Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes Of Might And Magic arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 01.02.2006 21:09:22 vasta tsitaadiga

noonius kirjutas:
combati ajal on hää see, et üksused saavad ise ka oma spelle kasutada, kuid jama on see, et hero spelle saab kasutada vaid siis, kui vandi enda kord on. Või ei tee ma midagi õigesti

ei tee sa midagi valesti, minu arust see on üsna mõistlik, et hero käib siis kui on tema kord.

Üks asi, mis oli algul üllatav pisut minu jaoks, oli see, et käimise järjekord sõltub sellest kui tugev sul mingi unit on. No see, et viimase klassi unitid esimesena käivad, oli juba ammustest aegadest teada. Just see oli uus, et kui vastase käik peaks algselt olema üsna kohe-kohe, siis vastase unit-grupist mehi vähemaks võttes, kukub ka tema käimise kord tahapoole. Sedasi võib juhtuda, et nõrgemad mehed ei pruugi terve lahingu jooksul kordagi käimiseni jõuda.
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 30
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
koromon
HV vaatleja
koromon

sõnum 01.02.2006 21:24:59 vasta tsitaadiga

juurastaja kirjutas:
noonius kirjutas:
combati ajal on hää see, et üksused saavad ise ka oma spelle kasutada, kuid jama on see, et hero spelle saab kasutada vaid siis, kui vandi enda kord on. Või ei tee ma midagi õigesti

ei tee sa midagi valesti, minu arust see on üsna mõistlik, et hero käib siis kui on tema kord.

Üks asi, mis oli algul üllatav pisut minu jaoks, oli see, et käimise järjekord sõltub sellest kui tugev sul mingi unit on. No see, et viimase klassi unitid esimesena käivad, oli juba ammustest aegadest teada. Just see oli uus, et kui vastase käik peaks algselt olema üsna kohe-kohe, siis vastase unit-grupist mehi vähemaks võttes, kukub ka tema käimise kord tahapoole. Sedasi võib juhtuda, et nõrgemad mehed ei pruugi terve lahingu jooksul kordagi käimiseni jõuda.

minu arust sõltub käimis kord moraalist ja teatud spellidest, näiteks encourage haveni pool on valus asi, soovitan ära proovida thumbs_up.gif
tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 02.02.2006 12:56:24 vasta tsitaadiga

spellid on üldse väga ilusaks tehtud, kohe mõnu vaadata kuidas vastased surevad icon_wink.gif Tegin eile paar klõpsu ka mängust. Tegu siis Inferno lossiga. Esimene pilt on hero'st; teine on lossist; kolmas pilt lahingust; neljas pilt näitab hero tegevust lahingus; viies ja kuues on hero screen, kus saab siis vaadata inventory't, army't ja muud; viimane pilt siis on undergroundis tehtud. Tegin lossis ka pilte aga need ei tulnud välja miskipärast.

tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 02.02.2006 14:09:34 vasta tsitaadiga

väga kenad thumbs_up.gif
kaose võllidel on obestest pohh jah? icon_smile.gif
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
tsaarts
HV vaatleja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.02.2006 14:22:45 vasta tsitaadiga

Minule isklikult graafika ei meeldi. Sama on ka warcrafti ja empire earthiga. Lihtsalt minu jaoks veidi kirju. Üldiselt mina isiklikult ei vahetaks oma heroes 3 completei ealeski ühegi teise heroesi vastu. Minu silmis on 2d graafika sellisel mängul ilusam. Võibolla olen lihtsalt kolmandas osas kinni. icon_confused.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
tiido
484
tiido

sõnum 02.02.2006 14:32:08 vasta tsitaadiga

tsaarts kirjutas:
Minule isklikult graafika ei meeldi. Sama on ka warcrafti ja empire earthiga. Lihtsalt minu jaoks veidi kirju. Üldiselt mina isiklikult ei vahetaks oma heroes 3 completei ealeski ühegi teise heroesi vastu. Minu silmis on 2d graafika sellisel mängul ilusam. Võibolla olen lihtsalt kolmandas osas kinni. icon_confused.gif

suht sama tunne thumbs_up.gif kolmas koos oma expansionitega on üle järgnevatest - neljandas ju lihtsalt asi kirjum, sisulist uuendust näiteks nagu teise ja kolmanda vahel, ei olnud - või tähendab siis suht minimaalne - lasti eelneva edu peal "liugu"
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 130
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 02.02.2006 17:33:02 vasta tsitaadiga

