Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
HV veteran
HV vaatleja
|
26.03.2006 21:05:27
|
|
|
ajastu täpsemalt 1940-ndad.. soovitan raucelt vähemalt esimene film enne ära vaadata, kui mängu alustada.. mäng on igatpidi filmiga kokku miksitud.. peale filmi mängides on täielik dejavu koguaeg:) mul mäng nüüd lõpuks läbi.. oli, mis ta oli.. lõpuks viskas üle nagu iga mäng siin maailmas.. aga story oli hea ja gameplay ka mängitav.. sarnaselt Matrix: The Path of Neo'le tulid plusspunktid tänu hand-to-hand combatile.. graafika täiesti talutav, kui kõik põhjas.. silma ei häirinud.. nii ta kipub olema, et kui graafika hea, siis mängus vähe võimalusi ja kui kehvem, siis võimalusi rohkem.. njah.. põnevust jätkus.. 8.5/10
_________________ thezone.myminicity.komm |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
vanake
HV kasutaja

|
26.03.2006 22:14:41
|
|
|
Tahaks teada kuidas panka röövida? Jalutasin panka sisse, tapsin kõik maha aga seifi sisse ei saanud
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
26.03.2006 22:30:37
|
|
|
vanake kirjutas: |
Tahaks teada kuidas panka röövida? Jalutasin panka sisse, tapsin kõik maha aga seifi sisse ei saanud  |
Seif tuleb õhku dynamiidiga lasta
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
26.03.2006 22:51:08
|
|
|
H!tman kirjutas: |
vanake kirjutas: |
Tahaks teada kuidas panka röövida? Jalutasin panka sisse, tapsin kõik maha aga seifi sisse ei saanud  |
Seif tuleb õhku dynamiidiga lasta  |
Ja vaata, et ikka dünamiidiga mitte kellapommiga
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
27.03.2006 11:57:16
|
|
|
pole veel vastust saanud küsimusele. kui saan DON´ks siis on mängu story läbi? see tuli nagu megakiirelt
praegu on kaardil ainult palgamõrvad, ühtegi sinist laiku pole. pole eriti mänginud ka enam, kuna oblivion on tähtsam
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
27.03.2006 13:18:42
|
|
|
Lõpetasin just selle misiooni kus se sonny surma saab ja perekonnad rahu sõlmivad
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
oz
HV kasutaja

|
27.03.2006 13:21:16
|
|
|
ootasin seda mängu juba tükk aega,hämmastavalt läbikukkunud
_________________ Peoga hakati varem peale, sest muidu võis kaklus pimeda peale jääda
 |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.03.2006 14:17:49
|
|
|
Tegin 3 päevaga stoory osa läbi, megalühike
EDIT:
-vähe autosid
-vähe relvi
-ruumid korduvad
-mehed tekivad 50 meetri taha
-lased mõne mafia pere 1 peamaja katki ja jooksed tagasi, et ennast ravida ja kui uuesti
lähed siis vanad roadblockid üles seadnud uuesti ja majanagu polekski õhku lennanud
-mõni vana tahab 50 kuuli tommygunist
-lühike story
-nõmedad pikad vahed linnaosade vahel
-vähe liikumisvabadust majade vahelt jne
-palju ummikteid
-raske mapi kasutada
-mega kerge story osa läbi teha
-kehv graafika
-lahja heli/sountrack
+palju võimalusi raha teenida
+palju väljapressimise võimalusi
+suhteliselt vähe buge
5/10
enamusi vigu võib vist konsooli pordi kaela ajada
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
jurkakm
HV vaatleja
|
27.03.2006 14:28:58
|
|
|
Noname kirjutas: |
EDIT:
-vähe autosid
-vähe relvi
-ruumid korduvad
-lased mõne mafia pere 1 peamaja katki ja jooksed tagasi, et ennast ravida ja kui uuesti
lähed siis vanad roadblockid üles seadnud uuesti ja majanagu polekski õhku lennanud
-lühike story
-palju ummikteid
-raske mapi kasutada
-kehv graafika
-lahja heli/sountrack
+suhteliselt vähe buge
5/10
enamusi vigu võib vist konsooli pordi kaela ajada |
See, et sa pead mõnele 50 kuuli sisse puurima, on sinu sihtimise viga. Mina näiteks saan täiesti edukalt igaühe ühe lasuga maha lasta. Lihtsalt otse pähe.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.03.2006 14:51:06
|
|
|
jurkakm kirjutas: |
EDIT:
-vähe autosid
-vähe relvi
-ruumid korduvad
-lühike story
-palju ummikteid
-raske mapi kasutada
-kehv graafika
-lahja heli/sountrack
+suhteliselt vähe buge
5/10
enamusi vigu võib vist konsooli pordi kaela ajada |
See, et sa pead mõnele 50 kuuli sisse puurima, on sinu sihtimise viga. Mina näiteks saan täiesti edukalt igaühe ühe lasuga maha lasta. Lihtsalt otse pähe. |
jah kui otse pähe lasta siis saab küll ühe lasuga maha
ühes misioonis tuli isegi headshot teha, aga kõhtu on 50 tk vaja? kus siin loogika on?
