Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 60, 61, 62  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
maarjuzz
HV vaatleja

sõnum 19.03.2006 11:05:55 vasta tsitaadiga

tormiimpreza kirjutas:
Tegin ikkagi uue mehe. Lvlid pole nii suured, et kahju oleks. Pure INT+Spear+Lightning/Fire/Force. Asjaga üpris lõbus lällata. Kogu lõbu on see Lightningu peale lükkamine, Weazli maha löömine ja siis omakorda Forcega healimine ning uuele ringile. Kui sain lvl3, siis tuli Weazli quest. Läksin sinna hullama, aga surin. Olin vist isegi afk. Hiljem otsustasin Questi ära teha. Lightning peale ja Weazleid maha võtma. 40 Weazlit maha ja "hopsti" Combat 7 selle rewardiga. 1900xp ja 1000 goldi. Pole paha kui nii võtta. Eks millaski üritab hakata rohkem ülesandeid tegema. Praegune sihtmärk lvl10 ja siis juba edasi "hubatsema". Täna kusjuures oli mingi imelik sell kes minu Party ajal susserdas rahvast sisse. Addisin mingi tegelase, et see kah XP-d sisse tooks. Läks natukene aega mööda ja riburada pidi hakkas teisi juurde tulema. Kickisin ära siis selle tegelase, siis jäi levik vakka. Map-i hakkan juba vaikselt jagama. Janganis on tõeline nuhtlus see pidev Lag. Eelnevalt oli puhta jube. Default seaded olid mul Maximumil. Seal väljakul oli FPS pidevalt 0. Hiljem sai liikuda kuskil 1-3 FPS. Samas, miks ma Xianist disconecti saan vahest? Täna 17x saanud ja eriti meeldiv ei ole SRO clientit üles lasta ja siis tagasi minna. Eriti siis kui jõhkralt hea partyteam. Millal neid kännukesi või Grave Stonesid maha võiks lüüa? Combat 5 mehega "hubatsesin" Tombi lähedal ringi. Esimene monster mida nägin oli Grave Stone Champion ning sellele järgnes kiire jooks sealt minema. Mis mõttega need Ahvid tehti? Need rikuvad pmst kõik ära. Grabbivad nagu segased. Eila kui läksin eelmise mehega sinna Tombi keskele, siis keegi lõi ühe maha. Lausa lademetes asju lendas sealt. Point selles, et see kes maha lõi, sellel ei olnud Potioni kaasas ja hp oli arvatavasti üpris madal. Sain kõik asjad endale:) Igast sworde bladesid, "nipsasju" jne. Hiljem oli päris huvitav nendega ringi käia. Pmst, kui Thief lööb kellegi kaamli maha, siis saab asjad sealt endale? Kusjuures olen märganud, et Thiefid saavad Traderitelt kotti isegi. Praegu arvatavasti treenin Weazlite peal kuni olen lvl10. Alles võibolla siis liigun Water Ghostidele üle. Water Ghost Champion vahest võib teha palju kurja. See kui Force Masterys on see esimene asi ära tehtud. Kas ta oli "Self Breath lv1" vms, sellega jääb 1 elu alles kui oled mürgi laksu all. Kunagi varem ei pakkunud asi pinget. Mängisin mingi nädal aega ja see oli kõik. Sellel ajal mängisin Another World Online. Sealt quited (Tnx AWTeam) määramata ajaks. LFS-i ei saanud rooliga korralikult tööle ja vaatasin, et ainsana Silkroad veel alles. Võttis aega mis võttis, aga update sai tehtud ja isegi käima läks icon_lol.gif Esimese korraga sisse lausa. Vahepeal proovisin varem kah, aga siis ei saanud mingi nädal aega sinna sisse. Vahet polnud mis server. Aga keegi teab mis värk selle Disconectiga on? Tavaliselt tuleb siis kui ma Janganis "hubatsen", kasutan mõnda Magical skilli või "Shoppan" ühes poes kauem kui paar minutit. 