Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 44, 45, 46  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 26.03.2006 10:53:37 vasta tsitaadiga

tsihh, keera auto teistpidi sis saad välja thumbs_up.gif 8)
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UrmoZ
HV Guru
UrmoZ

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2006 14:09:09 vasta tsitaadiga

mob 5210

peale kooli sai siis kodu poole astutud, kui mulle just helistati... hakkan siis mobla põuetaskust välja kiskuma, aga krdi lukk poolenisti kinni kiilunud icon_neutral.gif
sai siis kerge jõuga välja tõmmatud, aga kuna hoidsin telefoni ainult kahe sõrmega tagaosast kinni, lendas too paraja hooga taskust välja
kuna selle mobla korpus on mingi plastmassi/kummi segu, ei jäänud see kukkudes asfaldile muidugi pidama, vaid pani põrgates ees "jooksu", kuskil 3m "lidus" teine (ju siis põrkas nurkade peal, kui nii hästi eest ära pani)

teistel oli vist hea vaadata kuidas "mingi loll ajab mööda tänavat telefoni taga" icon_smile.gif

egas midagi moblaga juhtunudki: rääkisin kõne lõpuni, pühkisin telefoni tolmust puhtaks ja astusin edasi

asi juba paras ront küll, aga peab vastu icon_smile.gif

viimati muutis UrmoZ 26.03.2006 14:11:46, muudetud 3 korda
Kommentaarid: 219 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 199
tagasi üles
tsihh
HV veteran

sõnum 26.03.2006 14:24:19 vasta tsitaadiga

mtimmo kirjutas:
tsihh, keera auto teistpidi sis saad välja thumbs_up.gif 8)

IRW. Päris nii karmiks asi ei läinud. Sain telefoni kätte ilma midagi lammutamata, nimelt kindalaeka alt käega kobades. Miks ma küll eile selle peale ei tulnud...
Kommentaarid: 59 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 58
tagasi üles
Life's god
HV vaatleja

sõnum 27.03.2006 14:33:01 vasta tsitaadiga

Nii, kahjuks juhtus enda telefoniga selline imelik asi. Ema hakkas pesu pesumasinasse panema, ja pani minu püksid, mille taskus oli Alcatel OT 535. Peale 1.30 tunnist pesu võttis ema riided välja jamobla kukkus püksi taskust välja:P Enam pilti ette ei võta:P:S
hmekk
HV Guru
hmekk

sõnum 28.03.2006 01:08:14 vasta tsitaadiga

enda 6820 õnnetused:

kukkus kapipealt morsisisse - ei juhtunud midagi
kukkus kapipealt õllesse - nüüd ei kuule mind keegi, ega mina kuule kedagi - ainult kui lülitada kõlari peale

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 28.03.2006 02:08:50 vasta tsitaadiga

mnjaah viimane asi mis minu vana romu Siemens ME45 -ga juhtus oli see, et silm ei seletand enam hästi ja peenmotoorsed liigutused sujusid sips kahvasti - lõpptulemus on see, et displeil on ilus konikõrvetusjälg icon_biggrin.gif Aga hea tümikas on teine, igalt poolt alla kukkunud ja igale poole vastu lennanud ja siiamaani funkab vigadeta thumbs_up.gif eriti ei karda vargust ega kaotamist kah - kes seda ärakulunud nuppudega ja paari küljestkistud kumminuputa tellist ikka tahab icon_rolleyes.gif Tõeline töökindel vanakooli rotikas icon_wink.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 28.03.2006 02:48:27 vasta tsitaadiga

minul:
telefoniks nokia 3510i
pole midagi erilist juhtunud, aga olen päris mitmeid kordi telefoni hommikul voodist küljealt leidnud. icon_lol.gif
sellele on lihtne põhjus. kuna mu äratuskellaks on ülalkirjeldatud telefon ja mina olen hommikuti raske unega, siis tavaliselt peale äratuse edasi lükkamist ei ole käsi jõudnud telefoni tagasi kapiäärele asetada ja nii ta jääb mul kätte. siis vaid aja kysimus kuna ja kuhu ta edasi võib rännata.

