Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Desknote märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
spanjel
HV vaatleja

sõnum 09.11.2005 12:24:18 vasta tsitaadiga

mul aasta jagu olnud desknote ja kui ma muidu väga rahulik inimene ei oleks, siis oleks vist küll hästi halliks läinud selle aastaga. remondis käinud arvuti u 5 korda, neist ka viimane kord oli nii, et probleem ei saanud korda. (näide siis, et cd osa lihtsalt ühel hetkel enam ei töötanud, nüüd loeb aga ei kirjuta, sellest dvd kirjutajast pole seal midagi asja, seda ei polegi kunagi kasutada saanud)

samas nad garatiiga ei bitchi, ilmselt poleks neil siis üldse enam kliente.

olen ka varem sel teemal rääkinud ja üldiselt on 2 võimalust, kas desknote töötab ideaalselt ja kunagi pole probleeme või jooksed ainult remondi vahet sellega. mulle sattus paraku viimne variant.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.11.2005 14:27:35 vasta tsitaadiga

spanjel, Mis aparaat sul on?
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
spanjel
HV vaatleja

sõnum 12.11.2005 14:04:28 vasta tsitaadiga

UB kirjutas:
spanjel, Mis aparaat sul on?

B553 vist oli. aasta tagasi oli päris kallis:S

lisaks on tekkinud kahtlus, et asi on veel hullem kui arvasin ...
tagasi üles
paharet
HV vaatleja

sõnum 09.01.2006 07:22:32 vasta tsitaadiga

Sai hiljuti ostetud ka siis desknote ist läpakas ja kui sai kodus vaatatud ja avastatud, et läpakal vale videokaart. Väga huvitav igatahes. ATI Mobility 9700 asemel oli 9600. Helistasin firmasse ja küsisin siis milles probleem neil seisneb ja sain vastuseks aint mih ja möh et tema ikka ei tea jne. Klienditeenidusest rääkides on sellel firmal see alla nulli, esiteks sai läpakat oodatud mingi 2 nädalat ja hulganisti lubadusi me helistame teile nad ei täitnud mitte ühelgi korral. Tuli ise helistada ja siis nad ka ütlesid et ei ole veel ja kui sai veits kurja hääkt tehtud siis oli minuti pärast juba vastus käes, et võib järgi minna.
Firma asukoht on küll lahe aga tüübid seal on uimased ja 90 % juhtudest ei oska küsimustele vastatagi.

tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 11.01.2006 01:00:10 vasta tsitaadiga

Mul vahetasid Desknote hoolduse töötajad arvuti graafikakaardi ventilaatorit rohkem kui kuu. Ise ei hakanud selle asjaga tegelema, kuna varem pole neid vahetanud ja pole mingit isu mingi viga kuhugi sisse teha ja siis uut kaarti ostma hakata... Igatahes 6. detsembril viisin neile sinna selle, ütlesid, et kahe nädalaga saab korda. Kahe nädala pärast polnud muidugi midagi valmis. Enne jõule, peale jõule ja enne uut aastat ka mitte, nendeks aegadeks siis lubasid korda saada asjaga. Eelmine nädal lubasid, et reedel saan kätte, kuid vaikus. Keegi ei helistanud, kuigi lubasid. Tegid seda lõpuks eile, said vahetatud ventika. Ja isegi töötab. Siuke venitamistaktika jätab halva mulje. Ütlesid küll, et neil pole veel vastavat ventilaatorit ja et tellisid selle kuskilt, kuid miks siis enne asjatud 2 nädalat mulle lubasid!? Õnneks mul arvutil on int. graafika ka, nii et sai seda kasutada... Kindlasti oleks saanud mujal ka vahetada aga millegipärast tundus mulle detsembri alguses parem mõte lasta seda teha firmas, kust ma ka lauaarvuti enda ostsin 2 aastat tagasi.
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 22.01.2006 23:56:03 vasta tsitaadiga

