Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
aphextwin
HV vaatleja
|
01.02.2006 22:22:29
Creative Nano Plus ja helitugevus |
|
|
Soetasin endale suhteliselt äsja Nano Plusi ja kuigi mul puudub kogemus teiste Mp3-mängijatega, tundub mulle, et see aparaat on hea. Eelkõige helikvaliteedi osas siis. Kuid küsimus tekkis, et kas on seda tüüpi Creative´i isendi puhul tavaline, et volüümi põhja pannes siiski helitugevus (suhteliselt) tagasihoidlikuks jääb. St sellist volüümi ikka ei saa peale keerata, et liiklusmüra vms taustalt kaoks. Kui ostmist kaaludes ülevaateid uurisin, siis igatahes silma ei hakanud, et keegi oleks maks. helitugevuse pärast kurtnud, aga võib-olla polnud ma siis piisavalt tähelepanelik või midagi.
Niisiis: on see volüümiasi tavaline?
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
01.02.2006 22:57:58
Re: Creative Nano Plus ja helitugevus |
|
|
aphextwin kirjutas: |
Soetasin endale suhteliselt äsja Nano Plusi ja kuigi mul puudub kogemus teiste Mp3-mängijatega, tundub mulle, et see aparaat on hea. Eelkõige helikvaliteedi osas siis. Kuid küsimus tekkis, et kas on seda tüüpi Creative´i isendi puhul tavaline, et volüümi põhja pannes siiski helitugevus (suhteliselt) tagasihoidlikuks jääb. St sellist volüümi ikka ei saa peale keerata, et liiklusmüra vms taustalt kaoks. Kui ostmist kaaludes ülevaateid uurisin, siis igatahes silma ei hakanud, et keegi oleks maks. helitugevuse pärast kurtnud, aga võib-olla polnud ma siis piisavalt tähelepanelik või midagi.
Niisiis: on see volüümiasi tavaline? |
Teised klapid annavad pisut juurde. Creative'i pleieritel ongi üldiselt vaiksem heli.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
raix122
HV kasutaja
|
01.02.2006 23:00:50
|
|
|
Endal sama mudel ja ei kurda eriti. AGA võiks olla parem. Endal on ekvalaiseri seaded igatpidi läbi proovitud ja sain nüüd õiged kätte. Panin madalsagedusi juurde ja võtsin kõrgsagedusi vähemaks. Ma küll ei tea mis muusikastiili kuulad aga endal on seadistatud rock, punk ja metali järgi. Proovi seal custom eqvalaiseris näppida sagedusi.
|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
01.02.2006 23:08:48
|
|
|
Aitäh vastuste eest. Seda ekvalaiseri asja ma proovisin ja customiga praegu kuulangi, sest need presetid polnud minu arvates aphexi jm taolise muusika jaoks kuigi head. Natuke aitas helitugevusele kaasa küll, aga jah - natuke.
Klapid ostsingi kohe algul uued juurde - Sennheiser MX500.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
01.02.2006 23:21:08
|
|
|
Aitäh vastuste eest. Seda ekvalaiseri asja ma proovisin ja customiga praegu kuulangi, sest need presetid polnud minu arvates aphexi jm taolise muusika jaoks kuigi head. Natuke aitas helitugevusele kaasa küll, aga jah - natuke.
Klapid ostsingi kohe algul uued juurde - Sennheiser MX500. |
Tarkvaraliselt saab ka MP3'de helitugevust muuta.
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
01.02.2006 23:30:30
|
|
|
Tarkvaraliselt helitugevust muuta? Sa mõtled mingit re-encode vms varianti neile mp3-dele mingi progega? Nii ilmselt saaks jah, aga see oleks vist suht ajude seksimine, ma oletan? Eriti kui mp3-sid on rohkem kui eeeee... kümme.
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
02.02.2006 11:51:09
|
|
|
Euroopas on mingi seadus, mis ei luba teatud võimsusest suuremat väljundvõimsust nendele kaasaskantavatele aparaatidele. Ja see on selline suhteliselt vaikne ikkagi, tuleks otsida võimalikult tundlikud ja välismüra summutavad klapid. Või proovida neid sennheisereid kuidagi teistmoodi kõrva toppida, et heliisolatsioon parem oleks. Ise topin selliseid klappe kõrva nö ristipidi, ots ees - kohe hoopis parem ja valjem heli.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
02.02.2006 20:08:31
|
|
|
Tarkvaraliselt helitugevust muuta? Sa mõtled mingit re-encode vms varianti neile mp3-dele mingi progega? Nii ilmselt saaks jah, aga see oleks vist suht ajude seksimine, ma oletan? Eriti kui mp3-sid on rohkem kui eeeee... kümme. |
ei ole re-encode (hoidku jumal selliste asjade eest) vaid gainimine (ilus sõna ) - mp3 headerisse kirjutatakse lihtsalt helinivoo uus tase. iseasi kas kõik riistvaralised pleierid seda lgeda oskavad. uuemad peaksid küll.
hea ja lihtne kasutada on näiteks see - Mp3Gain
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
lekuur
HV vaatleja
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
aphextwin
HV vaatleja
|
04.02.2006 01:04:56
|
|
|
Jällegi, aitäh vastuste eest. See mp3Gain on päris tore asi.
Aga mis seda USA firmware`i puudutab, siis kas seal Creative´i kodukal sõltub versioon sellest, milline regioon valida või on igal juhul tegemist selle international versiooniga? Viimase firmware´i update´i ma sealt muidu juba tegin suht kohe, kuigi regiooniks ei valinud ma USA tookord. Samas pealtnäha paistab fail (nimi, suurus) varasemaga võrreldes sama, kui nüüd USA regiooniks proovisin valida. Lasin sellega üle, ent muutust ei paistnud.
Aga eks ma proovin edasi nuhkida, igatahes vihjed on olnud head, tnx
|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
lighT
HV veteran

|
05.02.2006 04:04:31
|
|
|
Jällegi, aitäh vastuste eest. See mp3Gain on päris tore asi.
Aga mis seda USA firmware`i puudutab, siis kas seal Creative´i kodukal sõltub versioon sellest, milline regioon valida või on igal juhul tegemist selle international versiooniga? Viimase firmware´i update´i ma sealt muidu juba tegin suht kohe, kuigi regiooniks ei valinud ma USA tookord. Samas pealtnäha paistab fail (nimi, suurus) varasemaga võrreldes sama, kui nüüd USA regiooniks proovisin valida. Lasin sellega üle, ent muutust ei paistnud.
Aga eks ma proovin edasi nuhkida, igatahes vihjed on olnud head, tnx  |
Euroopa omaga on helitugevus piiratud? minul ka küsimus, et kas see uuendamine ka kvali parandab arusaadavalt?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|