Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  Mac märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 21, 22, 23  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 29.03.2006 10:25:10 vasta tsitaadiga

Eraser, jutt ongi selles, et kui asi istub Aplikatsioonis v. aknahalduris, siis istub ta "liiga k6rgel". Kernelis istuks asi j2lle liiga madalal.
6ige koht on userspaces, teiste appide "all" -- sellisel juhul paistavad FTP/SSH/SFTP teenused nagu kylge monteeritud KETTAD absoluutselt K6IGILE appidele.
Tagumine aeg hakta fuset OSXile portima... ilmselt teeniks portija 1000ndete t2nu icon_wink.gif

A.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Eraser
Kreisi kasutaja
Eraser

sõnum 29.03.2006 11:44:20 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Eraser, jutt ongi selles, et kui asi istub Aplikatsioonis v. aknahalduris, siis istub ta "liiga k6rgel". Kernelis istuks asi j2lle liiga madalal.
6ige koht on userspaces, teiste appide "all" -- sellisel juhul paistavad FTP/SSH/SFTP teenused nagu kylge monteeritud KETTAD absoluutselt K6IGILE appidele.
Tagumine aeg hakta fuset OSXile portima... ilmselt teeniks portija 1000ndete t2nu icon_wink.gif

Mind kui tavakasutajat ei huvita mitte üks põrm, kuidas see lahendatud on. Mina lihtsalt ootan teatud funktsionaalsust ja punkt.
Kommentaarid: 33 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 29.03.2006 12:10:36 vasta tsitaadiga

FUSE käib ikka läbi kerneli filesystem callide, mis võib liiga piirav abstraktsioon olla osadele rakendustele. Osad rakendused näiteks võivad võrguprotokollide puhul tahta näidata tõmbamise kiirust ning teatud juhtudel ei plokipõhine pöördumine võimalik, mis puhul võib olla otstarbekas failisüsteemi kasutusmalli muuta. Kui võrguläbipaistvust realiseeriv teek on kerneli kohal, siis rakendused, keda ei huvita saavad oma võrgu läbipaistvuse nagu ikka, aga rakendused keda huvitab saavad võrgupöördumisi optimeerida.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Eraser
Kreisi kasutaja
Eraser

sõnum 29.03.2006 22:02:42 vasta tsitaadiga

Nii. Õppimisprotsess jätkub ...

See FUSE nimeline asi icon_razz1.gif

stepzter kirjutas:
FUSE käib ikka läbi kerneli filesystem callide, mis võib liiga piirav abstraktsioon olla osadele rakendustele. Osad rakendused näiteks võivad võrguprotokollide puhul tahta näidata tõmbamise kiirust ning teatud juhtudel ei plokipõhine pöördumine võimalik, mis puhul võib olla otstarbekas failisüsteemi kasutusmalli muuta. Kui võrguläbipaistvust realiseeriv teek on kerneli kohal, siis rakendused, keda ei huvita saavad oma võrgu läbipaistvuse nagu ikka, aga rakendused keda huvitab saavad võrgupöördumisi optimeerida.

Mnjah ... minu jaoks oli see praegu võõrkeeles icon_razz1.gif

Ma pole siinosas kohe kindlasti mingi asjatundja ning ilmselt just sellepärast tunduvad need kaks lauset mulle kuidagi vasturääkivad.

OFFF kirjutas:
Ajad oma MacFUSE k2ima ja kasutad oma-lemmik-editori, ....

OFFF kirjutas:
Tagumine aeg hakta fuset OSXile portima... ilmselt teeniks portija 1000ndete t2nu

Kuidas siis lugu nagu on - kas on olemas Macile mingi vidin, mis võimaldaks seda teha?

