|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
gj
HV veteran
|
24.01.2006 10:23:47
|
|
|
mina arvan, et kuna eestis valitseb ikka veel üleüldine sonyarmastus, pole teistele konsoolidele head tuge siin loota. nintendo ds on kll vallutanud jaapani aga usas ja euros on tegija psp, jaapanlased nimelt tahavad rohkem lapsikuid mänge ja ka täiskasvanute mängud peavad olema sihukesed titeliku pildiga-sisuga. ehe näide on kuidas 360 ei müü jaapanis, mujal poes eriti letil masinat veel ikka pole, ka pole netis vabalt saada vähemalt nendes saitides uk-s ja usas mida mina tsekin. imelik, on see, et kõik siin haibivad ps3, ma ei kujuta ette paljudel on kodus 1080i rauas toetavat telekat?
ausaltöelda ma ei usu et ühelgi on (no võibolla ühel on), et on nagu super teada, et masinal pilti on aga ma kodus seda enivei ei näe. sony headus võibolla avaldub alles kehe sellise ekraani kasutamisel. üks asi millega sony võiks üllatada, on mängurite karjetele vastata ja kohe ka juhtmevaba hiire-klaviatuuri tugi default teha, see nintendo vehkleja ei saaks siinkohal mingit eelist muidu oleks see juba ammu kasutusel pc-del, xbox360 on juba selle turuosa maha maganud kuulutamisega, et mängudes hiire ja klaveri tuge ei tule (müstika, keerata selg mänguritele, kes oleksid pc asemel xblives onlines ainult pappi juurde toonud).
|
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
24.01.2006 13:34:35
|
|
|
| gj kirjutas: |
| imelik, on see, et kõik siin haibivad ps3, ma ei kujuta ette paljudel on kodus 1080i rauas toetavat telekat? |
Heh sonyl on 1080i tugi olemas, ehk siis kellel on selline telekas näeb veel eriti super pilti.Töötab ju muidu ka ja alati võib PC mollitaha asja visata.Muide sony'l ongi puldid kohe juhtmevabad.Samuti on hiire tugi juba PS1'he ajast olemas olnud.PS2'le saab hiirt ja klaverit ilusti taha panna ja on olemas kõiksugu muidu asjad nagu trummialus, kitarr, fishing rod, ja veel imeasju.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
24.01.2006 13:44:25
|
|
|
| mina arvan, et kuna eestis valitseb ikka veel üleüldine sonyarmastus, pole teistele konsoolidele head tuge siin loota. |
mina arvan et seni kuni sony masinatele tuleb jätkuvalt suurim valik parimaid mänge ei aita ka telekapuldiga vehkimine
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
24.01.2006 15:05:28
|
|
|
1080i on masside jaoks kauge next gen, tln ma pole poes sellist näinud, paljudel neid 720p telekaidki kodudes on, plasmad pole ju sedagi enamuses.
et ei oleks siin tühja möla:
1080i stands for resolution of 1920x1080 pixels Interlace (kellel on selline telekas? kui on poes, siis mis hinnaga?)
720p stands for resolution of 1280x720 pixels progressive
normaalses hinnaklassis plasmad: 852x480
|
|
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
24.01.2006 15:48:02
|
|
|
1080i on masside jaoks kauge next gen, tln ma pole poes sellist näinud, paljudel neid 720p telekaidki kodudes on, plasmad pole ju sedagi enamuses.
et ei oleks siin tühja möla:
1080i stands for resolution of 1920x1080 pixels Interlace (kellel on selline telekas? kui on poes, siis mis hinnaga?)
720p stands for resolution of 1280x720 pixels progressive
normaalses hinnaklassis plasmad: 852x480 |
Ok saada siis sony'le kiri ja ütle, et kuna isegi niirikkas ja majanduslikult kõva tasemega riigis nagu Eesti ei vahi iga poeakna pealt 1080i telekad vastu siis järelikult selle reso toetamine on mõttetu
Muide võiks arvata, et PS3 ei lähe alla 1080i ja 720i telekapeal üldse käimagi.Seega mida sa öelda tahad, et nintendu konsool näitab juust mingi KOCMOC teleka peal paremat pilti kui PS3?
