Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
raix
Kreisi kasutaja

|
13.03.2006 12:23:31
DVD+RW plaat õhtal |
|
|
Tahtsin ükspäev DVD+RW plaadile uued failid peale kirjutada aga tekkis probleem. Eelmine sisu oli kirjutatud NEC-2500-ga, nüüd on kirjutajaks LiteOn 16H5S. Kustutasin Neroga vana sisu ära ja kui hakkasin uut kirjutama, siis lükkas sahtli lahti ja ütles, et pane tühi DVD+RW plaat sisse. Võtsin siis lahti Nero InfoTooli ja vaatasin, mida see näitab - nätas, et blank disc. Tegin siis NTI cd/dvd makeriga selle põhjalikuma plaadi kustutamise ja proovisin ka sellega kirjutada. Ikka sama lugu, ütleb, et pane tühi plaat sisse. Kõik programmid näitavad, et plaat on tühi aga ükski sellele kirjutama ei hakka
On selle plaadiga veel midagi teha või võib ära visata?
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
RPG16
HV Guru

|
15.03.2006 15:11:10
|
|
|
alles muretsesin dvd-kirjutaja, pole dvd-rw tuttav, osta parem uus plaat, palju ta ikka maksab
|
|
Kommentaarid: 203 loe/lisa |
   |
2 :: |
3 :: |
166 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
17.03.2006 15:34:25
|
|
|
Näiteks üks k' saluunist ostetud memorex'i cd-rw sai küll kirjutada, aga mitte mingi nipiga polnud sealt võimalik infot maha lugeda ... igatahes kohvitassi aluseks ta kõlbas! Olen DVD-RW päris usinasti kirjutanud ja seni Verbatim 6x DVD-RW paremat pole leidnud. Plaat suht-koht kriime täis, aga infot kirjutab/loeb tublisti.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Juhuslik
HV kasutaja
|
17.03.2006 19:17:07
|
|
|
Ma nüüd siis kirjutan pisut...
LiteOn'i kõigi lõikajate RW'ga seotud probleemid saavad alguse sellest, et LiteOn kasutab laseril väiksemat võimsust, kui teised tootjad.
Seega, kui on teises kirjutajas kirjutatud RW(vahet pole kas + või -), siis võib esineda sellega probleeme.
3x Full Erase peaks selle vastu aitama aga pead ei anna.
_________________ Powered by Tagan |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
17.03.2006 20:57:44
|
|
|
Juhuslik kirjutas: |
LiteOn'i kõigi lõikajate RW'ga seotud probleemid saavad alguse sellest, et LiteOn kasutab laseril väiksemat võimsust, kui teised tootjad.
Seega, kui on teises kirjutajas kirjutatud RW(vahet pole kas + või -), siis võib esineda sellega probleeme.
3x Full Erase peaks selle vastu aitama aga pead ei anna. |
Mul aitas see.Kunagi oli sama jama
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix
Kreisi kasutaja

|
20.03.2006 09:50:06
|
|
|
Juhuslik kirjutas: |
3x Full Erase peaks selle vastu aitama aga pead ei anna. |
Ma vist 2 korda tegin küll seda full eraset. Eks siis peaks veel paar korda kindluse mõttes tegema
_________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:] |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|