Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
31.01.2006 22:43:41
|
|
|
ma pidasin sellega silmas seda tegelikult, et võiks toimida sama asi, mis ET-ga. Asi jäi poolikuks, ehk lasti välja ainult MP ja bani tegeleb selle arendamisega edasi (etpro modid)
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
31.01.2006 23:00:07
|
|
|
Ma ei tea kas see on juba läbi siit käinud aga IGN-is oli ka natuke värsket juttu asjast.
http://pc.ign.com/articles/684/684515p1.html
Most recently, rumors frothed online that THQ, apparently in a fit of frustration, had ceased financing development of S.T.A.L.K.E.R., intending to take control of the game's development. S.T.A.L.K.E.R. shocker! The same source claimed that a significant part of the S.T.A.L.K.E.R. team had been dismissed, and that some of the members may have taken the game engine with them. To allay concerns, GSC sent out an official rumor-quelling response.
To clarify the concerns of some fans regarding S.T.A.L.K.E.R.-related rumours to have appeared recently on the net, GSC Game World believes it necessary to explain the following:
1. The project is on the stage of beta approval and is being actively developed in close cooperation with the publisher.
2. The team has undergone certain reductions, particularly in the art section, due to all the graphics-related works being almost complete (out of 40 people 5 were dismissed). None of the leads, programmers and moreover, testers may not be reduced at any time.
3. Regarding the technology leak, none of the designers gone has the rights to the game's engine (all the S.T.A.L.K.E.R. technologies, including the X-Ray engine and S.T.A.L.K.E.R.-2 engine belong to the company). Even if the current or next-generation engine would appear on the net, their legal use is impossible. GSC does not intend to sell its technologies in the nearest time, so as does not intend to postpone the release of S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl due to rumours of that kind.
Of course, neither THQ nor GSC have settled on a release date for S.T.A.L.K.E.R., though if the game is indeed in beta, we may actually see it soon. We'll be back with more as details emerge.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
mr.Luiks
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.02.2006 00:20:52
|
|
|
DNF tuleb 2x ennem välja vist okse
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
04.02.2006 00:27:10
|
|
|
mõttekam oleks vast tõesti asi sulgeda ja oma eludega/arendustega edasi minna, see mäng on surnud.
kui mõeldakse oma igivana mootoriga tulla turule ajal, mil U3 juba valitseb, siis jah... edu neile.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
04.02.2006 00:30:30
|
|
|
mootor ei tee mängust mängu..
igatahes oleks pidanud stalkeri juba aasta-paar tagasi välja laskma,
siis polnud neid utoopilisi unistusi, mis ajapikku aina hullemaks läksid..
|
|
Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
728 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
04.02.2006 02:45:59
|
|
|
stalker on hea näide ,kuidas ei tohi mängu teha.kui nad ka selle s.tavikati lõpuks valmis saavad,siis on "fännide" ootused nii suurex kruvitud et ...
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.02.2006 10:46:23
|
|
|
Ega fännide ootus muiodu niisuur poleks kui nö.mängutegijad foorumites suuga suurt linna ei käiks tegemas,et most advanced AI, physics, realism taht will make your eyes bleed jne.jne.ja tegelt ei suudeta mitte midagi valmis teha.Kuskil foorumis unistada ja lubadasuure suuga ma võiksin ise kah mis kõik mängus võiks olla, kui aga reaalselt teha ei suuda ligilähedastki siis pole sellest tolku.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
04.02.2006 12:32:49
|
|
|
minu arvamus on selline, et neil tekkis mingi mängumootoriga seonduv probleem, mis sunnib neid kogu kama uuesti nullist kirjutama
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
04.02.2006 12:37:52
|
|
|
Arvatavasti leidsid sellise bug-i millega tuleb kaua tegeleda. Ja kui vaja kaua tegeleda on loogiline, et tuleb kõvasti hiljem välja. See omakorda pani mõtlema uuele graafikale?