2X tuli lihtsalt Weazlile järgi jooksmisest. Kui Weazlite peal treenida, siis millist Magical skilli kasutada? Forcet kasutan nagunii, aga kas Fire või Lightning? Otsustasin arendada 4-ja asja ju... Speari relvavärk ja 3 Magical elementi. Eks tuleb arvatavasti palju Partyda ja vähe skillpointe kasutada. Kui lvl10, siis võiks juba ju kenasti ära täita asjad ja minna ülesandeid täitma. Saaks vähemalt ajalist võitu. 1900xp on küll vähe, aga ajaliselt ikkagi paar minutit võitu... Eriti Weazlite peal treenimisel. Nagu enne mainisin, et Water Ghostile lähen alles, siis üle kui olen Lvl10. Sellel ajal ei tohiks enam Water Ghost Champion ohtu pakkuda. Muide... Ma panin tähele, et kui sa attackid maa peal olevat Water Ghosti, siis sajab sulle veel mingi 2-3 tk peale. Samas kui, aga lähed vees ühele kallale, siis ei juhtu midagi. Olgu kasvõi 3tk ühes punktis, aga kui ühe attackid, siis teised 2 ei tee midagi. Ja 1 asi veel, kuidas teha selgeks, et Partydes saab rohkem XP kui muidu ja, et ei tohiks minna Party Rangest välja. Üks asi mis mind närvi ajab on Party ajal afkimine. Tüüp laseb endal elud kuskil poole peale ja siis on kuskil 15 mindiks vaikus. Tüüp ei tegutse millegi kallal. Kickid välja, siis kuskil 20 minuti pärast on jõhker seakisa, et miks ma ta Kickisin. Põhjus lihtne. Tasuta lõunaid ei ole olemas. Eriti mingi suvalisele tondile kes arvab endast liiga palju. Kui olin lvl4 ja oli 200XP veel kuni Lvl5, siis juba hakkasin lausa lööke lügema mis "Minisilmsetele sookollidele" sisse lendasid. Esimesel minutil kohe lükkasin Party käima:) Algsest koosseisust jäid ainult 2 liiget alles. Teised ma kickisin kuna niisama uimerdasid 15 minti ühel kohal. Mõned lendasid samuti kuna lahkusid samast treeningpaigast paremasse. 3-Kesi möllasime siis ringi. Kõik eputasid oma Mastery skilliga igat pidi. Hiljem kui mingi "nõrk junsu" kes 1vs1 hitib -100+ oli enamusel Mastery tase otsas. Kiirelt potion peale ja sai siis möllatud. 10 minti sai lällata, siis sai ühel hp otsa, teisel kah, siis 1vs1 said surma, siis 2vs1 lõid nad lõpus kolli maha:) Üpriski lõbus päevakava täna kui seda nii võib nimetada. Samas itemitest ei tea ma mitte midagi. Täna käisin 4 poodi kah läbi. Ühes kohas parandasin oma lvl1 Spear relva ära(Ma ei mäleta mis selle nimetus). Mõnus diil oli samas kohas kui parandasin oma Cotton fulli ära ca 100 goldi eest. Hiljem poodi müües sain 1cr iga asja eest icon_lol.gif . Kokkuvõttes täna oli tore päev. Loodame, et homme veel toredam. Peaks lootma, et homme saab head Partykaaslased mitte mingid laiskvorstid.