PS:Normaalses hinnaklassis plasmad on tüüpiliselt 1366x768
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
24.01.2006 16:04:43
|
|
|
| Auron kirjutas: |
| Muide võiks arvata, et PS3 ei lähe alla 1080i ja 720i telekapeal üldse käimagi. |
Ma loodan et sa saad aru et PS3 koos kõigi teiste järgmise/selle põlvkonna konsoolidega töötavad kõigi telekate peal mis viimase 10-15a jooksul toodetud on.
Btw, PS3 peaks toetama ka 1080p'd ehk siis 1920x1080 progressive.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
1 :: |
87 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
24.01.2006 16:11:10
|
|
|
Auron: ma tahan öelda, et see pole müügiargument ja veelvähem ostuargument eriti veel tavateleka omanikele.
PS: sinu normaalhindasid ma ei pidanud tõesti silmas plasmade puhul. too mulle üks näide enda normaalhinnaga plasmast mis euronicu lehel on: http://www.euronics.ee/ee/telerid/plasma
|
|
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
24.01.2006 16:41:48
|
|
|
| Ho Ho kirjutas: |
| Muide võiks arvata, et PS3 ei lähe alla 1080i ja 720i telekapeal üldse käimagi. |
Ma loodan et sa saad aru et PS3 koos kõigi teiste järgmise/selle põlvkonna konsoolidega töötavad kõigi telekate peal mis viimase 10-15a jooksul toodetud on.
Btw, PS3 peaks toetama ka 1080p'd ehk siis 1920x1080 progressive. |
Ehh ei saand irooniale pihta või? Ma nimelt üritasin küsida, et milleks seda 1080i ja 720i reso toetamist maha teha, justnagu ainult nendepeal töötakski ja tavaliste telekate omanikud peaks näppu imema.See on lihtsalt tore featuur nendejaoks kellel on mingi parem telekas ja saavad sellevõrra suuremat elamust.Nagu videokaartidegagi, et need kes ostavad seda hästikallist kaarti saavad suurema silmailu ja elamuse osaliseks.
| Auron: ma tahan öelda, et see pole müügiargument ja veelvähem ostuargument eriti veel tavateleka omanikele. |
Muidugi ei ole.See on lihtsalt tore lisafeatuur nendele inimestele kes ka kabedat telekat omavad.Minu jaoks müügiargument on need mängud mis sellepeale tulevad.Ehk siis minujaoks ei mõju selline revolõusioni haip üldse, et õu mai gaad saan virtuaalselt pannkooki ümber keerata kui puldiga vehklen.
Minul on sellest euronicis lehest pohhui.See, et nemad ei suuda üle paarikümne vananenud mudeli pakkuda pole minu viga.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
24.01.2006 17:02:29
|
|
|
ÖÖöö... nüüd ma hakkan juba kahetsema et selle teema tegin
|
|
| Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.01.2006 15:04:45
|
|
|
| amddude kirjutas: |
ÖÖöö... nüüd ma hakkan juba kahetsema et selle teema tegin  |
Miks?Las inimesed räägivad mida nemad ootavad, usuvad, loodavad, arvavad.
Või mis sa siis ootasid, et teed teema ütled, et sina oled si*aks vaimustuses ja siis teemasse postitada tohivad ainult need kes kaasa tahavad oodi laulda, et OMFG on tõesti si*aks kõva ja tegija asi?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
25.01.2006 18:20:09
|
|
|
| Auron, ütle kas DSi touch skreen on kunagi jamanud? Ei? Kas NESi pult jamas (no ok pidi kümme tükki iga aasta ostma aga poh see)? see on jama et siin on mingi selline vaidlus praegu: on:ei ole:on:ei ole:on:ei ole:on:ei ole:on:ei ol....jne
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raziel
HV vaatleja

|
25.01.2006 18:31:40
|
|
|
| Imo Nintendo toob mängijatele midagi uut, Sony tahab ainult oma raha. Mina jään TÄIEGA seda ootama, pealegi mõistlik hind kah. Ei pea laduma viis miljonit ühe konsooli eest.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
25.01.2006 18:45:01
|
|
|
| Raziel kirjutas: |
| Imo Nintendo toob mängijatele midagi uut, Sony tahab ainult oma raha. |
Ma saan aru mida sa öelda tahad, aga see on natuke hambutu väide :) Nintendo on firma nagu iga teine, kuid nende tugev positsioon tarkavara tootjana on seda imidzhit oluliselt muutnud ja mõjutanud. Ei tasu unustada seda kui brutaalselt Nintendo 80-ndatel ja 90-ndate alguses nii oma konkurente kui mängutotojaid nööris igasugu litsentsitasude jms juraga. Sony oli siinjuures tähtis katalüsaator, kuna üleminek kassettidelt CD'dele vähendas oluliselt tootmis- ja litsenseerimiskulusid, millega Nintendo'l ka leppida tuli.
