda mind maha ja jäin ilma oma armsatest Loyang Silk Trouser +2-st... Imehää vidin oli. Noh, egas midagi. Läksin Jangani, panin nodi panka ja üritasin siis sellest lahti saada. Hiljem vaatasin, et mis kuradi kamm on, et SP-d vähevõitu. Kurat peale igat suremist tõmbas -20 SP-d kah veel maha, nagu XP-st veel vähe oleks. Asi lõppes sellega, et olin 13SP-ga ja mingi 80% @ Lvl25.... Tõsiselt ajas närvi. Praegu võtan vist kerge pausi. Väga sitt lugu... 3 Eggi vahetasin kah ringi... Ja mida ma sain siis kah? 1 Special Return Scroll, 3000 Gold ja Accsessory Elixir. Totaalne kahjum. Oleks saanud 150k munasid müües, aga kui poleks riskinud, oleks võibolla jäänud millestkist heast ilma, aga riskides jäin enivei sellest ilma. 0 Tulemus päev. Hunter XP sain 6% peale. Praegu vist on see 5% peal.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
16.04.2006 04:38:08
|
|
|
Hmmm Tiger girl ongi ju unique koll ja ta spawnib rohkem kui 10 tavalist 5 champi ja 1 eliidi tavaliselt on kokku mingi 50-100 tiigri kurat seda teab palju sel neid eliite ja giante on asi näeb kuidagi nii välja
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
16.04.2006 09:42:57
|
|
|
Alla 1.5k HP pole lootustki seda maha võtta arvatavasti. +500 HP Scroll peale. Isiklikult laseksin algus ThunderSky Force+Ghost Spear. Sellega väntab 5-le elukale korraga sisse, või siis selle Heuksal Stuningu asjaga. Sellega tõmbaks paar tegelast selle Unique ümber kuivale. Ma ei saa ise väga palju väita, kuna ma pole seda tegelast isiklikult kohanud. No umbes piltide järgi on näha, et väga palju Black Tiger-eid on seal, natukene tavalisi Tiger Giante ja kenasti White Tiger-eid. Isegi kui ma kunagi üritan selle Retke vastu võtta, siis arvatavasti tuleb osta Large Potionid ja Large Abnormal Cure pillid. Võibolla ajan asja liiga kulukaks sellega, aga kogemus on kogemus. Muide, mida head võib ka üks Tiger Girl maha visata? On ka selliseid "tühju"? Mitu korda Gianti maha võtnud, aga ei viska isegi mitte Goldi maha.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
16.04.2006 14:12:40
|
|
|
saab tavalise medium potionitega ka hakkama ja sa ei saa kunagi teda üksi tappa alati on sel mingi ~10 inimest veel teda taga ajamas 1.5k eludega saab kenasti hakkama seal dropid on repair invalid saast tavaliselt
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
16.04.2006 21:19:40
|
|
|
Elulahe päev jällegi. Sain uuesti @ lvl26 tagasi ennast. Käisin korra WC-s ja jätsin Autopotioniga afki mõnekümneks sekundiks, arvatavasti oli mingi kerge lagg ja Autopotion ei töötanud ning surnud ma olingi. Noh, sellest sain üle. Treenisin ennast umbes 15% peale edasi, siis sai MP Potion-i varu otsa. Võtsin 420HP+220MP, aga vähe oli.... Oleks pidanud kuskil 250MP kaasa võtma, siis oleks saanud võrdselt lõpuni. Noh, egas midagi. Tulin tulema. Kuskil Earth Ghostide juures hakkas mäng ära keerama. Andis valesid käske jne.... Mina klikkasin edasi, mees liikus tagasi jne. 3 Earth Ghosti olid peal. Ootasin paar sekundit ja olin jälle jalul. Noh, mis siis hikka. Medical Hand-ga lasin elud täisa jõudsin Demon Horse-de juurde. Seal ajasid mind juba 2 Demon Horset+2 Earth Ghosti taga. Tulemus=Surm. Noh, sain jälle jalule. Kiirelt jooksin ja jooksin. Lõpuks kui jõudsin Donwhangi august sisse kuhu enam monsterid ei tule, oli mul 200HP ainult alles. Earth Ghost oleks võin Crit Hitiga vabalt veel korra maha võtta. Noh, oi ma olin vihane. Umbes siis kui ma jäin afki ennem, siis tagasi tulles lendasin veel Guildist kah välja. Umbes, et ma käisin välja "raha kogumise" idee Guildi jaoks mis ühele tegelasele ei meeldinud. Peale seda üritasin saada ühte teise Guildi, aga see küsis suht haiget liitumistasu. Donwhangis hubatsesin niisama ringi. Sain endale veel