Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 120, 121, 122  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.02.2006 17:54:15 vasta tsitaadiga

MoosiVaras kirjutas:
Ardo kirjutas:
indre329 kirjutas:
Kaabeltelevisiooni kvaliteet on neil siiani allapoole igasugu arvestust - ainsad kanalid, mis on normaalse kvaliteediga, on vene kanalid ja neid ei vaata nagunii ükski normaalne eestlane.

Peale vene kanalite on paar pandavat kanalit ka tegelikult.
ei tea ,endal on eesti kanalad paremad pildiga kui vene omad

Sama siin.
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 11.02.2006 21:23:48 vasta tsitaadiga

MoosiVaras kirjutas:
Ardo kirjutas:
indre329 kirjutas:
Kaabeltelevisiooni kvaliteet on neil siiani allapoole igasugu arvestust - ainsad kanalid, mis on normaalse kvaliteediga, on vene kanalid ja neid ei vaata nagunii ükski normaalne eestlane.

Peale vene kanalite on paar pandavat kanalit ka tegelikult.
ei tea ,endal on eesti kanalad paremad pildiga kui vene omad
Ma imestasin miks mul siin Kanal 2 ja TV3 pilt kuidagi säbruliseks oli muutunud arvutis. Selgus, et viga oli antennijuhtmes - tema asendi korrigeerimisel läks ka pilt paremaks. Siit ka mõte - äkki polegi viga STVs vaid kaablis ja ühendustes...
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
ph4nt0m
HV kasutaja

sõnum 11.02.2006 22:16:23 vasta tsitaadiga

kui sul hea kaabel ja kõik ühendused korras, siis stv kaabeltelevisiooni pildikvaliteedi üle küll nuriseda ei saa. nuriseda võib ainult selle üle, et tihti on kanalite asemel "Scrambled!" kiri jms.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 14.02.2006 14:21:10 vasta tsitaadiga

Kaabel sai just välja vahetatud, nii et selles küll probleemi ei saa olla. See on pmst algusest peale niimoodi olnud. Muideks, meil on vahel nii, et kui kõik muud kanalid mõneks tunniks ära kaovad, siis vene kanalid mitte. Nagu raudvara icon_lol.gif
Hetkel kaalun tõsiselt Starmani võrku kolimist - net normaalsem ja kanalite paketid on normaalsemad (STV'l on mingid nõmedad SOTSIALPAKETT, BAAS PAKETT, TÄIS PAKETT). Sotsiaalpakett? Give me a break - järgmisena on humanitaarabi pakett ka veel.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 14.02.2006 16:43:07 vasta tsitaadiga

Nii, esimene negatiivne kogemus siis mul stvga: tahtsin (ja siiani tahan icon_evil.gif ) oma saturn micro netiühenduse vahetada saturn kodu vastu, hinnavahe ainult 50 eeku, aga kiiruse vahe mingi 8 korda. Niisiis helistan kliediteenindusse, sealt saan targemaks, et ma saatku tiguposti või mailiga neile avaldus paketivahetuseks. No ok, läks taotlus nädalavahetusel mailiga teele, taotluses ka igaks juhuks küsimused, et ega paketivahetus midagi maksa ja kas uue paketi hinda arvestatakse päeva täpsusega. No sain siis esmaspäeva hommikul thumbs_up.gif icon_smile.gif vastuse, et ma saatku ka isikukood, see oli mul ununenud; ei midagi mu küsimustele vastuseks thumbs_down.gif . Niisiis saatsin kirja kohe tagasi koos oma isikukoodiga ja lootsin, et varsti megane ühendus olemas. Tutkit, nüüd, päev hiljem (hoomikul) saatsin veel maili küsimusega, et millal siis pakett vahetatakse (äkki stv vahetab pakette ainult uuest kuust icon_rolleyes.gif ), aga sellele pole siiani vaevutud vastama thumbs_down.gif

Ma vist starmani klient olemise ajal liigselt ära hellitatud toimiva klienditeenindusega icon_evil.gif icon_lol.gif

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 15.02.2006 11:16:22 vasta tsitaadiga

