|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
tanel112
HV kasutaja
|
20.03.2006 17:55:21
|
|
|
EA tuleks nägu täis sõimata.
Mul amd 1.4 GHz ja mäng ei tööta. Tahab SSE tuge.
Miinimum nõuetes on 1.4ghz või kiirem protsessor.Selline lollus ajab närvi
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
20.03.2006 17:58:47
|
|
|
ära neid miinimun nõudeid küll vaata, see näitab alles, et saad mängu peale lasta, aga ei pruugi tööle minna.
soovitatav nõuded näitavad, et mäng töötab low setingutel puhtalt
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
2 :: |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
CnZ
HV veteran

|
20.03.2006 18:00:11
|
|
|
| tanel112 kirjutas: |
Miinimum nõuetes on 1.4ghz või kiirem protsessor.Selline lollus ajab närvi |
mis amd? duron 1 > peaks ju SSE ja SSE2 toetama
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lennnukas
HV kasutaja

|
20.03.2006 18:53:33
|
|
|
| Muidu mis need miiinimum nõuded mängule on?
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
20.03.2006 19:00:26
|
|
|
Ma viskan max detailsusega pilte õhtu aga praegu tööl proovisin.
2.8GHz P4
1Gb ram
9550 128Mb 128bit
Default sätted mis olid kohe pandud automaatselt.
Noo jooksis hästi aga OMFG auto juhitavus on rofl täpsemalt siis auto pöörab nagu 180kraadi ühe sekundiga :S äärmiselt sitt. Ja hiirega pöörata ka eriti hästi ei saaa... free look nagu puuduks.
Graafika kohta, MAFIA maailma graafika, autod jne olid kõvasti paremad!!! Aga Godfatheris on characterid palju detailsemad... eelistaks mitu korda ennem mängida Mafia-t.
Introduction oli nii segane kui olla võis... mõtlesin, et mingid sectionid olid nagu välja lõigatud vms :S ajuvaba tekst käis aga ok see algus
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel112
HV kasutaja
|
20.03.2006 20:04:47
|
|
|
| CnZ kirjutas: |
| tanel112 kirjutas: |
Miinimum nõuetes on 1.4ghz või kiirem protsessor.Selline lollus ajab närvi |
mis amd? duron 1 > peaks ju SSE ja SSE2 toetama  |
Amd Athllon 1.4Ghz (Model 4)
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
21.03.2006 00:50:28
|
|
|
tra see liikumine mängus on lausa kohutav, mitte kuidagi moodi ei saa norm mängida. BS, muidu on veel enamvähem aga see krdi debiilne liikumine rikub asja ära
|
|
| Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanel112
HV kasutaja
|
21.03.2006 01:39:55
|
|
|
ma sõbra juures mängisin. Eriti ei meeldinud. Kehv liikumine. Graafika on liialt imelik.
Mafia jättis palju parema mulje. Seal on mängu liikuvus parem ja graafika on ka loomulik.
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
21.03.2006 02:25:40
|
|
|
Ma jõutsin erit tobedalt raske misioonijuurde kus tuleb mingis villas hiilida ja üks pakk kellegimagamis tuppa panna ilma et keegi sind märkaks vaikselt võibvalvureid tappa kuid se on keeruline sest nad liiguvad mitmekesi
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
billtuk007
HV kasutaja