sõbrannal:
telefoniks on vist nokia 3100 vms täpselt ei mäleta.
1. kord kukkus rattaga sõites teele(öösel pimedas). kui märgati kohe teed mõõda tagasi sõitma, ja helistama. tänu helistamisele märgati telefoni mis pimedas helendas, muidu oleks see keskmiselt suur kaubaauto arvatavasti yles sõitnud asjast. autojuhi kaasreisija siis märkas icon_razz1.gif

2. kord rattaga sõites (seekord päeval) kukkus jälle telefon teele. kui märgati jälle tagasi sõitma telefoni järgi. aga seekord niipalju ei vedanud.. miski oli asjast üle sõitnud. display ja korpus läks vahetusse ja vbla veel midagi ja töötab siiani.
tal veel jamasi olnud kylle leviga ja softiga. kes teab mis tal sellega veel juhtunud on(millest mina ei tea) icon_razz1.gif
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 28.03.2006 02:53:15 vasta tsitaadiga

Hästi müstiline mul olnud miski 35 telefoni alates esimesest liitumisest 95 või 96 ei mäleta hästi icon_redface.gif ,(EMT max aeg GSM)ja miks minul ei ole juhtunud ühtegi isidenti TELEFONIGA.Äkki on asi kasutajast kinni beer_yum.gif beer_yum.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
CALEB
HV kasutaja

sõnum 28.03.2006 06:46:13 vasta tsitaadiga

Omal ajal kukkus 3210 JAWAga sõites mingi saja pealt taskust välja. Põrkas tükk aega teine, imekombel jäi aga terveks sest oli ümbritsetud nahkkotiga. Sama kott päästis antud telefoni veel ärapõlemisest, kui see kord lõkkesse kukkus ja jättis telefoni terveks ka autoavariis: 120 km/h kraavi, turvavöö oli lahti, lendasin rooli otsa, telefon rinnataskus - ainult vööklamber pilbasteks.
Hiljem ostsin Samsung SGH-T100 (maksis siis 5000 EEK). See kukkus peldikupotti urineerimise ajal. Kiiresti käsi potti, telefon välja, aku tagant ära, telefon kraani all puhtaks ja kuivama. Töötab siiamaani (hiljuti vahetas omanikku).
Oli veel "töötelefon" nokia 6310, mis maksis omal ajal 5200 EEK. Oli... kuni õhtul pimedas aias maha kukkus ja hiljem otsima minnes avastasin, et koer, vana tõbras, pidas mingiks kondiks vist...
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Anti

sõnum 28.03.2006 07:00:17 vasta tsitaadiga

CALEB kirjutas:
jättis telefoni terveks ka autoavariis: 120 km/h kraavi, turvavöö oli lahti, lendasin rooli otsa, telefon rinnataskus - ainult vööklamber pilbasteks.
saved by the cell-phone 8)
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
Mihkel.
HV Guru
Mihkel.

sõnum 28.03.2006 18:17:15 vasta tsitaadiga

CALEB kirjutas:
Omal ajal kukkus 3210 JAWAga sõites mingi saja pealt taskust välja. Põrkas tükk aega teine, imekombel jäi aga terveks sest oli ümbritsetud nahkkotiga. Sama kott päästis antud telefoni veel ärapõlemisest, kui see kord lõkkesse kukkus ja jättis telefoni terveks ka autoavariis: 120 km/h kraavi, turvavöö oli lahti, lendasin rooli otsa, telefon rinnataskus - ainult vööklamber pilbasteks.
Hiljem ostsin Samsung SGH-T100 (maksis siis 5000 EEK). See kukkus peldikupotti urineerimise ajal. Kiiresti käsi potti, telefon välja, aku tagant ära, telefon kraani all puhtaks ja kuivama. Töötab siiamaani (hiljuti vahetas omanikku).
Oli veel "töötelefon" Nokia 6310, mis maksis omal ajal 5200 EEK. Oli... kuni õhtul pimedas aias maha kukkus ja hiljem otsima minnes avastasin, et koer, vana tõbras, pidas mingiks kondiks vist...