MaXakas, helista. ja kui midagi ei toimu, helista veel.

kui ise kunagi liitutud sai, siis alguses öeldi, et 2 kuud. järgmine kord helistades et tulge kohale, teeme lepingu. selleks polnud aega, kolmas kord helistades öeldi, et paneme järjekorda, 2 nädalat maybe ja järgmine õhtu olid tehnikud ukse taga. helistamise vahe siis ~nädal-poolteist.

info liikuvus on müstiline icon_razz.gif

tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 15.02.2006 22:50:05 vasta tsitaadiga

Mul on kõik korrad 3-e päeva jooksul STV uksetaga olnud. icon_razz.gif
tagasi üles
as1
HV vaatleja

sõnum 22.02.2006 10:23:47 vasta tsitaadiga

Nii olen nüüd, siis mõnda aega kasutanud STV ühendust Lasnamäel. Arvuti on olnud sees 24 tundi ja ma pean ütlema, et ühendus on olnud üleval kogu aeg icon_eek.gif . Ja nii nagu nad on lubanud on ka upload olnud 1,5 mbit/s. Emule töötab normaalselt (download stabiilselt 50 -60kb/s, kui tõmban midagi) vahetevahel (2 korda) on olnud anomaalijaid (kasutajad vajuvad ära). Nii, et esialgu paneks hindeks 4+. Poleks uskunud!
tagasi üles
Spacefly
Kreisi kasutaja
Spacefly

sõnum 25.02.2006 09:13:24 vasta tsitaadiga

niih, olen 3 kuud stv klient old ja õnneks lahkun järgmine nädal nende levialast paldiskis

upload on poole aeglasem ,kui lubatud, DL on kah mõnevõrra (1024/1024 asemel 832/368)
enne liitumist lubati lahtiseid porte, tegelikult on kogu linn NAT taga
probeemidele on viimane vastud: Teie probleem edastati administraatorile (3 kirja sinna auku kadunud juba)
TV kanalid paljud vene keeles ja keerati ka viimased kahekeelsed venekeelseks
arve.stv.ee siit nende neti tagant ei avane
TV ja neti arve tulid eraldipaberil samas ümbrikus, tasusin neid ühise maksega - tulemuseks, TV eest on ettemaks ja neti eest tahavad inkassosse anda
umbes 3-4 korda nädalas net katkeb minutiks
paar korda on õhtu otsa ja hommikuni välja net maas ja TV pilt sinine - upsi neil ei ole, kuna see peale voolukatkestust tavaliselt
klienditelefon on kogu aeg kinni, 2 korda olen isegi ootele saand ja 15 minti muusikat kuulanud ja loobunud
klienditelefon ei ole kaugeltki 24h toimiv nagu lubatud
kodulehel puudub paldiski linna netipakettide info
tihti, eriti õhtuti lähevad kanali pildid ära poole saate pealt, ette kiri, et pole õigust seda kanalit vaadata.

roostevaba
HV veteran
roostevaba

sõnum 18.03.2006 15:34:15 vasta tsitaadiga

09-03-2006

STV AS pakub Teile uus teenus: Arvuti hooldus ja remont.

Kui Teie arvuti on katki siis teil on voimalik pöörduda meie spetsialistile.

Tellige meie meistrid tel. 6880000

icon_lol.gif

madmel
HV veteran
madmel

sõnum 18.03.2006 15:40:55 vasta tsitaadiga

roostevaba kirjutas:
09-03-2006

STV AS pakub Teile uus teenus: Arvuti hooldus ja remont.

Kui Teie arvuti on katki siis teil on voimalik pöörduda meie spetsialistile.