Taco HTML Editor

Esmase kasutamisega tuli meelde selline varasem mõte ...

fedja kirjutas:
5.1. Mulle see ühtne menüüriba meeldib, kõik on alati seal, kus ma seda otsin. icon_smile.gif

Jep, aga nagu mulle tundub, siis sealt ei kipu seda kõike alati otsima. Miks? Sest silm otsib vajaliku funktsiooni ikka programmianka juurest. Tacos möllasin 5 minutit ringi. Proovisin-katsetasin. Siis tuli meelde, et Taco kodulehel oli ju kirjas, et se-ja-see funktsioon on ka olemas. Vaatasin veel minut aega ringi. Siis plahvatas taas, et ... icon_evil.gif ... õigus jah - siin on ju see ühtne menüü teises ekraani otsas. Intuitiivne? Kas on tõesti viga siis selles, et ma olen liiga kaua teisi op-süsteeme kasutanud? või olen ma lihtsalt pikkade juhtmetega? Suudab siis täitsa esimest korda arvuti taha sattuv inimene tõesti ära jagada, et mingid funktsioonid fookuses oleva akna kohta asuvad veel kusagil poole ekraani kaugusel asuvas menüüs?

OK. Aga oleme valmis leppima sellega, et harjumise aega on vaja ... seega vaatame, kuidas kuu-paari pärast lugu on icon_smile.gif

Nii küsitud funktsioonide kohta siis.
Eraser kirjutas:

1. Kas Taco võimaldab muuta otse serveris olevaid faile?
2. Kas serveris olevaid faile saab ose programmis hallata (failinimesid muuta, faile dubleerida, töölaualt otse serverisse lohistada ja vastupidi, kaustapuust koodi lohistades linke tekitada jne) ?
3. Kas kõikidele siltidele on võimalik määrata oma klahvikombinatsioon?
4. Kas Taco oskab silte automaatselt lõpetada?
5. Kas automaatne siltide sulgemine on olemas?
6. Kas küljeribal on võimalik sorteerida kaustu ja neis olevaid faile? Kas seda ka sellisel juhul, kui projektihaldurit ei kasutata?
7. Kas kirja suumimine koodivaates on olemas?
8. Kas stiillehtedega saab hakkama või on vaja kasutada eraldi editori?
9. Kas lõikepuhvri mälu on olemas?
10. Kas saab teha ja kasutada dokumendimalle? (ei ole sama, mis Code Clips)
12. Mis failitüübid tuvastatakse automaatselt?
13. Kas Taco oskab koodi automaatselt "treppida"?

Vastus lühidalt EI. Ei leidnud selliseid funktsioone.

Eraser kirjutas:
11. Kas on olemas õigekirjakontroll?

Näib et on. Kuna me eldame, et see eespool mainitud eesti keele speller töötab kogu süsteemi ulatuses, siis seega peaks see ilusasti toimima.

TextWrangerit peab veel uurima. Loodetavasti saavad seal need küsimused rohkematel juhtudel JAH-i osaliseks. icon_wink.gif

Close, Quit, Hide
Mitte, et ma selle loogikale veel 100% pihta oleks saanud, aga jätame selle küsimuse momendil siis harjumust vajavate teemade hulka.

Akende vahel valimine

1.
fedja kirjutas:

Eraser kirjutas:

Exposé kasutamine on selle poolest natsa tüütu, et vajab ka hiirega sihtimist. Sooviks sama tegevuse teha ära ainult klaviatuuriga.
Loogika loogikaks, aga taas mõttetult aeganõudev. Sobib neile, kes armastavad hiirerallit teha. icon_razz1.gif
Kujutame näiteks ette olukorda, kus mul on avatud neli Safari akent. Ning selleks, et valida momendil eesoleva akna asemel mõni teine lahtiolev aken, pean ma hakkama hiirega ringi jooksma, et seda akent endale ette saada.

Aga palun, vaikimisi on need klahvid F9, F10, F11, F12, kui soovid võide need ka teiste vastu vahetada.

