|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Scart
HV Guru

|
01.02.2006 14:39:43
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
25 to Life
Getaway
50 Cent: Bulletproof
True Crime
187: Ride or Die
GTA: San Andreas
|
lisame nüüd siia "normaalsete" inimeste mängud nagu:
Civilization 4
AoE3
Fear
Quake 4
World of Warcaft
Trackmania Nations
Swat4
Silent Hunter 3
just neid mänge olen see nädal käima lasknud ja nautinud ja ma küll ei leia, et peaksin mingit donki kongi ja maario kummardajaid "respektah" hyydega tervitama
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 14:44:24
|
|
|
| Scart kirjutas: |
25 to Life
Getaway
50 Cent: Bulletproof
True Crime
187: Ride or Die
GTA: San Andreas
|
lisame nüüd siia "normaalsete" inimeste mängud nagu:
Civilization 4
AoE3
Fear
Quake 4
World of Warcaft
Trackmania Nations
Swat4
Silent Hunter 3
just neid mänge olen see nädal käima lasknud ja nautinud ja ma küll ei leia, et peaksin mingit donki kongi ja maario kummardajaid "respektah" hyydega tervitama  |
Trolls (Horde?) +1
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
0 :: |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
01.02.2006 14:51:09
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| marko kirjutas: |
| kas see nintendo uus värk ei pidanud teistest oluliselt odavam tulema? ...umbes nagu 2x? |
Kindlasti - ei kahtlegi, et meil asja mingi 2k eest osta saab  |
kuule tita, näita kust kohast sa x360 või ps3'e 4k eest välja võlud? Core juba ~5k, rääkimata ps3 eeldatavast hinnast.
Teiseks, ds hind on võrreldav ja asi ei pidavat palju kallim tulema. ~3k hind on ikka tunduvalt parem kui mingi mõttetu lahmimine sinu poolt, et asi tuleb 5+kilo ja on nii jube mõttetu. irw irw irw
Aitab juba sellest sinupoolsest mõttetust vaidlusest ainult vaidluse pärast.
Scart, hüva nimekiri, aga suurem osa neist on täiuslikult nauditavad ainult arvuti peal... niikaua kui meil veel suuri HD võimalusi tagatoas pole. Ja nagu mainiti on siiski ka hiire+klaveri kombo siiani parim viis selliste mängude nautimiseks.
|
|
| Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.02.2006 15:00:52
|
|
|
Scart, hüva nimekiri, aga suurem osa neist on täiuslikult nauditavad ainult arvuti peal... niikaua kui meil veel suuri HD võimalusi tagatoas pole. Ja nagu mainiti on siiski ka hiire+klaveri kombo siiani parim viis selliste mängude nautimiseks. |
ning arvuti jääbki nende jaoks parimaks platformiks seni, kuni ei leiutada juhtimisviise, mis ei jõua füüsilist inputi. mitte ükski käes võbelev puldike, millega kargad mööda tuba ringi, et torpeedot õieti sihtida, ei hakka kunagi asendama absoluutset kontrolli, mida pakub korralik hiir + klaver, ükskõik kui hea graafika või ideed on tegijate peas.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 15:01:57
|
|
|
Vaidlus vaidluse pärast on ju viimane päästerõngas, kui sisulised argumendid on otsas või pole neid kunagi olnud, aga eksisteerib soov vastu väita. Sõnaga - see on väga väärtuslik nähtus ja hoiab sellised teemad elus, seda ei tohi ära kaotada!
Mis puutub Scarti nimekirjaga postitusse, siis inimesel, kes leiab erinevad mängueelistused olevat piisavaks aluseks, et kedagi mitte respekteerida, pole vaenlasi vaja.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.02.2006 15:10:37
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
Mis puutub Scarti nimekirjaga postitusse, siis inimesel, kes leiab erinevad mängueelistused olevat piisavaks aluseks, et kedagi mitte respekteerida, pole vaenlasi vaja. |
kas tõesti? konsoolimeeste näitena tuuakse arvutile mängud, mis on olnud kas
a) täielikud läbikukkumised
b) täielikud läbikukkumised ja nõretavad neegrite debiilselt kargamisest ekraanil
c) täielikud läbikukkumised ja nõretavad neegrite debiilsest kargamisest ekraanil ning on lisaks veel ka konsoolidel saadaval, kus nad said enamasti kõrgemaid hindeid, sest konsooli mõistes oli tegu täitsa väärt mängudega.
mina tõin näitena, mida tõelised arvutimängud endast kujutavad, sellele ei suuda ükski konsool antud anrites küll midagi vastu panna. eks hüpake oma "itaalia torumeestega ringi ja korjake lilli pärast tööd", ma eelistan nautida täiskasvanud inimestele mõeldud tooteid.
ja muuseas, see ennist postitet pilt on päris ehtne pedofiilia, selliselt konsoolijad oma aega veedavadki?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
01.02.2006 15:11:39
|
|
|
Aru ma ei saa, miks kõik järsku tunnevad/arvavad, et REV'i juhtpult peaks konkurentsi lae uutesse kõrgustesse tõstma?
