Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
juurastaja
HV kasutaja

|
01.02.2006 21:09:22
|
|
|
noonius kirjutas: |
combati ajal on hää see, et üksused saavad ise ka oma spelle kasutada, kuid jama on see, et hero spelle saab kasutada vaid siis, kui vandi enda kord on. Või ei tee ma midagi õigesti |
ei tee sa midagi valesti, minu arust see on üsna mõistlik, et hero käib siis kui on tema kord.
Üks asi, mis oli algul üllatav pisut minu jaoks, oli see, et käimise järjekord sõltub sellest kui tugev sul mingi unit on. No see, et viimase klassi unitid esimesena käivad, oli juba ammustest aegadest teada. Just see oli uus, et kui vastase käik peaks algselt olema üsna kohe-kohe, siis vastase unit-grupist mehi vähemaks võttes, kukub ka tema käimise kord tahapoole. Sedasi võib juhtuda, et nõrgemad mehed ei pruugi terve lahingu jooksul kordagi käimiseni jõuda.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
01.02.2006 21:24:59
|
|
|
juurastaja kirjutas: |
combati ajal on hää see, et üksused saavad ise ka oma spelle kasutada, kuid jama on see, et hero spelle saab kasutada vaid siis, kui vandi enda kord on. Või ei tee ma midagi õigesti |
ei tee sa midagi valesti, minu arust see on üsna mõistlik, et hero käib siis kui on tema kord.
Üks asi, mis oli algul üllatav pisut minu jaoks, oli see, et käimise järjekord sõltub sellest kui tugev sul mingi unit on. No see, et viimase klassi unitid esimesena käivad, oli juba ammustest aegadest teada. Just see oli uus, et kui vastase käik peaks algselt olema üsna kohe-kohe, siis vastase unit-grupist mehi vähemaks võttes, kukub ka tema käimise kord tahapoole. Sedasi võib juhtuda, et nõrgemad mehed ei pruugi terve lahingu jooksul kordagi käimiseni jõuda. |
minu arust sõltub käimis kord moraalist ja teatud spellidest, näiteks encourage haveni pool on valus asi, soovitan ära proovida
|
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
02.02.2006 12:56:24
|
|
|
spellid on üldse väga ilusaks tehtud, kohe mõnu vaadata kuidas vastased surevad Tegin eile paar klõpsu ka mängust. Tegu siis Inferno lossiga. Esimene pilt on hero'st; teine on lossist; kolmas pilt lahingust; neljas pilt näitab hero tegevust lahingus; viies ja kuues on hero screen, kus saab siis vaadata inventory't, army't ja muud; viimane pilt siis on undergroundis tehtud. Tegin lossis ka pilte aga need ei tulnud välja miskipärast.
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Paganarh
Kreisi kasutaja