Shelter Holyword Shoes. Üpris hea hinnaga veel... Mingi 22k vms. Asi oli ikka suht hea võrreldes poe kraamiga. Repairisin oma nodi ära kah... Täna otsustasin müüa poodi maha oma nodi, mida ma olin müünud juba ligi nädal aega ja mis ei leidnud ostjat. Kena laar nodi läks. Sain veel 3 Eggi kah. Sain ühe mingi X Scrolli, siis Special ja tavalise Return Scrolli. Ennem seda ostsin veel 2 muna 40k eest ja mis ma sain? 2X3k Goldi . Samas võrreldes eelmiste asjadega olen vihaselt +-is omadega. Keegi rääkis, et peale Eventi lõppu kaovad asjad ära, on see tõsi? Kui nii, siis peab kiirelt oma asju müüma hakkama. Mul mingi 1 5 Person Monster Scroll, 2X 2 Person Monster Scroll, 4 +500HP Scroll, 5-6 +500 MP Scroll, 1X Shield, 2X Accsessory, 1X Protector ja 1X Weapon Elixir ning mõned X Scrollid. Munade ostu peale kulutanud umbes 250k, aga.... Päevas saan umbes 3 Muna näiteks, Event kestab mingi nädal aega, kokku oleks müügi eest raha saanud üle milli kui müüa @ Hotan või Donwhang. Janganis lihtsalt rahvas ei osta kui hind on üle 40k. Vahepeal õnnestus saada ühe väga hea tegelase käest 6 muna 30k eest. Ei hakanud edasi müüma, vaid parema meelega proovisin õnne ja nagu eelnevates postitustes mainisin, asi tasus ära. Eks vaatab, kui saab mõne hea vidina hea hinnaga, siis ostab ära selle. Alles ükspäev sain MP Scrolli 5k eest ja eila sain +500 HP Scrolli 10k eest. Sealt samast sain Protector Elixiri 30k eest veel lisaks. Mingi tegelase käest sain veel 2 Person Scrolli 50k eest Janganis. Tavaliselt on selline imevidin 150-200k. Samas praegu mul ei ole mingit ideed mida nendega edasi teha. Kas kasutada ära, või säilitada edasise müügi jaoks? Raha oleks suht palju tulemas, aga see XP mida hiljem nende abil saada võib on väga väga suur. +500 HP Scroll on lausa nagu Must Be asi Pure INT mehel. Kahjuks on need hinnad kuskil 40-60k ringis ja keegi MP Scrolli vastu vahetada kah ei soovi. Praeguse seisuga hakkan mingit Guildi otsima. Üritab rääkida "The_Shadow" Guildi liidriga. Äkki saab sinna sisse. Kui ei saa, siis ega midagi pole parata. Täna oli kah eriline... Mingi siis kui ma olin lvl22 ja treenisin Chakji peal, siis pakuti võimalust tulla TERMINATORS Guildi tasuta, nüüd küsisin mingi lihtliikme käest, et saaks sisse, ütles kohe: "NO!". No ma ütlesin, et uuri oma sõprade käest järgi. Pealt 15 Minti tuli vastus, et 100k vaja liitumistasu. Millest see erinevus? Kui saab 300 Curst Hearti kokku, siis arvatavasti lasen Skillist mõned asjad maha. Praegu mul Lvli ja Skilli vahe ainult 1 Lvl. Eks treenib edasi. Eriti nagu SP-st loobuda kah ei tahaks. Omal ajal ei olin piisavalt nutikas, et alustada Farminguga, nüüd vitsad nüpeldavad. Müüsin veel oma lvl19 SoS Silk Hoodi 350k eest maha. Igast Loyang Hoodid hakkasid juba paremaks minema. Polnud enam mõtet hoida alles. Igatahes, täna õnnestus ürpis edukalt asju müüa. Oma ATR 73 Lvl21 vibust sain kah lahti, küll aga uskumatu hinnaga. Sama vibu seisis mingi nädal aega Stallis umbes 3+ tundi päevas ja keegi ei ostnud, täna lõpuks läks minema see. Donwhangis käisin ringi ja seal olid ATR 65 vibud umbes +10k minu hinnale veel otsa. Haigus kohe. Miks ma nii palju rabelen selle rahaga? Ma ei taha lasta raha seisu alla 1 milli. Arvatavasti lükkan panka selle. Praegu on umbes 400k ringis seda "vaba raha". Ma ei saa aru kuidas rahval veab... Päevast päeva mõni tegelane nopib SoX iteme maast ja müüb need kohe maha või kui on mingid head asjad, siis kasutab ise. Ma ei saa aru, kuidas saab üks Silk Hood nii palju kaitset anda:S Täna Hyngno Ghost-ide peal andis see vihaselt tunda, et olin maha müünud. Umbes mingi +20-40 Damaget lendas sisse. Korraks sain isegi mingi -290 Crit Hiti sisse mis lausa ehmatas ära. Praeguseks on piisavalt lugemisainet:) Homme taas.
