Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
xrix
HV vaatleja
|
20.02.2006 21:16:03
IBM00003.EXE - Trojan.IBM/Shell.Process |
|
|
Mul Kaspersky sai sellise elaja kätte.
Maha kohe mitte ei saa.
Otsisin Googles ja seal oli et SuperAdBlockeriga saab maha, kuid tundub et ei saand.
Panin registrisse otsingusse ja ta leidis seal väga paljude asjade alt neid: nagu näiteks Windows Media Player , Winamp ja weel palju palju taolisi RED_SZ'e .
Nii tumba, nagu ma olen, ei tea kas need tuleks registrist kõik maha võtte, või see kahjustab arvutit jms?
Ning peale selle leidis ta veel msvcr71.dll-i alt selle. Kui mõni weel näinud pole siis MSN mul ei lähe just mingi msvcr71.dll-i probe pärast tööle.
Kuigi samas viiruse leidis Kaspersky täna aga MSN ei lähe juba ammu tööle.
Öelge siis kuda sellest pahalasest lahti saab ja kas registrist kustutakn ära kõik selle viirusega seonduva.
Tänud
|
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
xrix
HV vaatleja
|
21.02.2006 16:45:29
|
|
|
startupis on veel ibm00001 :S
Ja selle kohta leidsin sellist mitte just kõige rõõmsamat infot:
ibm00001.exe is a process which is registered as a trojan. This Trojan allows attackers to access your computer from remote locations, stealing passwords, Internet banking and personal data. It is a registered security risk and should be removed immediately.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
21.02.2006 19:17:59
|
|
|
Ehk siis eemalda see fail arvutist
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
xrix
HV vaatleja
|
21.02.2006 19:34:33
|
|
|
Aga lihtsalt registrist kustutades ja igalt poolt eemaldades pole mingit ohtu et ta kusagil ikka pesitseb ja siis jumal teab mis korda saadab?
See on nagu mingi keyloggeri moodi asi nagu ma aru saan jah. ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
22.02.2006 13:53:39
|
|
|
Safe Mode'is kustutad igalt poolt ära ja lased peale seda erinevate viirusetõrjetega üle, et kindel olla.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|