Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Kodulehe üleviimine teise serverisse... MySQL error-error-error :S märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
taimz
HV vaatleja

sõnum 23.02.2006 13:59:07 vasta tsitaadiga

PS mulle, teen sul asja korda!
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
-Innu-
HV kasutaja

sõnum 23.02.2006 19:45:30 vasta tsitaadiga

http://www.php.ee/397
Selline asi on lihtsaim viis andmebaaside ülekandmiseks.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Death
HV Guru
Death

sõnum 23.02.2006 23:32:45 vasta tsitaadiga

innu5, virtualhostis jee sulle keegi käsurida annab icon_razz.gif
SGM
HV kasutaja
SGM

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.02.2006 09:28:20 vasta tsitaadiga

No ma sain nii, et teenusepakkuja ise toppis mu andmebaasi üles, aga ma ei tea, miks mul endal ei lastud seda teha...

Aga aitäh kõigile abistajatele siin! icon_smile.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 0
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
-Innu-
HV kasutaja

sõnum 24.02.2006 19:36:08 vasta tsitaadiga

Death kirjutas:
innu5, virtualhostis jee sulle keegi käsurida annab icon_razz.gif

ekodu.net andis.
zone annab veits kallima paketiga.
Teisi ei oska kommenteerida.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 06.03.2010 17:42:21 vasta tsitaadiga

Jätkan seda teemat kuna sama probleem (#1044 - Access denied for user 'sgmpriee'@'localhost' to database 'sgm_sgm' )

Plaan siis hostingu vahetus ja veebi täielik kolimine uude servusse ...et nagu saan aru siis ma ise ei saa importida oma olemas olevat andmebaasi uude kohta. cpanelis on tehtud kasutaja ja all privileegidega. phpmyadmini pilt kah siia juurde;
http://img31.imageshack.us/img31/4006/phpmyadmin.png

nagu näen ei ole mul seal kah miskeid privileegide mudimiseks võimalust...
kostingu vahetus siis eestis välis serveri...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
ref
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2010 17:44:24 vasta tsitaadiga

-IFFI-, veateade ütleb otse - pole õigust ligipääsuks andmebaasi sgm_sgm
Võimalusi on nüüd sisuliselt kaks - kas hangid teenusepakkujalt andmebaasi, mille nimi on sgm_sgm ja kuhu sul on vajalikud õigused
VÕI (lihtsam variant tegelikult)
taastad oma andmed andmebaasi millesse sul on õigused (pildilt näiteks too ppfzus).
Tõenäoliselt on su andmebaasi taastamisfailis väga alguses read stiilis create database sgm_sgm, need tuleks siis sql failist eemaldada ja saad oma andmed taastatud...
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 06.03.2010 19:49:37 vasta tsitaadiga

Ooot-oot oot..nuid läks keeruliseks...võtame rahulikult..kuna mul probleeme selle keelelise suhtlusega teenusepakujaga siis eelistaksin võimalikult ise saada asja ise korda icon_wink.gif ja eks see saaks ka parem õpetund omale.

See sgm_sgm on võetud eeltpoolt postitusest ja errori näiteks ainult.

omal siis on plaan luua see ppfzus andmebaas. Hetkel asub planet.ee serveris mul kogu leht ja seal on andmebaasi nimi ppfz. Uues serveris loon andmebaasi ja sinna liidetakse ette automaatselt ppfzus_

Ok see selleks a kuidas see taastamine välja näeks. Pole õrna aimu ka sellest kuna puudub eelnev kogemus täiesti. Hetkel võin öelda nii palju et see imporditav sql faili suurus on 42MB ... Kas see peaks umbes välja nägema kuidagi, et vanas servus teen miski backupi ja uues siis läbi cpaneli või phpmyadmisi taastan :S

PS!!! Kasutan vBulletin süsteemi ja leidsin seal adminCP-s koha tegemaks DataBase BackUp... sain sellega tehtud omale 33MB forumbackup.sql faili ....proovisin siis phpmyadminis selle importida. Importis küll osad tabelid ära aga andis miski errori mis sisaldas hunnikuga küsimärke ja muud risu.
Hetkel impordin cpaneli miski database restore vidinaga seda faili, vaatan mis selelst välja tuleb.

sellise erroriga siis lõpeb see import, miski osa u.20% on tabelis olemas enenm seda errorit:
tsitaat:
SQL-päring:

