praegune kellaaeg 20.06.2025 16:57:02
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Metsjeesus
HV Guru

|
17.02.2006 20:55:54
DFI SLI-DR'ga internetti ? |
|
|
Tere, mureks oleks siis selline asi, et mul puuduvad plaadid mis sai kaasa SLI-DR'ga, aga soov oleks netti saada. Mingi nVIDIA driveri paki tirisin kodukalt, 6.70, nforce4+AMD variandi siis.
Kirja järgi seal sees sellised asjad:
* Audio driver version 4.62 (WHQL)
* Audio utility version 4.51
* Ethernet NRM driver version 4.82 (WHQL)
* Network management tools version 4.88
* SMBus driver version 4.50 (WHQL)
* Installer version 4.93
* Legacy PATA RAID driver version 5.52
* SATA RAID driver version 5.52 (WHQL)
* IDE driver version 5.52 (WHQL)
* RAIDTOOL application version 5.52
Samas aga jääb tunne, et üks driver puudu ja ka device manager näitab, et puudub Ethernet Controller. Samas pole DFI kodukal midagi, ega tea ma ka kust mujalt seda leida võiks.
Kui keegi oskab aidata, siis suured tänud
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
KyBer
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 114 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
18.02.2006 14:40:07
|
|
|
Ma vaatasin ennem ka toda, aga ei saanud aru kuidas installida väidetavalt LAN drivereid, seal olevaid faile avades ei hakanud installima vms.
Aga jah, leidisn nüüd Marvelli omad üles, eks näis mis saab.
Sain korda, marvell oligi asi mida vajasin
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
18.02.2006 14:55:24
|
|
|
kui sa nVidia chipset driverid korralikult peale panid siis peaks sul hakkama ka nVidia võrgukaart tööle. Vaata et õiges augus juhe oleks ning et tegemist oleks pööratud otstega võrgu kaabliga. Mina igatahes tava võrgukaabliga ühendust ei saa. Ning ÄRA installi nVidia firewalli kuna sellega tekib ainult hulga jama jms paska.
Mudeks Marvel LAN i saad biosist välja lülitada ning siis ei näita ta midagist sulle et puudub võrgu driver vms jama.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|