Asi pole ju mõeldud otseselt arvutiga vms konkureerima ja teema on rohkem nagu "uudses lähenemises" ja retrofännidele suunatud turunduses. ...miks küll teiste konsoolide toetajad nii agaralt maha tahavad kõike teha? Andkem nintendole võimalus ja oodakem asi ära.
|
|
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 15:17:16
|
|
|
kas tõesti? konsoolimeeste näitena tuuakse arvutile mängud, mis on olnud kas
a) täielikud läbikukkumised
b) täielikud läbikukkumised ja nõretavad neegrite debiilselt kargamisest ekraanil
c) täielikud läbikukkumised ja nõretavad neegrite debiilsest kargamisest ekraanil ning on lisaks veel ka konsoolidel saadaval, kus nad said enamasti kõrgemaid hindeid, sest konsooli mõistes oli tegu täitsa väärt mängudega. |
Palju õnne pealiskaudsuse puhul. Keegi ei toonud neid näidetena arvutile toodud mängudest. Kui sa oleksid teema rahulikult läbi lugenud, oleksid seda mõistnud. Keegi ei ole selles teemas juba mitu lehekülge sõna "arvuti" suu sissegi võtnud. See teema ei ole arvutitest. Kas sellega on väga raske leppida?
| tsitaat: |
| mina tõin näitena, mida tõelised arvutimängud endast kujutavad, sellele ei suuda ükski konsool antud anrites küll midagi vastu panna. eks hüpake oma "itaalia torumeestega ringi ja korjake lilli pärast tööd", ma eelistan nautida täiskasvanud inimestele mõeldud tooteid. |
uper.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.02.2006 15:24:08
|
|
|
Palju õnne pealiskaudsuse puhul. Keegi ei toonud neid näidetena arvutile toodud mängudest. Kui sa oleksid teema rahulikult läbi lugenud, oleksid seda mõistnud. Keegi ei ole selles teemas juba mitu lehekülge sõna "arvuti" suu sissegi võtnud. See teema ei ole arvutitest. Kas sellega on väga raske leppida? |
eks oota oma jumaldatud nintendo uus lastekonsool ära ja vaatame, mis firmad mõne aasta pärast veel eksisteerivad. arvestades nintendo konsooli tagurlikkust ning tarkvaravalikut, kus mario 100+1 varianti pannakse vastamisi unreal 3 ja gears of wariga... godspeed to nintendo.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.02.2006 15:28:55
|
|
|
| kuule tita, näita kust kohast sa x360 või ps3'e 4k eest välja võlud? Core juba ~5k, rääkimata ps3 eeldatavast hinnast. |
PS3 eeldatavasti maksab 5-6k.Tita oled sa ise kui arvad, et mingi OMFG nintendo next gen konsool meil koos kogu kupatusega 2k eest saadavaks saab.
Nüüd juba hind 3k?
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
01.02.2006 15:39:17
|
|
|
ma nt võin täiesti omast lähiaja kogemusest öelda et ükstaspuha milline mario seeria osa (kuna seda siin näitena koguaeg tuuakse miskipärast) ükstaspuha mis generatsioonil on oluliselt lõbusam ja SKILLE NÕUDVAM kui ükstaspuha milline loetletud "täiskasvanute" mängudest.
nt gta viimased osad on väga simplid ja lihtsakoelised võrreldes esimese kolme marioga. nende ilma savemata järjest läbitegemine võttis mul kauem aega.
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 15:40:37
|
|
|
| On, ütleme, eestikeelne foorum, kus räägitakse mängudest. Varem või hiljem ilmub sinna teema, kus mainitakse Nintendot, tavaliselt suunaga "võrdle praegu müügil olevaid konsoole" või "millist järgmise põlvkonna konsooli ootad sina?". Ja varem või hiljem täidavad selle teema postitused, mille sisu on üldistatult: "Nintendo on mõttetu/nõrk/lastele/läbikukkumine/jne, aga minu (Sony/Microsofti) konsool on ülikõva, selle tootja on parim tegija turul jne". /.../ Ehk siis: nendele isikutele ei piisa sellest, et neil on kindel eelistus, vaid nad peavad oma eelistust enda jaoks kindlustama, põrmustades alternatiivi oma eelistusele. /.../ . Mulle tundub, et selline agressiivne suhtumine väljendab ebakindlust ja kibestumust. |
just neid mänge olen see nädal käima lasknud ja nautinud ja ma küll ei leia, et peaksin mingit donki kongi ja maario kummardajaid "respektah" hyydega tervitama
*
eks hüpake oma "itaalia torumeestega ringi ja korjake lilli pärast tööd", ma eelistan nautida täiskasvanud inimestele mõeldud tooteid.
*
eks oota oma jumaldatud nintendo uus lastekonsool ära ja vaatame, mis firmad mõne aasta pärast veel eksisteerivad. |
'Nuff said.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
01.02.2006 15:41:46
|
|
|
täiesti piixus, kellele ei meeldi see olgu vait ffs, eriti veel hetkel kui te asjast mitte midagi ei tea!
tõesti kopp ees sest sajast bs postist, et kaka-paha, mulle ei meeldi mario jne..
keda kotib? teid aga kas ka meid? mind ei koti seega kui korra öeldud, et sakib siis paluks
seda mitte 10x korrata okse
|
|
| Kommentaarid: 1009 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
01.02.2006 15:43:35
|
|
|
ja üleüldse, mis vahet mis konsoolil sa häid mänge mängid?