Edit: Jajah, viga oli sees. Tänud märkimast. Kusjuures aati lähevad need 2 segamini. Ikka juhtub
Edit2: Kahes kohas see sama viga. ATR=Attack Rating
viimati muutis tormiimpreza 17.04.2006 22:49:39, muudetud 3 korda |
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
supergod
HV kasutaja
|
17.04.2006 13:16:01
|
|
|
evendi lõpus kustutatakse monster scrollid ja munad ära ülejäänud asjad jäävad alles. Kui oled xianis siis võid meie guildiga liituda
|
|
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
17.04.2006 15:42:47
|
|
|
supergod kirjutas: |
evendi lõpus kustutatakse monster scrollid ja munad ära ülejäänud asjad jäävad alles. Kui oled xianis siis võid meie guildiga liituda |
Ok, eks ma ostan suure hulga potione ja kasutan need ära. Mina neid vininaid teiste rõõmuks küll ei kupelda. Muide, Guildiga liituks küll. ma Dreambox-i nime all.
Edit: Eiei.... Scrollid müüki. Proovisin esmalt kasutada 2 person Monster Scrolli. Mingid 2 üpris suurt Earth Ghosti tulid välja. Mõlemad spawnisid minu ümber, surin. Lendasin Janganist uuesti siis sinna, võtsin 1vs1 neid maha. Tuli jälle mingi nõme laggihoog peale ja surin taas. Teist korda tagasi minnes olid juba kollid läinud. Kusjuures, Monster Scrollide hinnad räigelt langenud. Donwhangis müüakse mingi 250k ringis neid. Janganis veel võid müüa kuskil 300k eest.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lenat
HV vaatleja
|
17.04.2006 18:19:41
|
|
|
Ossa raks,on sul mõni pilt ka sellest crit 63 vibust?see tundub natuke liiga võimatu minujaoks.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
17.04.2006 19:11:38
|
|
|
Tema jutu kohaselt on see 73...heh sellist pole silkroadis imo olemas.
Mingi 12-18+ on mängus max critical vist.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
tormiimpreza
HV kasutaja
|
17.04.2006 23:00:12
|
|
|
Praeguse seisuga olen uues Guildis. Scrollid ja Elixirid on müüdud. Ainsana vist 1 Accsessory Elixir jäi alles. Tänase päeva lõpuks oli mul pangas 8 +500 HP Scrolli ja 3 +500 MP Scrolli. Lisaks veel neid Special Scrolle kah natukene. Homse päeva lükkan täielikult TG Huntimise peale. Ostsin Potionid valmis, Repairisin asjad kah ära. Kokkuvõttes, sättisin valmis. Mees praegu Janganis ootab "minekut". Tänase päeva lõpuks oli raha 1.69 milli kokku. Samas on seda väga vähe ikka minu Lvl-i seas. Enamusel jookseb juba teine miljon. Eks mingi süü oli alguses ka nende Disconnectidega. Stalli ei saanud üldse pidada, aga nüüd.... Ptui,ptui,ptui kõik ok. Vahest väga harva lendab korra, aga seegi mitme mitme päeva tagant. Seoses selle Criticaliga veel. Ise olen omanud 2-t Crit 13 Speari, aga sõbral oli mingi Lance millel Crit 14. Oma silmaga seda ma veel näinud pole, aga uurida tasub. Esimest korda käisin täna Hotanis. Natukene nalja oli kah seal. Kuskil Storage lähedal nägin mingi 4-ja tegelast müümas lvl1 Cotton Suite umbes 2 mil 1 vidin.... See juba nagu Janganis mõni küsib HP Herbi eest 3 milli. Väga ebahubane. Eks kui homne päev õhtusse jõuab, siis annab ka TG Hunti tulemustest teada. Muide, kui mingit kirjaviga kohtate, paljun märkige ära kah millisel real viga asub. See "memuaarikomme" hakkab suht ajudele seoses selle veaotsinguga. Eks kerge tuhin oli peal ja sealt ka vead tulevad. Homseni.
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|