Nii et pole asi ühtki nii must-valge :)
Edit: Kuid, nende soovid midagi uut tuua on võrldemisi siirad ja ma nõustun nii sinu kui Ninntendoga selle koha pealt. Lihtsalt, uus kasutajaliides ei tähenda automaatselt ka uusi, variatsioonirohkemaid ja esteetiliselt kõrgel tasemel mänge. Selleks on vaja mentaliteedis muudatusi, mis just lääne firmadele probleeme saab valmistama.
(Rohkem naisi on mänguloojate hulka vaja, tegelikult.)
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
25.01.2006 18:54:39
|
|
|
| Imo Nintendo toob mängijatele midagi uut, Sony tahab ainult oma raha. Mina jään TÄIEGA seda ootama, pealegi mõistlik hind kah. Ei pea laduma viis miljonit ühe konsooli eest. |
Nu mis jutt see on?Aparaat ise ei tee veel midagi, paika paneb asja ikka see mis saavad olema mängud mida toodetakse asjale.Lihtsalt masinat ja võimsust taga ajades poleks PS2'el pidand erilist edu olema kuna XBOX oli ju rohkem kui poole võimsam.Ütlen veelkord - mängud on need mis määravad.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
26.01.2006 15:40:25
|
|
|
| Kaniyodrift kirjutas: |
Nintendo originaalsusest ja innovatiivsusest annab hea ülevaate Gamecube'i mänguvalik:
Donkey Kong Jungle Beat
Donkey Kong Racing :: jäi lõpetamata kuna mängustuudio Rare läks Microsoftile
Donkey Konga
Donkey Konga 2
Donkey Konga 3
Kirby Air Ride
Mario Golf
Mario Kart Double Dash
Mario Party 4
Mario Party 5
Mario Party 6
Mario Party 7
Mario Power Tennis
Mario Superstar Baseball
Super Mario Strikers (jalka) |
Puhas demagoogia on see lause ja järgnev loetelu ju. Üritatakse jätta muljet, et samade tegelastega mängud ei või olla sisult erinevad ja lahendusviisilt uuenduslikud või et Nintendo muud ei tooda, kui Mariot ja Donkey Kongi. Mul on oma Gamecube'ile 31 mängu, millest ainult kaks, seejuures üksteisest kardinaalselt erinevat, kannavad Super Mario kaubamärki - "Super Mario Sunshine" (platvormer) ja "Paper Mario: The Thousand-Year Door" (action-RPG). Kaks mängu, jällegi täiesti erinevad, kannavad Donkey Kongi kaubamärki - "Donkey Konga" (trummipõhine rhythm-action) ja "DK: Jungle Beat" (trummipõhine ( ! ) platvormer).
Lisaks nendele on mu riiulis päris mitmeid Nintendo poolt välja antud esmaklassilisi mänge, mis esindavad kõige erinevamaid anre - "Metroid Prime" (first-person adventure), "Eternal Darkness" (survival horror), "F-Zero GX" (futuristlik racer), "Pikmin" (puslemängu ja RTSi hübriid) ning millest igaühte julgen nimetada mööduva konsoolide põlvkonna oma nii koorekihiks. Uuematest või tulevastest mängudest tasub esile tuua veel "Fire Emblem: Path of Radiance" (SRPG), "Battalion Wars" (rühmapõhine taktikaline action) ja "Yoot Saito's Odama" (mikrofonitoega ajalooline pinball). Kui see viimane ei ole erinev ja uuenduslik, siis ma ei tea, mis on.