|
02.02.2006 14:09:34
|
|
|
väga kenad
kaose võllidel on obestest pohh jah?
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
tsaarts
HV vaatleja
|
02.02.2006 14:22:45
|
|
|
Minule isklikult graafika ei meeldi. Sama on ka warcrafti ja empire earthiga. Lihtsalt minu jaoks veidi kirju. Üldiselt mina isiklikult ei vahetaks oma heroes 3 completei ealeski ühegi teise heroesi vastu. Minu silmis on 2d graafika sellisel mängul ilusam. Võibolla olen lihtsalt kolmandas osas kinni.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
02.02.2006 14:32:08
|
|
|
tsaarts kirjutas: |
Minule isklikult graafika ei meeldi. Sama on ka warcrafti ja empire earthiga. Lihtsalt minu jaoks veidi kirju. Üldiselt mina isiklikult ei vahetaks oma heroes 3 completei ealeski ühegi teise heroesi vastu. Minu silmis on 2d graafika sellisel mängul ilusam. Võibolla olen lihtsalt kolmandas osas kinni.  |
suht sama tunne kolmas koos oma expansionitega on üle järgnevatest - neljandas ju lihtsalt asi kirjum, sisulist uuendust näiteks nagu teise ja kolmanda vahel, ei olnud - või tähendab siis suht minimaalne - lasti eelneva edu peal "liugu"
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
02.02.2006 17:33:02
|
|
|
Alphaga võrreldes suht oluliselt muutunud. Ei meeldi eriti.
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
2 :: |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
[toom]
HV vaatleja
![[toom] [toom]](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/8cfdf3de56935987d8a636e25fd76445.jpg)
|
02.02.2006 17:43:36
|
|
|
koromon kirjutas: |
juurastaja kirjutas: |
Üks asi, mis oli algul üllatav pisut minu jaoks, oli see, et käimise järjekord sõltub sellest kui tugev sul mingi unit on. No see, et viimase klassi unitid esimesena käivad, oli juba ammustest aegadest teada. Just see oli uus, et kui vastase käik peaks algselt olema üsna kohe-kohe, siis vastase unit-grupist mehi vähemaks võttes, kukub ka tema käimise kord tahapoole. Sedasi võib juhtuda, et nõrgemad mehed ei pruugi terve lahingu jooksul kordagi käimiseni jõuda. |
minu arust sõltub käimis kord moraalist ja teatud spellidest, näiteks encourage haveni pool on valus asi, soovitan ära proovida  |
ja minu arust ka sellest, kui suur sinu uniti speed on, näiteks suured ja kohmakad puumehed (treantid) preserve lossist saavad jõle vähe kordi käia
_________________ ^^ |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
02.02.2006 21:31:14
|
|
|
tegin paar pilti veel lõpuni ehitatud linnast ja linnalahingust.
viimati muutis juurastaja 03.02.2006 15:47:23, muudetud 1 kord |
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
02.02.2006 21:58:46
|
|
|
minu arust ilusaim battletandri graafika heroes seeriates on olnud heroes 4jas. ja 5 oma on ka väga kena, lihtsalt on vaja masinat mis seda puhtalt välja jooksutaks, vastasel juhul tundubki see niru..
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
02.02.2006 22:57:44
|
|
|
Ma proovisin ka seda SP-d tööle saada, kuid ei viska mulle küll mdiagi ette, kui kõik vajalikud liigutused ära teen
´ nuppu võin klõbistada palju tahan ja selle teksti viskasin ka sinna input.cfg faili
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
02.02.2006 23:04:33
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Ma proovisin ka seda SP-d tööle saada, kuid ei viska mulle küll mdiagi ette, kui kõik vajalikud liigutused ära teen
´ nuppu võin klõbistada palju tahan ja selle teksti viskasin ka sinna input.cfg faili
 |
tabi üleval olevat nuppu proovisid??? mul ka ei funksind, aga taipasin, et toksin valet klahvi, proovi kõik klahvid läbi
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
03.02.2006 01:58:38
|
|
|
davidco, thänks, oligi, kuigi klaveril seal asub hoopi ˇ märge. Njah, asi viskas siis vast inglise keelse klaveri versiooni käiku
[EDIT] SP ikka tunduvalt parem
Endal siis mingi imelik sokk siin ka. Mängisin mängisin ja järsku tõmbas pela täiega kooma. No lossis kõik korras, kuid kangelast vaadates ja ringi tõllerdades on koomas. No mõtlesin, et asi videos, tõmbasin video kvaliteeti alla, kuid ikkagi täpselt sama jama
[EDIT2] Viga oli siiski minus, video ei kannatanud ära. Olin avastanud suurel hulgal puidulist maad ning kaamera nurk tõmbas kogu teema kooma . Jõhkrat videot on selle jaoks igatahes vaja
SP osa meeldib mulle väga, eriti elukate kujundus ning maagia lisas täiega vürtsi.
Nüüd ilusti nädalalõpp ka ees ning saabki sõbraga proovida siis seda ühe arvuti taga mitme inimese süsteemi ...
Muidu, kas keegi sellele mappe on veel juurde teinud??? Et nagu praegu need kaks mappi SP versiooni mod2-hes.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
davidco
HV veteran
|
03.02.2006 10:09:49
|
|
|
Endal siis mingi imelik sokk siin ka. Mängisin mängisin ja järsku tõmbas pela täiega kooma. No lossis kõik korras, kuid kangelast vaadates ja ringi tõllerdades on koomas. No mõtlesin, et asi videos, tõmbasin video kvaliteeti alla, kuid ikkagi täpselt sama jama
[EDIT2] Viga oli siiski minus, video ei kannatanud ära. Olin avastanud suurel hulgal puidulist maad ning kaamera nurk tõmbas kogu teema kooma . Jõhkrat videot on selle jaoks igatahes vaja |
hehe, mul ka videoga jama, aga 800x600 kakkus väga jubedalt, ei saand mapi ringiratast 3D-na liigutatud, aga 1280x800 oli juba parem low-ga ja very high-ga täita normaalne, aga kuidagi uimane. kaarti saab ilusasti liigutada, aga lossi minnes mõtleb nagu palju ja heroga käies ka uimerdab, et ei taha oma ülesandeid eriti täita, klikki vahel 3-4 korda, et liigutaks ja korjaks asju kaardilt või läheks ründesse. Graafika mulle meeldib, kõik väga ilus, aga miks vaenlased ei taha liikuda mapil, jõuad tema lossi lähedale, siis saad kõik kohad ise läbi käia.[/quote]
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
03.02.2006 12:32:15
|
|
|
?
davidco kirjutas: |
[EDIT2] Viga oli siiski minus, video ei kannatanud ära. Olin avastanud suurel hulgal puidulist maad ning kaamera nurk tõmbas kogu teema kooma . Jõhkrat videot on selle jaoks igatahes vaja |
hehe, mul ka videoga jama, aga 800x600 kakkus väga jubedalt, ei saand mapi ringiratast 3D-na liigutatud, aga 1280x800 oli juba parem low-ga ja very high-ga täita normaalne, aga kuidagi uimane. kaarti saab ilusasti liigutada, aga lossi minnes mõtleb nagu palju ja heroga käies ka uimerdab, et ei taha oma ülesandeid eriti täita, klikki vahel 3-4 korda, et liigutaks ja korjaks asju kaardilt või läheks ründesse. Graafika mulle meeldib, kõik väga ilus, aga miks vaenlased ei taha liikuda mapil, jõuad tema lossi lähedale, siis saad kõik kohad ise läbi käia. |
[/quote]
mäng väljas ?
viimati muutis H!tman 03.02.2006 12:42:50, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
juurastaja
HV kasutaja

