praegune kellaaeg 05.07.2025 07:20:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
hääli kokku : 68 |
|
autor |
|
painkillah
HV Guru

|
07.02.2006 14:43:39
|
|
|
jaah. shammy has windfury, windfury totem, frostschock, earthshock, stormstrike . aka mingi räme spamattack. paladinil on mis? autoattack ja JoC spam (spammi muid seale , ala crusader light wisdom ) aga oleme aus, shammy critib su platele nii või naa sisse , mis vahet seal on kas kannab platet või mitte - plate reduusid melee damaget, siinkohal aitab see ainult melee specced shammyde vastu, kuid nemadki saavad oma instacaste spammida, ja windfury tapab nii või naa. paladinide soc on ka ära nerfitud, ja tarkade tegelaste arvutuste järgi teeb enam vähem sama dämidilisa mida ta tegi ennegi.
okei, väidate et need klassid ei peagi võrdsed olema.
ei tea mis kuradi pärast siis blizzard shammyde whaini peale andis neile tranquil air totemi? "wääääx pallidel on blessing of salvation wäääääx".
shammhyd suutke kriitikat taluda, jube naljakas on vaadata kuidas mingi kari imetsille wowi official foorumi paladini subforumis käib kisamas "OMG SHAMMYS OWN PALADINS SUX ASSSS" , ja siis imestan veel, et pallisid nerfitakse.
Kui igal karvutul 12 aastasel mingi sõnaõigus kuskil on, et OMG HE BUBBLED (mis on hetkel meile üks kasulikumaid skille, see ei jäta meid alati ellu, kuid võimaldab meil PvP s natukenegi vastast kinni hoida) siis pole vajagi imestada kustotsast need nerfid tulevad.
ausaltöeldes, ma ei näe mittekuskil kohta, kus shaman oleks tõsist nerfi saanud.
tundub, et see oli tõsi, kui keegi küsis GM i käest "nerf shammys", ja too vastas naljaga "Cant, Everybody in Blizz plays shammy".
ja muidugi, ofc õige geariga on võimalik ka pallyst mingit asja saada, aga reeglina on see @lvl 60 @rank 14. äärmisel juhul rank 11. vastasel juhul võid unistada igasugusest "damage" tegemisest.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
07.02.2006 14:47:47
|
|
|
ja mis siis priestid peaksid tegema ? mina kui priest võiksin küll whineda kui NERF see bubble on, dispeldada teda ei saa, damaget ma ei tee, vaata kuidas kõik teised critivad!! ja resto druid võib mu ka üle healida suht vabalt . whine whine whine.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
07.02.2006 14:59:17
|
|
|
painkillah reroll, ty
Paladin ei peagi olema mingi mad damage hoor, buff ja cleanse bottina on ta ikka väga valus asi. Isiklikult kardan kõige rohkem neid paladine kes oskavad oma klassi mängida ehk siis kilp käes ja teevad seda milleks nad on loodud, mingid dpsdinid on lihtsalt haledad, surevad kiirelt midagi asjaliku tegemata olenemata rangist ja gearist
|
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
07.02.2006 15:07:00
|
|
|
Maddog, ma küsisin midagi....ootan vastust, kui server vastu pidas, siis see on hea uudis ju, siis saab horde allide poole külla tulla
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.02.2006 01:07:54
|
|
|
koromon, grandmarshal geari ja claymorega täiesti võimalik käredat burst damaget väljastada. kuid noh, rank 14 siiski.
ma leian et paladin peaks olema küll rohkem kui mingi raudtturvist kandev buffbot (mida ta hetkeseisuga suhteliselt on). tänu sellele et tal pole meleesse instades eriti asja, jääb neil ka see heaotsa loot saamata, warrid alati igasuguste high dam weapide loottable eesotsas.
samas noh, shammyd saavad praktiliselt kõiki pally pandud asju dispelida (va bubble) ja nende tootemid on ka päris magusad "buffid".
paladin võiks mingi totaalse remake saada , et muuta see hetkene igavuseseis . a noh ma oma medium geariga väga enda olukorra peale ei vingu, lihtsalt meleeda on paldiniga emaselt igav. gruppi on paladin muidu asendamatu osa, aga solodes oled sa reeglina väga vähe väärt.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
08.02.2006 03:36:36
|
|
|
Paladin ei ole kärts-mürts klass. Paladin on "Tasa sõuad, kaugele jõuad" klass. Seega võib hea pally võtta terve grupi kesktasemel horde maha samal ajal kui shammy saaks samades tingimustes pwni. Selles aga, et shammy nerfi saab varsti, ei ole mitte kahtlustki.
