Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
AnnaAbi
HV kasutaja

|
01.02.2006 00:26:11
|
|
|
Kuidas teil fotoka nupp toimib? Minu isendil peab üsna kõvasti peale vajutama, et pilti teeks.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
01.02.2006 00:32:55
|
|
|
AnnaAbi kirjutas: |
Kuidas teil fotoka nupp toimib? Minu isendil peab üsna kõvasti peale vajutama, et pilti teeks. |
See ongi ju nii mõeldud, et alguses vajutad poolde vinna ehk teravustad ning pärast vajutad natuke tugevamalt lõpuni.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
01.02.2006 01:32:44
|
|
|
Kuidas teil fotoka nupp toimib? Minu isendil peab üsna kõvasti peale vajutama, et pilti teeks. |
Sain Kaubamaja 5. korrusel W800i'd proovida ja sellel käis kaamera nupp ka päris kõvasti lõpuni, koguni nii kõvasti, et pikema säriga on paigalhoidmine raske. Ja see nupp käib päris sügavale sisse ka.
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
evils
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 03:14:39
|
|
|
Ei tea,mis jama oli,kuid täisnullimine tegi asja korda.
|
|
Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
1 :: |
134 |
|
tagasi üles |
|
 |
AnnaAbi
HV kasutaja

|
01.02.2006 11:34:19
|
|
|
Draqula kirjutas: |
See ongi ju nii mõeldud, et alguses vajutad poolde vinna ehk teravustad ning pärast vajutad natuke tugevamalt lõpuni. |
Seda muidugi aga ikka üsna kõvasti peab pressima seda.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Simpelman
HV veteran

|
01.02.2006 12:25:42
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
Sain Kaubamaja 5. korrusel W800i'd proovida ja sellel käis kaamera nupp ka päris kõvasti lõpuni, koguni nii kõvasti, et pikema säriga on paigalhoidmine raske. Ja see nupp käib päris sügavale sisse ka. |
mul käib küll üsna vabalt (k750i) ja ei lähe sugugi sügavale. mingi max 1 mm on liikumismaad.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
2 :: |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
07.02.2006 17:12:42
|
|
|
ffw kirjutas: |
Keegi oskab midagi tarka 1gigase mälukaarti kohta öelda? Plaanin osta. see mis siin ülal toodud, on kõige odavam. Miks ta on odavam kui need teised memory stick pro duod? Mida annab juurde sõna Extreme? Võite soovitada kust võib veel odavamalt saada ka!
teised kaardid https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/M%E4lukaardid/?TypeID=718
aitäh ette asjalikele vastustele! |
Extreme peaks vastu pidama ekstreemsustes.
Kui kedagi huvitab, siis on mul K700i jaoks 600 taustapilti, 90 theme'i, 200 mängu ja 1900 helinat, ehk sobivat ka K750i'le. Kui soovi on, siis andke teada ja uppin kuhugi.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
07.02.2006 20:44:41
|
|
|
Keegi oskab midagi tarka 1gigase mälukaarti kohta öelda? Plaanin osta. see mis siin ülal toodud, on kõige odavam. Miks ta on odavam kui need teised memory stick pro duod? Mida annab juurde sõna Extreme? Võite soovitada kust võib veel odavamalt saada ka!
teised kaardid https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutiriistvara/M%E4lukaardid/?TypeID=718
aitäh ette asjalikele vastustele! |
Minuteada on vahe tavalise, ultra ja extreme versioonide vahel põhiliselt vaid lugemis-salvestus kiiruses, extreme peaks veel mingil määral paremini taluma temperatuurikõikumisi ja muid kliimakatsumusi. Aga kui ostad kaarti K750 jaoks siis vähemalt minuteada ei suuda see ultra ja extreme'i suuremaid kiiruseid ära kasutada - seega minu soovitus, osta kõige tavalisem Sandiski pro duo.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
08.02.2006 19:04:24
|
|
|
niih, telefon nüüd siis raskem 1gb võrra. nüüd on mul järgmine mure. kuna suutsin oma arvutil kõrvaklapid puruks murda, tuleb koju ka klapid sebida. ning küsimus järgmine: kas hpm-70(W800) klappidel see nn pleieri otsik on see väike või suur, kas neid saab kasutada ka arvutist tuleva heli kuulamiseks? ning kas nende heli on tuntavalt parem kui tavalistel k750i klappidel? või oleks mõttekas k750i-st kuulata muusikat oma klappidest ja osta mingid muud koju?
tänud ette kes viitsib adekvaatset vastust pakkuda!
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aivar88
HV veteran
|
08.02.2006 19:15:32
|
|
|
HPM 70 klappidel on jah see 3.5mm otsik, see tavaline mis enamus klappidelgi on... ning heli on neil väga super , bass on lihtsalt HEA . arvan et sinna pole vajagi teisi klappe osta (telefoniga kuulamiseks) . ning neid klappe saab jah ka arvuti taga kasutada kuid neil see juhe nii lühike et see on väga ebamugav siis
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
5 :: |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
08.02.2006 19:19:49
|
|
|
DyFendeX kirjutas: |
HPM 70 klappidel on jah see 3.5mm otsik, see tavaline mis enamus klappidelgi on... ning heli on neil väga super , bass on lihtsalt HEA . arvan et sinna pole vajagi teisi klappe osta (telefoniga kuulamiseks) . ning neid klappe saab jah ka arvuti taga kasutada kuid neil see juhe nii lühike et see on väga ebamugav siis  |
nii, sain põhimõttelisalt aru et, 3.5mm otsik siis see väiksem. kui pikk see juhe on umbes? meeter? vähem?