Mulle tundub, et sa ei saanud mu mõttele pihta. Tahan valida akende vahel ainult klaviatuuri kasutades.
Ei mõtle ma siin siis programmide vahel valimist, vaid just akende vahel valimist. Exposé puhul toimib asi ju nii, et kiirklahv toob aknad ette ning siis saad hiirega valida akna, mis peaks aktiivseks muutuma. (Parandage, kui eksin) Kui seda hiiresõitu ja klikki saaks siin vahel kuidagi vältida, siis oleks tore. Sest just see on see mida ma siin taotlen - akende vahel valimine ainult klaviatuuriga

2. Klahvikombinatsioon (oli vist Command - Tab] jalutab läbi kõik programmid, mis on avatud. Kaasa arvatud need programmid, mille aknad on peidetud. Ometigi tehakse valitud rakendus ainult aktiivseks, aga akent esile ei tooda. icon_eek.gif

Safari
1. Tab-ide rida kippus liiga kiiresti täis saama.
2. Ei leidnud ühtegi klahvikombinatsiooni, millega saaks kiirelt erinevate Tab-ide vahel valida.
3. Kui akent suurendada maksimaalse võimaliku suuruseni, siis seda suurendatakse vastavalt sellele, et sisu ära mahuks. Kas seda on võimalik muuta?
On ju ülimalt tüütu, kui akna suurus pannakse paika parasjagu eesoleva lehe järgi ning linglt avanev leht sellesse aknasse enam ära ei mahu. See tekitab pidevalt vajaduse akna suurust korrigeerida.
4. See automaatne akna suuruse paikapanek toimib kohati erinevalt. Ühel lehe puhul tehakse aken kogu ekraani suuruseks. Teise puhul aga ainult poole jagu ekraanist. Ometigi selle esimese akna sisu oleks saanud vabalt mahutada palju väiksemasse aknasse. Mille järgi Safari siis ikka vahet teeb, et kui suureks ta selle akna tegema peab?
5. Rulliga suumimine ei toiminud. Siinjuures loodan siiralt, et viga oli hiires (Logitechi hiir).

Peidetud aknad
1. Häirib see, et peidetud akent ei saa sulgeda lihtsalt paremklikiga. Selle peab eelnevalt avama ja alles siis saab selle akna kinni panna.
Kas sellist toimimisviisi annab muuta?

2. Kui peidetud aknaid on rohkem (näiteks 10), siis on nende vahel orienteerumine palju tülikam. Kuna Exposé-ga neid ei näidata, siis peab nende juures kõige pealt hiirega vaatama, et mis aknaga tegu oli. Pisipilt on reeglina liiga väike, et sellest midagi selgelt aru saada ning seega peab lootma tool Tip-ile. Ühesõnaga tülikas ning liigselt sahmerdamist vajav asi.

Veel klahvikombinatsioonidest
Panin tähele, et faili kustutamine käib ka Finderis ainult selle käsuga Command + Backspace.
Kas seda kiirkäsklust on võimalik kuidagi muuta? Tore oleks, kui faili saaks kustutada ainult Delete klahviga.
Mina sellist muutmise varianti ei leidnud.
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 29.03.2006 22:38:41 vasta tsitaadiga

Eraser kirjutas:
Siis plahvatas taas, et ... icon_evil.gif ... õigus jah - siin on ju see ühtne menüü teises ekraani otsas. Intuitiivne? Kas on tõesti viga siis selles, et ma olen liiga kaua teisi op-süsteeme kasutanud? või olen ma lihtsalt pikkade juhtmetega?

Ilmselt oled liiga kaua teisi opsüsteeme kasutanud, mulle tundub just kirju, kui igal lahtioleval aknal eraldi menüüriba küljes on.
Eraser kirjutas:
Kui seda hiiresõitu ja klikki saaks siin vahel kuidagi vältida, siis oleks tore. Sest just see on see mida ma siin taotlen - akende vahel valimine ainult klaviatuuriga.