Iga inimene valib oma maitsele sobivaid mänge. Nintendo ei ole sundinud kedagi ostma järjekordset Mario Party't, vaid on alati pakkunud häid alternatiive. Soovitan oma argumente järgmine kord paremini põhistada, enne kui lahmimiseks läheb.
| Ütlen veelkord - mängud on need mis määravad. |
Just nimelt. Olen täiest hingest nõus ja seetõttu ootangi kõige rohkem Revolutionit.
viimati muutis vabarna 30.01.2006 23:22:33, muudetud 11 korda |
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
26.01.2006 17:17:14
|
|
|
nojah, mõned on ikka tasemel postitajad.
ps. kelle toode see "monkeyball" vms oligi? See on vist vastasleeri ülihea näide innovaatilisest mängust.
|
|
| Kommentaarid: 178 loe/lisa |
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
26.01.2006 17:25:15
|
|
|
| "Super Monkey Ball" on Sega frantsiis, mille kaks esimest osa ilmusid eksklusiivselt Gamecube'ile ning jõudsid alles aasta-poolteist hiljem kogumikuna PS2le ja Xboxile. Tõesti, seegi mäng on väga tore ja innovatiivne (või vähemalt kasutab edukalt ära iidset mängu "kalluta-tasapinda-et-kuulikesed-aukudesse-ajada") ning mul on ka seda hea meel oma kuubiku abil nautida. Ehkki raskemad tasemed on neetult frustreerivad ja nõuavad kümneid katseid, on õnnestumise rõõm selle võrra loomulikult suurem.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
26.01.2006 17:26:02
|
|
|
| vabarna kirjutas: |
| "Super Monkey Ball" on Sega frantsiis, mille kaks esimest osa ilmusid eksklusiivselt Gamecube'ile ning jõudsid alles aasta-poolteist hiljem kogumikuna PS2le ja Xboxile. |
seda ma kahtlustasingi.
|
|
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
|
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
gj
HV veteran
|
27.01.2006 13:09:00
|
|
|
| sai siis eile see veeretamine järgi proovitud, HD pildikvaliteediga loogika ja kordinatsioonimäng, aga vist üksimänguosa siiski mitte nii hea, kui monkeyball. põhimõtteliselt on seda võimalik lõpmatuseni mängida kuna käib aja peale, siis võimalik pidevalt rekordeid ületada. see mis üllatas oli hoopis online mäng, mida ma sain demos ainult 7 minutit mängida. asja tuum siis selline, et on erinevad multiplayer mapid, kus tuleb korjata punktide peale arktifakte, selleks, et nendeni jõuda peab üle trumpama teised mängijad. loeb reaktsioon, mapi tundmine, abibvahendite kasutamine ja külm närv. mängu alguses on esimesed korjatavad asjad paigas, nagu need korjatud, tekivad uued teise kohta ja mängijale abiks tekivad nooled, mis nende asukohta näitavad. kuna tegevus käib erinvtel tasanditel siis abiks on igast kopteritiivad, kiirendused, kõrghüpped ja kuuli suuruse muutmine, mida saab korjata veeretamise ajal, loomulikult on võimalik teisi kuule puksida ja üle mapi ääre tõugata+mõned abivahendid vastase eemalepeletamiseks. igatahes palju lõbu väikesest asjast.
|
|
   |
212 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raziel
HV vaatleja

|
27.01.2006 21:12:43
|
|
|
Nonoh, Konami Gamers Day'l tuleb vapustav uudis minu jaoks. Silent Hill 5 võib tulla Nintendo Rev eksklusiiv. Vähemalt tuleb SH5 Nintendo REV'ile , ülejäänud pole oluline minu jaoks.
Ja vot Mario Kart Revolutioni peal oleks TÄISELAMUS. 8)
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
30.01.2006 01:03:30
|
|
|
| Nonoh, Konami Gamers Day'l tuleb vapustav uudis minu jaoks. Silent Hill 5 võib tulla Nintendo Rev eksklusiiv. Vähemalt tuleb SH5 Nintendo REV'ile |
Eem... ei? SH5e kohta on ainult seda teada, et ta tuleb kõige paremale Next-Gen masinale ning kuna see väide pärineb aastast 2004, siis on Rev üsna ebatõenäoline kandidaat. Lisaks sellele on SH frantsiis üles kasvanud PS2'l (+ pordid Xboxile), ma ei näe mingit põhjust miks SH meeskond oma lojaalsetele fännidele ühtäkki trääsa näitama peaksid.