millegipärast olen viimasel ajal mitu kõnet saanud desknote omanikelt, kellel probleeme desknote arvutitega...??? ma pole kunagi ühtegi desknote müünud ja kusagil pole kirjas ka, et neid parandaksin, aga muidu nii palju kui olen kasutanud desknote, siis on ikka suht cräpp, isegi ordi ja ml-iga võrreldes, äriklassi omadest rääkimata, aga odavad tõesti
muhv
HV kasutaja
muhv

sõnum 25.01.2006 09:54:17 vasta tsitaadiga

Ise olen 1,5a. juba D556E omanik! Ja ka mõned korrad sellega garantiiski käidud (voolupistik jamas, klaviatuuri defekt). Kuid siiani selle ajaga ei osak ise küll miskit halba öelda! Niipalju ainult et neil vist sealt töötajaid nö kahes vahetuses! Üks on siuke positiivse suhtumisega tegelased, teised virisejad ja kritiseerijad! Esimene kord sai garantiissegi mindud siis kui oli see teine (negatiivse suhtumisega) vahetus kodanikke tööl! Tehnik kukkus kohe seletama, et need vead küll garantii alla ei lähe (klaver ja veel nipet näpet asju) ja taheti remondi eest umbes 600kr. Kuna raha polnud hetk kaasas, siis mõtsin et tulen nädala pärast pärast palgapäeva! Kuid siis oli juba tööl see positiivse suhtumisega vahetus icon_smile.gif ja see tehnik tegi suured silmad, et mis raha? see garantii asi ju! Ja nii oligi mul juba järgmiseks õhtuks parandatud arvuti kodus laual ja tasuta remonditult!

Nii et ise pakuks teenenduse hindeks 9/10 (esimesele vahetusele) ja 3/10 (teisele). icon_smile.gif

Arvutile paneks 6/10, kuna pole teisi läpakaid peale FS-i vanema mudeli näpu vahel hoidnud ja see küll eriline silmarõõm polnud icon_smile.gif

Nii et oma kogemustest julgeks soovitada küll odava ja üsna töökindla läpaka soetamiseks Desknote firmat.

Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.01.2006 11:40:18 vasta tsitaadiga

... tjah, sarnane nali ühe probleemse aku pärast. Tean, et akule ei anta reeglina üle poole aasta garantiid, kuid kui see juba vähem, kui kuu ajaga otsad annab, siis on ilmselt kommentaarid liigsed. Samas, ei kõhelnudki nad selle aku eest ühelt mu tuttaval täislaksu raha küsida ja kuna tegemist on üsna arvutikauge inimesega, siis ta rumalast peast muidugi ka maksis thumbs_down.gif
hahanna
HV vaatleja