EDIT: kui sa mu mõttest aru ei saanud siis idee oli see, et tommy peaks väikse 5 lasuse burstiga ühe mehe sisikonna tagurpidi keerama...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
rajur
HV kasutaja
|
27.03.2006 15:02:01
|
|
|
Eriti närvi ajab see, et jälitavatel mafia või võmmide masinatel oleks nagu 2 korda võimasam mootor.
Õnneks saab rammimisega neid väheke eemale peletatud, kuid lambist tekivad nad ikkagi tagasi, kuidagi väga lame...
|
|
Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
HV veteran
HV vaatleja
|
27.03.2006 17:45:08
|
|
|
Tegin 3 päevaga stoory osa läbi, megalühike  |
Ma olen lausa hämmingus, et hoolimata sinu ülisitast esmamuljest mängisid mängu siiski lõpuni.. Miks piinasid ennast niimoodi????????
Minu EDIT sinu EDITist:
-vähe relvi
Mis relvi sa siis veel oleks soovinud? Plasmagun või lasercannon äkki?
KAS sulle meeldiks, kui mehed tekkiksid kilomeetri taha?
lähed siis vanad roadblockid üles seadnud
KUI mina oleks mafioss, siis mina seaks ka oma roadblockid kähku uuesti üles.. Peale seda, kui sina ebaõnnestunult rünnakut oled proovinud ja verise tatiga tohtri juurde tõttad.
Loed kuule, kui täristad? Ilus ümmargune number tuli sul kokku.. Head kõrvad, peaks ütlema..
Ega Lasnamäe ja Õismäe ka kuigi lähedal teineteisele ei ole.. Nõme eks?
Mul näiteks ei tekkinud kordagi tunnet, et kurat tahaks majade vahelt minna hoopis..
-palju ummikteid
Vaatasin kaardi üle.. Ei ole nagu kuigi palju..
-raske mapi kasutada
Sul orienteerumispuue? Isiklik orienteerumispuue nüüd küll mänguviga ei ole..
-lahja heli/sountrack
Sul vist jah on jäänud film vaatamata.. Helist rääkides siis Don Corleone hääl oli täiuslikult järgi matkitud.. Ja nii ka teiste tegelaste hääled.
-enamusi vigu võib vist konsooli pordi kaela ajada
"enamus" mitte "enamusi"..
_________________ thezone.myminicity.komm |
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.03.2006 18:18:42
|
|
|
mis su viga on? Sa oled kas eriti loll või eriti noor.
14-15 pakuks.
otseloomulikult teen ma story tavaliselt läbi, siis võimalik ka õiglane hinne anda.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
27.03.2006 18:25:10
|
|
|
HV veteran, mis mõttes hääled matkitud ?
Samad näitlejad ju, kes filmiski
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
27.03.2006 18:33:02
|
|
|
Et nagu vigasi on hirmus palju sellel mängul. Noname tõi muidugi suuremad välja ,aga võiks lisada veel ,et vähe autosi ja need ka koledad. Sihtimine ka sucks. Aga siiski see mäng on piisavalt hea mulle ja läbi teen ta kindlasti. Hea kaalub lihtsalt halva üle. Muidugi "Mafia"ga ei saa seda võrrelda. Mafias oli nagu liiga hea õhkond ja story. Btw: Peategelane tundub ka paras pedekas. Hääl ja üldse...
Muidu kõik 14-15 aastased on võrreldavad lollidega ?