Veelgi huvitavam oleks teada saada seda, mis toimub preestritega 1.10 patchis. Kas tehakse holy/disc priestid paremaks või võetakse shadowitel jõudu alla? Kõvemad DoT spellid võiksid mudugi minna mitte-instant casti alla ja saada talentpunktidega nt cast time vähendada (või siis lisada asjale cooldown, et poleks võimalik 10-le järjestikusele mehele mingi DoT peale panna ja ise uttu tõmmata, ja jällegi taneltpointidega vähendamine..). Shadowpreestrid on nuhtlused. Holy priestidel on lihsalt raske. Disc priestid on hindamatud instades. Valige siis ise.
Enne kui druididele maili/platet selga ajama hakkate, tuletaks ikka meelde kes druidid tegelikult on ja mis stoori neil taga on. Nad on ju ikkagi loodusesõbrad ning kannavad nahka (ehk siis looduslikku materjali). Mitte mingil nipiga sa ei aja paadunud loodusesõpradele metalli selga.
Ning nagu ma olen eelnevalt öelnud - maagid on üks tasakaalustatuim klass mängus. Oskuslik maag suudab kõikidest klassidest jagu saada. Oskamatul on isegi loogikaga mitte vastuollu minnes probleeme endast 10 levelit väiksemast jagu saamisega. Oma silmaga nähtud/järele proovitud.
FD, toimus küll, ainult et kohale ilmus umbes 2 raiditäit mehi (80). Loomulikult oli enamus nii "tark" ja kasutas frontdoori... ja sai surma. Väiksem enamus läks tagauksest (ehk siis need kes midagigi jagasid asjast). Kusagil peaks ka paar pilti olema ja eks vaatab, ehk leiab.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
08.02.2006 08:04:17
|
|
|
madedog kirjutas: |
Paladin ei ole kärts-mürts klass. Paladin on "Tasa sõuad, kaugele jõuad" klass. Seega võib hea pally võtta terve grupi kesktasemel horde maha samal ajal kui shammy saaks samades tingimustes pwni. Selles aga, et shammy nerfi saab varsti, ei ole mitte kahtlustki.
|
See tegelikult ongi üks paladini probleemidest, klass on lihtsalt oma disainilt ebasobiv pvp jaoks muus rollis kui buff ja heal bot, mis on veel talutav roll instades, aga pvp jaoks täiesti vastuvõetamatu. Muidugi peaks palad pvps heale kah loopima, kuid mitte olema healbot.
tsitaat: |
Veelgi huvitavam oleks teada saada seda, mis toimub preestritega 1.10 patchis. Kas tehakse holy/disc priestid paremaks või võetakse shadowitel jõudu alla? Kõvemad DoT spellid võiksid mudugi minna mitte-instant casti alla ja saada talentpunktidega nt cast time vähendada (või siis lisada asjale cooldown, et poleks võimalik 10-le järjestikusele mehele mingi DoT peale panna ja ise uttu tõmmata, ja jällegi taneltpointidega vähendamine..). Shadowpreestrid on nuhtlused. Holy priestidel on lihsalt raske. Disc priestid on hindamatud instades. Valige siis ise.
|
Lvl 60 ja holy spec pole priistil viga midagi instades nagu MC ja ZF, hetkel ainult 2 teise astme seti tükki kah
Tegelikult see priist on mu ema char mitte minu aga meh:p
Enne kui druididele maili/platet selga ajama hakkate, tuletaks ikka meelde kes druidid tegelikult on ja mis stoori neil taga on. Nad on ju ikkagi loodusesõbrad ning kannavad nahka (ehk siis looduslikku materjali). Mitte mingil nipiga sa ei aja paadunud loodusesõpradele metalli selga. |
Siinkohal pean 100% nõustuma, druidile plate/mail armori andmine oleks kohutav viga, hetkel on ferral druidiga kõrgema AC saamine kui prot warioriga suht lihtne.
