Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
minisvami
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
14.01.2003 12:39:04
|
|
|
Pigem karda vibratsiooni. Ei ole ise kunagi proovinud arvutikasti ja kõlarit kõrvuti toppida, ei oska öelda, kas magnetväli mingeid probleeme tekitab. Aga igatahes ei soovitaks neid kõrvuti panna.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
terminaator
HV kasutaja
|
01.02.2003 18:53:50
|
|
|
mul on s90 enam-vähem täielikult arvutikasti kõrval. ainult cm paksune saepuruplaadist lauajalg on vahel ja siiani ei oska küll öelda, et mingeid muresid oleks; ka vibratsioon ei ole seganud..
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
01.02.2003 20:47:07
|
|
|
mul oli s90netetga üksvahe selline lugu, et nad olid teleka kõrval ja pilt kippus äärest ära moonduma. läks selliseks imelikuks ja kollaseks. ennem karda ikka monitori kui arvuti pärast, näiteks ma panin mopeedi magneeto vastu monitori ja pilt läks kohe kenasti lillaks!
_________________ pensionil |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.02.2003 04:13:47
|
|
|
Tugev magnetväli võib monitori/teleka ka püsivalt ära rikkuda, pole mõtet eriti eksperimenteerida.
Vibratsioon võib pikapeale kõvaketta hävitada.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Krüpto
HV vaatleja

|
03.02.2003 10:54:27
|
|
|
jah, üldiselt nõustn ihvikesega, tõesti, kõige rohkem peaksid monitori pärast muretsema, sest on olnud juhuseid, kus on tutikas molu saadud koju tuua, täiesti korras, ja autos, kus helitehnika oli ikka ülivõimas ning tulemus on see et tekkis püsikahjustus monitori alla nurka. ära seda ei saanud. flopisid ei ole ka mõtet kõlari peale jätta. kuigi S50 ei tohiks nii suurt vibratsiooni tekitada et kõvaketas just otsa lõppeks, seega ei tohiks sellega probleeme olla, aga subwoofri puhul küll, seda ma olen kuuld et subwoofri vibratsioon on lõpuks ketta manalateed saatnud. (aga see oli vana seeria IBM nii et päris kindel ka ei maksa olla, mis selle lõppkokkuvõttes põhjustas)
_________________ NAFTA :: PostIndustrial Intelligence
http://www.nafta.ee |
|
tagasi üles |
|
 |
elu
HV kasutaja

|
08.02.2003 22:53:07
|
|
|
Omadest kogemustest niipalju, et kui vahe monitoril ja kõlaril oli 2-3 cm, ilma et midagi vahele oleks topitud, läks pilt aja jooksul (paar päeva) järjest kirjumaks ja lõpuks remonditöökotta. 10 cm vahega ei juhtunud enam midagi. NB! Katse läbi viidud Pioneeri suuremat sorti 3-ribaliste arvuti kõlaritega.
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mots
HV kasutaja
|
12.02.2003 11:58:55
|
|
|
- olen ajaviiteks magnetiga mollipeal vikerkaart venitanud asi jääbki mõnusalt laiguline - proovida võib mõneks ajaks seinast välja võtta 15min siis demagneedib ja jälle korras - kui ei aita tuleb moll kõvema demagneetimis vooluga üle käia - vibratsioon on siin siiski ohtlikum vigade tekitaja
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Butcher
HV kasutaja

|
12.02.2003 12:33:36
|
|
|
Ilmselt see magnetväi kõvakettalegi head ei tee, nagu diskidele eks ta vähe haaval ikka rikub selle kõvaketta ära. Ma soovitaks igaks juhuks kaugemale panna.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|