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
melofan
HV vaatleja
|
08.02.2006 19:35:06
|
|
|
Pistiku suhtes saab kasutada jah aga kuna juhe on vaid mõni sentimeeter pikk siis füüsiliselt ei saa kasutada- kuulari ots ei ulatu lihtsalt enam kõrva kui see ühendatud mujale (või vastupidi, kui kuularid peas siis juhtme otsa ei ulatugi enam kuhugi mujale ühendada kui vaid mobla oma juhtme otsa).
Lisasin pildi, et saaksid näha kui lühike juhe on pistiku küljes, siin: http://images.koffer.ee/images/melofan/hpm70.jpg
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
oliver.
HV Guru
|
08.02.2006 19:37:30
|
|
|
3,5mm male-female pikendusjuhtme ostmine pole mingi probleem...
|
|
Kommentaarid: 280 loe/lisa |
   |
239 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.02.2006 19:43:32
|
|
|
Mina lahendaks asja nii: ostaks HPM-70 ja kasutaks originaalvariandis liikvel olles. Arvuti taga kasutamiseks ostad paraja kaablipikenduse, millel üks ots isane 3,5mm (läheb arvuti helikaarti) ja teine ots emane 3,5mm (sinna siis ühendad HPM-70 komplekti klapid). Soovitan sellist varianti just sellepärast et nende HPM-70 komplektis olevate klappide kvaliteet on tõesti hea (eraldi ostes Sony Centrist oli minumeelest üle poole tonni nende hind).
Iseasi on muidugi kuivõrd sulle sobivad kõrvasisesed klapid (mina näiteks polnud varem selliseid isegi näinud, veel vähem proovinud ja alguses oli imelik, et pistad tõesti täiesti kõrva sisse otsa).
Kui üldist mõtekust hinnata HPM-70 puhul, siis vahe K750 originaalkappidega on ikka väga tuntav, veel parema tulemuse saad, kui ühendad selle handsfree abil täismõõdus klapid (minul näiteks Sennheiseri HD-202).
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
08.02.2006 20:08:26
|
|
|
Draqula kirjutas: |
Mina lahendaks asja nii: ostaks HPM-70 ja kasutaks originaalvariandis liikvel olles. Arvuti taga kasutamiseks ostad paraja kaablipikenduse, millel üks ots isane 3,5mm (läheb arvuti helikaarti) ja teine ots emane 3,5mm (sinna siis ühendad HPM-70 komplekti klapid). Soovitan sellist varianti just sellepärast et nende HPM-70 komplektis olevate klappide kvaliteet on tõesti hea (eraldi ostes Sony Centrist oli minumeelest üle poole tonni nende hind).
Iseasi on muidugi kuivõrd sulle sobivad kõrvasisesed klapid (mina näiteks polnud varem selliseid isegi näinud, veel vähem proovinud ja alguses oli imelik, et pistad tõesti täiesti kõrva sisse otsa).
Kui üldist mõtekust hinnata HPM-70 puhul, siis vahe K750 originaalkappidega on ikka väga tuntav, veel parema tulemuse saad, kui ühendad selle handsfree abil täismõõdus klapid (minul näiteks Sennheiseri HD-202). |
tundub siis et, hpm-70 ja kaablipikendus läheb esialgu loosi. tänud kõikidele kes nii ultra kiirelt vastasid!
EDIT: oskab keegi mainida kus poest saab kindlasti selle kaablipikenduse, ja kas seal on mingeid erinevusi või on mingi firma mida peaks ostma? või sellise asjal ei ole oluline?
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
08.02.2006 21:39:13
|
|
|
EDIT: oskab keegi mainida kus poest saab kindlasti selle kaablipikenduse, ja kas seal on mingeid erinevusi või on mingi firma mida peaks ostma? või sellise asjal ei ole oluline? |
Suht suvalisest elektroonikapoest peaks saama. Silma järgi vaatad et pistikud oleksid korralikud ja mida jämedam juhe seda väiksem sumbuvus ja parem varjestus. Oma läpaka jaoks ostsin näiteks Bandridge'i pikenduse, siiani olen rahul, tundub olevat kvaliteetne.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
09.02.2006 00:46:37
|
|
|
Draqula abiga sai võrreldud ka K750i ja 6230 helikvaliteeti.
Kokkuvõte - nagu arvata oligi, on K750i parem, heli on nii bassi kui kõrgete poolest veidi rikkam (isegi siis, kui 6230'l kasutada ekvalaiserit ja K750i'l mitte), kuid vahe on üllatavalt väike. Korralike klappidega (mida kasutatud Sennheiseri HD-202 kahtlemata ka olid) saab ka 6230'ga väga head heli tekitada. Nööpklappidega, mis kindlasti telefoni puhul sagedasemat kasutamist leiavad kui suured) peaks vahe veel väiksem olema (ei proovinud).