INSERT INTO vb_attachment VALUES('79', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '', '', '', '0', '0', '', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '0', '1', '1266992547', '1266992547', '19. Seal kus l�peb asfalt.mp3.rar', 'Rar!\Z\0ϐs\0\0\r\0\0\0\0\0\0\0~%t�V\0�+ \0�V \0�_a��:X<34\0�\0\019. Seal kus lõpeb asfalt.mp3\0� �pe\0b as\0falt\0.mp3\0� L�L�U���#�1� ���G@��>_�~q�q�G�\0��8� q�~y�F���|�7�jk�~���\'��J�6�|]qt�(�{X����%��\0�he�q7�� �7==;!����l�����c���{Qٻ�;k{�c�ɷ������c��Ó��.� &&��� �$�$��������������\\�m]0���\"��`P�@��\0t\0�\0���\r��LUJ�p G�Z���?M�r��R�����)J_��ΎPV����ޖ�I��ɧ�>��_<�)�m�\0��~�\0�����y_�\ni?���Y��[��֤�����R����Rr����!�����ԚU�?������R���R������\Z��%��d��5�����o�����o���o�� ��\03����o߬��<,����0���p��~���)�����?��F �%�W$S52h_��R���ө\nznu�!�4@��?{�1�8^UX2�Tߚ`�?���ܕ\'�\r��9d�yO�����9BB�[...]

MySQL ütles: Dokumentatsioon
#1153 - Got a packet bigger than 'max_allowed_packet' bytes

Tundub et pean vist miskid manused enenm foorumis eemaldama...? :S
tagasi üles
gnoom
HV veteran

sõnum 06.03.2010 20:05:50 vasta tsitaadiga

-IFFI- kirjutas:
sellise erroriga siis lõpeb see import, miski osa u.20% on tabelis olemas enenm seda errorit:
tsitaat:
SQL-päring:

Küsi oma teenusepakkujalt järgi, kui suuri faile tal lubatud vastu võtta on. Need numbrid on hostingute kaupa erinevad.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
jesper
HV vaatleja

sõnum 06.03.2010 20:27:41 vasta tsitaadiga

gnoom kirjutas:
-IFFI- kirjutas:
tsitaat:
SQL-päring:

Küsi oma teenusepakkujalt järgi, kui suuri faile tal lubatud vastu võtta on. Need numbrid on hostingute kaupa erinevad.

Vale. Õige vastuse leiad siit: http://dev.mysql.com/doc/refman/4.1/en/packet-too-large.html . Tegemist SQL-failis oleva(insert) päringu suurusega, mis üle normi on. Ei tea, mis optioneid kasutades see sql-fail tehtud on. Andmebaasi dumpi tehes on võimalik paketi suurus paika panna. Ei ole väga ammu phpmyadmini kasutanud, aga usun, et ka seal on võimalik selle suurust määrata.

Parimat,
Jesper
tagasi üles
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 06.03.2010 21:01:05 vasta tsitaadiga

jesper kirjutas:

Ei tea, mis optioneid kasutades see sql-fail tehtud on. Andmebaasi dumpi tehes on võimalik paketi suurus paika panna. Ei ole väga ammu phpmyadmini kasutanud, aga usun, et ka seal on võimalik selle suurust määrata.

jesper selle sql-i keetsin kokku vbulletini admini paneelis oleva Database backup valikuga. Ennem olen proovinud teha phpmyadminis EXPORT nupuga selle sql-i ja default seadetega...

Oskad täpsemalt seletada millist nuppu või kangi seal liigutada, et saaks see "õige asi" PS!!! ja kas need foorumi manused ei mängi miskit rolli. Manustena on mõni sees küll foorumis. Kui ennem need eemaldada ja keeta uus sql fail annab see miskit paremat tulemust?

uus teenusepakkuja on www.hostso.com

hetkel olen teinud neid seadeid (default) kasutades phpmyadminis exporti
http://img26.imageshack.us/img26/3618/sql.png
http://img96.imageshack.us/img96/6229/sql1.png

Ehk siis mida muuta neis?
tagasi üles
jesper
HV vaatleja

sõnum 07.03.2010 03:26:06 vasta tsitaadiga

-IFFI- kirjutas:

jesper selle sql-i keetsin kokku vbulletini admini paneelis oleva Database backup valikuga. Ennem olen proovinud teha phpmyadminis EXPORT nupuga selle sql-i ja default seadetega...