Edit: Hiljem oma postitust vaadates pidin šhoki saama... Jõhkralt pikk tuli. See kõik peaaegu ainult paari tunnikese kohta.

Heh ma ei suutnud lihtsalt...pidin tsiteerima icon_razz.gif
Kas sa kirjanikukarjäärist oled mõtelnud ?
Mingeid memuaare sobiksid ideaalselt tegema icon_razz.gif

Ok-ok ei mõtelnud midagi halba sellega..

Sa suht low lvl..sa Oasisese servusse ei taha end ümber rerollida? icon_razz.gif
rohkem eestlasi - lõbusam..

Praegu oleme vist 3kesi seal servus kui ma ei eksi..mina, marduuhin ja lightsaber..

Mängu koha pealt..jõudis kätte see kauaoodatud lvl16 SP famimine icon_razz1.gif
Irw praeguse mängutempo juures teen seda 30k SP mingi kuu aega icon_biggrin.gif
Kusjuures väga palju aega võtab ära loodi üles korjamine maast..mis pikendab
seda farmimist mingi kolmandiku võrra kindlasti. Mõtlesingi et peaks äkki PETi donatema omale icon_biggrin.gif
see korjab automaatselt loodi yles icon_biggrin.gif igasuguse loodi icon_biggrin.gif
yks vend seal seletas just, et oli paari päevaga 1.3milli saanud sealt icon_biggrin.gif
Sest kui sa oma raha selle aja jooksul ära ei korja mis ta nö "sinule kuulub" siis tuleb ahvike ja võtab kõik ära icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 19.03.2006 11:25:19 vasta tsitaadiga

l00t1min3 väga palju aega ei võtagi, kui koguaeg shortcut'i peksta..
Ise tegin nii, et võitlesin endast tugevamatega koguaeg..
Tapsin mingi 3 tükki ära.. Siis oli mana ja hp suht low ja korjasin stuffi ülesse ja jõin potte.. thumbs_up.gif
Sest pottide joomine võtab ka oma aja ja raha korjamisega korraga on suht norm seda teha. icon_wink.gif

tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 19.03.2006 12:28:00 vasta tsitaadiga

Mismoodi seda ahvikest saab? Kaamli ja hobuse kohta ma tean, aga kuidas selle ahvi endale saaks? Hea meelega krabaks ühe endale. Praegu mul rahaga mõnus seis. Mingi 7k vist on icon_lol.gif . Pole siiani aru saanud kuidas saaks kiiresti raha. Mingi nodi müügiga tegelemiseks aega ei ole. Ööseks kah suht mõttetu jätta. Ostavad poe tühjaks vahest paari tunniga kui veab. Üks ostab poest, see räägib sõbrale ja see omakorda veel edasi. Eks ma hakkan shortcute nüüd aretama siis. Saab vähemalt kiiremini.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 5
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.03.2006 14:54:44 vasta tsitaadiga

Item mall,sealt siis ostad päris raha eest.Või kui keegi müüb oma stallis, ~3mil on 1 AHV.
Hea nodi ( +1 kuni +9 ,SoS,SoM,SoSun,sinised extra statusega asjad) saad päris hea kasumiga stalli ööseks panna.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 19.03.2006 15:56:47 vasta tsitaadiga

Peale lvl 20-30 ei pidavat enam rahamuresid olema. icon_wink.gif
Ega isegi kurta ei saa.. Lvl 15 olen vist.. Käid fightimas ja kui 50 hp/mp potti otsa saavad, siis linna ja natukene jääb raha ülegi..

maarjuzz
HV vaatleja

sõnum 19.03.2006 18:54:35 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
l00t1min3 väga palju aega ei võtagi, kui koguaeg shortcut'i peksta..
Ise tegin nii, et võitlesin endast tugevamatega koguaeg..
Tapsin mingi 3 tükki ära.. Siis oli mana ja hp suht low ja korjasin stuffi ülesse ja jõin potte.. thumbs_up.gif
Sest pottide joomine võtab ka oma aja ja raha korjamisega korraga on suht norm seda teha. icon_wink.gif

Heh seda küll kui kuskil niisama peksad...
Aga ma farmin seal hunter campis..kus instant spawn on seal majakeses... seal on suht raske
seda looti kogu aeg korjata ja need ahvid rsk on kohe jaol kui üles ei korja.. krt hinge teeb täis kohe icon_biggrin.gif

Deleveldama ennast... vaja terve level maha teha jälle icon_razz.gif
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 21.03.2006 11:31:46 vasta tsitaadiga

