Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
crypto
Kreisi kasutaja

|
20.03.2006 00:56:44
RAM'ilt jupp puudu, kas saab parandada |
|
|
Tere.
Selline jama siis, et ühel tuttaval õnnestus kuidagi minu mälult ühe kondeka küljest ära murda (pildil, see, millel roheline ring ümber), on vist kondekas
Mälu igastahes tööle ei hakka enam. Kui panna üksinda või koos teise mäluga sisse, siis hakkab mobo piiksuma pikade vahedega(piip...piip...piip...jne).
Et siit siis ka küsimus, kas saab korda asja veel ja kui saab, siis kas oskate kedagi soovitada, kes seda tinutust teha võiks
Tänud ette
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tbit
HV Guru
|
20.03.2006 01:12:19
|
|
|
ja ma vaatan see väga peenike vrk, ilmselt pead laskma jaanil või mõnel muul vilunumal käel teha.
_________________ DVD is da 4483MB :-/)
|OSTAN|-> T43 pikk jahutus |
|
Kommentaarid: 264 loe/lisa |
   |
3 :: |
229 |
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
20.03.2006 01:38:40
|
|
|
kui käsi ei värise saab ise ka asja ära ajada kui loomulikult julged. Väike vääratus ja pärast pool plaati tühi
Ja kui ma ei eksi siis see vist takisiti üldse
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
crypto
Kreisi kasutaja

|
20.03.2006 01:47:05
|
|
|
capacitor peaks ta olema inglise keeles, nii mulle kusagilt meeldi jäi. Njah, võiks ise ka teha, aga siis oleks teist sama junni vaja saada kusagilt. See julla peaks vist mul toas ka kusagil vedelema, aga selle leidmine läheb raskeks Kolvi peaks ka siis kusagilt sebima, sest tln mul pole kahjuks ja krt seda teab millal saarde koju lähen
_________________ 61. Logistikapataljoni võitleja |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
weedstone
HV veteran

|
20.03.2006 01:54:23
|
|
|
seega ikkagi kondekas, igatahes kui seda ise tinutama hakkad siis vaat et sa ennast seda soojendama ei unusta või muidu sul sulab see junn lihtsalt maha. Endal on nõnna juhtund
   |
122 |
|
tagasi üles |
|
 |
razor
HV Guru
|
20.03.2006 07:34:13
|
|
|
sobiva summa eest teeb Jaan kindlasti asja ära ning kui vaja, siis leiab ka asenduskondeka. endal oli Corsairi pulgalt 5tk selliseid puudu kuid pulk töötas korralikult
|
|
Kommentaarid: 131 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|