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
27.03.2006 18:58:25
|
|
|
mis su viga on? Sa oled kas eriti loll või eriti noor.
14-15 pakuks.
otseloomulikult teen ma story tavaliselt läbi, siis võimalik ka õiglane hinne anda. |
Siis kui sulle mäng ei meeldi on kohe kõik lollid ja noored. Hmmm.....mõttetu tont oled küll sel juhul.
Gamespot-is on ka vist kõik noored/lollid koos
Gameplay - 8
Graphics - 7
Sound - 7
Value - 8
Tilt - 9
Lõplik hinne: 8,1
IGN-i Rating: 7,9
Lugejate hinne: 8,6
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Heldur92
HV vaatleja

|
27.03.2006 20:49:59
|
|
|
Mis mängu lõpus juhtub? seal pidi ju 3 erinevat lõppu olema nagu true crime`s?
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.03.2006 21:31:55
|
|
|
Kui sulle ei meedi minu arvamus mängust ja lähed selle pärast närvi ega sa ka eriti parem pole
Gamespot'i hinded on jah kõigile varem teada olnult imelikud.
ja arvestades seda, et gamespot hindab 6-9.9 enamasti siis on 8.1 enamvähem keskmine hinne nagu minu 5/10
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
27.03.2006 22:28:02
|
|
|
HV veteran kirjutas: |
Tegin 3 päevaga stoory osa läbi, megalühike  |
Ma olen lausa hämmingus, et hoolimata sinu ülisitast esmamuljest mängisid mängu siiski lõpuni.. Miks piinasid ennast niimoodi????????
Minu EDIT sinu EDITist:
-vähe relvi
Mis relvi sa siis veel oleks soovinud? Plasmagun või lasercannon äkki?
KAS sulle meeldiks, kui mehed tekkiksid kilomeetri taha?
lähed siis vanad roadblockid üles seadnud
KUI mina oleks mafioss, siis mina seaks ka oma roadblockid kähku uuesti üles.. Peale seda, kui sina ebaõnnestunult rünnakut oled proovinud ja verise tatiga tohtri juurde tõttad.
Loed kuule, kui täristad? Ilus ümmargune number tuli sul kokku.. Head kõrvad, peaks ütlema..
Ega Lasnamäe ja Õismäe ka kuigi lähedal teineteisele ei ole.. Nõme eks?
Mul näiteks ei tekkinud kordagi tunnet, et kurat tahaks majade vahelt minna hoopis..
-palju ummikteid
Vaatasin kaardi üle.. Ei ole nagu kuigi palju..
-raske mapi kasutada
Sul orienteerumispuue? Isiklik orienteerumispuue nüüd küll mänguviga ei ole..
-lahja heli/sountrack
Sul vist jah on jäänud film vaatamata.. Helist rääkides siis Don Corleone hääl oli täiuslikult järgi matkitud.. Ja nii ka teiste tegelaste hääled.
-enamusi vigu võib vist konsooli pordi kaela ajada
"enamus" mitte "enamusi".. |
Üks mafioss oled sa jah
|
|
Kommentaarid: 984 loe/lisa |
   |
778 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
27.03.2006 22:43:10
|
|
|
Kui sulle ei meedi minu arvamus mängust ja lähed selle pärast närvi ega sa ka eriti parem pole
ja arvestades seda, et gamespot hindab 6-9.9 enamasti siis on 8.1 enamvähem keskmine hinne nagu minu 5/10  |
Kustotsast ma närvi läksin.....tra eriline lammas. Sinu arvamus ei huvita selle pärast, et sa oled neid juba 7tükki järjest teinud. Ära tüütab juba mingi pettunud pubeka hala.
|
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.03.2006 00:42:43
|
|
|
Mario153 kirjutas: |
ja arvestades seda, et gamespot hindab 6-9.9 enamasti siis on 8.1 enamvähem keskmine hinne nagu minu 5/10  |
Kustotsast ma närvi läksin.....tra eriline lammas. Sinu arvamus ei huvita selle pärast, et sa oled neid juba 7tükki järjest teinud. Ära tüütab juba mingi pettunud pubeka hala. |
ära haugu, ma olen juba piisavalt kaugel pubeka east, tundub et sina oled pubekas
enivei teemasse ka, huvitav, et enam ei jää veoautod kuulirahe peale seisma vaid sõidavad kuni õhku lendavad...