Kohe hommikul tegin paar Questi ära. Kui sain lvl10, siis hakkasin alles seda Water Ghost poisoni Questi tegema. Autasu oli vägagi hea. Ma sain 10 Mastery Punkti:) Kenasti kulub ära Lightningu jaoks. Tegin enda jaoks täna isegi saavutuse. Water Ghost lendas maha ühe laksuga. Praegu võtsin ennem vastu 2 Questi veel. Mõlemad Tomb Stoned vaja maha võtta ja veel kännukesed. Mis lvl-i peal minna Tombi, et Quest ära teha? Ise ei julge veel minna. Arvatavasti kuskil lvl13. Siis peaks saama selle rohelise Bronze Body kah peale. On kellelgi soovitusi? Lvl8 mehega sain Tombilt tappa eelmine kord. Praegu ei julge lvl10 mehega kah minna. Veelgi vähem kändude juurde.

Edit: Whoa! Stone Ghost Quest tehtud. Mõlemad. 40 Ghosti maha löödud ja 20 Adventure Stone kah kogutud. Vaatasin, et Tree Spirit Quest on madalama astmega. Vaatab veel täna sinna. Praegu lvl11 ja 40% et lvl12 saada. Mastery Pointse on 32, aga arvatavasti tõuseb täna kuni 40 ma arvan. Muide, ega kellelgi ei juhtu olema Qesti tegelaste Map-i? Endal võttis suht kaua aega, et Flora leida. Hädasti oleks mapi vaja. On kellelgi?

Edit2: Täitsa kannis. Bandit Archer Giant maas:D 4000xp sain selle molkuse pealt. Ma ei saa aru mis imega ma selle maha sain, aga eks siin on Berserker+Lightning+MP potions+HP potions. Kõige naljakam on see, et täpselt kui Archer maha sai võetud, lõppes ka Berserker. 3HP 220HP Potioni ja vist 4 MP Potioni. Max hit oli vist 300 mida ma nägin. Alguses vaatasin, et ossa kus Champion annab XP-d, aga võrreldes Giant Archeri XP-ga pole see midagi.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 21.03.2006 20:37:22 vasta tsitaadiga

sai ka siis tänu maarjuzz'ele seda "jura" pelama hakatud. Lähen sama teed nagu maarjuzz ja farmin oma 30k SP'd ära (ja nagu maarjuzz avastas, ei võta see mitte nädala, vaid umbes kuu icon_biggrin.gif ). Buildiks saab siis tulevikus parim 1v1 PvP build - Pure strenght/fire blader.

Nii palju, kui mina olen aru saanud, siis on eriti PvE jaoks, kuid ka sõdades pidi väga hea olema nuker. Nukeritest väidetavalt parim (eriti 40+) pidi olema pure INT (ehk siis +0 punkti STR alla) fire nuker lightning sub mastery'ga. Relvadena pidavat olema hea kasutada nii sword/shield kui ka spear. Spear siis 1-hittimiseks ja sword/shield 2-hittimiseks.

Ja siis nii palju ka, et need kes veel ei tea, uurige välja, mis on Level Gap ja kuidas seda lisa SP saamiseks õigesti kasutada. Teete oma elu palju kergemaks icon_wink.gif .

Ja siis natuke abi ka abivajajaile icon_razz.gif :
NPC maps: LINK
Monster maps: LINK
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 22.03.2006 10:41:47 vasta tsitaadiga