Alphaga võrreldes suht oluliselt muutunud. Ei meeldi eriti.
[toom]
HV vaatleja
[toom]

sõnum 02.02.2006 17:43:36 vasta tsitaadiga

koromon kirjutas:
juurastaja kirjutas:
noonius kirjutas:

minu arust sõltub käimis kord moraalist ja teatud spellidest, näiteks encourage haveni pool on valus asi, soovitan ära proovida thumbs_up.gif

ja minu arust ka sellest, kui suur sinu uniti speed on, näiteks suured ja kohmakad puumehed (treantid) preserve lossist saavad jõle vähe kordi käia

juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 02.02.2006 21:31:14 vasta tsitaadiga

tegin paar pilti veel lõpuni ehitatud linnast ja linnalahingust.

viimati muutis juurastaja 03.02.2006 15:47:23, muudetud 1 kord
tagasi üles
painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 02.02.2006 21:58:46 vasta tsitaadiga

minu arust ilusaim battletandri graafika heroes seeriates on olnud heroes 4jas. ja 5 oma on ka väga kena, lihtsalt on vaja masinat mis seda puhtalt välja jooksutaks, vastasel juhul tundubki see niru..
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 02.02.2006 22:57:44 vasta tsitaadiga

Ma proovisin ka seda SP-d tööle saada, kuid ei viska mulle küll mdiagi ette, kui kõik vajalikud liigutused ära teen icon_cry.gif
´ nuppu võin klõbistada palju tahan ja selle teksti viskasin ka sinna input.cfg faili

icon_question.gif

tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 02.02.2006 23:04:33 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Ma proovisin ka seda SP-d tööle saada, kuid ei viska mulle küll mdiagi ette, kui kõik vajalikud liigutused ära teen icon_cry.gif
´ nuppu võin klõbistada palju tahan ja selle teksti viskasin ka sinna input.cfg faili

icon_question.gif
tabi üleval olevat nuppu proovisid??? mul ka ei funksind, aga taipasin, et toksin valet klahvi, proovi kõik klahvid läbi icon_razz.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 03.02.2006 01:58:38 vasta tsitaadiga

davidco, thänks, oligi, kuigi klaveril seal asub hoopi ˇ märge. Njah, asi viskas siis vast inglise keelse klaveri versiooni käiku

thumbs_up.gif beer_yum.gif

[EDIT] SP ikka tunduvalt parem

Endal siis mingi imelik sokk siin ka. Mängisin mängisin ja järsku tõmbas pela täiega kooma. No lossis kõik korras, kuid kangelast vaadates ja ringi tõllerdades on koomas. No mõtlesin, et asi videos, tõmbasin video kvaliteeti alla, kuid ikkagi täpselt sama jama icon_confused.gif

[EDIT2] Viga oli siiski minus, video ei kannatanud ära. Olin avastanud suurel hulgal puidulist maad ning kaamera nurk tõmbas kogu teema kooma icon_razz1.gif . Jõhkrat videot on selle jaoks igatahes vaja thumbs_up.gif

SP osa meeldib mulle väga, eriti elukate kujundus ning maagia lisas täiega vürtsi.

Nüüd ilusti nädalalõpp ka ees ning saabki sõbraga proovida siis seda ühe arvuti taga mitme inimese süsteemi thumbs_up.gif ...

Muidu, kas keegi sellele mappe on veel juurde teinud??? Et nagu praegu need kaks mappi SP versiooni mod2-hes.

tagasi üles
davidco
HV veteran

sõnum 03.02.2006 10:09:49 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Endal siis mingi imelik sokk siin ka. Mängisin mängisin ja järsku tõmbas pela täiega kooma. No lossis kõik korras, kuid kangelast vaadates ja ringi tõllerdades on koomas. No mõtlesin, et asi videos, tõmbasin video kvaliteeti alla, kuid ikkagi täpselt sama jama icon_confused.gif