|
21.03.2006 02:29:43
|
|
|
njah EA toodang, polegi lootnud sellest midagi head nii et ei ole pidanud pettuma selle mängu suhtes
_________________ PSN: el_kapitanz |
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
23 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lordlesta
Kreisi kasutaja
|
21.03.2006 04:03:29
|
|
|
| H!tman kirjutas: |
Ma jõutsin erit tobedalt raske misioonijuurde kus tuleb mingis villas hiilida ja üks pakk kellegimagamis tuppa panna ilma et keegi sind märkaks vaikselt võibvalvureid tappa kuid se on keeruline sest nad liiguvad mitmekesi  |
kui sealt kuurist välja lähed siis mine vasakule (enne tõmba maha su ees olev vend) ja siis mine sealt väiksest trepist üles, kui oled sees, siis kuskil paremal pool peaks veel olema suur trepp mis viib teisele korrusele, lähed sealt üles, tõmbad kõik mehed maha tee peal ja kõik on üksi...
ise tegin selle teise korraga läbi
|
|
| Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
21.03.2006 11:17:52
|
|
|
Minu arvates on küll hea mäng, tunduvalt parem kui lineaarne mafia(võin võrrelda küll neid mänge, sest olen ka mafia läbi mänginud) Mis sellel graafikal siis viga on? Videolõigud on ju väga ilusad. Tänaval jalutavad inimesed näevad head välja. Sõidukite klaasid ei paista läbi - no see küll nüüd mingi probleem pole, tegemist pole ju mingi rallimänguga. Linn on nagu ghost down? No ei, jällegi võrreldes mafiaga, on tänavad ikka vahvalt ülerahvastatud. Kohati ajavad need rahvahulgad isegi marru, kui sul on vaja mingi mobster maha võtta aga paanikas pööbel jookseb edasi tagasi tema ees. Ja kaklemine....see on selles mängus ikka eriti sefiks tehtud. Võtad poeomanikul rinnust kinni ja nätaki, purustad ta peaga kassaaparaadi - ülbe.
Ma ei oskagi ühtki paha sõna öelda. Võib-olla jah juhitavus on natuke kohmakas aga sellega harjub kiiresti. Ustele ja telefonidele on raske pihta saada aga kakluse käigus pole mul küll veel probleeme tekkinud. Auto juhitavus raske? No mina sellest küll aru ei saanud. Nii kui autosse istusin, oli sõitmine selge
Ahsoo, see on jah natu kurb, et laibad nii kähku ära kaovad. Lased mehe maha ja see haihtub pea aegu kohe. See tõmbab natuke fiilingut maga aga suva, stoori ja võimalused on nii kaasahaaravad ja mitmekesised, et ma annan kõik pisivead mängule andeks. Amen.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
1 :: |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.03.2006 11:24:30
|
|
|
| arvestades, et mängu tegemine läks maksma 810 miljonit taala, on lõpptulemus küll üsna niru
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aise
HV Guru

|
21.03.2006 11:57:28
|
|
|
ma loodan, et tuleb patch mis liikumist parandab, seeee on koohutav! kõige jubedam, mida ma kogenud olen.
ma juba mitmendat korda räägin sama asja, su siis ikka on jube
|
|
| Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
tanq
Kreisi kasutaja
|
21.03.2006 12:10:07
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| arvestades, et mängu tegemine läks maksma 810 miljonit taala, on lõpptulemus küll üsna niru |
Tead, enne kirjutamist mõtle ka veidi 8)
| tsitaat: |
| But while the world’s largest video-games publisher has spent a reported $10m to $20m to recreate the New York mafia world for games consoles and the PC, it has already taken a bigger financial hit from delays to the game. |
http://news.ft.com/cms/s/2c08ef9a-b776-11da-b4c2-0000779e2340.html
|
|
| Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
1 :: |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Yorick
HV kasutaja