Tänan linkide eest. Üks tegelane rääkis, et need Thiefid polegi inimesed. Nad näevad välja nagu inimesed, aga tegelt pidavat olema Random Monsterid. On sellega mingi seos? Mitu korda mind Thiefid maha löönud. Ei kanna Capet ega pole Trader. Välja näevad samamoodi nagu tavalised Thiefid, aga username neil ei ole. Siiani ma Cold-i ja Lightningu alla jäänud. Nad pidavat kasutama Cold/Fire/Lightning. Kui see on tõsi, siis mis lvl need tegelased on? Igatahes kui ma olin lvl11, siis sain -111 sisse kui see vänt mind ära "külmutas". Lugesin just selle foorumi Guide läbi SP Farmingu kohta. Suht metsa läinud oma treenimisega. Alguses oleks pidand vibuga treenima, aga mina lasin kohe alguses Speariga. Muide, millest "Disconected to the server" tuleb? See tuleb vahest juba siis kui valid serveri ära ja hakkad username+psw kirjutama. Näiteks Paned SRO clienti laadima, käid külmiku kallal ära, tuled tagasi ja hopsti on see kiri ees. Lükkad Confirm ja lendad välja. Selle kirja saamiseks ei pea isegi mitte sisse logima. XFire ei tohiks peal olla(Ma ei tea mis see ongi). Eila surin tänu sellele "lendamisele". Läksin berserkeriga uuesti Bandit Archer Gianitile peale. Lasin aga Lightninguga ja õgisin Potione sisse. Järsku tuli see "tore" sõnum ja lendasin välja. Hiljem sisse tulles nägin, et surin.... Järjekordselt. Peaks ennast kuidagi kiirelt lvl16 tegema. Saaks juba järgmist Speari kasutada. Praegu kütan Tree Spirit Questist saadud lvl10 Speariga ringi. Ennem nägin Jangani väljakul lvl13 Speari, aga siis ma vist olin lvl12 ja ei ostnud seda. Hiljem otsisin väljakul olevad poed läbi, aga ei midagi. Üks küsimus kah vahepeale uuesti. Miks 70% Dropidest on Female asjad? See on lausa õudne kuidas seda kukub. Ma siiani vist ainult paar Copper Bodyt, paar Shoese saanud Male asjadest. Muu kõik Female. Yehoa Treelt sain Infranity Bronze Shoulderi(Oli vist sellise nimetusega), vaatasin, et "ossa!" kus nüüd sain asja. Vajutasin "I" ja ülla-ülla. Female värk jälle. Enamus odavatest asjadest kõik poodi müünud. Cotton ja Copper asjad. Infranity asjad enamuses alle jätnud ja maha müünud. Saaks keegi seletada Elixirist kodumaiste sõnadega? Foorumist lugesin, et sellega saab +1 juurde lasta. Elixirid on rahva seas üpriski kallid, kas neid on võimalik ka kuidagi tasuta saada? Lööd mingi eluka maha ja suure õnne korral asi tuleb sinu nodikotti. Vabandust nuubilike küsimuste pärast icon_redface.gif . Kui näiteks lased mitu korda selle Elixiriga asja üle, siis iga korraga tuleb +1 veel omakorda vanale juurde? Palju praegu eestlasi Xianis mängib üldse? Eks ma üritan siis mängima hakata. Tahaks täna lvl16 ära saada. Miskipärast ma arvan, et heal juhul lvl15 saan.
tagasi üles
maarjuzz
HV vaatleja

sõnum 22.03.2006 10:43:20 vasta tsitaadiga

LightsabeR kirjutas:
sai ka siis tänu maarjuzz'ele seda "jura" pelama hakatud. Lähen sama teed nagu maarjuzz ja farmin oma 30k SP'd ära (ja nagu maarjuzz avastas, ei võta see mitte nädala, vaid umbes kuu icon_biggrin.gif ). Buildiks saab siis tulevikus parim 1v1 PvP build - Pure strenght/fire blader.

Nii palju, kui mina olen aru saanud, siis on eriti PvE jaoks, kuid ka sõdades pidi väga hea olema nuker. Nukeritest väidetavalt parim (eriti 40+) pidi olema pure INT (ehk siis +0 punkti STR alla) fire nuker lightning sub mastery'ga. Relvadena pidavat olema hea kasutada nii sword/shield kui ka spear. Spear siis 1-hittimiseks ja sword/shield 2-hittimiseks.

Ja siis nii palju ka, et need kes veel ei tea, uurige välja, mis on Level Gap ja kuidas seda lisa SP saamiseks õigesti kasutada. Teete oma elu palju kergemaks icon_wink.gif .