F10 + nooleklahvid ?
Eraser kirjutas:
Klahvikombinatsioon (oli vist Command - Tab jalutab läbi kõik programmid, mis on avatud. Kaasa arvatud need programmid, mille aknad on peidetud. Ometigi tehakse valitud rakendus ainult aktiivseks, aga akent esile ei tooda. icon_eek.gif

Kui programmil on mõni aken ka lahti, tuuakse see ka esile, minul see toimib.
Eraser kirjutas:
Ei leidnud ühtegi klahvikombinatsiooni, millega saaks kiirelt erinevate Tab-ide vahel valida.

Cmd+Shift+Nooleklahvid
Eraser kirjutas:
Kui akent suurendada maksimaalse võimaliku suuruseni, siis seda suurendatakse vastavalt sellele, et sisu ära mahuks. Kas seda on võimalik muuta?

Kui akna ise suuremaks venitad, jäetakse see suurus ka edaspidi meelde.
Eraser kirjutas:
Rulliga suumimine ei toiminud. Siinjuures loodan siiralt, et viga oli hiires (Logitechi hiir).

Hiire kohta ei oska öelda, kuid klaviatuuriga zoomimine on Cmd+Opt+ „pluss „või „ülakoma“.
Eraser kirjutas:
Kui peidetud aknaid on rohkem (näiteks 10), siis on nende vahel orienteerumine palju tülikam

Mulle akende „minimiseerimine“ eriti ei istu, aktiivse akna peitmiseks Cmd+H, kõikide mitteaktiivsete akende peitmiseks Cmd+Opt+H
Eraser kirjutas:

Kas seda kiirkäsklust on võimalik kuidagi muuta? Tore oleks, kui faili saaks kustutada ainult Delete klahviga.

Shortcut-e saab muuta System Prefrences-Keyboard alt, ehk leiad sealt midagi.
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 116
tagasi üles
Eraser
Kreisi kasutaja
Eraser

sõnum 29.03.2006 23:47:41 vasta tsitaadiga

fedja kirjutas:
F10 + nooleklahvid ?

fedja kirjutas:
Cmd+Shift+Nooleklahvid

Tänud thumbs_up.gif
fedja kirjutas:
Hiire kohta ei oska öelda, kuid klaviatuuriga zoomimine on Cmd+Opt+ „pluss „või „ülakoma“.

Tänud kombinatsiooni eest. Hiir oleks küll muidugi oluliselt mugavam, aga hädapärast käib ju seegi.

Oma viletsat silmanägemist arvestades on see endale kusjuures elulise tähtsusega element.
Eriti kui arvestada, et Safari vaikimisi-font on jube. (Sai juba esimesel korral normaalsema vastu välja vahetatud) icon_biggrin.gif

fedja kirjutas:
Kui programmil on mõni aken ka lahti, tuuakse see ka esile, minul see toimib.

Kas ka peidetud aknad?

fedja kirjutas:
Kui akna ise suuremaks venitad, jäetakse see suurus ka edaspidi meelde.

Ei täheldanud seda küll, aga eks ma püüan järgmine kord siis tähelepanelikum olla. icon_smile.gif

fedja kirjutas:
Mulle akende „minimiseerimine“ eriti ei istu, aktiivse akna peitmiseks Cmd+H, kõikide mitteaktiivsete akende peitmiseks Cmd+Opt+H

Peitmine ei ole siis sama, mis "minimiseerimine"?

fedja kirjutas:
Shortcut-e saab muuta System Prefrences-Keyboard alt, ehk leiad sealt midagi.

Ei leidnud sealt midagi asjalikku. icon_confused.gif
Vähemalt "Delete"-klahvi ei saa seostada kustutamise tegevusega.
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 30.03.2006 00:24:38 vasta tsitaadiga

Eraser kirjutas:
Kas ka peidetud aknad?