ma omaks hea meelega kõiki uue generatsiooni asju, pcga on ainult see, et sa pead iga uue "suure" mängu tulles (ca 2 korda aastas siis) teoorias midagi upgradema kasutades VÄHEMALT ühe konsooli hinna ja nägema vaeva ja ostma ja möllama ja katsetama.
ma ei taha kulutada oma aega sellele et ma mingit videokaarti mööda poode pean taga ajama millel oleks kõige väiksem latency kasutades koos minu spetsiifilise emakaardi ja ramiga, vaid ma tahan seda, et oh, päris col mäng tundub, ostan, viskan masinasse ja mängin. Sitta on kõigile konsoolidele, kahtlemata, aga imo see kas häid mänge on 20 või 50 ei tohiks tavakasutaja jaoks absluutselt mingit vahet teha valikul, sest usu mind kõiki neid sa enivei ei osta ega ka mängi
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.02.2006 15:46:55
|
|
|
jah, ma olen rängalt kibestunud, et mul pole ühtegi konsooli kodus, mille peal "ülihäid konsoolimänge" mängida, indeed
sorri, aga selle asemel et fakte välja tuua, jutustad sina siin mingit amatöörpsühhiaatriat. soovitan elukutseks midagi muud valida, jääd muidu veel töötuks.
küsime parem teistpidi: oled sa kunagi SH3 või WoWi mänginud?
edit: PeZ on järjekordne vaimupime konsoolija? jutt arvutijuppidest jätab küll sellise mulje. me ei ela enam TNT2 ja Voodoo 2 ajastul, pane ükskõik milline emme, ramm, natuke korralikum video kokku ja mängi nii et sõmed veritsevad, keegi ei keela.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
01.02.2006 15:47:26
|
|
|
| 'Nuff said. |
kusjuures olin ise seda juba tsiteerimas
tegelikult on HV võitlustandril olemas kohe eraldi Konsoolid vs PC teema
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=148247
kus võivad soovijad end oma mängueelistusi pealesurudes välja elada
arvan et läbuks kiskus käesolev teema just küsitluse või selle ülesehituse tõttu, võiks pmst ju Revo mängudest rääkida... kui neid oleks - nuh meenub Super Mario 128
viimati muutis Kaniyodrift 01.02.2006 15:48:08, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
01.02.2006 15:51:52
|
|
|
Haha, oh sind, Scart :)
Esiteks, ma postisin selle nimekirja ainult selleks, et demonstreerida kuidas erinevatel konsoolidel on oma teatav nišš, mida saab ühe või teise vaatenurga alt madalalaubaliseks pidada. Kaniyodrifti, Auron'i ja tõenäoliselt ka sinu meelest on Mario naiivne ning rõõmsameelne maailm veidi liiga imal, et seda nautida saaks. Täiesti aus argument ning ega mina ka KÕIKI Mario Party'sid otsast otsani mängida taha :)
Kuid paratamatult on ka Sony'l ja MS'il oma grupp labase stiliseeritusega mänge, mis teatud seltskonnale (antud juhul siis mina, PeZ ja vabarna; holla my nigga!) vastuvõetamatud on: urban thug-teemalised 3D shooter'id. Ja kui veidi oma arvamust lisada, siis on selle generatsiooni JRPG'd, mida ma mänginud olen (FFX, Kingdom Hearts, Dark Cloud 2) ikka masendavalt igavad.
| eks oota oma jumaldatud nintendo uus lastekonsool ära ja vaatame, mis firmad mõne aasta pärast veel eksisteerivad. arvestades nintendo konsooli tagurlikkust ning tarkvaravalikut, kus mario 100+1 varianti pannakse vastamisi unreal 3 ja gears of wariga... godspeed to nintendo. |
Nintendol on oma varasalvedes rohkem raha kui Electronic Arts'il. Vaata näiteks seda uudist siin:
| Nintendo today reported its consolidated results for the nine-month period ended December 31, 2005. For the time frame, the company's bottom line improved considerably, as its net income increased to 92.2 billion yen ($792 million) over the 67.8 billion yen ($583 million) it reported for the same period a year before. |
Net Income on puhaskasum. Nintendo on vaid üks kord kogu oma saja-aastase eluea jooksul kahjumit tootnud ning selles kvartalis oli asi ka ainult rahakursside muutumisest tingitud.
Nii et ei kao see Mario sul kuhugi, pigem varjutab ta igasuguste me too shooterite ja RTS'ide hordi. :)
p.s. Lolikon on vaid minu isiklik guilty pleasure, seda ära teiste konsoolimängijatega seosta. Ning tegelikult langeb too pilt rohkem [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Moé]moé[/url] kategooriasse. Triviaalsus, aga võtmetähtsusega!