| zpeedy kirjutas: |
| PS3 tuleb Euroopasse Märtsis.(Nii nad räägivad) |
Märts 2007, kui silmas pidada seda siin. :)
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zpeedy
Kreisi kasutaja
|
30.01.2006 01:11:47
|
|
|
DODONPACHI, 2007 jah,unustasin kirjutamast aasta arvu
|
|
| Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
30.01.2006 11:33:01
|
|
|
| Puhas demagoogia on see lause ja järgnev loetelu ju. |
point oli selles et lambad on seisukohal nagu Nintendo tegeleks põhiliselt originaalsete ja innovatiivsete mängude loomisega samas kui tegelikkuses nad põhiliselt rehashivad oma vanu mänge ja lüpsavad 20-aastaseid brände pookides need külge mingile saastale mis muidu ei müüks; muidugi ei välista see neid üksikuid pärle kuid näiteks eelmine aasta ei tootnud Nintendo oma lillale kuubikule midagi mis oleks võrrledav Sony kvaliteetloomingu God of War & Shadow of the Colossusega millest kuuleme veel pikalt.
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
30.01.2006 14:34:36
|
|
|
Kusjuures, see kõik on üks lause.
Aga tõsiselt, ma sain nüüd aru, mida saavutada püüdsid. Sinu eesmärk oli ratsionaliseerida oma jäägitut põlgust lilla kuubiku ja selle alatu looja suhtes ning seeläbi tugevdada oma vankumatut armastust üksnes kvaliteetloomingut väljastava ja oma frantsiise üldse mitte ekspluateeriva Sony vastu. Tunnistan, et selles valguses olid minu vastuväited kohatud. Ma isegi ei julge viidata kahe firma väga erinevale ajaloole ja igaaastase mängutoodangu väga erinevale mahule. Rääkimata sellest, et tihkaksin vastu kosta, et ühtegi nendest äraneetud Mario nimega spordimängudest ei saa nimetada saastaks.
On raske aru saada, mida pead silmas sõnaga "võrreldav". Ma ei tea, millistel alustel saaks (või peaks) keegi võrrelda nt SotC'd ja Wario Ware'i, niivõrd vastandlikud ja samas üksteist mitte asendavad on need kogemused. Samas esindab kumbki neist intelligentset mängustruktuuri ja ohjeldamatut loovust parimas mõttes. Igaüks, kes väidab teisiti, ei tunne teemat.
Olen ise mõlemat sinu poolt nimetatud mängu (küll lühikest aega) mänginud; tõesti tundusid head ja huvitavad olevat, eriti viimane (mida oli ICO loojatelt ka oodata). Samas ei tekkinud mul pärast nende mängimist vajadust sülitada kõigi teiste konsoolide peale, veel vähem aga soovi oma kuubikut maha parseldama hakata. Ma ei tea, kas sa oled mänginud kõiki minu poolt nimetatud mänge. Samas ei ole ma nii naiivne, uskumaks, et kui mängiksid, lahtuks sinus su ülevoolav põlgus all things Nintendo vastu. Ja miks peakski, jäägu igaühele tema lõbu.
Võtsin siin teemas sõna, sest soovisin esitada alternatiivse vaatenurga Eesti foorumites millegipärast võimutsevale Nintendo-vihale. Mulle tundub, et selline agressiivne suhtumine väljendab ebakindlust ja kibestumust. Mulle meeldib oma kuubik, ma olen temaga rahul. See ei tähenda, et ma peaksin teisi konsoole tümitama tormama.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.01.2006 16:12:29
|
|
|
| Minul pole nintendo vastu midagi.Lihtsalt ma ei taha osta 5+k eest konsooli millele tuleb mingi 2 sellist mängu aastas mis mulle tõesti võiks pinget pakkuda. Rahas ei ole küsimus aga see ei tähenda, et ma seda niisama minema loobiks.Samalaadne asi oli dreamcast'ga millepeal oli vägahäid mänge aga nö.selleks ajaks kui asi oma otsa leidis võis need kahe käe sõrmedel üles lugeda ja see pole piisav argument minujaoks, et osta.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
30.01.2006 17:22:52
|
|
|
| Kusjuures, see kõik on üks lause. |
võti on semikoolonis 8)