Ning nagu ma olen eelnevalt öelnud - maagid on üks tasakaalustatuim klass mängus. Oskuslik maag suudab kõikidest klassidest jagu saada. Oskamatul on isegi loogikaga mitte vastuollu minnes probleeme endast 10 levelit väiksemast jagu saamisega. Oma silmaga nähtud/järele proovitud. |
Maagide koha pealt ei oska midagi tarka öelda hetkel kuna enda maag pole veel üle lvl 20 jõudnud
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
08.02.2006 12:04:56
|
|
|
täna on 1.9.3 päts, eks vaatab mida juurde toob
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
08.02.2006 13:34:44
|
|
|
Antikrist kirjutas: |
See tegelikult ongi üks paladini probleemidest, klass on lihtsalt oma disainilt ebasobiv pvp jaoks muus rollis kui buff ja heal bot, mis on veel talutav roll instades, aga pvp jaoks täiesti vastuvõetamatu. Muidugi peaks palad pvps heale kah loopima, kuid mitte olema healbot. |
Tegelikult ei ole. 1on1 on paladin väga hea. Gänkimiseks ta loomulikult ei sobi, kuna kui vastane lihtsalt ei soovi lõpuni võidelda, tõmbab ta palal eest minema ning pääseb kuna pallyl pole midagi millega teda kinni pidada/aeglustada.
Lvl 60 ja holy spec pole priistil viga midagi instades nagu MC ja ZF, hetkel ainult 2 teise astme seti tükki kah icon_smile.gif
Tegelikult see priist on mu ema char mitte minu aga meh:p
Räägime siis pvp-st, mitte pve-st .
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
08.02.2006 15:05:04
|
|
|
FD, toimus küll, ainult et kohale ilmus umbes 2 raiditäit mehi (80). Loomulikult oli enamus nii "tark" ja kasutas frontdoori... ja sai surma. Väiksem enamus läks tagauksest (ehk siis need kes midagigi jagasid asjast). Kusagil peaks ka paar pilti olema ja eks vaatab, ehk leiab. |
näähhh, jama ju, oleks tahtnud ikka 1000-pealist rünnakut näha...mõelge, milline fiiling!
aga noh, elame-näeme, usun, et tulevikus tuleb, kus saab seda nautida.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
08.02.2006 15:18:15
|
|
|
selleks peab blizz küll väga suuri muudatusi tegema oma mängu ülesehituses
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
08.02.2006 15:40:41
|
|
|
Tegelikult ei ole. 1on1 on paladin väga hea. Gänkimiseks ta loomulikult ei sobi, kuna kui vastane lihtsalt ei soovi lõpuni võidelda, tõmbab ta palal eest minema ning pääseb kuna pallyl pole midagi millega teda kinni pidada/aeglustada.
|
1v1 pole viga jah, kuid 1v1 on üsnagi haruldane nähtus, peale selle ei paku world pvp mulle hetkle mikit huvitavat. BG'des aga pole väljaspool healboti rolli palast eriti kasu.
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
08.02.2006 23:03:28
|
|
|
keegi ei keela IF ees duellida 1:1 ja egot tõsta.
|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
09.02.2006 00:58:08
|
|
|
natuke erandeid,
guildis meil grandmarshal gearis paladin, grandmarshal claymorega. MC -s on damage done tabelis 7 ja up. samal tüübil unbuffed crit 25% (kopikad peale vist) ja buffidega 33% ja nati vo ka ülespoole.