Tellige meie meistrid tel. 6880000

icon_lol.gif

Kas neil tõesti ole ühtegi eestlast tööl või? Või siis vähemalt , kes jagaks natuke rohkem riigikeelt?
Ei tea , kas need on need samad "meistrid", kes kirsadega kaableid käivad ühendamas icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 18.03.2006 17:27:51 vasta tsitaadiga

stv on ikka super nett. välisühendus on neil kuidas jumal juhatab. see lubatud 1.5 mbit mis peaks neti kiirus olema, on mõnel õhtul välismaale näiteks 5kilobaiti/s. jube lahe minu arust, samas pidevalt loobib pisikesi disconnecte, ircus väga tüütu. ma ei tea, mida nad saavutada üritavad sellise jamaga, või on neil veel kommunismiaegne tehnika käsutuses. no täielik bullshit ausalt, ainuke põhjus miks siiani liige olen, on soodne hind.
keegi teab kuda pärnus lugu Starmaniga on? pakuvad netti ka? on nett kah pidev? Elioni jaoks rahakott veidi liiga väike hetkel, võibolla kui tulevik lubab siis saab elionisse üle kolitud..

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 18.03.2006 17:51:43 vasta tsitaadiga

Võibolla pärnus on tõesti STV-l nõukaaegne tehnika kasutuses, aga tlnas saturn ühendus igatahes rockib! Saturn 1mbit üles/alla on selline nagu lubatud icon_smile.gif Välisühendustest tlnas: ei tea, kas STVl meerikasse otsekaabel või icon_lol.gif aga on nii, et kui millegi tõmbamiseks on valida euroopa või usa mirror, siis euro-mirroritest mingi 10-20kB/s, usast 120 kB/s nagu vaja 8)
tqz
Kreisi kasutaja
tqz

sõnum 18.03.2006 18:13:18 vasta tsitaadiga

Välisühendus on ikka väga vilets, mul tavaliselt üle 10kB/s ei tõmbagi, hea kui sedagi on thumbs_down.gif (lubatud on 512kbit/s). Upload püsib vähemalt enamasti lubatud 128kbit/s juures.
Vahepeal oli veel mingi jama et ühendus koguaeg katkes, tavaliselt küll ainult paarikümneks sekundiks, kuid mängida niimoodi ei saa ju icon_mad.gif Siis sai neile mitu korda helistatud, kuu aja pärast tulid kohale ka, vahetasid modemi ära, aga kasu sellest polnud icon_evil.gif Siis rääkisid et nad ei tea mis viga on, kui ei meeldi siis lasku me üldse nett välja võtta, nende mure see nagu polekski thumbs_down.gif thumbs_down.gif thumbs_down.gif
Viimasel ajal on siiski selliseid katkemisi vähemaks jäänud.
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
Draax
HV veteran
Draax

sõnum 18.03.2006 18:45:59 vasta tsitaadiga

STV-ga vist ammu teada tõde, et Saturn on thumbs_up.gif , ülejäänud osa aga kahtlane. Ise õnneks ka selle Saturni otsas ja samad sõnad mis MaXakas juba ütles - selle raha eest kindlasti parim.
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 19.03.2006 22:51:50 vasta tsitaadiga

ei kurat, ega ikka ei saa enam siin olla.. välisühendus on MASENDAVALT aeglane. neile helistamine ei paranda ka midagi -"saadan tehnikule teate" ja sinna see jääbki. tuleb hakata mõtlema 1mbit ise elioni peale, sest see stv on hullem kui sõnnik, sõnnikut saad veel siloks teha, stv st ei saa muud teha kui vast eestisiseseid lehti surfida. kuna välisühendus kõigub tavaliselt sinna 1-10kb/sek sisse jah. tahaks võtta need hooldemehed pärnus ja neil päid kokku peksta, kas tegu on täiesti idiootidega või mis kurat toimub. iga õhtu mu närvid on läbi ja pea valutab, sellest et nt WoWis ping 500-2000, välismaist netilehte avab 1-2 minutit ja need väiksed katkestused...
tundub et venelane ikka eesti keelest aru ei saa, kuna klientide probleemid tunduvad neile küll pohhui olevat, ERITI mis puudutab kiiruseprobleeme.
muud pole öelda kui _MASENDAV_!

Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
Dominus
HV Guru
Dominus

sõnum 19.03.2006 23:40:26 vasta tsitaadiga

mida me õppisime : ärge pelage WoWi icon_lol.gif
Saturn Tallinnas on thumbs_up.gif , local ftp server on fantast, torrentite jms. probleeme kah pole...kiirused on stabiilsed.Usa foorumite lehed kipuvad siiski vahest aeglaseks jääma aga elab vast üle.
Teenindusega on kuidas on...saab hakkama kui vene keelt veidi oskad.
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 1 :: 76
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
486
HV Guru

sõnum 19.03.2006 23:59:54 vasta tsitaadiga

Ma juba loobusin STVst, sellega ei töötanud ükski torrenti klient normaalselt. Nüüd elioni ühendusega seda probleemi ei ole ja nett on palju stabiilsem. Hea meelega oleks saturni pannud aga minu kuuti see ei jõua. STV ahju
tanq
Kreisi kasutaja

sõnum 20.03.2006 11:53:21 vasta tsitaadiga

STV digitv paktis kõik kanalid (peale tasuta kanalite) jõnksutavad - praktiliselt võimatu midagi vaadata thumbs_down.gif
Kommentaarid: 55 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 49
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 04.04.2006 09:29:41 vasta tsitaadiga

Järgmine huvitav kogemus STV-ga, olen nüüd paar kuud kasutanud nende kaabel-TV teenust, kõik isegi toimib: igakuiselt tuleb arve tarbitud teenuste eest... 55.-
See kuu tuli aga arve, kus allpool punaselt trükitult kirjas, et järgmisest kuust on minu kuumakse äkitselt 75.-, ei mingeid põhjendusi ega midagi.
Ehe STV stiilinäide... icon_lol.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 04.04.2006 10:59:14 vasta tsitaadiga

zaitz kirjutas:
Järgmine huvitav kogemus STV-ga, olen nüüd paar kuud kasutanud nende kaabel-TV teenust, kõik isegi toimib: igakuiselt tuleb arve tarbitud teenuste eest... 55.-
See kuu tuli aga arve, kus allpool punaselt trükitult kirjas, et järgmisest kuust on minu kuumakse äkitselt 75.-, ei mingeid põhjendusi ega midagi.
Tallinnas Õismäel tegid ka kaabel TVga (täispakett) samamoodi. Eelmine aasta tõstsid novembris 89.- pealt 99.- peale ja vaevu mõni kuu sai see olla nii kui nüüd alles hiljuti tõstsid 99.- pealt 109.- peale. Ja see toimus ilma suurema kärata... icon_wink.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 04.04.2006 16:35:01 vasta tsitaadiga

kopirait kirjutas:
zaitz kirjutas:
Tallinnas Õismäel tegid ka kaabel TVga (täispakett) samamoodi. Eelmine aasta tõstsid novembris 89.- pealt 99.- peale ja vaevu mõni kuu sai see olla nii kui nüüd alles hiljuti tõstsid 99.- pealt 109.- peale. Ja see toimus ilma suurema kärata... icon_wink.gif

Whoa. Päris valus. Meil on Lasnamäel samuti see täispakett, aga hind oli viimati vist midagi 80.- ringis. Peab uurima, äkki seltsimehed jälle oma rämpsteenuse hinda tõstnud.
Kommentaarid: 730 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 551
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 04.04.2006 17:09:01 vasta tsitaadiga

zaitz, sul oli pakett, mis tükk aega enam ei eksisteeri. Mul oli ka see pakett pikka aega, ükspäev teatati, et uus pakett on, kus rohkem kanaleid ja raskem hind.
tagasi üles
zaitz
Kreisi kasutaja
zaitz

sõnum 04.04.2006 17:51:35 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
zaitz, sul oli pakett, mis tükk aega enam ei eksisteeri. Mul oli ka see pakett pikka aega, ükspäev teatati, et uus pakett on, kus rohkem kanaleid ja raskem hind.

Sellisel juhul on naljaks see, et mulle kaks kuud tagasi selline pakett vormistati (loe: liitusin vaid kaks kuud tagasi) icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 04.04.2006 18:09:55 vasta tsitaadiga

zaitz, siis ei oska kommenteerida. icon_neutral.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  STV mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 120, 121, 122  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.