Ja siis natuke abi ka abivajajaile icon_razz.gif :
NPC maps: LINK
Monster maps: LINK

Jura mis jura... krt see pvp systeem suxib siin täiega ikka..
Expi maha ei lähe.. jne

Ostsin küll omale lvl 16 SOS bow, aga krt ei viitsi grindida päevad läbi seal campis neid archereid..
Peab seda bot-proge checkima vist icon_lol.gif
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 22.03.2006 15:10:30 vasta tsitaadiga

tormiimpreza, ma armastan Su pikki poste. thumbs_up.gif Minutiks tegevust jälle. thumbs_up.gif
Ja mina olen alati female char'iga mänginud.. Ja mul see jama, et 60% droppidest on male omad. icon_mad.gif

tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 22.03.2006 17:33:10 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
tormiimpreza, ma armastan Su pikki poste. thumbs_up.gif Minutiks tegevust jälle. thumbs_up.gif
Ja mina olen alati female char'iga mänginud.. Ja mul see jama, et 60% droppidest on male omad. icon_mad.gif

OT: Pole vajadust teha lühikesi poste. Ajad on muutunud nüüd. Üritan hoida rohkem sisu ühes postituses.
IT: Õudne! Tõsiselt õudne kohe. Eelnevalt oli juttu, et tuleks mees ööseks "Afk"-i jätta. Ma panin oma tegelase siis kenasti Stalli pidama ja poekese kenasti täis. Piisas sellest, et külastasin korra külmikut, vaatasin telekasaated üle, käisin WC ja tulin kontrollima. Kogu tegevus võttis maksimaalselt 15 minutit. Tulin siis rõõmsalt tagasi ja oh üllatust! "Disconnected to the server" ees ja jälle asi nahkas. Täna ma selle tõttu juba 6x surnud! Tegin seda Tiger Questi. See kus peab maha lööma 20 Young Tigerit, 20 Tigerit ja 1 Tiger Champion. Selle sain hädavaevu tehtud. Peale seda võtsin ette selle "salaküttimise" ehk hakkasin tiigrihambaid koguma. Ma surin selle Questi ajal 2x ja eelmise Questi ajal 4x! Ma lähen monsterile kallale, siis jookseb mäng kinni ja tuleb vana hea "Disconnected to the server". Ennem sõnumit olen üritanud kähku Potion peale ja Lightning peale, aga sellest pole kasu... Mees läheb kenasti Tiigrile kallale, aga mees ei löö teda ilma Lightninguta maha... Max hit on kuskil 35 ilma Lightninguta. Koos Lightninguga kuskil 130-165. Nii mööduvad päevad surres. Tõsiselt jube. Praegu ma kaotan kuskil 1.4k XP iga surma pealt. No see pole veel palju, aga kui 6x sured, siis minu jaoks juba on. 1 Tiger annab kuskil 380 XP. See suht ok kui nii võtta. Praegune rekord on 4k XP Bandit Archer Giantilt. Tiger Giantile pole veel julgenud kallale minna. Arvatavasti saan kuskil -150-200. Total HP 430 ringis praegu @ lvl14(Algusest saadik pure INT). See Dropi värk sõltub vist enamus osas sellest millise char-iga mängid. Alles siis peaks tulema see, et kui palju rahvast ümber on jne. Praegu olen kuskil 40% peal ehk 60% veel kuni lvl15. Täna ma enam ei jõua teha seda ära arvatavasti. Vahepeal saan nagunii veel 2x surma. Võibolla on asi serveris? Xian-is mingi värk sellega äkki. Partyde ajal olen näinud kuidas rahvas saab Disconnecti, täpselt nagu mina. Närvi ajab kui kena Party team on koos(Need kes treenivad nii kuidas jaksavad), tuleb Disconnect, saad surma ja oled tagasi Janganis. Pangast avastasin vihase hunniku nooli veel. Müüsin need selle Blacksmitheri juurde maha. Stalli pidades täiesti lootusetu midagi maha müüa. Pangast avastasin veel mingi Str 2 Increase lvl1 Swordi. Viskasin selle kah Stalli müüki, aga keegi ei ostnud ära. SRO Clientiga on kah viimasel ajal mingi jama. Hakkad käima panema.... Tuleb see "Needs to close" kiri ette ja see Send ja Dont send. Asi tuleb just peale seda kui oled mingi 5x Disconnecti saanud. Teed arvutile restardi ja kõik OK kuni teatud ajani. Korra tulin Yehoa kännukeste juurest Jangani. Vahepeal sain 4x Disconnecti. Return Scrolle ma ei tahaks kah kasutada. Muide... Yehoad dropivad suht tihti Return Scrolle. Tree Spirit Questi ajal sain 4 Scrolli. Eelnevalt olin Broken Stone Ghostide juurest veel ühe saanud. Sellega jalutan ringi praegu. Mine sa tea millal vaja on. Eriti meeldiv ei ole Tigerite juures olla kui MP on 0, Potione ei ole ja HP on alla 50. Vahepeal on ju need "kännukesed" kah veel. Yehoad täiesti kasutud asjad. XP annab sama palju kui see tumedam känd, aga tuleb ise kallale ja hitib kah vist rohkem. Praegu treen arvutile restardi, käin söömas, lasen 1.2 tundi hantlitega ja siis üritab edasi vaadata.
tagasi üles
LightsabeR
HV veteran
LightsabeR