siis leidub ka üks healadin (1.9 patchi võlud), kes healis MC s enamus prieste üle (pallil minuteada suht rändom kompott gear, küll natuke leatherit, maili, platet) , priestid olid minu mäletamist mööda ikka oma setidega, prophecy jms (kui ma nüüd nimedega mööda ei pane)
aga tundub, et horde pool vihkab paladini ikka päris rämedalt. siin juba 2-nädalit vaikselt pelin horde poolel troll hunteriga , et paladini igavust ära kompenseerida. täna keegi horde guildis küsis, et kellel on mainid, ja mis
no ma siis ütlesin, et mul lvl 54 paladin. ohissand jumal mis lahti läks, kohe tulid sõimud ja capsis kibatud "OMFG NOOB F**K OFF U LITTLE PIECE OF NOOB SH** GO SUCK DI**" jne. ühesõnaga flame ja vulgaarsed väljendid olid kerged tulema. nagu mina ikka, nähvasin vastu, et no kasvage üles nüüd ja püüdke leppida, ja et palal ka head küljed. selle eest et ma julgesin nii öelda, ja veel kellegi sõimu edasi kutsuda sain hiljem guildist kicki (ise lõpus provotseerisin ka, et cmon kick, )asi läks lõpuks ikka jube käest ära.
ei tea miks kurat rahvas tuuri läheb nii rämedalt. see ka tihe asi et horde (shammyde "põhjakiht" enamasti) käib paladini foorumis lõugamas ja nerfe nõudmas , eriti pole küllt ähele pand, et paladinid niiviisi läbustamas käiks (üks arathor.netis oli, mingi frozenblabla vms, aga see pidi küll väga friik olema)
sellesuhtes, et niipalju kui ma alliance guildide hingeeluga tuttav olen, ei lähe kõrgema taaziga guildis väite peale, et "i have shaman alt" keegi keema. et siis väide, et alliance is played by 12 year olds, osaliselt ümber lükatud? :p
aga jah, mõlemal pool neid lolle ja imbetsille jagub. õnneks või kahjuks
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
09.02.2006 02:39:40
|
|
|
painkillah kirjutas: |
natuke erandeid,
aga tundub, et horde pool vihkab paladini ikka päris rämedalt. siin juba 2-nädalit vaikselt pelin horde poolel troll hunteriga , et paladini igavust ära kompenseerida. täna keegi horde guildis küsis, et kellel on mainid, ja mis
no ma siis ütlesin, et mul lvl 54 paladin. ohissand jumal mis lahti läks, kohe tulid sõimud ja capsis kibatud "OMFG NOOB F**K OFF U LITTLE PIECE OF NOOB SH** GO SUCK DI**" jne. ühesõnaga flame ja vulgaarsed väljendid olid kerged tulema. nagu mina ikka, nähvasin vastu, et no kasvage üles nüüd ja püüdke leppida, ja et palal ka head küljed. selle eest et ma julgesin nii öelda, ja veel kellegi sõimu edasi kutsuda sain hiljem guildist kicki (ise lõpus provotseerisin ka, et cmon kick, )asi läks lõpuks ikka jube käest ära.
ei tea miks kurat rahvas tuuri läheb nii rämedalt. see ka tihe asi et horde (shammyde "põhjakiht" enamasti) käib paladini foorumis lõugamas ja nerfe nõudmas , eriti pole küllt ähele pand, et paladinid niiviisi läbustamas käiks (üks arathor.netis oli, mingi frozenblabla vms, aga see pidi küll väga friik olema)
sellesuhtes, et niipalju kui ma alliance guildide hingeeluga tuttav olen, ei lähe kõrgema štaaziga guildis väite peale, et "i have shaman alt" keegi keema. et siis väide, et alliance is played by 12 year olds, osaliselt ümber lükatud? :p
aga jah, mõlemal pool neid lolle ja imbetsille jagub. õnneks või kahjuks |
Ega seal alliansi poolel on kah pala vihkajaid piisavalt, pidevalt tuleb random jobudelt erinevat sõimu nii läbi rooside kui läbi sõnnikuhunniku. Suht koht ajab sita keema see pidev jauramine paladinide ümber, kuid eks ole see oma viga, et pea igas rollikas mis siiamaani pelatud on paladin klassina meeldima hakanud. Kastreerida neid mõttetuid jobusi kahjuks ju ei saa
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
10.02.2006 11:17:00
|
|
|
