praegune kellaaeg 06.08.2025 22:02:08
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
riaak
HV Guru

|
10.02.2006 20:47:15
autentimine läbi panga |
|
|
Minumeelest võiks saada HV's autentida ka läbi panga. Olen üpriski kindel, et nii mõnelgi inimestel (nagu nt mina) pole juurdepääsu ID-lugejale või siis ID-kaart üldse puudub (nagu nt minul ). Olen kindel, et selliseid inimesi oleks päris palju, kes audendiks läbi panga.
Mis arvate?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mart352
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
0 :: |
1 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
13.02.2006 13:25:53
Re: autentimine läbi panga |
|
|
riaak kirjutas: |
Minumeelest võiks saada HV's autentida ka läbi panga. Olen üpriski kindel, et nii mõnelgi inimestel (nagu nt mina) pole juurdepääsu ID-lugejale või siis ID-kaart üldse puudub (nagu nt minul ). Olen kindel, et selliseid inimesi oleks päris palju, kes audendiks läbi panga.
Mis arvate?  |
teed läbi pangalingi HV toetuse või teenuste ostmise ja ongi su nimi meil olemas
Iseasi, et võiks välja mõelda ka väikese logo sarnaselt id-kaardiga autentinutele, et see konkreetne kasutaja on kasutanud pangalingi teenust ja nimi on teada
|
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|