Edit:
| Kaniyodrift kirjutas: |
tegelikult on HV võitlustandril olemas kohe eraldi Konsoolid vs PC teema
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=148247
kus võivad soovijad end oma mängueelistusi pealesurudes välja elada (b)
arvan et läbuks kiskus käesolev teema just küsitluse või selle ülesehituse tõttu, võiks pmst ju Revo mängudest rääkida... kui neid oleks - nuh meenub Super Mario 128 :oops: |
Hea point tegelikult. Ma natuke emotsionaalseks juba muutumas :)
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
PeZ
HV veteran
|
01.02.2006 15:53:12
|
|
|
noh mu näide igast latencytestvärkidest veits ülepingutatud (kuid muide pädev nt muusikatöötluses ) aga põhimõte jääb.
iga arvutiupgrade eest saaks 2-3 mängu ja seetõttu polegi vist 2 aastat ühtki arvutijuppi viitsinud osta. msn ja veeb jooksevad küll ja rohkem (kodus) polegi vaja
teiste asjade jaoks teised asjad
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jules
HV veteran

|
01.02.2006 16:03:50
|
|
|
loen ja naeran. kokkuvõte neile kes ei viitis kõike lugeda, kuigi peaksite - first class entertainment
Meil on Rev vs. PS3 seis hetkel siin. Rev mehed ei suuda taluda, et nende lapsukest materdatakse. PS3 mehed ütlevad, et Nintendo võiks rahulikumalt võtta oma Marioga. Mario juba vana mees, võiks pensionile minna. Rev'i pool ei suuda uskuda et keegi julgeb Mario kohta nii alatuid asju öelda.
Üks pool üritab jätta muljet, et teine pool on kinni oma kastis ning ei suuda sealt välja vaadata. Samas kui ise on samamoodi oma kastikeses kinni ja loobib teist kasti poriga.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
73 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
01.02.2006 16:51:29
|
|
|
link :: Nintendo selle põlvkonna saavutused ja väljavaated
hea lugemine; mõned nopped:
A smaller company than its rivals, but one boasting perhaps the world's best game designers, Nintendo's line of attack has instead been to champion creativity over technology. The story has played well to the press; the surprising reality is GameCube has been absent in the birth of most of this generation's innovations.
The gritty urban reality settings and the freedom of play engendered by Grand Theft Auto 3 and its sequels - arguably the most significant creative shift in 21st Century gaming so far - passed GameCube by. Invention and success with add-on peripherals has come from Sony, with SingStar and EyeToy. Microsoft's Xbox Live has left Nintendo for dead in the online and multiplayer space.
This might not matter if Nintendo's AAA-franchises were still delivering peerless gameplay experiences unavailable on other platforms.
With products like Super Mario Strikers and Mario Baseball revealed at E3, GameCube is following the other consoles in pitching to an even lower demographic.
Nobody doubts Nintendo can turn out endless reincarnations of games like Super Smash Bros and Mario Party. But is that the future?
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
01.02.2006 16:51:45
|
|
|
Me räägime siin konsoolidest mitte arvutitest. Ma pole mingine Supa mario fan (minu poolest pangu ta end põlema ) Ma ootan seda uudse juhtpldi pärast. Eks jääge oma PÕNEVATE gamepadide juurde kui tahate aga eks siin lõpus näeb kes pillima hakkab et pandi juba kosooliraha maha mingi igava PS3 või X360 peale....
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raziel
HV vaatleja

|
01.02.2006 16:54:56
|
|
|
| helga kirjutas: |
loen ja naeran. kokkuvõte neile kes ei viitis kõike lugeda, kuigi peaksite - first class entertainment
Meil on Rev vs. PS3 seis hetkel siin. Rev mehed ei suuda taluda, et nende lapsukest materdatakse. PS3 mehed ütlevad, et Nintendo võiks rahulikumalt võtta oma Marioga. Mario juba vana mees, võiks pensionile minna. Rev'i pool ei suuda uskuda et keegi julgeb Mario kohta nii alatuid asju öelda.
Üks pool üritab jätta muljet, et teine pool on kinni oma kastis ning ei suuda sealt välja vaadata. Samas kui ise on samamoodi oma kastikeses kinni ja loobib teist kasti poriga.
 |
Hästi öeldud.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
01.02.2006 17:39:13
|
|
|
| hea lugemine; |
Ma ei mõista kuidas see artikkel meie praeguse diskussiooniga seostub, eriti kui ta on kirjutatud enne Rev'i puldi tutvustamist ning enne DS'i fenomenaalset müügiedu Jaapanis.
Edit: See artikkel on tõsiselt hea näide faktiväänamisest ja isikliku arvamuse esitamisest massiarvamusena. Bleh. Ma loen Next-gen'i regulaarselt ja poleks üldse oodanud midagi sellist tema arhiividest leida. See artikkel kirjutati vist enne uut kujundust.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.02.2006 18:38:16
|
|
|
| PeZ kirjutas: |
| ma omaks hea meelega kõiki uue generatsiooni asju, pcga on ainult see, et sa pead iga uue "suure" mängu tulles (ca 2 korda aastas siis) teoorias midagi upgradema kasutades VÄHEMALT ühe konsooli hinna ja nägema vaeva ja ostma ja möllama ja katsetama. |
Issand jumal seda ka mina räägin, et kõigi peal on häid asju ja heameelega lihtsalt omaks kõiki konsoole ka ise.Kõigi OSTMINE läheb aga läheb kalliks ja selletõtu pean valima ikka neist ühe või paremal juhul 2.Nüüd aga peab hakkama vaatama millepeal tuleb rohkem meelejärgi olevaid mänge ja siin nintendo kipubki kaotama.Mina ja ma usun, et veel mitmed konsooli omanikud ikka ostavad konsooli sellejärgi mis mängud sealpeal tulevad mitte ei osta lemmik konsooli ega looda, et sellepeal nüüd tuleb mänge mis neile väga meeldivad.Ja kuigi jah konsool vs.PC teema on olemas siis mainin ära, et sa ei pea arvutit uuendama mitu korda aastas jälle mingi uue mängu pärast.Sa saad lihtsalt näha veel paremat pilti ja silmailu kui sa seda teed.Alati saad mängida uuemat mängu ka natuke madalamate settingute peal ja nii veab normaalse PC'ga päris kaua välja.
