praegune kellaaeg 20.06.2025 01:24:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jhwolf
HV vaatleja
|
22.03.2006 00:19:00
Windows Media Player ja MP3 |
|
|
Tere!
Ei leidnud hetkel vastust probleemile....
Milles on asi, et WMP mängib 128 Mb biterate kohe kui mp3 failil klõpsida....aga kui
biterate on pandud 256 näiteks siis on tumm....samas kui riba peal kuhugi loo keskel
viidata siis hakkab mängima.
Olgu öeldud et mp3 tekitasin tasuta saada oleva CDex progega, milles Lame Encoder sees....
ja WMP on nagu vanastigi.... versioon 6.4.07
Täheldasin veel varianti et sedasama 256 bitrate lugu mängis kohe Media Playaer Classic
(versioon 6.4.9 )
Aga huvitab see probleem iseenesest, et milliseid mp3-variante see Media Player oskab
mängida ja milliseid mitte...st et millistel juhtudel time-riba liigub aga kõllidest ei kostu
mitte midagi....samas....valides suvalise koha aja ribal, siis mängib küll.
Selline tunne on et WMP nagu ei suuda seda loo algust ära tabada.....
Pliiz aidaku need kes probleemiga kursis ja ka samaga jamanud on.....
Suurimad tänud juba ette.......
_________________ wolfik  |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
22.03.2006 10:36:41
|
|
|
Mul ka wmp ei mängi kõiki lugusid, küll aga pole sellist probleemi kunagi juhtunud real playeriga. Isegi Winamp ei suuda kõiki lugusida alati mängida.
Tegelikult tahtsin ma WMP teemat ära kasutades ka oma mure esitada: ma ei suuda kusailt leida võimalust, kuidas tekitada toolbarile võimalus panna sinna WMP kui ta on minimiseeritud. Ühel arvutil töötab see võimalus ilusti, kuid teisel ei pakuta isegi mitte seda võimalust. Kui valin võimaluse, et tekitataks uus toolbar, siis ei teki seda mida vaja on. Ka optionsitest ei suuda õiget valikut leida
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|