Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  Pane oma pildid raha teenima. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Ardo
HV Guru
Ardo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.02.2006 22:46:18 vasta tsitaadiga

bright, kui mu pilt kuskil sellises kohas "ära ostetakse", siis kaotan ma sellega autoriõigused?
Kommentaarid: 272 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 225
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.02.2006 22:52:57 vasta tsitaadiga

loomulikult kaotad. myyd oma hinge paari kopika eest maha. ainuke kes seal teenib on keskkonna omanik. ykski endast lugupidav fotomees sinna oma häid pilte ei pane, kui siis aint mingeid kehvemaid ehk ... kui himu midagi panna on icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 20.02.2006 23:08:12 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
loomulikult kaotad. myyd oma hinge paari kopika eest maha. ainuke kes seal teenib on keskkonna omanik. ykski endast lugupidav fotomees sinna oma häid pilte ei pane, kui siis aint mingeid kehvemaid ehk ... kui himu midagi panna on icon_rolleyes.gif

Seljuhul ei leia ma asjas mingit pointi. icon_confused.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.02.2006 23:19:17 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
kr6ll kirjutas:

Seljuhul ei leia ma asjas mingit pointi. icon_confused.gif

sel polegi pointi. ainuke point on selles et yks hunnik inimesi teenivad keskkonna omanikele miljoneid, saades vastu paar kopikat. enamusel juhtudest saavad nad sealt vastu murdosa kuludest mida pilt(pildid) neile endile maksma on läind. Jah, ega tavaliselt ei teenigi yks keskmine fotomees oma fotode eest erilist pappi aga miks krt peab keegi sinu töö eest teenima kui endal sest halligi kasu pole icon_rolleyes.gif
tagasi üles
Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 20.02.2006 23:21:47 vasta tsitaadiga

Pigem oleks parimeks teenimisvõimaluseks see, kui sa teed tõesti häid pilte, siis sa ka promod neid piisavalt ja varem või hiljem jõuavad ka reaalsed pakkumised sinuni. icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 20.02.2006 23:24:07 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
Pigem oleks parimeks teenimisvõimaluseks see, kui sa teed tõesti häid pilte, siis sa ka promod neid piisavalt ja varem või hiljem jõuavad ka reaalsed pakkumised sinuni. icon_rolleyes.gif

just nimelt thumbs_up.gif
saada näiteks ajakirjade, lehtede jne toimetustesse kasvõi. või ykskõik kuhu aga peaasi mitte neid kopikate eest maha myya thumbs_down.gif
tagasi üles
bright
analyzer
bright

sõnum 20.02.2006 23:33:44 vasta tsitaadiga

kr6ll, microstock on nagu kunagi oli k-salong, kõik kirusid ja tampisid, aga täna on turul tegija.
isiklikult leian, et pildistamisega tegelemine on selline pikaajaline protsess, ja mikrostockis kätt proovida annab sellele pigem värvi.

Ardo
HV Guru
Ardo

sõnum 20.02.2006 23:44:03 vasta tsitaadiga

OT: bright, sa loodusfoto konkursil ei osale? Sul paistis seal paar päris kõva loodusfotot thumbs_up.gif
tagasi üles
elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 21.02.2006 02:09:57 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:
bright, kui mu pilt kuskil sellises kohas "ära ostetakse", siis kaotan ma sellega autoriõigused?
Ei kaota.

Submitter Terms & Conditions punkt 1:
tsitaat:
Ownership of Submitted Content: the copyrights in and to all Submitted Content remain with the owner of such copyrights. Nothing contained herein shall be construed to be a transfer of any copyrights to Shutterstock.

Uudiseid kah, SS võtab vastu videoklippe ja lubab kolmandiku müügitulust. foorum ja ilukõne

bright
analyzer
bright

sõnum 23.04.2006 22:18:01 vasta tsitaadiga

http://foto.diip.ee kirjutab, et avati uutlaadi fotopank www.fotod.ee
ootaks huviga mis asjast saama hakkab icon_eek.gif

daddo
HV kasutaja
daddo

sõnum 23.04.2006 23:58:38 Re: Pane oma pildid raha teenima. vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
Siin üks sellistest kohtadest, kuhu saab oma pildid üles ajada ja kui keegi kallist liikmemaksu maksnud tegelane su pilti tahab, kukub sulle väike $0,20. Kui vaadata mis seal üleval on ja mis müüb, peaks taskuraha tulema kui tegeleda viitsid. Asja juures ka fotofoorum.