sõnum 22.03.2006 17:44:37 vasta tsitaadiga

tormiimpreza kirjutas:
Üritan hoida rohkem sisu ühes postituses.

Lisaks sellele võiksid üritada teksti lõikudesse jaotada. Ma pole ühtegi su posti suutnud läbi lugeda.
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 22.03.2006 18:02:44 vasta tsitaadiga

Minu naine asub babel serveris,kus ta on end juba lvl 25 treeninud ning peab ausat trader ametit milles ta on lvl 2 juba.Talle meeldib kasutada speari ja vahest ka vibu,mis ta ostis väga suure summa eest.
Tal on ka üks sõbranna Xianis,kes enam ei viitsi ennast treenida ning müüs kõik oma asjad maha.Kuna ta on väga sõbralik ja lahke annaks ta 150k mõnele eestlasest SRO mängijale ära.Tema nimi on Leenat,aga kui te seda raha soovite siis postitage siia,vastan kindlasti.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
h62k
HV kasutaja

sõnum 22.03.2006 18:31:43 vasta tsitaadiga

Hakkasin ka mängima.
Nimi on TooFast
lisage mind sõbralisti sest alguses oleks natuke abi vaja.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 24
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 22.03.2006 18:33:45 vasta tsitaadiga

Mis serveris sa mängid?Igas serveris on eraldi charid sul(Ühe chariga ei saa kõigis serverites mängida.
tagasi üles
h62k
HV kasutaja

sõnum 22.03.2006 18:34:57 vasta tsitaadiga

Xianis serveris ikka. Enamus eestlasi vist mängivad seal.
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 22.03.2006 18:46:13 vasta tsitaadiga

Ma läksin babelisse üle kuna xian oli koguaeg täis(ma tegin kõiki skille ka ju,lvl 17 olles oli mul kasutatud skill pointe 97/300)
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 23.03.2006 15:02:43 vasta tsitaadiga

Midagi on Clienti ja arvuti koostöö vahel täiesti nahkas. Täna ütles Client/Arvuti vastaspoolest lahti. Sain Disconnecti. Hakkasin Clientit uuesti üles laadima. Ei lase.... "Sorry, needs to close" vms asi ees. Tegin Restardi, ei aita, tegin Start-Turn Off Computer alt Restardi, aga seegi ei aidanud. Tegin siis veel 5 samamoodi Restarti, Lükkasin arvuti järelt ära võtsin vooluvõrgust minutiks välja, vool sisse ja hakkasin uuesti käima laskma. Tulemus: Ei midagi. No tegin siis Clientile Uninstall ja tõmbasin Client Setupi uuesti. Lasin kõik kenasti peale. Tegin jällegi Restardi. Hakkan käima panema. Tulemus: Sama jama. Ma ei saa nüüd aru milles asi siis on. Ei tea kuskilt otsida viga.