Peidetud aknad tuuakse ette, minimiseeritud aknaid mitte.
Eraser kirjutas:
Peitmine ei ole siis sama, mis "minimiseerimine"?

Minimiseerimine aka kollase nupuga dokile laskmine või topeltklikk tiitliribale.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 30.03.2006 08:20:38 vasta tsitaadiga

Eraser kirjutas:

Ma pole siinosas kohe kindlasti mingi asjatundja ning ilmselt just sellepärast tunduvad need kaks lauset mulle kuidagi vasturääkivad.

My bad. T2na ja praegu ei ole. Ma poole silmaga piilusin kirjutamise ajal netti ja j2i algul vale mulje, et juba on. Tegelt veel ei ole, mis OSS arengukiiruste juures muidugi ei pruugi veel t2hendada, et homme ka ei ole. Ilmselt OSS kommjuuniti on praegu "stand by" asendis ja ootab intel-mac'e.

Ma kardan, et ma r22gin Sinust pisut erinevat keelt, kuna ma suhtun OSXi nagu igasse teisegi *NIXisse st. ei lase ennast eriti sellest graafilisest liidesest segada, seadistan pakihalduri, sikutan mingi vidina, kompileerin kokku ja...
Ega peale Ilusa Graafikaserveri, Ilusa Aknahalduri ja *nixi puhul HARULDASE n2htuse -- toimivad graafilsied konffiutiliidid -- ju 6ieti mingit vahet polegi icon_wink.gif

A.

Eraser
Kreisi kasutaja
Eraser

sõnum 02.04.2006 09:08:12 vasta tsitaadiga

OFFF kirjutas:
Ma kardan, et ma r22gin Sinust pisut erinevat keelt, kuna ma suhtun OSXi nagu igasse teisegi *NIXisse st. ei lase ennast eriti sellest graafilisest liidesest segada, seadistan pakihalduri, sikutan mingi vidina, kompileerin kokku ja ...

See on kohe 100% kindel, et me vaatame asjadele erinevalt. icon_smile.gif
Endale selline nikerdamine ka kunagi meeldis. Praegu on aga tähtsus järjekord veidikene teine. Kõige olulisem asi enda jaoks on praegu aeg. Mulle lihtsalt ei paku huvi oma aja kulutamine selle peale, et oma arvutit tööle saada või siis lihtsalt töös hoida. Praegu pakub mulle huvi see, et töö oleks tehtud ja tehtud peab see saama kiiresti.

Tööharjumused on kõigil kahtlemata erinevad. Just sellepärast KDE mulle praegu sümpatiseeribki - selle saab ilma liiigse peavaluta oma käe järgi kohandada. Ehk siis ei pea ennast aknahalduri järgi kohandama, sest see nõuaks taas tükk aega harjumiseks. Ning ajaga ma koonerdan. icon_razz1.gif

OFFF kirjutas:
Ega peale Ilusa Graafikaserveri, Ilusa Aknahalduri ja *nixi puhul HARULDASE n2htuse -- toimivad graafilsied konffiutiliidid -- ju 6ieti mingit vahet polegi icon_wink.gif

Täiesti nõus - kõik on ilus ning täitsa töötab. Aga see silma ilu pole töö tehtuks saamise juures esmatähtis. icon_smile.gif

Nii - tagasi teema juurde:
Muud (ning ilmselt ka uued) küsimused võtan tõenäoliselt üles nädalavahetusel (kui tervis lubab). Tänane ja homne päev peaks mööduma üsnagi suures ulatuses Maci seltsis.
tagasi üles
Defmic
Kreisi kasutaja
Defmic

sõnum 23.04.2006 16:16:56 Küsimused Maci kohta vasta tsitaadiga

Ei viitsi rääkida, miks käivad peas ringi mõtted minna üle Macile, aga praegu on igatahes kindel soov see vähemalt ära proovida.
Esimene küsimus, mis tekkis on, kas ma saan oma helikaarti panna Maci. Näiteks minu arust ei mahu see Mac minisse kuidagi ära, aga kas teistesse saab? icon_rolleyes.gif
Driverid on olemas, seega peab kuidagi saama panna icon_wink.gif