noh ilmselt pole enam ühtegi hidden warehouset vms.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
zpeedy
Kreisi kasutaja
|
28.03.2006 12:42:37
|
|
|
See on foorum.Siin võib igaüks oma arvamust avaldada niipalju kui tahab.Kui ei meeldi teise arvamus, siis on see su enda probleem.Ja teiste maha tegemine on hale
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
28.03.2006 13:35:00
|
|
|
HAHAHAHAAHHAAHAAAA
Senikaua kui EA jõmmid oma paxu persega ferrarides ringi kihutavad ja loevad kui palju raha nad on sisse kasseerinud oma godfatheriga jätkame meie oma elu foorumis vaidlemise peale kas mäng on hea või mitte. See vaidlemine on mõttetu. See on nagu muusika maitsed on erinevad ja inimesed mängude juures väärtustavad erinevaid asju.
Mulle Godfather meeldib ja ma väärtustan seda ,et seal on midagi uut. Pole ainult mingi mõttetu missioonide täitmine vaid ka teed omal jalal asju. Mis siis ,et see pole küll teab mis suurem asi on ta siiski selllistes tyyp mängudes uus ja originaalne idee.
Aga mõnendel on jällegi savi sellest racket extortionist jms. Mõned väärtustavad graafikat , storyt ja muud asju. Story tundus küll kuidagi auklikuks jäävat. Nagu oleks mõned klipid vahelt ära võetud. (Ühesõnaga kui filmi ei ole näinud siis ei saa aru ka mis seal stooris tegelt juhtub mis minu arust on suur viga)
MAFIA + Linn oli parem. Rongid , trammid ilusad värvid palju autosi. Linn tundus elavam.
MAFIA - Peale mängu läbitegemis pole suurt midagi teha.
GD + Replay value on nati parem
GD - Linn on igav. Mäletan kui DeMartini oma intervjuus aasta tagasi ütles seda ,et nad tahavad teha nii interaktiivset maailma et tegelane ei soovi autoga sõita vaid lihtsalt linnas jalutada kuna see pidi nii huvitav olema. Aga linnas polnd midagi erilist. Mõned lahedad jalutamis animatsioonid ja see oligi kõik. Rohkem mingit tegevust ei olnud. See ,et teed on eriti pikaks venitatud on odav illusioon et linn suurena tunduks. Kaardi pealt vaadates pole liikumisvabadus teab mis suurem asi. Pole küll graafika hoor aga back alleys millel pole üldse detaile on nii et mõnedel majadel puuduvad isegi tekstuurid.
Kõige parem linn on GTA san andreases kuna seal oli nii. Kui sa mingit kohta nägid siis võisid sinna ka minna. Kunagi ei jäänud midagi ette. Maja ümbert sai alati mõõda jooksta kui vaja siis ka tagahoovidest. Liikumisvabadus oli seal tõesti parim.
|
|
tagasi üles |
|
 |
judas
HV kasutaja

|
28.03.2006 16:29:23
|
|
|
ah, ma jauran siis ka siin topicus korra.
ja lepime kohe alguses kokku, et ma ei paku kõigile sobivaid märkusi, ja üldse avaldan ainult oma arvamust. ei lükka midagi ümber ega vaidle kellelegi vastu.
1) Mängu esimest korda käivitades oli imelik värin, kas tõesti ongi see see, The Godfather mäng, vaatad Paramounti introt ja pikka EA introt. põnev. oleme ausad, f teisel korral sa ei viitsi mängu käivitades vähemalt pool minutit mingit skippimatut videot vaadata. milleks? tahaks minna mängu ja pihta hakata.
2) Menüü, kui raske oleks olnud sinna klaviatuuri toetus teha? miks ei saa menüüs nt esc-iga tagasi, vaid see viskab kohe mängu... ah minu probleem, aga tobe. ja see, et heli hüppab koguaeg vastavalt mis menüü tasandil sa oled on vastik. teinud sinna siis dünaamilise ülemineku... ei. stop ja järgmine lugu. jama.
3) Graafika, esimene tõsine pettumus. need autod on ikka jubedad. ja ma proovisin kõiki settinguid, need ei lähegi ilusamaks.