Edit: Tegin System Restore kah ära. Tulemus: 0. Täpselt sama kala sees. Praegu lasen Graafikakaardi Draiverid üle ja SRO manual Patch. Kui see kah ei aita siis mul pole õrna aimugi mis saab.

Edit 2: Driveri peale panek ei aidanud. Manual Patch ei läinud peale kuna AU-ga oli sama asi olemas. Kui asja ainus lahendus on Format C, siis asi on tõesti kurvavõitu.

Edit 3: USKUMATU! Asi töötab! Küsisin ühelt sõbralt kes mängib kah Silkroadi. See ütles, et oota natukene. Sain vastuse kätte. Nüüd asi funkab jälle. Polnudki Format C-d vaja.

viimati muutis tormiimpreza 23.03.2006 16:01:44, muudetud 3 korda
tagasi üles
Herr Kurm
Piiratud kasutaja
Herr Kurm

sõnum 23.03.2006 15:04:45 vasta tsitaadiga

siis saab nii, et kaalud kas su mäng on su hingele ligemal kui su kettal olev inff. Kui on siis aitab ilusti format c
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
supergod
HV kasutaja

sõnum 23.03.2006 16:10:51 vasta tsitaadiga

format ei ole vajalik avad notepadiga faili C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts sinna lisad sellise rea 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com salvestad faili ja mäng peaks tööle hakkama
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
tormiimpreza
HV kasutaja

sõnum 23.03.2006 16:40:40 vasta tsitaadiga

supergod kirjutas:
format ei ole vajalik avad notepadiga faili C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts sinna lisad sellise rea 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com salvestad faili ja mäng peaks tööle hakkama

Sedasama ma tegingi. Nüüd töötab kenasti...Praeguse seisuga Client töötab. Praegu hakkan proovima kas seoses sellega kadusid ka need Disconnecti mured.

Edit: Ei hakka uut posti tegema.
No sellega on siis kah õhtal icon_lol.gif. Praegu üritan leida ühte tegelast kes annaks lvl15 Questi kätte. Hakkasin seda Quest Listi lahti võtma.

Edit 2: Kuidas seda lvl15 Questi teha saab? See Blacksmither ei tee ju midagi. Võrdlesin just Map-i ja Quest Listi. Peaks juhtnöörid selle käest saama, aga sellega rääkides ei juhtu midagi. Eelnevalt lõpetasin oma Questi ära. Mingi Tigeri värk oli, siis rääkisin Blacksmitheriga, tulemus 0, aga hiljem tagasi minnes andis see General uue Tiger Huntimise ja Guildi tegelane andis Bandit Questi lisaks mida ma polnud kah ennem teinud. Ostsin kohe 50 MP Potioni ja minek:)

viimati muutis tormiimpreza 23.03.2006 17:16:01, muudetud 4 korda
tagasi üles
supergod
HV kasutaja

sõnum 23.03.2006 16:48:23 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Sedasama ma tegingi. Nüüd töötab kenasti...Praeguse seisuga Client töötab. Praegu hakkan proovima kas seoses sellega kadusid ka need Disconnecti mured

icon_lol.gif loll lootus need ei kao kuhugi
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
Lenat
HV vaatleja

sõnum 23.03.2006 17:13:04 vasta tsitaadiga

Mul li ka samamoodi vahepeal.Ma tegin windows update ära ja siis hakkas mul ka tööle jälle.

aga kas tõesti ei taha keegi tasuta 150k ning mõnda relva keegi tasuta??
tagasi üles
h62k
HV kasutaja

sõnum 24.03.2006 00:15:57 vasta tsitaadiga

mina tAHAN
IGN: TooFast
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Silkroad mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 60, 61, 62  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.