| vaid ma tahan seda, et oh, päris cool mäng tundub, ostan, viskan masinasse ja mängin. |
Jah ja sellisel juhul ongi oluline, et hetk hiljem ei tekiks pettumust "oh kurat see ju pole sellele konsoolile mis mul kodus"
| amddude kirjutas: |
| Ma ootan seda uudse juhtpldi pärast. Eks jääge oma PÕNEVATE gamepadide juurde kui tahate aga eks siin lõpus näeb kes pillima hakkab et pandi juba kosooliraha maha mingi igava PS3 või X360 peale.... |
Nagu ütlesin, konsool ega tolle pult ei mängi erilist rolli selles kuihea on mäng mida mängid.Pillima võid sa ise ka vabalt lõpus hakata kui näed, et teised mängivad GT'd või hiilivad kuskil next gen MGS'is nõmedate pultidega ringi aga sina oma ägeda ja innovatsiivse puldiga saad veheldes mingi japsi manga kooolitüdruku seelikusaba kergitada ja sinna alla piiluda või pannkooki keerata
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
01.02.2006 18:49:46
|
|
|
| Ma ei mõista kuidas see artikkel meie praeguse diskussiooniga seostub |
seostub nii et viib mõttelõnga tagasi teema juurde eemale PC vs & PS3 vs leekidest, arutledes Nintendo käesoleva konsooli üle, näidates millised on ja kui kaugele on viinud praegused suunad ja andes alust diskussiooniks tuleviku üle
| eriti kui ta on kirjutatud enne Rev'i puldi tutvustamist ning enne DS'i fenomenaalset müügiedu Jaapanis. |
Revo pulti tutvustati ju eelmise aasta E3 mängumessil - artikkel on kirjutatud juulis
| Edit: See artikkel on tõsiselt hea näide faktiväänamisest ja isikliku arvamuse esitamisest massiarvamusena. Bleh. Ma loen Next-gen'i regulaarselt ja poleks üldse oodanud midagi sellist tema arhiividest leida. See artikkel kirjutati vist enne uut kujundust. |
kindel see
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
01.02.2006 18:52:29
|
|
|
| Auron, Muidugi loeb mängude valik ja on juba öeldud et tugev 3rd party support on olemas. See tähendab et tuleb palju häid mänge. näiteks Ubi teeb Revile Splinter Celli ja mingit FPSi ja muid asju. Igatahes Ubil pidi olema mitu mängu ahjus 8) . Kui REVile aga ei tule mänge mis on VÄGA ebatõenäoline siis jääb muidugi ostmata. Ja REV on ainuke nextgen konsool millel on miskit huvitavat ka. Mingi paari mängu pärast ma ei hakka ju ometi ostma neid muid konsoole.
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
01.02.2006 18:58:26
|
|
|
| Ja REV on ainuke nextgen konsool millel on miskit huvitavat ka. Mingi paari mängu pärast ma ei hakka ju ometi ostma neid muid konsoole. |
ma loodan südamest, et sa teed nalja
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
01.02.2006 19:31:52
|
|
|
| Ja REV on ainuke nextgen konsool millel on miskit huvitavat ka. Mingi paari mängu pärast ma ei hakka ju ometi ostma neid muid konsoole. |
ma loodan südamest, et sa teed nalja  |
Looda siis edasi. Konsoolid pole õigetele gameritele vaid need on pigem mänguasjad minu arvates. Ja ütle kumb on lõpusam;Raadioteel juhitav auto või vedrumootoriga auto?
+Te ei tea veel REVist mitee mu**igi kuna graafika ja mitu saladust on veel saladused .
Sama lugu oli teiega HandHeld foorumis kus te kõik imetlesite PSPd ja ütlesite et dual scren suckib kuna see näitab ainult mapi ja mitte midagi muud aga vaata millega Ninty maha sai. Palju lõbusam kui PSP
viimati muutis EvilKatarn 01.02.2006 19:37:20, muudetud 1 kord |
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
01.02.2006 19:36:06
|
|
|
| Ja ütle kumb on lõpusam;Raadioteel juhitav auto või vedrumootoriga auto? |
Nii kaua kui nende autode hinnaklass on < 5k pole vahet. Kusagil 6-7k juures saab juba enamvähem kobeda mudelauto kätte
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taat
HV vaatleja
|
01.02.2006 20:14:16
|
|
|
| njah, HV hakkab delfiks muutuma. Inimestele lihtsalt meeldib pori loopida. Selle asemel, et lasta inimestel, kel mingi asi meeldib, rahulikult oma teemat arendada vajuvad mingid trollid sisse ja hakkavad nii kuis jaksavad tatti pritsima. Ok, igal ühel õigus oma arvamusele. Väga hea, ütleme selle välja ja kõik. Aga ei, ikka peab postitus postituse järel iga hinna ees teiste arvamust jalge alla trampima ja oma eelistusi ainuõigeteks kuulutama. Ootad ps3, tore, meil on siin ps3 teema olemas, võid seal õitseda. See peldikuseina mentaliteet, et kõik teised ahju hakkab juba ära viskama. Ma tulin siia teemassse revo kohta infi saama, kahjuks teema alustaja pani millegipärast küsitluse, mis on sama hea kui lahtine bensiin ja tikkudega poisse ei andnud kaua oodata.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
01.02.2006 20:22:03
|
|
|
Ma ei jõua hetkel pikemalt kirjutada, aga...
