Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
turtles
HV vaatleja
|
25.01.2003 06:42:20
Kasulikud näpunäited uue arvuti ostmisel,omamisel ja garantii |
|
|
Tere
Sain äsja sellest foorumist teada ja mõtlesin, et võiks midagi asjalikku õpetuseks kirjutada, et foorumi rahvas mind kiiresti omaks võtaks ja sõbraks tuleks. Vabandust, kui teen kirjavigu, olen pärit maalt (just kolisin linna) ja meil oli kehv tase koolis.
Ostsin arvuti endale ordis. ostsin mingi Celeroni ja soovitan teistel ka selle osta, sest seda pidi saama tuusalt võimsamaks teha. Tal pidi jube vähe siini olema ja sellepärast pidi olema kerge seda kiiremaks muuta.
Siis kui sa saad arvuti, tuleb see sul ära maandada, näiteks võid panna selle mingi lähedal asuva metallist eseme külge (seda jõudsin juba ise siit foorumist õppida!)
Häälekaart tuleks osta vähemalt 32 bit, kuna näiteks GTA londonis pidi 16 bit kaardist väheks jääma (tähendab, et osad helid jäävad ära: algavad poole pealt, kui mõni teine helid lõpeb...)
Siis räägiti ordis veel, et väga tähtis on õige monitor osta ja see tuleks keerata 75 hz peale, et silmi ei rikuks. ise ostsin 15 tolli monitori, kuna 17 juba maksis palju rohkem ja ma saan ju monitori selle klaasekraaniga suuremaks ka teha (15 tolli näeb välja nagu 17 tolli. mingi 500 maksab)
No arvan, et olen kõik asjalikuma ära rääkinud, mida ma juba teada olen saanud, ja kindlasti kui veel midagi huvitavat ja tarka teada saan, annan teile ka teada 8)
keel loetavamaks muudetud: dvd vader
_________________ school SUCKS !
SUCKS ASS !
JACKASS ! |
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
25.01.2003 08:20:36
|
|
|
Karta on, et teema õige koht on "näpunäidete" asemel hoopis siin... Tõstsin ümber
_________________ modepensionil |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
25.01.2003 09:50:58
|
|
|
no shit... ...."v6ix midagi asjalikku 6petuseks kirjutada et foorumi rahvas mind kiiresti omaks v6taks ja s6braks tuleks"... tuldi ja võeti...
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Westswamp
HV Guru

|
25.01.2003 12:50:03
|
|
|
Jumbu kirjutas: |
Karta on, et teema õige koht on "näpunäidete" asemel hoopis siin... Tõstsin ümber  |
Täiega samameelt 8) Millise posti külge ta hobuse jättis
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Margus
HV pensionär

|
25.01.2003 13:06:02
|
|
|
Krt aru ma ei saa mida selle teemaga tahetakse teada saada
|
|
Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
4rvut
HV kasutaja
|
25.01.2003 13:10:32
|
|
|
see küll mingi kahtlane 6petus ... keda see ktib kas ta on maalt v6i ei tea kust p*rsest....
_________________ O: a-open supertower h600A küljekaane võtta privas ühendust! |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
25.01.2003 13:11:33
|
|
|
Selle asemel, et meid siin õpetada oleks võinud enne küsida, mis osta. Kindlasti oleks HV rahvas teda paremini õpetanud, kui tema praegu meid. Tulemuseks oleks olnud ka ehk parem arvuti
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
6 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
stalcer_x
HV kasutaja

|
25.01.2003 13:32:20
|
|
|
/me väänleb naerukrampides maas
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
carramba
läburaator