See võis mõnus olla. icon_lol.gif
Kommentaarid: 91 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
mmz
HV veteran

sõnum 30.03.2006 09:28:02 vasta tsitaadiga

Ei saa mina aru kuidas on võimalik mobiili wc 'sse kukutada. Kus kohas te neid küll hoiate icon_neutral.gif
Kommentaarid: 120 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
zercs
HV kasutaja

sõnum 30.03.2006 14:19:00 vasta tsitaadiga

mul oli mõni aasta tagasi 5110. icon_biggrin.gif
kukkus see 4-nda korruse koriori aknaäärest alla esimesele välja. vastu betooni. ainuke viga mis tekkis, oli see, et akukinnitus läks üks katki. muidu töötas väga hästi edasi.
teine: Alcatel ot557. garaazis autorehvi vahetades kukkus telliskivi peale. ekraanile sain uue taustapildi, aga seda kahjuks pealepoole muud kraami icon_razz.gif ei näe eriti enam midagi seal.
kolmas: Samsung E760. täiesti kriimuvaba telefon oli.. niikaua kuni autos libises kurvis armatuurilt maha põrandale ja sõber vist astus peale sellele. muud viga pole kui et kriimuline on see ilus metall hõbeosa. icon_sad.gif
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 87
tagasi üles
m!kk
HV vaatleja
m!kk

sõnum 30.03.2006 15:45:03 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif Head lood ikka...
Enda 6100 tembutas nii kaua kuni olin sunnitud selle ise vastu maad põrutama!
Nimelt oli vaja teha vajalik kõne aga telefon ütles et paigalda Sim-kaart. Lülitasin ilusti välja kõik aku värk välja jne. sai siis samamoodi kõik tagasi topitud ja ikka "paigalda Sim"... tegin veel korra puhastuse ja ikka "paigalda Sim" no lõpuks tegin seda protsessi juba ja kannatus katkes. Vahe peal proovisin veel telefoni igatepidi kokku pressida ja toksida õrnalt. pärast tükk aega sim kaardi korduvat paigaldamiseks ütles ka aku et on kohe kohe tühi ja siis nagu Vihast NOKIA peale läks see lendu. Viha poleks üldse nii suur kui kõne tegemine nii tähtis ei oleks olnud. icon_rolleyes.gif

XsXn0
HV kasutaja
XsXn0

sõnum 31.03.2006 18:04:20 vasta tsitaadiga

Mingi pidu oli emal, sõbrad külas. Veini ikka oli ja see oli laualinale valgunud. Sõber pani 3310 kogemata sinna veini sisse. Hiiljem oli telefon täitsa peerus icon_biggrin.gif.
hentz88
HV kasutaja
hentz88

sõnum 31.03.2006 18:14:12 vasta tsitaadiga

Meil oli korvpalli võistus ja sõber ise ei mänginud, lubas, et tuleb platsi äärde ergutama. Istus seal natuke ja isu tuli õlle järgi. Käis siis poes ära ja peale 5 õllet oli tahtmine WC-sse minna. Ise samal ajal rääkis telefoniga. oli jõudnud häda ära teha ja just sel hetkel kukkus telefon potti. Ei tahtnud ka potist palja käsi seda telefoni välja võtta nii mõtlesgi et laseb vee peale. Ja sinna see telfon läksgi mõõda torustikke alla. Telefoniks oli siis 5210(oli vist see põrutus ja vee kindel) mis võibolla siia maani tõõtaks
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 31.03.2006 19:32:51 vasta tsitaadiga

hentz88, 5210 on kõige ebakindlam telefon just põrutuse ja vee suhtes.. Ma ei saa aru, miks nad seda reklaamivad sellisena. Klassivenna endine 5210'le pidi aastaga ostma 4 uut korpust, telefon läks lihtsalt taskus katki.. icon_neutral.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
madex
HV kasutaja

sõnum 31.03.2006 19:40:53 vasta tsitaadiga

Hmm?Mina olen oma 5210 kukutand iga viisiga ja korpus polnud ühtegi korda katki läinud?Aga üks sõber mängis oma Nokia 2100-ga rahvastepalli ja viskas ikka päris tugevasti kuni tuli kiri paigalda SIM kaart aga väikese kaardi näppimisega sai selle korda ja nii olidki vahetunnid sisustatud rahvastepalli mängimisega mobiiltelefoniga,kuna palli kellelgi ei olnud ja mingit paberikäkki ei viitsinud ka keegi teha,et sellega mängida.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
hentz88
HV kasutaja
hentz88

sõnum 31.03.2006 19:45:33 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
hentz88, 5210 on kõige ebakindlam telefon just põrutuse ja vee suhtes.. Ma ei saa aru, miks nad seda reklaamivad sellisena. Klassivenna endine 5210'le pidi aastaga ostma 4 uut korpust, telefon läks lihtsalt taskus katki.. icon_neutral.gif

vat ei tea. üks tuttav kukutas meelega oma 5210 õlle kannu ja pärast tõõtas väga edukalt edasi
tagasi üles
Paaver
HV veteran

sõnum 31.03.2006 19:57:46 vasta tsitaadiga

mul tekkis yhel sõbral lihtsalt taskus telefoni displayse suur mõra.