Ok, võib-olla loll jutt, aga ma ei ole kaugeltki Maci näinud.
Ja kui vastus olemas, küsin järgmise lolli küsimuse.
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 38
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 23.04.2006 16:33:31 Re: Küsimused Maci kohta vasta tsitaadiga

Defmic kirjutas:
Esimene küsimus, mis tekkis on, kas ma saan oma helikaarti panna Maci. Näiteks minu arust ei mahu see Mac minisse kuidagi ära, aga kas teistesse saab?
Mini sisse uut helikaarti ei saa panna, küll saab aga välist kasutada (firewire-ga), kui sul on PCI kaart, siis vajad Power Mac-i, see, kas see kaart ka tööle hakkab, oleneb mis marki kaart on ja kas ta ühildub Mac OS-iga.
tagasi üles
Defmic
Kreisi kasutaja
Defmic

sõnum 23.04.2006 16:43:12 vasta tsitaadiga

Tegu on M-Audio Delta 1010 LT-ga
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 23.04.2006 17:24:15 vasta tsitaadiga

Defmic kirjutas:
Tegu on M-Audio Delta 1010 LT-ga

Toetatud alates Mac OS 8.6
tagasi üles
Defmic
Kreisi kasutaja
Defmic

sõnum 23.04.2006 19:23:36 vasta tsitaadiga

Siis on küsimus, et kas kuidagi on netis või ma ei tea kus proovida Maci op süsteemi mingid alget või asja icon_question.gif Nagu tahaka asjaga tutvuda. Aga kindlasti ei ole icon_rolleyes.gif
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 23.04.2006 20:09:43 vasta tsitaadiga

Defmic kirjutas:
Siis on küsimus, et kas kuidagi on netis või ma ei tea kus proovida Maci op süsteemi mingid alget või asja icon_question.gif Nagu tahaka asjaga tutvuda. Aga kindlasti ei ole icon_rolleyes.gif
http://www.apple.com/switch/
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 28.04.2006 14:16:39 vasta tsitaadiga

fedja, miks mu post kustutati??
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 28.04.2006 20:48:08 vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:

See oli vastuolus selle foorumi reeglitega.
Tanel kirjutas:
Piraatluse ja ebaseaduslikke teemasid (a'la Mac OS X PC peale) HV ei tolereeri
tagasi üles
Zoig
HV veteran
Zoig

sõnum 29.04.2006 00:39:24 vasta tsitaadiga

fedja kirjutas:
Zoig kirjutas:

See oli vastuolus selle foorumi reeglitega.
Tanel kirjutas:
Piraatluse ja ebaseaduslikke teemasid (a'la Mac OS X PC peale) HV ei tolereeri
seda reeglit ma tean , kuid ei saa aru kuidas osx86 lehele lingi andmine on selle propageerimine(või veelvähem piraatluse, sest minu andmetel pole see leht kuidagi pira kraami levtajaks). oleks ma siis hakanud õpetama kuidas seda arvutile peale suruda või seda kiitma, siis veel, aga lihtsalt lingi andmne ei ole seda ju kuidagi.
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 29.04.2006 14:50:29 vasta tsitaadiga

Zoig kirjutas:
seda reeglit ma tean , kuid ei saa aru kuidas osx86 lehele lingi andmine on selle propageerimine(või veelvähem piraatluse, sest minu andmetel pole see leht kuidagi pira kraami levtajaks). oleks ma siis hakanud õpetama kuidas seda arvutile peale suruda või seda kiitma, siis veel, aga lihtsalt lingi andmne ei ole seda ju kuidagi.
Küsija soovis operatsioonisüsteemiga tutvuda, OSX86 lehele linkimine on sel juhul aga vale, seal lehel leiduv informatsioon kajastab mittetoetatud riistvara kasutamist, mitte tegelikku kogemust, minu viidatud lehel on aga just kirjas hiljuti PC pealt mäki peale üle läinud inimeste kogemused.
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 29.04.2006 15:26:02 vasta tsitaadiga