[EDIT2] Viga oli siiski minus, video ei kannatanud ära. Olin avastanud suurel hulgal puidulist maad ning kaamera nurk tõmbas kogu teema kooma icon_razz1.gif . Jõhkrat videot on selle jaoks igatahes vaja thumbs_up.gif
hehe, mul ka videoga jama, aga 800x600 kakkus väga jubedalt, ei saand mapi ringiratast 3D-na liigutatud, aga 1280x800 oli juba parem low-ga ja very high-ga täita normaalne, aga kuidagi uimane. kaarti saab ilusasti liigutada, aga lossi minnes mõtleb nagu palju ja heroga käies ka uimerdab, et ei taha oma ülesandeid eriti täita, klikki vahel 3-4 korda, et liigutaks ja korjaks asju kaardilt või läheks ründesse. Graafika mulle meeldib, kõik väga ilus, aga miks vaenlased ei taha liikuda mapil, jõuad tema lossi lähedale, siis saad kõik kohad ise läbi käia.[/quote]
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 87
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 03.02.2006 12:32:15 vasta tsitaadiga

?
davidco kirjutas:
kjaups kirjutas:

hehe, mul ka videoga jama, aga 800x600 kakkus väga jubedalt, ei saand mapi ringiratast 3D-na liigutatud, aga 1280x800 oli juba parem low-ga ja very high-ga täita normaalne, aga kuidagi uimane. kaarti saab ilusasti liigutada, aga lossi minnes mõtleb nagu palju ja heroga käies ka uimerdab, et ei taha oma ülesandeid eriti täita, klikki vahel 3-4 korda, et liigutaks ja korjaks asju kaardilt või läheks ründesse. Graafika mulle meeldib, kõik väga ilus, aga miks vaenlased ei taha liikuda mapil, jõuad tema lossi lähedale, siis saad kõik kohad ise läbi käia.
[/quote]

mäng väljas icon_eek.gif ?

viimati muutis H!tman 03.02.2006 12:42:50, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 3 :: 28
tagasi üles
juurastaja
HV kasutaja
juurastaja

sõnum 03.02.2006 15:48:22 vasta tsitaadiga

davidco kirjutas:
miks vaenlased ei taha liikuda mapil, jõuad tema lossi lähedale, siis saad kõik kohad ise läbi käia.

ma usun, et sellesse beta-sse ei ole veel vastastele AI'd antud, kuna see ju ikkagi mõeldud mp betana

H!tman kirjutas:
mäng väljas icon_eek.gif ?

jutt käib siin puhtalt Online Betast.

Tegin lossi lingid ka korda, nüüd peaks olema lõpuni ehitatud lossi pilte ka näha
tagasi üles
der hammer
HV Guru
der hammer

sõnum 05.03.2006 23:58:04 vasta tsitaadiga

Millal see siis välja pidi tulema ?
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 06.03.2006 07:57:58 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
Millal see siis välja pidi tulema ?

http://gidb.digitala.info/game/?1033

EI teata täpselt veel icon_razz.gif

Marguzzz
Kreisi kasutaja
Marguzzz

sõnum 06.03.2006 10:57:39 vasta tsitaadiga

ootan huviga, näen, et BETA vers. on juba üleval.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 92
tagasi üles
Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 06.03.2006 15:40:38 vasta tsitaadiga

Gamespot-i andmetel peaks mäng välja tulema 4.Apr
http://www.gamespot.com/pc/strategy/heroesofmightandmagicv/index.html
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 32
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 06.03.2006 17:58:15 vasta tsitaadiga

aga kas kuskilt betat v demoka sikutada saab?
tagasi üles
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 06.03.2006 18:09:01 vasta tsitaadiga

On keegi seda ka mitte kõige kõvemal arvuti proovinud, vahetasin just oma Deski läppari vastu ja ei tahaks väga poodi uue järgi minna, aga Homm5 nautida tahaks ikka, alphat ma proovisin, see oli küll kole, mis arvutiga toimus, aga kuidas betaga, saab äkki ka ilma "suurepärase" arvutita hakkama?
robin
Kreisi kasutaja
robin

sõnum 06.03.2006 18:20:23 vasta tsitaadiga

ei saa eriti.. seal on mingi memory leakage kah..
Kommentaarid: 54 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 50
tagasi üles
H!tman
Piiratud kasutaja
H!tman

sõnum 07.03.2006 04:15:58 vasta tsitaadiga

BETA DOWNLOAD V MIDAGI?
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 07.03.2006 08:28:59 vasta tsitaadiga

H!tman, sul key on olemas? Ilma selleta pole midagi teha icon_exclaim.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Heroes Of Might And Magic arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 50, 51, 52  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.