praegune kellaaeg 23.06.2025 07:55:20
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
mina
HV vaatleja
|
24.01.2003 03:06:44
küsimus neile kes kasutavad radlighti |
|
|
mul on vaja lasta hunnik filme vhs-ile, koos subtiitritega. paraku on subtiitrid küll kuvariekraanil aga videokaardist (matrox g550 dual-head) nad välja ei jõua ja telekas neid ka siis pole. samas bsplayeriga sain küll filmi koos subakatega telerisse aga pilt millegipärast jõnksub (käib nagu aegluubis) ja värvid on halvad (tõenäoliselt mingite proge filtrite kamm), kuvariekraanil on bsplayeri värvid normaalsed.
olen nädal aega juba divxg400 näppinud ja erinevaid divx playereid katsetanud (msplayer,micro dvdplayer, realplayer jne.). emba-kumba kas pilt on sitt või ei tule subtiitreid teleka ekraanile, ainult see neetud bsplayer suudab tiitreid näidata.
ma hakkan juba mõttes matroxi kaarti süüdistama. ehk keegi veel vaatab telekast filme koos subtiitritega. proovige kasutada radlighti ja andke mulle tulemusest teada ja pange kirja mis videokaarti ise seejures kasutasite. või siis ehk teab keegi mingit muud nippi kuidas mingi muu programmiga tiitreid telekasse ja videosse saada.
ps. nädalavahetusel ostan kasti ja tõmban end rihmaks, kopp on ees juba sellest jamast
|
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|