| Revo pulti tutvustati ju eelmise aasta E3 mängumessil - artikkel on kirjutatud juulis :-| |
Ei. Pulti tutvustati Tokyo Game Show'l Septembris, E3's tutvustati ainult konsooli välimust.
Ning minu arust see artikkel ei vääri mainimist, sest see on jura täis :) Igaüks teab, et Nintendo tegikuubiku majandamisel palju vigu, kuid vähekenegi objektiivselt mõtlev inimene mõistab, et alates Yamauchi tagasiastumisest on Nintendos toimumas palju sisulisi muutusi, mille aluseks on hetkeseisuga DS. Kuubik ei ole Nintendo järgmise generatsiooni filosoofiaga kaugeltki nii palju seotud kui DS.
Ning, kui juba Next-gen jutuks on, siis see siin on hea artikkel, kajastades palju määravamaid asjaolusid kui kuubiku kohmakas käekäik laial turul, mis olid suuresti tingitud Yamauchi arrogantsusest ja vigadest mida tehtid juba N64 ajal. Feh.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastix
Kreisi kasutaja
|
01.02.2006 20:29:40
|
|
|
seda OT-d võiks siin teemas väheke kaabitseda!
/me @ meenutades vanu häid NES ja SNES´i aegu
|
|
| Kommentaarid: 88 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.02.2006 20:46:29
|
|
|
Nuh kui ei tohi pikemas seletuses oma arvamust välja tuua siis teema oleks võinud olla selline kus teema tegija kirjutab, et OMFG mulle sitaks meeldib ja teie peate sama meelt olema.
Ülejäänd rahvas teemas postitada ei saa vaid saaks vastata kahele hääletusvariandile mis oleks:
Jah arvan ka, et on sigaäge l33t see Rev
See Rev on ikka väga vägeva ja kõigevägevam on telekapult.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
01.02.2006 20:56:37
|
|
|
^^
| Pulti tutvustati Tokyo Game Show'l Septembris, E3's tutvustati ainult konsooli välimust. |
õige märkus
| Ning, kui juba Next-gen jutuks on, siis see siin on hea artikkel, kajastades palju määravamaid asjaolusid kui kuubiku kohmakas käekäik laial turul, mis olid suuresti tingitud Yamauchi arrogantsusest ja vigadest mida tehtid juba N64 ajal. Feh. |
tekibki küsimus et kas pole mitte hilja kui kunagi praktiliselt enda valduses olnud videomängude turg loovutati võitluseta põlvkond põlvkonna järel kasvavate kogustena konkurentidele arusaadav et selle tagasivõtmine on võimatu ja üritatakse kasvada uutes suundades püüdes inimesi kes varem mänginud pole - imo siin peaks saama vägagi mõjukaks just lubatud taskukohane hind.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 21:47:05
|
|
|
| küsime parem teistpidi: oled sa kunagi SH3 või WoWi mänginud? |
Olen WoWi mänginud ca kolmekümne tunni ringis, tänan küsimast. Mis siis? (Vastust eelistaksin privasse saada, et mitte suurendada OT'd selles teemas.)
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
01.02.2006 22:25:56
|
|
|
Pagan siin mind mõnitatakse koguaeg. Mõtlesin et näitan HV rahvale vahvat asja aga toimub
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
02.02.2006 02:35:06
|
|
|
njah küsitlus on nüüd kadunud ja mul jäigi hääletamata kuna pidasin saadaval olevat infot ebapiisavavaks st pole näinud ühtegi päris mängu
Pagan siin mind mõnitatakse koguaeg. Mõtlesin et näitan HV rahvale vahvat asja aga toimub |
palun vabandust mõnituste eest
väga tore et selle teema tegid - üldine reaktsioon toetudes vabarna kogemustele Eesti foorumites on üsna ootuspärane niiet pole vaja negatiivseid emotsioone, eriti kuna Revol läks ju hääletusel väga positiivselt
| Konsoolid pole õigetele gameritele vaid need on pigem mänguasjad minu arvates. |
kurb et siin nii vapralt Nintendo nime eest seisnutele niimoodi vee peale tõmbad
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
02.02.2006 02:38:35
|
|
|
| Konsoolid pole õigetele gameritele vaid need on pigem mänguasjad minu arvates. |
Viimati kui mina vaatasin siis nende vidinate täisnimi oli mängukonsool. Ehk siis eesmärk peaks olema ennekõike meelelahutus. Mis kellelgi meelt paremini lahutab on juba sügavalt isiklik arvamus.
