Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  z5500 nõrgad? abi vaja märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
lehm
HV veteran
lehm

sõnum 10.03.2006 17:22:28 z5500 nõrgad? abi vaja vasta tsitaadiga

tegin uue teema ehk siis rohkem abistajaid

Asi siis selles, et sai öösel ühendatud kõik nagu peab aga vot kust kohast nad head on? võimsust pole j absull. supakat pole ju nagu ollagi. isegi creative inspire t5900 on parem. audigy2 oli taga. Mõtlesin ehk aitab X-fi helikaart kaasa. aga vot ei lase ära installida- poole peal küsis iTunes.msi file mida pole mul kuskil. ehk on kellelgi aimu mis mäda võiks olla?
pihuarvuti taha pannes pole suurt vahet tugevuses. mõlemad poole peal ja sama tugev (loe nõrk) heli.

isegi t5900 supakas tundub peetis olevat või nii, kuna kui ma nad sain siis nad ikka peksid õhku välja. nüüd lihtsalt puhuvad.
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
allar4
Kreisi kasutaja
allar4

sõnum 10.03.2006 17:41:11 Re: z5500 nõrgad? abi vaja vasta tsitaadiga

lehm kirjutas:

Asi siis selles, et sai öösel ühendatud kõik nagu peab aga vot kust kohast nad head on? võimsust pole j absull. supakat pole ju nagu ollagi. isegi creative inspire t5900 on parem. audigy2 oli taga. Mõtlesin ehk aitab X-fi helikaart kaasa. aga vot ei lase ära installida- poole peal küsis iTunes.msi file mida pole mul kuskil. ehk on kellelgi aimu mis mäda võiks olla?
pihuarvuti taha pannes pole suurt vahet tugevuses. mõlemad poole peal ja sama tugev (loe nõrk) heli.

isegi t5900 supakas tundub peetis olevat või nii, kuna kui ma nad sain siis nad ikka peksid õhku välja. nüüd lihtsalt puhuvad.

Need on arvutikõlarid, mitte mingid imeasjad...

kui tahad õiget bassi, siis osta eraldi normaalne võim ja kõik muud -->supakas, helikõlarid jne...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
lehm
HV veteran
lehm

sõnum 10.03.2006 18:39:10 Re: z5500 nõrgad? abi vaja vasta tsitaadiga

allar4 kirjutas:
lehm kirjutas:

Need on arvutikõlarid, mitte mingid imeasjad...

kui tahad õiget bassi, siis osta eraldi normaalne võim ja kõik muud -->supakas, helikõlarid jne...

asi pole hetkel selles. lihtsalt võiks tõõle saada ned

edit: asi hakkab ilmet võtma. icon_smile.gif saab nüüd varsti kohe X-Fi taga proovida. ehk on parem sound kui pihuarvuti taga icon_lol.gif
Kommentaarid: 117 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 110
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  z5500 nõrgad? abi vaja
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.