praegune kellaaeg 20.06.2025 02:19:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kutu
HV vaatleja

|
04.02.2003 19:38:08
Kuidas kaitsta FAT-i? |
|
|
Kuidas kaitsta Fat-i, olen mitu korda põrganud vastavale ajuvabadusele. Panin teise kõva vabale otsale ja see kavatses mu teise ketta tundmatuseni ära moondada, nii, et nätas 0 baiti ja RAW süsteemi. Pärast kahepäevast pusimist ja ümberkopeerimist ning taastamist õnnestus alles failid kätte saada... Äkki on kellelgi sama jama juhtunud? Andke nõu!
|
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
04.02.2003 20:07:26
|
|
|
mis OS-d kummalgi kettal ja on ja kas teisel on nt ntfs?
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
kutu
HV vaatleja

|
04.02.2003 21:33:04
|
|
|
Tjah, väike selgitus: tõmbasin vanast 486-st kõva välja (Win 95), oli vaja file ümber võtta... Oli teine 261 MB, kui sain ta uude systi (XP), siis pärast avastasin, et teine kõva, mis oli samuti sec. siinil tegi mulle ära...... Kui hakata mõtlema, äkki tegin ise lolluse - nimelt olid nad äkki korraga Masterid või Slave'id... On see võimalik?
P.S. Veel üks täiendus - kõva mille ma juurde panin (millelt andmeid oli vaja) oli FAT 16 ilmselt, kõva, mille ta p....e keeras oli ennem FAT 32 ning muundas selle PÄRAST TAASTAMIST! - NTFS - iks!!! Võimalikkus???
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|