Sellisel juhul viisakad inimesed esitataksid vastulause, mitte ei kustuta (nende arvates) ekslikku postitust. Tegu on foorumiga, mitte artikliga ja foorumis on tsensuur väga libe tee.
tagasi üles
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 29.04.2006 16:43:32 vasta tsitaadiga

stepzter kirjutas:
Sellisel juhul viisakad inimesed esitataksid vastulause, mitte ei kustuta (nende arvates) ekslikku postitust. Tegu on foorumiga, mitte artikliga ja foorumis on tsensuur väga libe tee.

Minul jäi tol hetkel aga viisakusest puudu, sest neid OSX86 puudutavaid teemasid on siin üsna mitmes kohas olnud ja ka kleepekas on sellest juttu.Seda kleepekat üritan ma lähiajal pisut põhjalikumalt täiendada, et edasisi probleeme vältida.
tagasi üles
OFFF
HV veteran
OFFF

sõnum 07.05.2006 00:01:23 vasta tsitaadiga

Muide, ma uurisn j2rgi - Applel on kahtlemata 6igus litsentsiga KEELATA asja mujal kui Apple raua peal jooksutamist, AGA... müüja ON KOHUSTATUD sellest OSX _karbitoote_ ostjat YHESELTM6ISTETAVALT ja AMMENDAVALT teavitama. St. kui sa l2hed POODI ja ostad OSX karbiversiooni ja müüja EI TEAVITA sind sellest, et pessuka peal see asi EI JOOKSE, siis on sul 6igus asja pessuka peal jooksutada viidates A6S sellele paragrahvile, mis erandkorras lubab programmi modifitseeerimist, et "kasutada seda selleks, milleks tarkvaratoode sai soetatud". V6i siis teha IMi peale avalus tarbijakaitsesse ja n6uda kompensatsiooni vastavalt tarbijakaitseseadusele ja V6Sile.

A.

P.S. Minu isiklik arvamus on, et oodake 2ra, kuni X86le m6ledud OSXi saab _karbitootena_ osta ja siis t6mmake seda ringi petuska v. mistahes saani peal EELDUSEL, et Apple on oma OSi eest litsentsitasu k2tte saanud.

boro
Kreisi kasutaja
boro

sõnum 22.05.2006 00:08:49 Miks tasuks Mac sülearvuti soetada vasta tsitaadiga

Nimelt plaanis siis endale uus sülearvuti soetada. Hetkel Fujitsu, kui kui juba uus, siis võiks ju ka maci uurida. Kuna pole eriti kursis mac os jms. Siis küsikski, et kust saab rohkem informatsiooni, või miks mac üldse parem on kui muud, miks mac os on parem jne icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 4 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
fedja
HV Guru
fedja

sõnum 22.05.2006 00:15:47 Re: Miks tasuks Mac sülearvuti soetada vasta tsitaadiga

boro kirjutas:
Nimelt plaanis siis endale uus sülearvuti soetada. Hetkel Fujitsu, kui kui juba uus, siis võiks ju ka maci uurida. Kuna pole eriti kursis mac os jms. Siis küsikski, et kust saab rohkem informatsiooni, või miks mac üldse parem on kui muud, miks mac os on parem jne icon_smile.gif
Peamised põhjused leiad siit.
tagasi üles
stepzter
HV veteran
stepzter

sõnum 22.05.2006 01:36:54 vasta tsitaadiga

Hea erapooletu allikas thumbs_up.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Mac/Apple »  Mac mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 21, 22, 23  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.