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.02.2006 13:31:32
|
|
|
Smoking kirjutas: |
Arvatavasti leidsid sellise bug-i millega tuleb kaua tegeleda. Ja kui vaja kaua tegeleda on loogiline, et tuleb kõvasti hiljem välja. See omakorda pani mõtlema uuele graafikale? |
Ega see kood pole jah sugugi lihtne... ulmelist graafikat on tänapäeval kõige lihtsam teha... samas head loogikat ja füüsikat kirjutada üsna raske. Seega ega pole mõtet väga iriseda asja kallal, sest kui kasvõi kübeke asjast teoks saab on see juba piisav saavutus.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Smoking
HV Guru

|
04.02.2006 13:38:55
|
|
|
Magic kirjutas: |
Smoking kirjutas: |
Arvatavasti leidsid sellise bug-i millega tuleb kaua tegeleda. Ja kui vaja kaua tegeleda on loogiline, et tuleb kõvasti hiljem välja. See omakorda pani mõtlema uuele graafikale? |
Ega see kood pole jah sugugi lihtne... ulmelist graafikat on tänapäeval kõige lihtsam teha... samas head loogikat ja füüsikat kirjutada üsna raske. Seega ega pole mõtet väga iriseda asja kallal, sest kui kasvõi kübeke asjast teoks saab on see juba piisav saavutus. |
Graafikat loomulikult kõige lihtsam teha. Mina ei hakka irisema selle üle, et edasi lükatakse. Kui ikka sellise füüsika ja loogikaga mäng on, siis saab neid mehi üksnes kiita. Pigem tehku tõesti väga korralikult valmis mitte ei lase suurte suurte putukatega välja.
|
|
Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
298 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.02.2006 14:36:51
|
|
|
Kuigi mul on tunne, et tegin graafika poolelt natuke liiga... ilusat graafikat on suht kerge saada, aga et ka see kiiresti jookseks on teine teema
Seega ei alaväärsusta seda tööd. Isiklikult meenutan heldimusega Might and Magic 6-te - graafika oli tolle hetke kohta veel ok, samas oli panustatud kõvasti story'sse ja mängu ühtsusesse ja uudsusesse... seega kuigi mäng oli mitmete bugidega tekitas maailma suurus ja actioni ja RPG ühendatus üsna hea tunde seda mängu pelades
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marek Säde
HV veteran
|
04.02.2006 14:38:26
|
|
|
ma pakun, et mängu võiks välja anda sel päeval kui tsernobõlis on jalle radiatsioon normis
_________________ Tehingud Soomes, müük ja ost ja saatmine/toomine pisikese % eest. Küsi järgi! |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.02.2006 14:53:38
|
|
|
Linnapea kirjutas: |
ma pakun, et mängu võiks välja anda sel päeval kui tsernobõlis on jalle radiatsioon normis  |
OT:
Ma arvan, et sa ei ela niikaua... seda enam, et on oht, et see sarkofaag seal laiali pudeneb
|
|
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Herr Kurm
Piiratud kasutaja

|
04.02.2006 15:06:48
|
|
|
toredam oleks, kui see mäng lastaks välja samal päeval, kui sarkofaag pudisema hakkab ja pilveke ringi ümber maakera tegema hakkab
_________________ -logod, firmaidentiteet, küljendamine, flash-
-portfolio- |
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draco
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
keytron
HV veteran
|
04.02.2006 17:01:12
|
|
|
aasta veel ootamist?
palun, lõpetagu see mängu tgemine üldse ära, idiooti pole vaja kah pidevalt mängida.
miks krdima pärast ei oleks võinud ette võtta mingit väikema maaalaga sarnast-projekti?
jätnud sisi oma ülikavala AI ja hiigelsuure mapi hilisemaks
tõepoolest, see on näide kuidas mängu mitte teha tohi.
|
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kirves
HV kasutaja
|
04.02.2006 17:11:35
|
|
|
hakkame siis ootama vb tuleb isegi midagi asjalikku välja.
Mida te muidu nii vihased olete? Arvasite et see tuleb kohe kohe välja või? Nad ju ise ütlesid et enne väljalased hakkab rets promomine käima. Ja pealegi tulevad sellel ka videod, mis on tänapäeva FPSides üliharuldane nähtus. Mina isiklikult ootan täiega seda mängu, mingi U3 jätab külmaks ja hullem kui Boiling Point see ei saa ju tulla.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
7 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rajareits
HV Guru

|
04.02.2006 17:25:45
|
|
|
Kirves, vihased? Et tuleb kohe välja? See mäng tuleb juba 5 aastat välja.. Hullem kui Boiling Point ta ei tule jah, sest ta nagu näha, ei tulegi välja..