sõnum 30.01.2006 21:31:16 vasta tsitaadiga

tere!
tahaks kõiki hoiatada desknote-i eest!
minu saaga sai alguse eelmises mais, kui sain kingituseks desknote b320 sülearvuti, mis oli siis turul üks odavamaid lahendusi. arvuti oli tolle aja kohta tõesti odav ja seetõttu ma ei imestanudki, et ta möirgas nagu auruvedur või et ta vahest kuni 70-kraadini kuumenes (two-in-one, arvuti-saun?hea külmunud käsi soojendada?) või et aku alla tunni vastu pidas või et kõlarites vahest midagi imelikult krõbises või et wifi-võrku sai vaid wifi-peniga. pidasin temaga kaheksa kuud vastu, kuniks wifi-pulk pidevast ülekuumenemisest otsad andis ning arvuti väljakannatamatut müra tegi, töötades kogu aeg täisrežiimil. mõtlesin, et kes seda käsna ikka osta tahab, peab vist päris uue masina muretsema. kuid siis avastasin, et ennäe, desknote-il on olemas selline asi nagu arvuti tagasiostmine; see võimaldaks saada väheke normaalsema eluka, ükskõik milline masin on sellest vanast üle. siis vaatasin uue desknote-i välja, täitsin kodulehelt taotluse ja jäin nende kõnet ootama. seda loomulikult ei juhtunudki. umbes nädala aja pärast helistasin ise ja uurisin, et kas saab ka ilma netitaotluseta esindusse asju ajama minna. jaa ikka saab, minge aga. läksime siis isaga kohale, teenindus oli libedalt meeldiv ja jättis päris ok mulje. valisime uue arvuti välja, kirjutasime ümbervahetuspaberid alla, lubati kiiresti arvuti läbi vaadata ja ära hinnata ning uus tarnida. jätsin siis vana kolli sinna, 26. detsembril. lubati neljandal jaanuaril helistada. nojah, natuke kaua tõesti aga eks on ju ka pühad, mõtlesin. neljandal ei helistanud keegi. paari päeva pärast võtsime jälle ise ühendust, siis teatati et arvutit pole veel üle vaadatud. ok, siis pommitasime neid kõnedega peaaegu iga päev. kuni lõpuks saime teada hinnatud arvuti vääruse. nonii, nüüd saab lõpuks vanast lahti ja uue arvuti kätte. oo ei. siis selgus nagu muuseas, et ega uut arvutit küll niipea ei saa. enne nad ikka müüvad vana maha. ja mina oodaku niikaua, minna võib ju ka pool aastat, või kas keegi seda üleüldse tahab. selleks ajaks olin juba kolm nädalat ilma arvutita, parasjagu käimas sessiperiood, mil oli vaja väga palju esseesid kirjutada ning kogu aeg arvuti taga istuda. raamatukogu päästis sel korral oma arvutiklassiga. siis sain teada, et ma võin ju oma vana arvuti vahepeal tagasi võtta! tere hommikust, desknote, ma ju pöördusin nende poole, et uut arvutit saada, mitte sama käsnaga jälle edasi vinduda. pealegi, nö parendustööd ja realiseerimiseks ettevalmistus oli tehtud, hind määratud...ma oleks võinud selle arvuti ju vahepeal päris ära käkkida ning hind oleks ikka sama olnud, sest nad ju vaatasid selle juba üle. niisiis küsimus, kas see on eetiline tulevase ostja ees? arvutit tagasi saades tuli välja, et see töötab veel valjemini kui enne, nüüd ta tõesti enam hetkekski vaiksemaks ei jäänud; kõlar krõbises edasi, ekraan oli räpane, klaviatuur puhastamata. tekkis veel üks küsimus, mida nad selle arvutiga seal üldse tegid, kas nad üldse midagi parendasid? selleks ajaks olin juba päris vihane ja lootuse kaotanud. kaalusin teisi variante, et kuskilt mujalt uus arvuti osta, siis ei oleks selle firmaga enam tegemist. kuid siis helistasid nad ootamatult kiiresti, umbes pooleteise nädala pärast selgus, et nad olid leidnud ostja! see kõlas minu kõrvu uskumatuna; neil õnnestuski kellelegi see saast pähe määrida. ning neile päris mõnusa vaheltkasuga kah. siis otsustasin, et kui nad juba nii osavalt kellegi ära moosisid, müün arvuti nende kaudu maha, kes seda muidu ikka ostab, väike raha on ikkagi raha. ning vormistasime vahetuse ära. see vormistamine käis neil üldse ainult arvete ja maksmise näol, ei mingeid lisaselgitusi ega informatsiooni. üheks kolmapäevaks pidin arvuti ära viima, seda ma ka tegin; teenindaja, kellega ma juttu alustasin, ei teadnud asjast midagi ja suunas mind kellegi teise kätte, kes ütles lihtsalt ahah, võttis arvuti ega kostnud suurt midagi. siis küsisin, et kas saab ikka homme kätte, nagu lubatud? vastus