Kuidas teha vahet "tõelisel" mänguril ja asjaarmastajal, ma ei tea.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
02.02.2006 09:43:09
|
|
|
kusjuures 360 ei ole enam paljalt mängukonsool, lisaks muusika ja video mängimisele on ju kõva suhtlustugi (saad sõpru kutsuda rääkima, saata häälsõnumeid ja sõnumeid, teha pakkumisi mängijatel sõbraks hakata kui mängu sees tundub huvitav inimene olema...) poes muidugi keegi ei vaevu selliseid asju demoma. igatahes käib see värk kõik ilma, et peaks mingi teadlane sättimistes olema. konsooli kasuks veel niipalju, et ei ole seda ebavõrdsust mis pc-ga, raudvara on kõigil üks, ei ole nii et üks miljonär näeb nurga taha, teine ninaette, ainuke vahe on displays aga see ei anna mäekõrgust eelist.
seda peaks ise proovima kuidas on onlinemänge teistega ilma kribamata suheldes pelada. sonyl ja nintendol saab usas, vanas eurooppas ja austraalias tükk tegemist olema, et seda ületada, paljalt head mängud ja blueray ei aita.
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
02.02.2006 11:16:54
|
|
|
| kuule tita, näita kust kohast sa x360 või ps3'e 4k eest välja võlud? Core juba ~5k, rääkimata ps3 eeldatavast hinnast. |
PS3 eeldatavasti maksab 5-6k.Tita oled sa ise kui arvad, et mingi OMFG nintendo next gen konsool meil koos kogu kupatusega 2k eest saadavaks saab.
Nüüd juba hind 3k?  |
Ma pole enne vist veel kordagi ühtegi summat maininud. Pidasin REV'i 2x odavamaks (eeldatavasti) kui konkurente, 2k (ja mingi 4k loopimine) oli sinu lollus, ja kui sa 5k eest ps3 saad kui see välja tuleb siis võta mulle ka kohe 10tk. muig.
Auron sa ennast kõrvalt vaadata oskad? Paraku vist mitte, eks kasva veel. Lahmid ja paned teistele sõnu suhu, tita mis tita. Jäta see paaniline mahategemine ja inimeste ründamine, keegi ei ohusta sind ega PS3'e überlee7 tulevikku.
Kordan veelkord, ootame ära kuni rohkem infot tuleb mõne reaalse revüü näol või mis iganes. Hetkel tundub, et kogu asi taandub sellele, et Auron et al üritavad kõigest väest REV'ile marioga pähe virutada ja siis potist alla lasta. Tundub nagu laskmata karu naha üle vaidlemine. Kui veel mõnele isikule (nagu teemaalgataja, või nintendo fänn) saaks möödaminnes paar laksu anda oleks terve päeva töö hoobilt tehtud.
Edaspidi võiks teemasse vaid REV'i uudiseid ja võimalikult neutraalset arutelu postitada. Mahategemisest on kõigil vist villand juba, tehke võitlustandrisse teema või kasutaga PS.
viimati muutis marko 02.02.2006 11:20:14, muudetud 1 kord |
|
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.02.2006 11:19:09
|
|
|
Ma pole enne vist veel kordagi ühtegi summat maininud. 2k oli sinu lollus, ja kui sa 5k eest ps3 saad kui see välja tuleb siis võta mulle ka kohe 10tk. muig.
Auron sa ennast kõrvalt vaadata oskad? Paraku vist mitte, eks kasva veel. Lahmid ja paned teistele sõnu suhu, tita mis tita. Jäta see paaniline mahategemine ja inimeste ründamine, keegi ei ohusta sind ega PS3'e überlee7 tulevikku.  |
Sinu jutt oli, et tuleb 2x teistest odavam ja sealt ma selle umbes 2k hinna võtsingi.Ülejäänd jutt kisub sul üsna isiklikuks.Kuigi sul vanust ja mõistust peaks olema siis suhtumine on küll siuke nagu eila 18 aastaseks saanud rullnokal kes siis igaühte kes aastakese noorem on titeks peab ja seda pidevalt rõhutab kui kuskil lahkarvamused tekivad.Saa üle.
PS:Mis teemat sa võitlustandrisse tehad mõtled?Väga huvitav, niikui mingi nõuka ajal, et ainult happy thoughts tohib olla ja keegi mingit negatiivse küljepealt arutelu välja tuua ei tohi.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.02.2006 11:23:10
|
|
|
| küsime parem teistpidi: oled sa kunagi SH3 või WoWi mänginud? |
Olen WoWi mänginud ca kolmekümne tunni ringis, tänan küsimast. Mis siis? (Vastust eelistaksin privasse saada, et mitte suurendada OT'd selles teemas.) |
sellisel juhul pole sa wowi üldse mänginudki
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
02.02.2006 11:35:52
|
|
|
Sinu jutt oli, et tuleb 2x teistest odavam ja sealt ma selle umbes 2k hinna võtsingi.Ülejäänd jutt kisub sul üsna isiklikuks.Kuigi sul vanust ja mõistust peaks olema siis suhtumine on küll siuke nagu eila 18 aastaseks saanud rullnokal kes siis igaühte kes aastakese noorem on titeks peab ja seda pidevalt rõhutab kui kuskil lahkarvamused tekivad.Saa üle.
