praegune kellaaeg 20.06.2025 12:16:49
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Chamby
HV vaatleja
|
03.02.2003 20:35:45
eProFormance ceder |
|
|
on kellelgi kokku puuteid E ProFormance 80/700 RW'dega? kamm järgmine: ostsin neid 2 tk. kirjutasin need töö juures täis, proovisin kodus, ilus-kena-tore töötab korralikult aga plaate tühjaks enam teha ei saa. viisin poodi tagasi lootuses mingi summa vei uued cederid saada aga lootusetult. seal hakkas taat mingit jahu ajama ja oma rasket saatust mulle kurtma kus temal ikka on RW'sid vastu taevast läinud. läksin teise arvuti poodi kus lahkesti tuldi vastu ja prooviti oma arvutis minu plaate. selgus, et temaga ei suuda plaate tühjaks teha. ah-jaa plaadid põletati ja kontrolliti kõik nero'ga. lõpuks selgus, et mu töö masin ainukesena suudab selle tühjaks teha. siis sikutasin uuesti cederi täis (12x) ja proovisin kodus. sees sunnik ei tundnud enam plaati äragi. kas võib kamm olla selles, et põletasin 12x kuid plaat ise on 4x-10x ? Varem pole RW'dega selliseid asju juhtunud (emtec, TDK, Verbatium) see E ProFormance on minu jaox küll suhteliselt uus asi. Võibolla tahab mingeid uuemaid põletajaid? asi selles, et üritasin odavalt välja tulla tk. maksis 20 ooni ja kiirus 10x. Kas keegi teab nendest cederitest midagi rohkemat?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
03.02.2003 21:20:26
|
|
|
CD-RW kohta kahjuks ei ole andmeid, kuid CD-R'e olen päris mitmed kümned kirjutanud ja tunduvad väga head. Enamasti ikka tasub kirjutada õige kiirusega, 12x kirjutamine 10x toorikule head ei saa teha. 10x RW-le kirjutaks ise max 8x kiirusega.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
petskets
HV kasutaja
|
03.02.2003 22:13:07
|
|
|
ma lasen küll platinumi 12xRW-le max kiirusega ehk 12x kiirusega, siiamaani pole probleeme olnud.
mingi tundmatu nimega CD-RW on jah see E ProFormance
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|