Minumeelest on tõsiselt lame näiliselt siiralt tulla referal linki foorumis levitama. Oleks siis veel maininudki, et referel link, mitte vaikselt, et äkki ei märgata. Mina paneks reeglitesse selle kui netiketi vastase asja.

elukaz
HV Guru
elukaz

sõnum 24.04.2006 00:41:24 vasta tsitaadiga

Täitsa nõus. Kuna esimest posti muuta ei saanud, mainisin seda hiljem.
friizu
HV vaatleja

sõnum 27.04.2006 18:31:49 vasta tsitaadiga

bright kirjutas:
http://foto.diip.ee kirjutab, et avati uutlaadi fotopank www.fotod.ee
ootaks huviga mis asjast saama hakkab icon_eek.gif

Asi on veel natuke toores, aga piltide ostmis-müümis süsteem peaks ka lähiajal tööle hakkama...
Portaal pandi natuke varem üles, kui oleks pidanud, aga see on tüüpiline : ). Nädala paari
jooksul peaks kõik lisafunktsioonid loodetavasti toimima hakkama.

Fotod.ee juures on positiivne, et pildipanka saab saata ainult kõrge resulutsiooniga pilte ja et on
kontroll vahel (st mitte kõik pildid ei hakka panka üles minema, need vaadatakse adminnide poolt enne üle).
Hinna saab määrata pildile vabal valikul, laeks 500.- , aga võid ka oma pilte tasuta jagada. Pilti müües loovutad
sa pildi autori varalised õigused. (profi fotograafidel hinna ülemmäära piirangut ei ole ja profifotograafid
saavad piltide kasutamisele seada piiranguid, seda kes professionaali staatust väärivad, otsustavad jällegi lehe adminnid).

Samas saavad portaali kasutada ka tavainimesed, et oma pilte läbi veebi sõpradega jagada, erinevaid galeriisid saab ka salasõnadega kaitsta ja saata paroolid ainult neile, kellele vaja ...

ps. bright, mul oleks hää meel, kui sa mõned pildid üles riputaks ^^
ps2. kui sul on asjalikke ideid, siis viska mulle maili, ma nagu natuke tegelen selle projektiga

Rajareits
HV Guru
Rajareits

sõnum 27.04.2006 19:34:18 vasta tsitaadiga

friizu, räägi, kuidas ma seal neid pilte üles lasen.. Ja kas ma pean selle eest ka maksma?
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 69
tagasi üles
friizu
HV vaatleja

sõnum 28.04.2006 08:27:42 vasta tsitaadiga

Rajareits kirjutas:
friizu, räägi, kuidas ma seal neid pilte üles lasen.. Ja kas ma pean selle eest ka maksma?

Ei pea maksma, teed endale konto, logid sisse, valid galerii haldus, teed endale galerii ja laed sinna pildid. Üles saad laadida pilte mahus 50mb. pilte võid laadida 1 kaupa, või mitu pilti korraga (kasutades java uploadi). Kui sa oma galeriid ei varja, siis saad oma pilte näidata teistele fotod.ee/kasutajanimi, aga võid galerii teha ka ainult endale nähtavaks, või panna parooli alla (galeriid tehes on vastavad valikud galerii tüüp juures). Panka saad saata pilte siis, kui nad on üles laetud, iga pildi peal, mille tehnilised nõuded on ok, on nupuke saada pildipanka ... Kui oled registreerunud, saad sama salasõna ja kasutajanimega kasutada ka www.email.ee tasuta mailiteenust (10mb ruumi ja POP3 tugi).

ps. kui 50mb on vähe, siis saad oma kontot suurendada, selle eest pead saatma tasulise sms'i. Selleks on sul valik konto suurendamine.

bright
analyzer
bright

sõnum 28.06.2006 02:51:13 vasta tsitaadiga

noh on keegi proovinud kuidas fotod.ee toimib?
paar kuud möödas, vaatasin täna sinna lehele, ei ole erilist tegevust märgata?..

Piipz
HV veteran
Piipz

sõnum 15.10.2007 12:29:43 vasta tsitaadiga

Kaevaks vana teema üles icon_smile.gif
Keegi siinsetest kasutajatest istockphoto.com'ga raha ka on teeninud?
Ma sain sinna kasutajaks ja isegi näidispildid aksepteeriti, nüüd hakkan leiutama, et mida sinna päriselt üles laadida.
Hea oleks kuulata kasutajate kogemusi sellest icon_smile.gif
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
bright
analyzer
bright

sõnum 15.10.2007 15:47:24 vasta tsitaadiga

istock on kõike pirtsakamaid stock saite = fotode suhtes väga valiv (pilt peab olema väga müravaba, + potentsiaalce stock pilt),
aga kui tööd on kõvad ja jätkub püsivust kuid-aastaid uploadida, siis imho üsna perspektiivikas sait.