|
25.01.2003 13:46:58
|
|
|
tsitaat: |
arvuti: Ordist ostetud, kuna mu s6bra isa töötab ordis
|
väljavõte profiilist 8)
aga see pigem mingi loll tüng,postituse kellaaeg nt on kahtlane
_________________ he came,he got banned,he logged out - R.I.P |
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
2 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
25.01.2003 13:58:27
Re: Kasulikud näpunäited uue arvuti ostmisel,omamisel ja garantii |
|
|
turtles kirjutas: |
Tere
Sain äsja sellest forumist teada ja m6tlesin et v6ix midagi asjalikku 6petuseks kirjutada et foorumi rahvas mind kiiresti omaks v6taks ja s6braks tuleks. Vabandust kui teen kirjavigu, olen pärit maalt (just kolisin linna) ja meil oli kehv tase koolis. |
No Tere tere. Oled omaks ja sõbraks võetud.
Ostsin arvuti endale ordis. ostsin mingi Celeroni ja soovitan teistel ka selle osta, sest seda pidi saama tuusalt v6imsamaks teha. Tal pidi jube vähe siini olema ja sellepärast pidi olema kerge seda kiiremaks muuta.
|
Jah võimas arvuti see Celeron ikka on! 1,8GHz Celeron teeb 1,53GHz Athlonile vabalt ära. Ja kui siin veel kümme korda kiiremaks panna, siis teeb Pentiumile ka ära. Kõva värk küll.
Siis kui sa saad arvuti, tuleb see sul ära maandada, näiteks v6id panna selle mingi lähedal asuva metallist eseme kylge ( seda j6udsin juba ise siit foorumist 6ppida ! ) |
Näiteks oleks hea arvuti keskkütte süsteemi külge keevitada. Siis ei saa vargad ka midagi teha. Ja kui mingil põhjusel paar korterit edasi mingi mammi surmava elektrilöögi radikast saab, pole see minuasi.
Häälekaart tuleks osta vähemalt 32 bit, kuna näiteks GTA londonis pidi 16 bit kaardist väheks jääma ( tähendab, et osad helid jäävad ära algavad poole pealt siis kui m6ni teine helid l6peb...) |
Laused tulevad muidu poolikud ja muidu paha asi külges. Kuhu see siis kõlbab, et mängid GTA-d aga mehikeste laused on kõik poolikud.
Siis räägiti ordis veel, et väga tähtis on 6ige monitor osta ja see tuleks keerata 75 hz peale, et silmi ei rikuks. ise ostsin 15 tolli monitori kuna 17 juba maksis palju rohkem ja ma saan ju monitori selle klaas ekraaniga suuremaks ka teha ( 15 tolli näeb välja nagu 17 tolli. mingi 500 maksab ) |
Veel parem oleks osta 14" monitor. Endale kaks suurendusklaasi muretseda (maksab ca paarsada raha) ja nendest prillid meisterdada. Väljanägemine Kahjuks Ordis ei olnud hetkel neid 25Hz 14" ja selle pärast võtsingi 15"-se.
No arvan et olen k6ik asjalikuma ära rääkinud sellest mida ma juba teada olen saanud ja kindlasti kui veel midagi huvitavad ja tarka teada saan annan teile ka teada 8) |
Järgmine kord hakkan õpetama, kuidas valmistada kodulehte, et see ikka mõnusalt Cool oleks. Eraldi peaks tulema väike teema, kuidas ma oma Celeroni ülekiirendasin ja miks ta lõpuks musta värvi ja kärssahaisuline oli.
_________________ Kingitused internetist - NetiKink - tellige endale näiteks HV avatariga ja kasutajanimega tass, t-särk või mõni muu huvitav kingitus sünnipäevaks või muuks tähtpäevaks. |
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
nalja44
HV kasutaja

|
25.01.2003 15:30:34
|
|
|
Aga kuhu garantii õpetus jäi?
Veel parem oleks osta 14" monitor. Endale kaks suurendusklaasi muretseda (maksab ca paarsada raha) ja nendest prillid meisterdada. Väljanägemine Kahjuks Ordis ei olnud hetkel neid 25Hz 14" ja selle pärast võtsingi 15"-se.
|
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spott
HV Guru

|
25.01.2003 16:00:29
|
|
|
Garantii eest hoolitseb Vasja Kopli liinid 8. Seal nurgapeal müüb babulja semukaid, tema juhatab täpsemalt.
|
   |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
Meller
HV vaatleja

|
25.01.2003 16:04:49
|
|
|
ordist ei tasu arvutit ost sest selt saab nii pasa kokku pandud arvuti et pole sinna midagi juurde mõtete osta!!!!
_________________ i love skateboarding! |
|
tagasi üles |
|
 |
Zorg
Batareimees
|
25.01.2003 16:18:43
|
|
|
Meller kirjutas: |
ordist ei tasu arvutit ost sest selt saab nii pasa kokku pandud arvuti et pole sinna midagi juurde mõtete osta!!!! |
Ordil pole häda midagi. Kui tead mida tahad siis võid sealt arvuti osta küll.
_________________ Protsessorid mis mul juba olemas |
|
Kommentaarid: 140 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rastafari
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 511 loe/lisa |
   |
3 :: |
432 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
27.01.2003 13:27:59
|
|
|
ordist ei tasu arvutit ost sest selt saab nii pasa kokku pandud arvuti et pole sinna midagi juurde mõtete osta!!!! |
Kus see ordi sulle ette jäi , ordi vennad on kõvad vennad , vot mikromaailm ja K-saluuni vennad on hoopis teine asi
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiq
HV kasutaja