Oskad täpsemalt seletada millist nuppu või kangi seal liigutada, et saaks see "õige asi" PS!!! ja kas need foorumi manused ei mängi miskit rolli. Manustena on mõni sees küll foorumis. Kui ennem need eemaldada ja keeta uus sql fail annab see miskit paremat tulemust?

uus teenusepakkuja on www.hostso.com

hetkel olen teinud neid seadeid (default) kasutades phpmyadminis exporti
http://img26.imageshack.us/img26/3618/sql.png
http://img96.imageshack.us/img96/6229/sql1.png

Ehk siis mida muuta neis?

Kahtlustan, et "loodud päringu pikkus" on see väärtus, mida sa võiksid näppida. Võin eksida, aga minu arust see võiks tähendada maksimaalset päringu pikkust pakettides, ehk siis kokkuvõttes maksimaalset paketi suurust. 50000 baiti on üldjuhul üsna suur väärtus. Kui server ei jookse vaikeseadete peal, siis võiks maksimaalne paketisuurus olla kusagil 16MB kandis(vaikimisi on 1 MB eespooltoodud lingi andmetel). Võiksid proovida panna maksimaalne suurus 1MB(serveri default) või kui su failid foorumis on suuremad siis valida nende suuruse järgi maksimaalne suurus. Eeldades, et serveri poolt lubatud maksimaalne paketisuurus on 1MB, siis peaksid tekkima probleemid, kui su failid on sellest suuremad. Sellisel juhul on kõige lihtsam sul rääkida uue teenusepakkujaga ja lasta neil see sql-fail sisse lugeda. Mida sa võiksid veel proovida on "laiendatud lisamised" optioni välja lülitamine, kuid vaevalt see olulist efekti saavutab.

Ega sul juhuslikult pole võimalik serverile mysql-i kliendiga ligi pääseda? Tean, et Zones näiteks on see võimalik. See teeks asja palju lihtsamaks.

Loodetavasti on abiks.

Parimat,
Jesper
tagasi üles
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 07.03.2010 08:49:25 vasta tsitaadiga

Tänud ja kindlasti on see asjalik vastus kuid ise ma ei saa tõesti hetkel selles suurt aru, et mida sa täpsemalt mõtled selle mysqli-ile ligipääsuga :S Mulle on see suht võõras teema nagu eespoole mainitud siis täiesti esmakordselt tegelene sellega. Eks ma püüan kuidagi oma vigase inglise keele oskusega asja ajada teenusepakkuja kaudu icon_biggrin.gif
tagasi üles
jesper
HV vaatleja

sõnum 07.03.2010 13:58:36 vasta tsitaadiga

Pagan. Lugesin oma öösel kirjutatud teksti ja avastasin vea. 50000 baiti on ju umbes 50 KB(eeldusel, et seal on mõõteühikuks bait - võiksid kontrollida seda), mis on kõvasti väiksem kui 1MB, mis on vaikeväärtus mysql serverite paketisuurustes. Kui suur on sinu kõige suurem fail, mis sul foorumisse külge attachitud on? Igal juhul peaksid proovima andmebaasi dumpi tehes "laiendatud lisamised" optioni välja lülitamist. Antud optioni välja lülitamine peaks tegema seda, et iga andmebaasi rea kohta tehakse eraldi insert rida tekstifaili(kokkuvõttes teeb paketisuuruse väiksemaks).

Parimat,
Jesper
tagasi üles
-IFFI-
HV kasutaja
-IFFI-

sõnum 07.03.2010 14:20:49 vasta tsitaadiga

Aga SUURED tänud kõigile abilistele....olen nuid mõne kogemuse võrra targem küll ja vast ka edaspidised ädalised saavad sellest teemast veidi abi. Igaljuhul mulle on see kogu värk ikka veel segane aga sain oma andmebaasi üleviidud. On küll väikseid probleeme .... täpitähe jama veel, importimine kaotas ära algses foorumis täpi tähed aga uues serveris postitades kõik toimib kenasti. Kuidas lahendada see probleem?

Võtsin ühendust suppordiga ja ma ei tea kas ta seal msikit muutis/tegi et sain imporditud oma DB (piltlikult vaadates ei näe küll ma kusagil cpanelis miskeid muudatusi)..nimelt oli mul jah ätätshitud paar mp3 faili postitustes, tegein neile delete ja uue backupi ja siis õnnestus import.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Kodulehe üleviimine teise serverisse... MySQL error-error-error :S mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.