teretalv
HV veteran

sõnum 24.10.2012 18:13:12 vasta tsitaadiga

Piip kirjutas:
Kaevaks vana teema üles :
Keegi siinsetest kasutajatest istockphoto.com'ga raha ka on teeninud?
Ma sain sinna kasutajaks ja isegi näidispildid aksepteeriti, nüüd hakkan leiutama, et mida sinna päriselt üles laadida.
Hea oleks kuulata kasutajate kogemusi sellest icon_smile.gif

kaevasin samuti teema üles, kuda sul edenenud asi? ise tegin praegu shutterstock.com kasutaja ja nõuab passi või id koopiat, et enne kui selle sinna saadan küsin kuda teistel läinud seal, aja jooksul on kogunenud igasugu pilte. Naljapärast tekkis huvi proovida
Your images should be at least 4.0 megapixels on kirjas, vana fotokas oli 3.2 megapixlit kas need ei lähe üldse läbi isegi kui head pildid? tuleb töödelda resolutsioon suuremaks... icon_biggrin.gif mingit programmi oleks vaja millega lased kõik pildid automaatselt suuremaks resolutsiooni

Aastatega netis palju asju muutunud võibolla mõni parem lehekülg tekkinud?

Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 44
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 25.10.2012 11:57:51 vasta tsitaadiga

teretalv, pilti suurendada ei saa, siis ütlevad, et pole piisavalt terav.
Hakkasin ka just shutterstocki kadalippu läbima, esimese korraga lükati avaldus tagasi, üks pilt rikkus autoriõiguseid (auto selgelt äratuntav), ühel oli uneven lightning (kuigi see oli pildi eesmärk) ja kahel pildil ei meeldinud neile fookuse asukoht. Saan novembris uuesti proovida haha.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 28.10.2012 21:34:56 vasta tsitaadiga

kuidagi vähe käiatud teema, ja vähe inimesi võtab sel teemal sõna
Ära usu kes kutsuvad kuskile raha investeerima. Suurt tootlust ei tule keegi kandikul kätte tooma! Head ja kindlat tootlust saab ainult siis, kui ise enda kontrolli all on kogu protsess või enamus sellest.
Teen Hobikorras Audio, Video, Foto ja Trükiettevalmistust/Kujundust ja Python Scripte
tagasi üles
MelesMeles
HV Guru

sõnum 28.10.2012 23:23:24 vasta tsitaadiga

ju see mäng ei vääri küünlaid tavafotograafi jaoks.

50 parima klõpsu üleslaadimisele kuluv vaev ei tasu end rahaliselt ära, põhitööga teeniks ilmselt igaüks paremini. icon_rolleyes.gif

vegan
HV kasutaja

sõnum 29.10.2012 17:07:55 vasta tsitaadiga

Ardo kirjutas:

Eestis kehtivate seaduste kohaselt AUTORIÕIGUSI sa ei saa kaotada. LEVITAMISE õigustega on veidi teine teema. Oleneb sõlmitavast lepingust. Kui annad levitamisõigused ära, siis jah võib juhtuda, et ei tohi pilti oma sõbralegi näidata icon_razz.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
teretalv
HV veteran

sõnum 30.10.2012 00:29:43 vasta tsitaadiga

osta.ee-s on nii et esemetest tehtud pildid kuuluvad automaatselt osta.ee-le ja sa ei tohi neid enda tehtud pilteenam mujal kasutaa icon_lol.gif

Lehekülg ja kogu selle sisu autoriõigused kuuluvad OSTA.EE-le. Leheküljele asjade/teenuste kohta autoriõigusega kaitstud teoseid edastades annab Klient OSTA.EE-le tasuta üle nende teoste osas kehtivad autori varalised õigused. OSTA.EE-le kuulub ainuõigus Kliendi poolt edastatud teoseid igal viisil kasutada, lubada ja keelata nende kasutamist, sh reprodutseerida, levitada, tõlkida, kohandada, lisada neid kogumikesse või andmebaasidesse või edastada üldsusele.

tagasi üles
.Scorps.
HV Guru
.Scorps.

sõnum 10.02.2014 01:27:52 vasta tsitaadiga

Jõudu! Kaevan teema üles ja küsin, ega kellelgi ei ole Shutterstockis kontot, et sealt üks pilt mulle alla laadida? Maksaksin muidugi vastava summa ka. Praegu seda lehte vaadates tundub, et ainus võimalus oleks 39$ maksta 5 pildi eest, aga mul on ainult ühte vaja... või leidub veel mõni ametlik soodsam võimalus ühe pildi ostuks?
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Fotograafia »  Pane oma pildid raha teenima. mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.