oli väga ebalev, et jah loodame, et saab ikka homme valmis. aga võibolla ei saa ka...ja loomulikult ei saanudki. aga sai reedeks. siis olin päris rõõmus, olin juba valmis jälle nädalakese ootama. reedel sai uuest arvutist puuduolev raha ära makstud, peaaegu kaks korda kallim kui vana eest sai makstud. esinduses võtsid kõik raha kenasti vastu kuid ei seletanud rohkem midagi. koju jõudes selgus, et arvutisse pole operatsioonisüsteemi peale pandud, kuigi palusime neil seda teha. eelnevalt nende käest uurides, et kas uue arvutiga peab uue windowsi ostma, vastasid nad et oh ei, võib ikka vana arvutiga ostetud litsentsiga edasi kasutada, ainult kleebis tuleb ümber kleepida; ja lubasid selle muuhulgas vahetamisel ära teha. kuid arvuti alla vaadates selgus, et mis sealt puudub, on autoriseeriv kleebis! uuesti sinna helistades väitsid nad, et nemad ei installeeri uut süsteemi enne peale kui meil on ette näidata kleebis!!! mille nemad olid vana arvuti külge jätnud ning selle uue omanikuga ja sama windowsiga teele saatnud! juba kaks päeva tagasi...ning nad ei olnud ka vanale arvutile uut windowsi peale pannud, jättes sinna minu windowsi alles, samas kui installimisplaat, muud dokumendid ja ostuarved olid minu käes! ehk siis nad müüsid rahumeeli uuele ostjale minu tarkvaraga arvuti (ilma mind sellest teavitamata või selle eest raha maksmata, pealegi ei olnud seda vana arvuti müügikuulutusel hinna sees!). ning nüüd tekib küsimus, et kellel on siis nüüd windowsi kasutusõigus, kumb meist on piraat? kas mina või uus ostja? petetud mõlemad. minu käes on cd installeerimiseks ning dokumendid, uuel omanikul on kleebis. uuele arvutile olin juba ise sama windowsi peale installeerinud, autoriseerimiskood oli mul ka üles kirjutatud, windows sai aktiveeritud. kuid nüüd selgub, et minu kasutusõigused on desknote'i poolt maha parseldatud, kasutusõigust kinnitav kleebis on varastatud ning mina olen ühtäkki piraadiks saanud. ja kas windows xp home (kilepakendis, mitte karbis) litsents üldse võimaldab seda arvuti väljavahetamisel uuele installeerida? need küsimused tekkisid nüüd. ning desknote ei osanud jällegi millelegi vastata, nemad ei tea midagi ega saa midagi teha. kes siis saab? kes peaks ostjat sellistest asjadest informeerima? kas selline on usaldusväärne klienditeenindus? pidev hämamine, tähtaegade edasilükkamine, klientide petmine, kliendi küsimustele mittevastamine, kliendi selgelt ebapiisav teavitamine lepingutingimustest; ostmise juures on neile oluline vaid see, et raha saaks kätte. pärast seda on neil kama kaks, mis kliendist edasi saab. koduleht näeb küll väga usalduslik välja, reklaamitakse eelkõige kiiret, mugavat ja lihtsat teenindust, kuid tegelikkuses asi on sellest tõesti väga kaugel. kusjuures, kes kavatseb siiski desknote'i osta, teadke et garantii on vaja internetis kiiresti aktiveerida, vastasel juhul olete garantiist ka ilma, sest nagu kogemus on näidanud, ega nemad seda juba meelde tuletama ei hakka...ning kõik lepingutingimused tuleb igas punktis hoolikalt ja analüüsivalt üle uurida ning järele pärida. eriti tähelepanelikult soovitan uurida arvuti tagasiostu kirjeldust, seal on mõned mõisted (testimine ja hindamine,parendamine, sülearvuti ettevalmistus ja realisatsioon, uue sülearvuti tarnimine)mis pealiskaudsel lugemisel näivad tähtsusetud, kuid millest õigesti arusaamine hiljem vägagi ostu-müügi käiku mõjutavad. irooniline on ka see, et seda kommentaari kirjutades jõudis mu uus desknote 553 juba esimest korda kokku joosta.... icon_rolleyes.gif kui keegi teab rohkem windows xp home litsentsi kohta, võib ka mind teavitada. praegu katsun ise uurida, juba praegu tundub, et see on uue arvuti peal illegaalne. kavatsen ühendust võtta ka bsa (www.bsa.ee) ja tarbijakaitseametiga, et mis nemad sellest arvavad. igaljuhul on see oluline märk, et desknote ei hooli oma klientidest ega nende õigustest karvavõrdki, soodustades piraatlust ning eirates tarbijakaitset ning legaalse tarkvara levikut. hoiatused on nüüd edastatud...
tagasi üles
raull
HV kasutaja