telefoniks siis yber 1337 purunematu 5140
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 60
tagasi üles
hentz88
HV kasutaja
hentz88

sõnum 31.03.2006 20:02:50 vasta tsitaadiga

kuskil just oli uurimus, et mingi 75% telefonidest purunevad tänu kitsastele taskutele. Ja ülejäänud 25% vee kahjustused jne.
tagasi üles
Ty
HV kasutaja

sõnum 31.03.2006 20:04:58 vasta tsitaadiga

ostsin telefoni ja samal päeval kukkus sopa sisse.
õnneks töötas pärast seda.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 31.03.2006 20:11:14 vasta tsitaadiga

Vend siis soomes sadamas jamas telefoniga (neljapäeva õhtul). Nokia 6100i vmt (ei meenu enam täpne mudel). No kõlar ei töötanud enam hästi (metall puru pidevalt täis) ning kukkus seda sadamas lammutama kruvika ja näpitsatega. No ühte kruvi ei saanud lahti ja siis proovis toore jõuga seda kruvi tirida, kuid nii õnnetult, et ekraan tuli koos kinnitustega plaadi pealt lahti (põõrdumatu kahjustus plaadile, kuid asi ise töötab, ekraan mitte) ning järgmine päev ostis uue telefoni. 8)

Tal muidu neid telefoni läbi metall puru, põrutuste, joomingute käigus ja keevitamise juuresolekul rääkimistega neid telefone ikka suht palju kaotsi läinud ja ära lõhutud. Siia saaks päris pikka nimekirja välja tuua icon_eek.gif

tagasi üles
ummy90
Kreisi kasutaja
ummy90

sõnum 01.04.2006 13:07:11 vasta tsitaadiga

massu kirjutas:
Vidget kirjutas:
massu, Sinu müügikuulutus allkirjas saab peale seda postitust uue väärtuse icon_wink.gif

Hehee icon_razz.gif see telefon mis alla kukkus ei olnud see 5510, sest see mis alla kukkus läks ikka katki icon_rolleyes.gif

minu 5510 oli icon_smile.gif selle kukkumise käigs lendasid minema volume nupud ehk mikrolülitid (või ainult üks ei mäleta) iga korraga sai ikka korrus kõrgemale mindud kuni 4. korrus vastu tuli, õnnelik kukkumine, telefon nüdseks laua peal juppideks, hakkas ikkagi lõpuks jamama. aga õnnelikud kukkumised järelikult icon_wink.gif
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 32
tagasi üles
Karr000
HV veteran

sõnum 01.04.2006 14:46:48 vasta tsitaadiga

Aastakese tagasi kukkus 3310 Kuutsekal tõstuki peal käest lumme (nimelt rääkisin tõstukil telefoniga, kui mingi suusataja otsa kukkus). Arvasin, et kivist telefon, küll töötab edasi ja ei hakanud isegi kuivatama. Hiljem autos enam tööle ei läinud. Võtsin ta osadeks, kodus panin uuesti kokku ja lülitasin sisse. Läks tööle. Panin siis laadima, kuid aku hakkas surisema ning telefon jäädavalt surnud. Võtsin asendustelefoniks riiulilt vana 2110, panin laadima, käis prõks ja telefon enam elumärke ei näidanud. Paari päeva pärast loovutas õde mulle enda 3210. Käis paar päeva ilusti, siis sai aku tühjaks. Panin laadima ning enam seda telefoni kasutada ei olnud võimalik. Kurat teab, mis nendega juhtus, kuid tööle läks neist hiljem vaid 2110. (Seda pärast displei vahetust)
Ehk siis nädala ajaga kolm telefoni tundmatul põhjusel telefonikalmistu poole.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 88
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Naljakad juhtumised arvutimaailmast »  Teie õnnetused mobiilidega. mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 44, 45, 46  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.