4) Liikumine on ikkagi ebameeldiv, miks ei saa normaalselt ilma püssita strafe'ida??? kõik need lisavidinad ja erinevad tapmisevõimalused oleks saanud meeldivamalt integreerida. aluseks oleks ikkagi pidanud võtma normaalse liikumissüsteemi ja siis midagi lisama. siin on alustatud teistpidi ja lõpuks ongi siuke arusaamatu siblimine. okei, kõigega harjub. MIKS MA HÜPATA EI OSKA?
5) Auto... alustame sellest, et siin mängus on 5 erinevat autot. üks väike ja kiire, üks natuke suurem ja ka suhteliselt kiire, üks tagant veel suurem ja aeglane, üks kastiga ja väga aeglane, üks väga suure kastiga ja ... sellega ma ei sõitnud. VIIS AUTOT, läbipaistmatute klaasidega ja katkiminematute kummidega. ahah. no okei siis. Mafias oli üle 60-ne. Teiseks, ma ju saan aru, et sellises mängus peabki olema arcade-stiilis juhitavus, et saaks klaviatuuriga hakkama. aga appi. see ei ole normaalne. ma ei suuda üldse uskuda, et keegi EA-st mängis seda mängu ja siis mõtles, et "pekki küll, me tegime ikka hea asja..." see lihtsalt ei ole võimalik...
6) Üldine füüsika. loomulikult ei saa nii suurte proportsioonide juures lisada ragdoll efekte, või muid metsikuid füüsikaseadusi...neid polegi vaja. aga kui ma üliõrnalt vastu posti tagurdan autoga, siis andke andeks, post plahvatab. kõik asjad purunevad samamoodi... plahvatavad, loobivad tohutult sädemeid ja plahvatavad. appi.
7) AI, kuidas ma peaksin autoga sõitma, kui mulle stabiilselt mingid idioodid kõnniteelt ette hüppavad... ja otse autoteele, rataste alla, koguaeg... läinud siis vastu seina või nurgataha... ei autoteele siruli maha... Autojuhid... ärme nendest räägi... nad sõidavad inimestele otsa, teistele autodele otsa, ükskõik mida, kui ma signaali vajutan. Aga kui ma ei vajuta, siis nad teevad minuga segamatult avarii... ei ürita vältida, eest ära keerata, mitte midagi... kui raske oleks olnud natuke intelligentsemaid autojuhte teha...
8 ) ok, KÕIK need asjad võiks sellele mängule andeks anda, kui oleks mingi story, mis oleks tõeliselt haarav, aga ei. Kõik analoogsed mängud, mida ma mänginud olen, on ikka kordi haaravama stooriga. Vice City, superstoori, väga hästi tabatud õhk- ja keskkond. San Andreas, no, mitte nii hea, kui Vice City, kuid siiski, lugu läks edasi, ja lõpuni oli põnev.
See mäng oleks olnud parem, kui siia poleks mitte mingisugust godfatheri stoorit sisse toodud. Sest see ei õigusta ennast kuidagi siin mängus. Ma arenen mingi lambist põhjustel ja siis ühel hetkel... Don lihtsalt kaob ära...? Kuhu Michael kadus? kas keegi tappis ta ära, misasja? ma mängin mängu ma ei pea teadma, mis filmis juhtus, või ei juhtunud. Kuidas ma äkitselt Doniks sain? ja siis saigi mäng ju läbi, sest lihtsalt nürilt seivida ja ärisid üle võtta on tüütu ja mõttetu. Lihtsalt selleks, et lõpus mingit videot vaadata, mis mul DVD-na ja kordi parema graafikaga dvd-de riiulis on... Miks ma üldse peaksin viitsima lõpuni mängida.
Kogu see lugu on nii häirivalt auklik ja hüplik, et piinlik hakkab. See mäng on lihtsalt kiiresti kokku klopsitud sitt.
et siis, Mafia võiks lihtsalt expansioni teha ja olekski olemas.
toonitan veel korra, et tegemist on minu arvamusega, mis ei pretendeeri ülima tõe tiitlile. vabandan, kui kedagi solvan või ärritan. 8)
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
28.03.2006 20:12:27
|
|
|
Ok mäng on suht vilets ,aga kuna midagi pole teha ikka mängin seda. Täna nägin kuskil pargi juures tuviparve. Tuvid olid 2D ja eriti koledad. WTF ? Nii palju siis sellest "interaktiivsest" maailmast.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|