Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Le Inc
HV Guru

|
04.02.2006 11:42:03
|
|
|
Kuskilt lugesin et ei soovitata eriti kasutada no-cd patche, pidavat midagi PB ära vusserdama ja on võimalik CD-key ban ... aga noh need vast rohkem linnalegendid. Ise kasutan BF2 orig. DVD koopiat + alcoholiga ... (ketta ruumi on).
Keegi BF2 X-Fi kaartidega kah jooksutanud on? Net on täis hirmulugusid kus peale X-Fi sisse toppimist langeb fps ~15 olenemata masina võimsusest?
Creative foorum
EA Games foorum
Samas jällegi mõnedel pole miskit probleemi. Tihti käib läbi sõnum et kaardil on probleeme nForce4 kiviga, kuigi BIOS uuendus pidavat aitama. Osad jällegi teavad rääkida et Fatal1ty 64 MB X-Ram'iga pidavat asi töötama ja Music'uga mitte, kuigi tegelikult vahet ei tohiks olla.
|
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
06.02.2006 17:17:59
|
|
|
NO NII NO NII NO NII!!!! Käisin just ESFi kodukal ja mis ma näen:BF2 Patch edasi lükatud 3 nädalat ,annaks jummal et ma valesti millestki aru sain! Mõeldud oli siis vist Euroforce!Ise ma seal regatud ei ole nii et pärida ei saand. Siis tuleb ta ju alles märtsis!!!!! Ehk keegi sheffidest teab midagi ?Ootan nutetud silmadega
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
madness
HV veteran

|
06.02.2006 17:41:26
|
|
|
Veebruari lõpupoole tuleb booster ja patch peaks koos sellega siis tulema.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
06.02.2006 19:15:54
|
|
|
Kurat,algul räägiti 8 veebruar siis 5 veebruar isegi ja nüüd....oooh!!!!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
06.02.2006 23:44:23
|
|
|
Jälle üle pika aja lasin bf 2 peale ja CD keys not valid aeg ajalt selline jama
kuigi on orikas mäng!
ja se cd key is not vald jamatuleb alati siis kui kõige uuema patchipealepanen ilmapatchita töötab perfektselt
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
flameas
HV veteran