| Aga tõsiselt, ma sain nüüd aru, mida saavutada püüdsid. Sinu eesmärk oli ratsionaliseerida oma jäägitut põlgust lilla kuubiku ja selle alatu looja suhtes |
üldsegi mitte - esiteks on lilla kuubik süütu sünonüüm kuna kasutasin sõna gamecube oma eelnevates vastustes niiet pole mingit põhjust seda rasvaselt esile tuua ja teiseks oli terve mu esimene vastus mõeldud inimese maapeale toomiseks, kes öeldu põhjal paistis pool dekaadi videomängudest eemal olnud... kuid olen kindel et Nintendo tasub sulle heldelt leekidesse viskumise
Ratchet & Clank ning siinkohal miskipärast mainimata jäänud Jak & Daxter seeriatega võttis Sony käesoleval konsoolipõlvkonnal kenasti Nintendolt platvormmängude krooni üle - hea et selline info kahe silma vahele ei jäänud
| Tunnistan, et selles valguses olid minu vastuväited kohatud. Ma isegi ei julge viidata kahe firma väga erinevale ajaloole ja igaaastase mängutoodangu väga erinevale mahule. Rääkimata sellest, et tihkaksin vastu kosta, et ühtegi nendest äraneetud Mario nimega spordimängudest ei saa nimetada saastaks. |
siin on jälle klassikaline võte kuidas Sony mängud lingitakse Gamespotti ja Nintendo omad Gamerankingsisse
| On raske aru saada, mida pead silmas sõnaga "võrreldav". Ma ei tea, millistel alustel saaks (või peaks) keegi võrrelda nt SotC'd ja Wario Ware'i |
tsk tsk jutt käis konkreetselt eelmise aasta konsoolimängudest
| Olen ise mõlemat sinu poolt nimetatud mängu (küll lühikest aega) mänginud; tõesti tundusid head ja huvitavad olevat, eriti viimane (mida oli ICO loojatelt ka oodata). Samas ei tekkinud mul pärast nende mängimist vajadust sülitada kõigi teiste konsoolide peale |
milles nimelt see sülitamine väljendub
| veel vähem aga soovi oma kuubikut maha parseldama hakata. |
kindlasti poleks see hea mõte kuna 2oo6 toob Ehaprintsessi (loztp) mis tõenäoliselt kaua tehtud hästi tehtud
| Ma ei tea, kas sa oled mänginud kõiki minu poolt nimetatud mänge. |
ei ole ja selle eeldamine on kuritegu kuna vaba aega on heade mängude arvu kõrval ainult niipalju
| Samas ei ole ma nii naiivne, uskumaks, et kui mängiksid, lahtuks sinus su ülevoolav põlgus all things Nintendo vastu. Ja miks peakski, jäägu igaühele tema lõbu. |
täiesti arusaamatu miks Ninty fännidele on iga Nintendot mittekiitev info võrdne isikliku solvanguga
| Võtsin siin teemas sõna, sest soovisin esitada alternatiivse vaatenurga Eesti foorumites millegipärast võimutsevale Nintendo-vihale. Mulle tundub, et selline agressiivne suhtumine väljendab ebakindlust ja kibestumust. |
seleta palun lahti "Eesti foorumites millegipärast võimutsev Nintendo-viha"
| Mulle meeldib oma kuubik, ma olen temaga rahul. See ei tähenda, et ma peaksin teisi konsoole tümitama tormama. |
õige suhtumine
viimati muutis Kaniyodrift 30.01.2006 18:18:43, muudetud 1 kord |
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
30.01.2006 18:09:32
|
|
|
| Ma ei tea, kas sa oled mänginud kõiki minu poolt nimetatud mänge. |
Asi pole ju selles kas mingi konsoolipeal on häid mänge või mitte vaid selles kas mingi konsoolipeal on neid piisavalt, et konsooli endale ostmine mõttekas oleks.Ma olen nii N64 kui ka CG'ga olnud kahevahel kas osta või mitte.Osade mängude nendel masinatel only võimalus pitsitab aga sellegipoolest kaine mõistus saab võitu ja ütleb, et ei tasu ära.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
30.01.2006 18:24:13
|
|
|
Urgh >_< Ma ei kannata seda kui inimesed vastavad postitusele tükk-tüki haaval. Kirjuta korralik reply või ära üldse vasta. Kontekstiväliste tsitaatide üle vaidlemine on mõttetust mõttetum.
