praegune kellaaeg 20.06.2025 17:05:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Dyzone
HV kasutaja

|
23.03.2006 10:31:46
BIOS ei leia SATA ketast ! |
|
|
Nii..ostsin siis uue ketta Seagate Barracuda 7200.7 seeria ja sain ilusti wini peale lasta aga peale seda bios ei leia seda ketast kohe üldse üles.. ainult biose kaudu käivad RAID utilities leiavad selle üles. Palun aidake kui oskate.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.03.2006 10:46:55
|
|
|
sata kettaid ei peagi leidma
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dyzone
HV kasutaja

|
23.03.2006 10:48:44
|
|
|
Peab küll..enne ilusti Bios näitas mul SATA ketast.
Nii..tõstsin SATA juhtme emmelt SATA1-est SATA2-te nüüd näitab BIOSest et ketas on aga ei buudi ikka..
_________________ team nS |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
23.03.2006 10:53:17
|
|
|
vaatasin nüüd ise ka biosi ning tõesti sata ketas olemas seal. minu viga, sry eile tegelesin ühe sata kettaga masinaga ning seal biosis küll sata ketast kuskil näha ei olnud
kastis on kokku sul ainult 1 ketas?
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dyzone
HV kasutaja

|
23.03.2006 11:16:33
|
|
|
yep mul on 1 ketas millele on installitud winXP kuna BIOS leidid selle ketta varem üles..kuid peale installi panin korra vana ketta järgi ja lasin vajalikud failid peale ja võtsin tagant ära.Siita saati pole ketast leidnud. Mulle ise tundub, et mobo SATA1 värk ei funka kuigi teised (SATA2-4) täätavad ilusti aga sealt ei buudi midagi :X
EDIT: Nii..võtsin ühe power kaabli videokaardilt ära ja panin oma vana IDE ketta järgi ning SATA ketta lükkasin SATA2 pessa. Siis järsku avanes Boot Select ja sain sealt oma SATA kettale buutida . Midagi on imelik mule tundub.
EDIT2: Nii.. taoline kahtlane asi kui panen boot from IDE kettalt onju, siis laseb valida nagu millist XP-d buutida ja seal on ka mu SATA ketta oma. AGA kui panen boot from SATA ketas siis tuleb kiri ette insert boot disk vms.
|
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|