Selle üle võib ka aastaid vaielda, et parem vist lõpetada jälle see OT?
|
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
04.02.2006 17:31:16
|
|
|
keytron kirjutas: |
aasta veel ootamist?
palun, lõpetagu see mängu tgemine üldse ära, idiooti pole vaja kah pidevalt mängida.
miks krdima pärast ei oleks võinud ette võtta mingit väikema maaalaga sarnast-projekti?
jätnud sisi oma ülikavala AI ja hiigelsuure mapi hilisemaks
tõepoolest, see on näide kuidas mängu mitte teha tohi. |
ja siis oleks saanud iriseda et miks AI vilets on ja miks mapid väiksed on ja miks valikuvõimalusi mängus ei ole ja miks .... seda ja seda ei ole...
tüüpiline...
Aga ehk kunagi teevad ka selle mängu valmis. See suht tavaline et korralikku mängu valmistatakse 5 aastat järjest. Siis saab ruttem kui mängu mootor on juba eelnevalt valmis tehtud ja vaja ainult uued mapid, story jms asjad ainult teha.
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
mutabor
HV veteran

|
04.02.2006 20:54:11
|
|
|
2007 peakski vist 5 aastat täis saama, 2002 aastal teatati esimest korda mängust kui ma ei eksi. miks inimesed vinguvad et asja edasi lastakse ma küll ei mõista. mitte keegi ei ole kohustatud mänguritele mingeid mänge valmis tegema selleks ajaks mil mängurite arvates õige on. teevad kaua teevad, jätavad pooleli - ju siis peab nii minema. ootame ja vaatame mis asjast lõpuks saab. ilmselge on tegemist ikkagi suurema projektiga kui mingi doom või half-life kui tahetakse teha kõik see mis suure suuga lubatud on. ja kui tahetakse teha nii et ise ka rahul ollakse siis ma ei näe selles mingit probleemi.
liiga palju toores mänge on olnud viimase paari aasta jooksul.
_________________ /allkiri |
|
   |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
04.02.2006 21:11:01
|
|
|
Olen 90% kindel, et tulgu ta või ussi emmi läbi aastaks 2010 välja - head nahka sealt ikka ei tule.Antud projekti puhul ma ei usugi enam, et tegu on hirmus pädevate vendadega vaid lihtsalt tüübid rääkisid oma unistusi nagu väiksed koolipoisid, et mis kõik nad oma vaimusilmas mängus näeksid aga valmis seda ei suudetagi teha.See jutt, et ei lase bugist välja vaid teeme kauem aga korraliku on IMHO nüüdseks BS ja lihtsalt rahastajate lollitamiseks ja rahustamiseks, et "kohe kohe".Game is practically complete and at the moment we are optimizing and taking care of minor bugfixes juttu on juba kuuldud.Ehk lastaksegi aastal 2007 asi välja, ennem kõva promo ja sitaks pre-oredereid ja kui siis oled ära installind ning mingi aja mängind avastad, et pooeld lubatud asjad on puudu, AI läheb lolliks osades kohtades ja missioonid on mittetehtavad jne.jne.
viimati muutis Auron 04.02.2006 21:12:43, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
ak47
Kreisi kasutaja
|
04.02.2006 21:11:59
|
|
|
mutabor kirjutas: |
2007 peakski vist 5 aastat täis saama, 2002 aastal teatati esimest korda mängust kui ma ei eksi. miks inimesed vinguvad et asja edasi lastakse ma küll ei mõista. mitte keegi ei ole kohustatud mänguritele mingeid mänge valmis tegema selleks ajaks mil mängurite arvates õige on. teevad kaua teevad, jätavad pooleli - ju siis peab nii minema. ootame ja vaatame mis asjast lõpuks saab. ilmselge on tegemist ikkagi suurema projektiga kui mingi doom või half-life kui tahetakse teha kõik see mis suure suuga lubatud on. ja kui tahetakse teha nii et ise ka rahul ollakse siis ma ei näe selles mingit probleemi.
liiga palju toores mänge on olnud viimase paari aasta jooksul. |
Olen sinuga samal arvamusel parem korralik mäng kui mingi bugine ja ilma lubadusteta.
|
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
capricorn
Kreisi kasutaja
|
05.02.2006 00:02:52
|
|
|
no mina enam ei usu, et ta välja tuleb, ju seal on ikka mingid suuremad probleemid kui avalikusele teavitatud on, või on tegu mingi pullimanöövriga ja tegelikult tuleb mäng homme välja.
|
|
   |
23 |
|
tagasi üles |
|