|
07.02.2006 13:52:17
|
|
|
mis servudes siis HV rahvas kah m2ngib
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
1 :: |
81 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
07.02.2006 13:55:30
|
|
|
Ranked servers
viimati muutis H!tman 07.02.2006 14:21:32, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
3 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
07.02.2006 14:04:49
|
|
|
Peast panen: bredbandsbolaget, lekstugans, one.se, T3.se nendel on ping normaalne Tartust. ...ja alla 64 mängijaga ning mitte ranked serverisse ei roni. Meeldivad kõige enam mapid, kus helid ja lennukid ei domineeri.
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
07.02.2006 16:07:36
|
|
|
SF is on speedygame ja covertops ,BF2 s TV sid , muidu ikka suuri mappe ,vaatan enamvähem pingi kui näitab isegi et on mingi 150 siis mul ei ole hullu olnud.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
07.02.2006 20:39:10
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
Peast panen: bredbandsbolaget, lekstugans, one.se, T3.se nendel on ping normaalne Tartust. ...ja alla 64 mängijaga ning mitte ranked serverisse ei roni. Meeldivad kõige enam mapid, kus helid ja lennukid ei domineeri. |
Kõik 64 mängijaga mapid .. enamuse ajast DesertRats'ide serverites (neid on vahel 2 tk). Minul ping hea ja seltskond ka .. klanni meestega saab tiimitöödki teha. Nii sama lahmimine on vaid lennukiga teostatav ... vastaseid langeb kui loogu.
Olen pea kõiki keeli kuulnud VOIP, aga teiste eestalstega pole kokku trehvanud
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
08.02.2006 06:20:16
|
|
|
eestlastega olen kokku juhtunud küll aga kõik on kuidagi omaette ja poevad peitu! Kui kirjutad neile siis ole õnnelik kui tuleb ei või jah. Näit P@der!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
eeroj
HV kasutaja
|
09.02.2006 00:58:34
|
|
|
Vaatan, et Battelfield 2 teema hakkab juba ära vajuma ja suurem vaimustus vist möödas. Ostsin ise koos sõbraga hiljuti originaali ja mõtlesin väheke uurida. Kas keegi seda veel mängib ka veel ja kas Xfiret http://www.xfire.com/xf/index.php kasutab? Võiks ju õhtuti midagi koos organiseerida.
Kui on asjast huvitatuid, siis palun saatke kontakt privasse. Ja pange sinna ke hetke punktiskoor kirja.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
09.02.2006 06:02:39
|
|
|
Tuhin on sellepärast vaibunud et EA games näkku paneb nagu kutsikale.Muidu mängitud saab ikka X fire ei viitsi kasutada kuigi kasutaja on olemas.Kui õhtuti suuremad servud läbi käid siis ikka leiad kedagi ma arvan ,mind leiab tihti serverites kus on pealkirja üks osa only Wake või midagi sellesarnast.Nimi on mul kah seal suht-koht sarnane. Usun et boosteriga tulekuga lüüakse foorum kohe umbe!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
U79
HV vaatleja
|
09.02.2006 11:32:12
|
|
|
Eks mängijaid jagub aga ega siin foorumis midagi muljetada pole. Mängida tuleb:)!
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
09.02.2006 14:35:55
|
|
|
Nii siis sai X-Fi XtremeMusic masinasse sokutatud. Menüüst X-Fi ultra quality peale ja mängima. Võrreldes soundblaster 5.1 on ikka asi teine tera. Kõrva hakkasid kostuma meeldivalt "võõrad" helid, mida enne polnud au kuulda olnud. Näiteks kopteri ootel, kostus 5 m kaugusel lamaskleva komandöri hõiked täpselt seal kus nad tulema peaks (ehk on kommanderi käsklused sihilikult natuke teise tooniga!?), mööda lendav vaenlase Su-34 tekitas õõvastavalt reaalse (reaktiiv)heli jälje, juskui parm oleks pea ümber tiirutanud. Seda siis kõike kõrvaklappidega. Näiteks kui valida 2.1 kõllid siis kõlab CMSS-3D veidi teisitu kui klappidega.
FPS püsis sama vana koha peal, kuid tundus et keskmine on sutsu siiski alla poole läinud. Igatahes helikaart teeb tööd kõvasti nii et pisike passiivjahuti läheb üsna soojaks.
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
09.02.2006 16:43:56
|
|
|
Selge see et mängida tuleb aga teiste muljeid on kah huvitav lugeda.Mängijaid jagub ja nii see jääbki mängigu see EA lolli palju tahab,kel pisik sees see kannatab ära nagu minagi.ghost recon advanced warfighterit müüdi juba netis aga siis lükati edasi 28 märtsi peale see veel hullem minu arust.Pidi ta tegelt jub anovembris tulema nii et ghosti vendadele saab ikka hullult kaasa tunda.Loodame et EA euro patchi edasi ei lükka rohkem.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bastardo
HV kasutaja

|
11.02.2006 19:25:39
|
|
|
Hmm. Siuke jama, et installisin originaal mängule viimase batchi peale ja nüüd ei lähe mäng enam tööle. Viskab korra musta pildi ette ja siis on desktop jälle ees.
_________________ "Siiski, julgeksin arvata, et siiski antud juhul, nagu ka paljudel, ütleksin isegi, et siiski kõikidel juhtudel oma isikliku arvamuse
põhjendamine omab siiski küllaltki suurt kaalu, eriti valdavalt, ma ütleksin, negatiivse arvamuse puhul" (A. Rüütel) |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
aht0
HV veteran
|
12.02.2006 04:28:57
|
|
|
madness kirjutas: |
no-dvd crack siis vms  |
no-dvd cracki kasutamise korral bannib punkbuster cdkey.. mõtle ka enne veidi kui midagi soovitad.. ja sellised crackid on niikuinii tekitanud ainult veel hullemaid deskile lennutamisi kui mäng ise teeb
kui orikas on piiksus..kas ostad uue või- kopeeri kogu EA Games\Battlefield 2 kataloog endale DVD-le.. käi läbi register ja ekspordi endale kõik keyd mis sellega vähegi seotud.. pole väga raske leida.cd key on ka krüptituna registris.. kui ei saa hakkama siis aitan kui töölt koju saan (18.veebruar -niikauaks varu kannatust)
mängimiseks mine gamecopyworld.com ja sikuta sealt paarimegane imagefail mille siis moundid Daemon Toolsiga virtuaalcd/dvd külge.. see petab bf2 ära ja bf2 arvab et ehtne dvd on seadmes ning laseb sul mokakobinata mängida, ise olen oma orikdvd säästmiseks just viimast varianti kasutanud..
kui tahad uuesti asja installida siis pole sul vaja muud teha kui kopeerid oma isetehtud koopia dvd-lt bf2 failid lihtsalt uuesti kõvakettale sama nimega kataloogi ja lisad registrisse uuesti kõik eelnevalt eksporditud keyd.. ja läheb tööle (kasutasin seda et mitme-Winiga süsteemis tavaliselt Xp all käivat mängu proovida mängida win2000 sp4ga ja ka win2003-ga)
kindluse mõttes võiksid eksportida lisaks bf2 registrikannetele eraldi terve registri,juhul kui midagi puudu jääb saab sealt hädaga otsida..
hoolika tegutsemise korral saad ka edaspidi mängu nautida:)
on ka variant et tõmmad netist battlefield 2 mdf-image, paned selle dvd plaadile ja igakord kui mängida tahad moundid selle plaadi Alcohol 120%-ga endale virtuaaldvd-ks (ma ei kujuta ette kas juba ostetud tarkvara netist tõmbamine on piraatimine, ise kahtlen selles sügavalt)
|
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
71 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.02.2006 12:00:05
|
|
|
selle eelneva teksti peale ei oska enam midagi muud öelda kui "praise the copyprotection!".
räme keemia.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Zonerman
HV veteran