|
21.03.2006 12:32:30
|
|
|
Tunduvalt parem kui Mafia?Hm,no Mafia on omale juba nime teinud ja ei saa öelda et teenimatult.Kahjuks polnud tema modifitseerimine sama lihtne kui OFp-s.....Ja lineaarsuses on oma võlu,seda eriti kui võrrelda lineaarset Stoorit ja mitte-lineaarset "peksa keda näed".Mängu proovinud võiks ikka asisemalt tutvustada mängu,mitte pidevalt võrrelda graafikat mitme-setme aasta taguse hitiga,kus graafika polnudki peamine.Näiteks
a)Kas linn on suurem kui Mafias?
b)Kas kõigisse hooneisse võib siseneda ja kui saab siis mitmele korrusele?
c)kas auto tagaistmel saab istuda,kas taksot saab tellida jne.?
d)et siis mäng koosneb katusepakkumistest?mingeid veel töid saab seal teha,no näit. taksot sõita,veoautot?
f)kuidas need jalakäijad seal käivad,kas kah riburada?on seal neil ka miskine muu tegevus peale patseerimise?
g)ja kas mingi editor on kaasas...?
jne. 8)
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gotmilk
HV kasutaja
|
21.03.2006 13:50:57
|
|
|
jah inimesed peale patseerimise jutustavad jooksevad. Nägin ükskord ka kuidas mingi tegelane naist peksis aga neid random script värke näeb väga harva. Kui ma ei eksi siis ükskord ma vist nägin kuidas mees ja naine suudlesid. Ma võin eksida ka kuna kihutasin suure kiirusega mõõda linna aga vähemalt mulle tundus nii.
Mängu ei tohiks võrrelda Mafiaga. Mafia on 5 aastat vana mäng ja opma aja kohaselt oli ta tippklass. The godfather meeldib mull ka väga. Igatahes rohkem kui san andreas. Linn on hea aga suhteliselt piiratud. Kui san andreases oli nii et mingit kohta nägid võisid ka sinna minna siis godfatheris paljudesse kohtadesse mida näha aga minna sinna ei saa. Aga noh see ei häiri ja autod ka ei häiri kuna ma ei sõidagi autoga. Mulle meeldib ringi jalutada ja inimestele hirmu külvata. Mängul on mõned miinused. Kahju tegelt sest neid vigu parandates oleks tulemus parem olnud aga gameplay ja vabadus mida teha on tõesti suurepärane. Täielik strateegia 3D ütlex ma. Mulle meeldis eriti see et tapsin ühe naise mängu alguses ja nüüd kutsuvad mõned NPC-d mind ladykilleriks. Ärge autode pärast muretsege tuleb loota et godfatheril tuleb suur modede kommuun siis hakatakse autosi ka juurde tegema nagu mafiaski.
Kuna godfather kasutab sama mootorit nagu san andreas siis arvan et selle skriptimine on ka enam vähem sama põhimõttega nagu san andreas. Siis saaks ju uusi feature ja missioone juurde skriptida.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
21.03.2006 13:53:44
|
|
|
| sama mootor mis GTA'l ? wtf ? pole sellist asja varem kuulnudki.
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
21.03.2006 16:53:12
|
|
|
Kaugele rahvas juba jõudnud on? Endal hakkab Soldieri rank läbi saama. Tegin väikse pangaröövi ja ostsin black marketist 75tonnise kullatud revolvri 8)
Huvitav kas lõpupoole saab maja ka osta....muidu käi mingites üürikates krt. Mis teema nende veokatega on....kõmmutasin ühte ja siis tuli mees välja kellel oli see rääkimise märk peakohal. Pidin lõpetama ja rohkem ei jõudnud süveneda. Suurte rahade teenimise võimalusi tundub, et on sitaks. Lihtsalt mõelda tuleb natuke. Need katuse panekud on lihtsad asjatoimetused. Näiteks üks jorss pakkus mingit relva müüa 250tuhat daala. Mingid suured rahad peaks ikka liikuma hakkama. Pragu endal vast 350tuhhi või nii on läbi käind käest.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
21.03.2006 16:55:10
|
|
|
200k raha on praegu,selle missiooni tegin ära kus ühe tüübi pidi ahju lükkama
Jäi aga seivimatta
|
|
| Kommentaarid: 990 loe/lisa |
   |
782 |
|
| tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
21.03.2006 17:00:30
|
|
|
| Lõpetasin just misiooni kus tuli Paarist sadamasse põgeneda!
|
|
| Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mario153
HV veteran

|
21.03.2006 17:15:51
|
|
|
Neid veokaid saab ka röövida ja juhid enda kasuks tööle panna. Tavaliselt on turvamehed püssidega kaasas. Raha sain ka 2kilo ühest veokast. Muidugi pärast lendasid kandid autode ja automaatidega selga ka 8) Pangaröövi rekord on praegu endal 40kilo. Siis muidugi oli tegemist ka , et rahaga mentide eest minema saada.
Mäng tundub olema tohutult pikk.........gameplay time näitab mängus 8tundi ja tundub et on alles veerand mängu tehtud.
Mulle igaljuhul tohutult meeldib ja raske on arvuti tagant minema saada. Ei saa küll aru mis juhitavuse probleemidest ja mehe halvast liikumisest siin kurdeti. Algul tundus väheke harjumatu nagu iga mänguga, aga nüüd on juba väga hea kuidagi.
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
21.03.2006 17:33:49
|
|
|
| tanq kirjutas: |
|
just, tee seda.
| Financial Times kirjutas: |
But while the worlds largest video-games publisher has spent a reported $10m to $20m to recreate the New York mafia world for games consoles and the PC, it has already taken a bigger financial hit from delays to the game.
Its shares fell nearly 5 per cent last July, cutting more than $800m from the companys value, after it warned of a delay that would make the product miss the big end-of-year holiday season. |
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GertR
Kreisi kasutaja

|
21.03.2006 17:38:00
|
|
|
Halloo, firma väärtus langes $800 milli (ehk siis nearly 5%)
Põhjuseks siis see, et teatati mängu võimalikust hilinemisest.
Ega see mängule nüüd midagi juurde ei anna kui firma ise raha kaotab.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.03.2006 19:58:33
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| tanq kirjutas: |
|
just, tee seda.
| Financial Times kirjutas: |
But while the worlds largest video-games publisher has spent a reported $10m to $20m to recreate the New York mafia world for games consoles and the PC, it has already taken a bigger financial hit from delays to the game.
Its shares fell nearly 5 per cent last July, cutting more than $800m from the companys value, after it warned of a delay that would make the product miss the big end-of-year holiday season. |
|
huvitav palju valve'le see pikk hilinemine maksma läks
|
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|