sõnum 30.01.2006 22:54:59 vasta tsitaadiga

Windowsi OEM versioonid (need kleepekad) on mõeldud kasutamiseks ainult koos arvutiga millega ta on müüdud ning seda ei või üle tõsta teisele masinale ega edasi müüa ilma arvutita.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
hahanna
HV vaatleja

sõnum 30.01.2006 23:24:00 vasta tsitaadiga

selge siis, sel juhul olen mina piraat. desknote peaks sellegipoolest end litsentsidega kurssi viima. et ka klientidele adekvaatset infot jagada...
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 31.01.2006 11:01:09 vasta tsitaadiga

... kui ma õigesti aru sain, siis sellesse ümber vahetamise tehingusse polnud XP Home kaasatud ja sul on olemas ostuarve, mis kinnitab sinu omandiõigust XP Home'le ? Samuti oli sul kokkulepe, et ka uuele arvutile paigaldatakse XP Home ? Ma leian, et siin oleks vaja lihtsalt vähe karmimat suhtumist, nii kergelt lasta endale pähe istuda ei maksaks ...
tramburai
HV kasutaja
tramburai

sõnum 03.02.2006 23:40:11 vasta tsitaadiga

Niih... Ez-Buddie lauaarvuti vooluadapter suri ära kas eile või täna icon_sad.gif Tulen mina koju ja arvuti pilti ette ei võta. Ez-Buddie-del on toiteadaptrid välised, sinine LED ka ühe nurga peal põleb - seekord ei põlenud. Võtsin voolu alt ära - uuesti juhtme tagasi, kerge surin ja tuluke põleb kaks sekundit ning kustub. Võtsin siis netist nende hooldusosakonna töötajaga ühendust, seletasin mure ära - ütlesid, et neil pole neid adaptereid kohapeal (ütlesid, et nädalaga tuleb; no selge, mõtlesin mina - alla kuu ei mängi välja, kuna graafikakaardi ventilaatorit vahetasid ka nädala asemel kuu aega) aga kontrollida võib tulla, et kas on asi ikka adapteris või siis milleskis muus. Ja läksingi kohapeale nii arvuti kui vana adapteriga, seal prooviti ära, et tõesti adapter ei töötanud ja siis ootetööna lubasid selle korda teha ning selleks ajaks mulle mingi varuadapteri anda. Kuid tuli välja, et üks uus adapter oli siiski olemas (huvitav, puudub neil seal ülevaade mis on laos ja mis mitte) - ostsin selle ära. Ei hakanud vana parandamisega jändama...

Kuidagi harjumatult ruttu ja positiivselt sai mure lahendatud... icon_wink.gif
tagasi üles
yodalr
Kreisi kasutaja
yodalr

sõnum 06.02.2006 01:28:22 vasta tsitaadiga

njaa...kui firma ei suuda ära maksta 13000 kroonist maksuvõlga, siis on täiesti arusaadav miks nad ei taha garantiid eriti teha
http://www.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=10889256
ja teine teema ka, keegi eespool kilkas, et tal 2 aastat garantiid ja elu nagu lill...kuid kui desknote pankroti näiteks läheb, siis ei tee mitte keegi sulle garantiid ja juppe samuti pole kusagilt võimalik saada, kui just hiinasse järgi ise ei lähe

http://www2.itrc.hp.com/service/ewarranty/warrantyInput.do?admit=-1335382922+1139178466599+28353475

Black
HV kasutaja

sõnum 15.03.2006 21:33:22 vasta tsitaadiga

Nagu näha on lõpp lähedal: 14.03.2006 seisuga on maksuvõlg 46 515 krooni
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
XR
HV Guru
XR

sõnum 26.03.2006 18:48:02 vasta tsitaadiga

Tundub, et Desknote omanikel on plaanis kõvasti kasu teenida ja kõik teenitud kasu kähku enda tasku panna. Nende maksuvõlg tõuseb iga päevaga, kuid neil on raha siiski ennast igal pool reklaamida (või mitte).
Delfi, sloleht.ee, postimees, neti.ee jne..
Huvitav kas nad on reklaamide eest tasunud? Nende eest ju ei pea tavaliselt ettemaksu tegema.