|
27.01.2003 13:34:14
|
|
|
gretchin kirjutas: |
Kus see ordi sulle ette jäi , ordi vennad on kõvad vennad , vot mikromaailm ja K-saluuni vennad on hoopis teine asi |
Ja kui tohib küsida, siis miks sulle Mikromaailm ette jääb.
On sul konkreetselt midagi ette heita, või lahmid niisama ?
Kui osta ei oska, ära müüjat sõima
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
@cer
HV kasutaja
|
27.01.2003 13:49:31
|
|
|
Njah kohe midagi ei oska selle turtlesi jutu peale ütleda.
_________________ Muudab see maailma... ilmselt mitte. |
|
tagasi üles |
|
 |
Smert
HV kasutaja
|
27.01.2003 13:49:44
|
|
|
Rampsu void igaltpoolt saada. Pead ikka ise teadma voi kellegi targemaga kontsulteerima milliseid juppe kasutada ja milliseid mitte. Need valmiskomplektid on alati millegipoolest saastad - topitakse ajale jalgu jaanuid juppe sisse. Ega kaupmeest ei huvita mis sa sellega edasi peale hakkad, tema on asja myynud ja oma asi kui sul moni programm/mang ei jookse - kohinud siis rohkem pappi !
|
|
tagasi üles |
|
 |
Romb
Bännitud

|
27.01.2003 13:53:03
|
|
|
Pole tükk aega nii mõnusalt naernud! Ei noh, tore sell! Selliseid teemasid on ka vaja, et asi idiootlikult tõsiseks ei kisuks!
|
|
tagasi üles |
|
 |
aksel
Kreisi kasutaja

|
27.01.2003 15:42:24
|
|
|
See hea lahendus, et raha pole, ostan 15 tollise kuvari ja siis 500.- eest luubi
_________________ rohkem liha riigile |
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
27.01.2003 20:00:26
|
|
|
kiq kirjutas: |
gretchin kirjutas: |
Kus see ordi sulle ette jäi , ordi vennad on kõvad vennad , vot mikromaailm ja K-saluuni vennad on hoopis teine asi |
Ja kui tohib küsida, siis miks sulle Mikromaailm ette jääb.
On sul konkreetselt midagi ette heita, või lahmid niisama ?
Kui osta ei oska, ära müüjat sõima  |
Ei lahmi niisama see on mingi tropikari ja ära arva ,et mul pole nendega kogemusi nad määrivad sulle kõik pähe , et 4 atiga saab gta3 põhjas setingud mängida , oled nüüd õnnelik ostis paps sulle 15000 P4 ja nüüd mängid oma cs , ärahellitatud oma penniga muud midagi
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiq
HV kasutaja

|
28.01.2003 13:15:38
|
|
|
Ei lahmi niisama see on mingi tropikari ja ära arva ,et mul pole nendega kogemusi nad määrivad sulle kõik pähe , et 4 atiga saab gta3 põhjas setingud mängida , oled nüüd õnnelik ostis paps sulle 15000 P4 ja nüüd mängid oma cs , ärahellitatud oma penniga muud midagi  |
Kuule gretchin, sinu jutust ja lauseehitusest järeldan, et ma olen sust ca. 10a vanem, niiet...
Ja see, et paps sulle sita arvuti ostis, ei puhu antud teemas pilli.
Peale selle, ATI Radeon 9000PRO jooksutab GTA3'e full settingutega nii, mis mühiseb.
Kuna sul on ilmselt miski Celeroni näss, siis ei jookse GTA sul ilmselt ka Ti4200'ga fullis ilusti.
Kui tahad osta arvutit ainult GTA3 mängimiseks, siis soovitan enne mängu nõudmisi ka uurida.
PS. Endiselt : loll ostja ajab ikka pärast kõik süü müüja kaela !
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
gretchin
Kreisi kasutaja

|
28.01.2003 17:26:02
|
|
|
Ehh,10 aastat sa must vaevalt vanem oled, pealegi paps mulle sitta arvutit ei ostnud , 2 aastat tagasi sain AMD ja olen sellega rahul, Gta jutuga paned sa mees ikka päris mööda , ma ainult tõin lihtsa näite kuidas mikrolink asju pähemäärib , sina kirjutad mulle 4 rida mis konfiga GTA 3 jookseb .
Pealegi GTA 3 on läbikukkunud romuralli mida mängivad 10 aastased tatid kes tahavad linna peal autosid rammida ja flamethoweriga inimesi kärsatada.
Jah sul on õigus ma olin loll ostja kui ma arvutitest sittagi ei teadnud , aga sellepärast ma firma süüpeale ei pane, kui firma on sitt siis ta on sitt.
|
|
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kiq
HV kasutaja

|
28.01.2003 23:04:08
|
|
|
kle, gretchin, otsusta ometi, mis firmast sa räägid.
ühes postis on Microlink, teises Mikromaailm.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|