|
03.02.2006 15:48:22
|
|
|
davidco kirjutas: |
miks vaenlased ei taha liikuda mapil, jõuad tema lossi lähedale, siis saad kõik kohad ise läbi käia. |
ma usun, et sellesse beta-sse ei ole veel vastastele AI'd antud, kuna see ju ikkagi mõeldud mp betana
H!tman kirjutas: |
mäng väljas ? |
jutt käib siin puhtalt Online Betast.
Tegin lossi lingid ka korda, nüüd peaks olema lõpuni ehitatud lossi pilte ka näha
|
|
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
05.03.2006 23:58:04
|
|
|
Millal see siis välja pidi tulema ?
_________________ Tere. |
|
Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marguzzz
Kreisi kasutaja

|
06.03.2006 10:57:39
|
|
|
ootan huviga, näen, et BETA vers. on juba üleval.
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
92 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hessu
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
H!tman
Piiratud kasutaja

|
06.03.2006 17:58:15
|
|
|
aga kas kuskilt betat v demoka sikutada saab?
|
|
Kommentaarid: 43 loe/lisa |
   |
5 :: |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
joulukas
Kreisi kasutaja

|
06.03.2006 18:09:01
|
|
|
On keegi seda ka mitte kõige kõvemal arvuti proovinud, vahetasin just oma Deski läppari vastu ja ei tahaks väga poodi uue järgi minna, aga Homm5 nautida tahaks ikka, alphat ma proovisin, see oli küll kole, mis arvutiga toimus, aga kuidas betaga, saab äkki ka ilma "suurepärase" arvutita hakkama?
_________________ HinnaVaatlus liituja nr. 285 |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
robin
Kreisi kasutaja

|
06.03.2006 18:20:23
|
|
|
ei saa eriti.. seal on mingi memory leakage kah..
|
|
Kommentaarid: 54 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|