Keda huvitab, siis kasutatav lugu oli Bell, Book & Candle - Rescue Me ja 6230 -> K750i liikus see Bluetoothi abil keskmiselt 30-40 KB/s.
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
09.02.2006 11:57:48
|
|
|
Oskab keegi öelda kust Tartus saab osta HPM 70 klappe või seda adapterit tel pistik + 3,5 pulk??
Asjaga on suht kiire, pole aega tellida.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.02.2006 12:33:41
|
|
|
question kirjutas: |
Oskab keegi öelda kust Tartus saab osta HPM 70 klappe või seda adapterit tel pistik + 3,5 pulk??
Asjaga on suht kiire, pole aega tellida. |
Kui ise seda HPM-70 taga ajasin siis helistasin emt'i kliendiinfosse, nemad näevad üle eesti esinduste laoseise ja saavad järgmiseks tööpäevaks (tõenäoliselt) saata klapid ühest esindusest sinu jaoks sobivasse esindusse. Minu puhul saadeti haapsalust tallinna näiteks.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
ffw
Kreisi kasutaja
|
09.02.2006 13:35:07
|
|
|
mina tallinas läksin esimesse EMT-i esindusse (juhtus olema ülemiste) ja ostsin viimased klapid! kõrvas istuvad võrreldes K750i klappidega mitmeid kordi paremini! korraks oli natuke imelik kui kõrva torkasin, kuid kui heli hakkas tulema... ikka mugavamad ja parema kvalieediga! muidu küsimus mis bitrate-ga on mõttekas lugusid telefoni lasta? mul 320kbps.
pikenduse leidsin rimist sama firma oma mis Draqulalgi, Bandridge-i omad siis (muud polnudki)!loodan et laptopist on sama hea kuulata kui telefonist!
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
09.02.2006 13:47:54
|
|
|
mina tallinas läksin esimesse EMT-i esindusse (juhtus olema ülemiste) ja ostsin viimased klapid! kõrvas istuvad võrreldes K750i klappidega mitmeid kordi paremini! korraks oli natuke imelik kui kõrva torkasin, kuid kui heli hakkas tulema... ikka mugavamad ja parema kvalieediga! muidu küsimus mis bitrate-ga on mõttekas lugusid telefoni lasta? mul 320kbps.
pikenduse leidsin rimist sama firma oma mis Draqulalgi, Bandridge-i omad siis (muud polnudki)!loodan et laptopist on sama hea kuulata kui telefonist! |
Nööpidega ei tee sa vahet, kas tegu on 320kbps või 192kbps või 128kbps. Ainult mälumahtu sööb väikesem arv vähem.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
09.02.2006 14:08:54
|
|
|
muidu küsimus mis bitrate-ga on mõttekas lugusid telefoni lasta? mul 320kbps. |
Sõltub mis formaati kasutad. Kui väga puhast heli tahad (mõistuse piires), siis mp3 puhul 320kbps on normaalne, aac puhul annab 192kbps sama tulemuse. (ise eelistan viimast väiksema faili suuruse tõttu ja tänu viimase fw uuendusega tulnud infotag'ide käsitlemise toele - varem ei osanud K750 aac puhul näidata esitajat ja pealkirja).
Kasutan vabavarana (viimased versioonid vist enam pole) saada olevat dBpowerAMP Music Converterit CD'delt aac failideks rippimiseks. Üks plaat tuleb keskmiselt 80MB nii.
|
|
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
question
HV vaatleja
|
09.02.2006 15:24:14
|
|
|
Normaalne värk ikka emt kliendiinfoga.Helistasin siis emt kliendiinfo telefonile ja uurisin kas ja kus võiks olla SE kõrvaklappa HPM 70 vennike siis uuris ja klõbistas natuke arvutiga ning teatab kindlalt et hetkel pole neid klappe üheski emt esinduses Eestis ja ei tea kuna juurde tuleb,et kui kindlalt vaja siis peab tellima.
Läksin siis Tartu kaubamajja sööma ja astusin juhuslikult emt boxist läbi ja mida ma näen - riiulis ilutseb mulle vastu HPM 70 klapid hinnaga 490.-.Loomulikult ostsin ära.
Siit moraal:ei tasu usaldada emt kliendiinfot (OMA SILM ON IKKA KUNINGAS)
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
09.02.2006 16:37:42
|
|
|
Ardo kirjutas: |
pikenduse leidsin rimist sama firma oma mis Draqulalgi, Bandridge-i omad siis (muud polnudki)!loodan et laptopist on sama hea kuulata kui telefonist! |
Nööpidega ei tee sa vahet, kas tegu on 320kbps või 192kbps või 128kbps. Ainult mälumahtu sööb väikesem arv vähem. |
Oleneb nööpidest. Korralikega (mida HPM-70 eeldatavasti ka on) teeb kindlasti 128 ja kõrgematel vahet.
|
   |
221 |
|
tagasi üles |
|