VÄga head uudised seal. Greater heal ja heal spellide casti ajad on ikka meeletu igavik praegu, instades täiesti mõttetu kasutada during fight. Vahel aint kui väga häda käest saab main tankile ka PW:S peale lükatud ja greater heal pandud aga olgem ausad, kui ikka tankil 4+ mobi peal on siis see PW:S pikalt ei kesta, peaaegu et ei jõuagi ära castida. Holy Fire non-talentiks, ainult positiivne, saab punkte ikka healing asjadele raisata, mitte sellele. Loodan et PW:S-i rohkem improvetakse kui nerfitakse, sest see on paljudel kordadel nii solodes kui instades elu päästja olnud. Fade cooldowni võiks ka nüüd natuke lühendada, 20sec cooldown sellele ja asi oleks väga bueno, kuigi see muudaks vb natuke liiga lihtsaks priesti elu...Hea grupiga pole fade üldse vaja kasutada. Igatahes tuleb oma talent line korralikult üle vaadata kui patch tuleb. Saab tasuta vähemalt muuta talent line:P
Siiamaani aint head uudised, tahaks nüüd teada mis uued talentid tulevad:P
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
L7
HV kasutaja
|
10.02.2006 14:29:49
|
|
|
20 sec cd ei sobi, kuna shadow trees on talent mis pikendab fade kestvust 10 sekundit. Holy fire jääb suht mõttetuks ikkagi minu arust. GH saab päris hea boosti, arvestades ka seda et muutub 10% efektiivsemaks mana suhtes. Talentiga 2.5 sek cast on juba päris talutav. Samuti, kel kannatust grindida ZG, saab omale priest trinketi, mis mu mäletamist mööda lühendab GH castimisaega 40% tuues ta 2.5 seki pealt alla lausa 1.5 seki peale 20 sekundiks, mis tähendab 3k heale iga 1.5 seki tagant. Samuti muutub mõtekamaks trans 8/8 boonus selle patchiga, kuna see 'rank 5 renew' mis GH'ga kaasneb stackib tavalise renew'ga. Mind kui NE priesti huvitab starshardsi muutus. Olgugi et channeled spell, on ta kohati üpris kasutatav pvp's, kuna ma olen puhtalt holy priest aga siiski tegelen pvp'ga üsna palju
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
10.02.2006 19:34:58
|
|
|
finally!
ranged slotid fillitakse ära combined klassidel , milleeks siis Druid, shaman, Paladin. Blizzi väitel tulevad sinna "Relic" ud mis hakkavad siis vast statse andma. seda ei tea veel, kas nendel ka mingit "use" või mingit muud asja on, nagu nt laskmine vms. Kui laskmist pole, siis peaks neil kõvemad statsid olema kui bow/gun/xbow/wand kuna muidu oleks nad lihtsalt nerfed ranged. muidu igaljuhul positiivne
natuke koomikat ka
+
http://wow.catacombs.com/page.cfm?ComicsCatacombsCrusadersStrip22
http://wow.blupp.net/item.php?id=101418
mis tuletab meelde, et peaks tegeme macro divine shield + heartstone tahaks näha kas see asi siis töötab kah
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
11.02.2006 23:11:58
|
|
|
Ahahaha ma korra mõtsin ,et tulebki miski uus rass allydele miskid uued päkapikud:D
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Harald205
HV kasutaja
|
12.02.2006 09:52:16
|
|
|
Väga hea, talendipuu võttis täiega suu muigele.
_________________ www.tece.ee |
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
12.02.2006 19:20:32
|
|
|
Talent tree oli puhas kuld jah, väga bueno
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atren
HV vaatleja
|
13.02.2006 11:26:37
|
|
|
Mul on endal lvl 60 Orc Shaman ning minu meelest Paladin 1 vs 1 on tugevam kui shaman hetkel. Samuti grupis on Paladin vägagi kasulik ning mul on kõrini paladinide shamanite kallal halisemisest.
Kuigi hetkel minu meelest suurim probleem on Warlock ning Hunter Samuti ma soovin et ZHC ning ToEP trinkets ei oleks kunagi loodud sest minu meelest on nad selgelt liiga võimsad.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|