|
12.02.2006 15:56:48
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
Keegi BF2 X-Fi kaartidega kah jooksutanud on? Net on täis hirmulugusid kus peale X-Fi sisse toppimist langeb fps ~15 olenemata masina võimsusest?
Creative foorum
EA Games foorum
Samas jällegi mõnedel pole miskit probleemi. Tihti käib läbi sõnum et kaardil on probleeme nForce4 kiviga, kuigi BIOS uuendus pidavat aitama. Osad jällegi teavad rääkida et Fatal1ty 64 MB X-Ram'iga pidavat asi töötama ja Music'uga mitte, kuigi tegelikult vahet ei tohiks olla. |
Ei ta mul töötab küll kenasti, mingit fps kadu pole. Peale plaadilt installi lasin üle ka web update 2'ga ja töötab probleemideta.
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
12.02.2006 21:45:21
|
|
|
Midagi on väga jama täna.Mängisin BF 2 ja BF SF i kokku tegin mingi 60-70 killi ja kuskil 300 punkti aga midagi ei ole kirja läinud.Mängisin ranked serverites. Täitsa jama ju!
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
12.02.2006 21:51:57
|
|
|
Erik_Est kirjutas: |
Midagi on väga jama täna.Mängisin BF 2 ja BF SF i kokku tegin mingi 60-70 killi ja kuskil 300 punkti aga midagi ei ole kirja läinud.Mängisin ranked serverites. Täitsa jama ju!  |
sellist jama juhtub, mul endal oli ka alles yleeile sama asi, olin t2pselt m6ned punnid uuest rankist maas ja m2ngus sain k2tte need ja ütles et sain j2rgmise k2tte, aga alles eile 6htul sain unlockida...
neil kohati l2heb nende rank updeitidega aega kaua
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
12.02.2006 22:16:58
|
|
|
See on tark tegu teha mängust *.mdf, *.iso vms. nimeline imidz, et oma originaali säästa. Ise vast 3-4 korda olen originaali DVD-ROM susanud, ja juba on vaevu märgatavad kriimud peal .. lihtsalt iga kord karbist välja võttes midagi kraabib ära .
Kuna BF2 nõuab üsna tihti installi/uninstalli siis tagavara koopia oleks igati abiks. Minu teada on lubatud enda tarbeks ühte tagavara koopiat teha ...
|
|
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Erik_Est
Kreisi kasutaja
|
12.02.2006 22:17:43
|
|
|
Nu eks näis!Loodame et nad ära ei kao ilus päev oli verd lendas mis kole .Lippe ma ära suurt ei võtnud kõik punnid tulid killide ja kill assist idega
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nokia
Serverid.ee

|
12.02.2006 22:22:05
|
|
|
Le Inc kirjutas: |
See on tark tegu teha mängust *.mdf, *.iso vms. nimeline imidz, et oma originaali säästa. Ise vast 3-4 korda olen originaali DVD-ROM susanud, ja juba on vaevu märgatavad kriimud peal .. lihtsalt iga kord karbist välja võttes midagi kraabib ära .
Kuna BF2 nõuab üsna tihti installi/uninstalli siis tagavara koopia oleks igati abiks. Minu teada on lubatud enda tarbeks ühte tagavara koopiat teha ... |
Mul endal on tiritud netist MiniImage millega mängu tööle panna. Mis selle boosteriga on? Et mis asi see olema muidu peaks?
_________________ Web3 | ERC721A |
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|