PS:Mis teemat sa võitlustandrisse tehad mõtled?Väga huvitav, niikui mingi nõuka ajal, et ainult happy thoughts tohib olla ja keegi mingit negatiivse küljepealt arutelu välja tuua ei tohi. |
Jah, täiendasin oma posti. Rääkisin, et arvatavasti tuleb 2x odavam. Kust kohast sa võtsid 4k mida poolitada ma tõesti ei tea.
Ma ei ootagi mingit roosat unelmat siia, mina (ja nagu näib ka hulk teisi kasutajaid) oleme lihtsalt tüdinud mõttetust vaidlusest mida genereerid. Aitab sellest mahategemisest, REV'ist pole ju veel mingit täpsemat infot ja kui sa tahad varasemaid Nintendo mänge lisaks hakkida siis tee seda tõesti mujal.
| Kuigi sul vanust ja mõistust peaks olema siis suhtumine on küll siuke nagu eila 18 aastaseks saanud rullnokal kes siis igaühte kes aastakese noorem on titeks peab ja seda pidevalt rõhutab kui kuskil lahkarvamused tekivad.Saa üle. |
Jälle isiklik lahmimine. sigh. Pigem oled minust ja teistest N pooldajatest siin teemas, päris hea hulga aastaid noorem. Näitan head vanema inimese eeskuju ja rohkem ei kommenteeri.
|
|
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
02.02.2006 12:40:42
|
|
|
... konsooli hind on puhas PR demagoogia, Sony võiks müüa praegu PS2 1.- eeq tükist ja oleks ikka kasumis, kuna üldteada avalik saladus on, et teenitakse ikka peamiselt mängude, mitte niiväga riistvara pealt. Analoogia võib tuua kasvõi sideoperaatorite turult, kus pakutakse telefone tasuta või alla omahinna peaasi, et nendega liituksid ...
   |
163 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.02.2006 13:21:11
|
|
|
| Ma ei ootagi mingit roosat unelmat siia, mina (ja nagu näib ka hulk teisi kasutajaid) oleme lihtsalt tüdinud mõttetust vaidlusest mida genereerid. Aitab sellest mahategemisest |
Et siis kui on teema, mina ütlen oma arvamuse siis teised sellepeal trampida tohivad aga mina oma seisukohta kaitsta ei või kuna muidu mina genereerin juba midagi? Ma ei teinud maha asja stiilis "igaljuhul on paha" vaid ütlesin oma praeguse arvamuse praegu nähtu põhjal.See aga osadele haibist vaimustusse sattunuile ei meeldind ja alustati kohe isiklikku rünnakut.Ei saa öelda, et eriti keegi oleks minupoolt väljatoodud küsimustele "aga sellises olukorras kuidas" mingeid normaalseid vastuseid andnud vaid toimus lahmimine "kuna sul katus selle telekapuldiga mängimise peale ära ei sõitnud siis oled loll".
Jälle isiklik lahmimine. sigh. Pigem oled minust ja teistest N pooldajatest siin teemas, päris hea hulga aastaid noorem. Näitan head vanema inimese eeskuju ja rohkem ei kommenteeri.  |
Isikliku lahmimisega alustasid sina kes olles kindel, et sina oled vanem ja seega igas asjaas ainuõige tõekuulutaja hakkasid mingeid silte külge kleepima.
PS:Päris huvitav oleks seda kolossaalset aastatevahet siin mõndade pooldajatega teada või siin teemas pooldajatest ainult mingid 35+ aastased sõna võtavadki, vastasel juhul mõnel onul siin on liialt eelarvamused nagu tema oleks ainuke vana ja tark ja ülejäänd on kõik 15 aastased "tittedest" pojukesed.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.02.2006 13:25:44
|
|
|
Et siis kui on teema, mina ütlen oma arvamuse siis teised sellepeal trampida tohivad aga mina oma seisukohta kaitsta ei või kuna muidu mina genereerin juba midagi? . |
sul on siin teemas juba 23 posti!
ehk aitaks? juba esimesest postist võis välja lugeda, et revo ei ole sinule
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
02.02.2006 14:29:17
|
|
|
Winterwind, kas loeme su keefoors teemade põhjendamatud fleimpostid kahh üle mis on ikka 3 kohalistes numbrites
Nagu ütlesin minul tekkisid peale video vaatamist konkreetsete situatsioonide kohta küsimused ja kahtlused.Tundub, et aga ei tohi kahelda seelikusaba kergitamsie vägevuses telekapuldiga muidu lasteaed läheb ülekäte kohe
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
02.02.2006 14:33:20
|
|
|
Winterwind, kas loeme su keefoors teemade põhjendamatud fleimpostid kahh üle mis on ikka 3 kohalistes numbrites |
loe jah neid pedejõu poste, edu.ee
ja saada mulle vastus ps-iga aga ära enam siin fleimi
|
|
   |
728 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
02.02.2006 14:34:55
|
|
|
link :: kae siit
Nagu ütlesin minul tekkisid peale video vaatamist konkreetsete situatsioonide kohta küsimused ja kahtlused.Tundub, et aga ei tohi kahelda seelikusaba kergitamsie vägevuses telekapuldiga muidu lasteaed läheb ülekäte kohe  |
antud juhul oli tegemist sulaselge perverssuse ja/või pedofiiliga... mis teha, kui nintendo selliseid asju oma toodetega võimaldab, meibi muidu ei tee enam raha
lingil on järjekordne ülivõrdes nintendo toodang...
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|