Kui firma põhja läheb, siis pole ka läppariomanikel kuhugi garantiiremonti minna.
Olge ikka väga ettevaatlikud. Ise olen nendest koguaeg vääääga suure ringiga mööda kõndinud.

XR
HV Guru
XR

sõnum 26.03.2006 18:51:08 vasta tsitaadiga

Black kirjutas:
Nagu näha on lõpp lähedal: 14.03.2006 seisuga on maksuvõlg 46 515 krooni

võlg on suurenenud ligi 70k peale.

ceemic
24/7@kalal
ceemic

sõnum 26.03.2006 21:11:36 vasta tsitaadiga

ise ka desknote tartu esindusega kokku puutunud ja sealt läpaka ostnud..õnneks müüsin ruttu maha icon_lol.gif
midagi halba küll öelda ei oska thumbs_up.gif
Kommentaarid: 421 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 322
tagasi üles
UB
HV Guru
UB

sõnum 26.03.2006 22:07:47 vasta tsitaadiga

Ja nad rääkisid mulle, et ei ole esindusi rohkem teinud sellepärast, et ikka kasumit saada. nende jutu järgi pidid kõik teised firmad kes on endale üle eesti uhked ja suured esindused rajanud, virelema. Ei tahaks seda nagu uskuda. Tegelikult pole 70K võlg mingi näitaja ühe firma kohta kes müüd asju ca 15 K tükk, asi näitab lihtsalt suhtumist ja see on neil kuidagi ükskõikne. Ise olen ka sealt ostetud aparaadi omanik, ning seni võin ainult rahule jääda ning mul on usku, et kui siiani pole midagi juhtunud, siis peab asi ka edaspidi vastu.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
Black
HV kasutaja

sõnum 29.03.2006 23:08:40 vasta tsitaadiga

Midagi siiski liigutavad....

28.03.2006 seisuga on maksuvõlg 14 557 krooni
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 29.03.2006 23:16:31 vasta tsitaadiga

see võlaasi ple hetkel jah mingi näitaja selliste suuruste juures... kui see mingi mill jne oleks siis oleks midagi kahtlast juba, kes firmadest nats jagab see teab et 70k ple seal midagi eriti
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

sõnum 31.03.2006 14:03:41 vasta tsitaadiga

Tänase seisuga on firmal veidi üle 14K vaadetes seda linki all http://www.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=10889256 ja teenindus on tal hea!. ma usun et firma on sisiki parem kui mingi K-arvutisalong, kuid neid ei saa võrrelda , arvan et DESKNOTe palju etem , parem ostaks sellest firmast kui mingites imede sepikojadest-K-arvutisalong
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
themm
HV kasutaja
themm

sõnum 19.05.2006 19:49:02 vasta tsitaadiga

siin oli jutt et desknote läeb pankrotti, kuid samas sai uuritud nüüd et desknotel maksuvõlg puudub http://www.krediidiinfo.ee/jakjs.php?eregnr=10889256

sõbral plaan osta desknote b553(kompl 2), on kellelgi sellisega kokkupuuteid ning kas üldse tasuks sealt osta
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 24
tagasi üles
biosix
HV vaatleja

sõnum 02.06.2006 10:20:42 vasta tsitaadiga

oskab keegi soovitada, kas tasub osta desknote Desknote B321 Ultra (Komplekt 2)? Soov oleks endal odavamat tüüpi aga mitte väga jama läpakat.
tagasi üles
remi
Kreisi kasutaja

sõnum 02.06.2006 14:29:01 vasta tsitaadiga

No jopp .. lugege sedasama teemat eestpoolt!
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 8
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Desknote mine lehele eelmine  1, 2, 3, ... 9, 10, 11  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.