Igatahes, Kaniyodrift, sul on paljuski õigus. Kahjuks aga varjutab iga sinu (võrdlemisi) korrektset väidet sinu ilmselge sallimatus Nintendo suhtes. Muidu sa ei väidaks nii rumalaid asju nagu "point oli selles et lambad on seisukohal nagu Nintendo tegeleks põhiliselt originaalsete ja innovatiivsete mängude loomisega samas kui tegelikkuses nad põhiliselt rehashivad oma vanu mänge." Nintendo pordib enda mänge üksjagu ringi, ning nad on väga tugevalt kinni Mario frantsiisis, kuid see ei muuda mingitpidi nende endi toodetud mänge halbadeks. Arvestades Nintendo Kyoto osakonna (NCL) suurust on lausa imetlusväärne kuidas nad siiamaani suudavad toota ülimalt kõrgekvaliteedilisi mänge ning jätkuvalt olla üks Jaapani tippfirmadest sel alal, jäädes võib-olla ainult Konami varju ning isegi see viimane väide on vaieldav. SquareEnix pole juba aastaid midagi tõeliselt head loonud (nendin siiski, et Code Age Commanders võib seda arvamust muuta), Capcom on lihtsalt üks "veidi üle keskmise" firma, sama kehtib ka Namco ja SEGA kohta. SCEI on väga tugev, samas.
Ning sorry, sa ei tundu mulle objektiivne olevat. Kui sa oleksid, siis sa ei trolliks Nintendo-teemalistes topicutes.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
30.01.2006 19:33:38
|
|
|
Semikoolon ei päästa siin midagi, kui komasid ignoreeritakse!
Teen kiire vastava sisuga teksti sinu hekseldusele:
Paraku ei võimalda Gamerankings märksõna järgi teostatuid otsinguid linkida, Gamespot aga küll. Seejuures ei olnud nelja viimase Sony mänge puudutava lingi eesmärk mitte hinde, vaid frantsiisi kuuluvate mängude demonstreerimine (seejuures viitab üks linkidest ka Ratchet & Clanki seeriale). Palun tähele panna, et kaks esimest Sony-teemalist linki on seevastu Gamerankingsist, kuna seal oli minu jaoks oluline hinne.
SotC ja WW võrdlemise näite tõin sisse, et näidata, kui otstarbetu on minu arvates võrrelda väga erinevaid mänge või väita, et Nintendo pole 2005. aastal tootnud midagi võrreldavat God of War'iga. Mida on Sony 2005. aastal välja andnud, mida saab võrrelda Chibi Roboga? Küsimus on retooriline, kuna võrdluseks tegelikult vajadus puudub.
Isikliku solvanguga kindlasti tegemist ei ole (parima tahtmisegi juures ma ei saa sellist asja nagu "lambad" isiklikult võtta ), aga kui näen korralikult põhjendamata kriitikat, mis minu arvamusega ei ühti, ütlen oma eriarvamuse välja. Praegusel juhul on tegemist olukorraga, kus sa oled põhistanud oma kriitilised väited kahele alusele: sellele, mida sa ilmselt kusagilt lugenud oled, ja iseenda rahulolule sellega, mida Sony sulle on pakkunud. Puuduvad nö empiirilised, hands-on teadmised oma kriitika objekti kohta. Sellele juhtisingi tähelepanu.
"Nintendo-viha" mõiste võin lahti seletada küll. On, ütleme, eestikeelne foorum, kus räägitakse mängudest. Varem või hiljem ilmub sinna teema, kus mainitakse Nintendot, tavaliselt suunaga "võrdle praegu müügil olevaid konsoole" või "millist järgmise põlvkonna konsooli ootad sina?". Ja varem või hiljem täidavad selle teema postitused, mille sisu on üldistatult: "Nintendo on mõttetu/nõrk/lastele (mis on alati naljakas, kuna ütlejad on väga tihti vanuses 14-18 )/läbikukkumine/jne, aga minu (Sony/Microsofti) konsool on ülikõva, selle tootja on parim tegija turul jne". Seejuures on selgelt näha, et nad pole Nintendo mängudega väga hästi kursis. Ehk siis: nendele isikutele ei piisa sellest, et neil on kindel eelistus, vaid nad peavad oma eelistust enda jaoks kindlustama, põrmustades alternatiivi oma eelistusele. Olen sellist fenomeni kohanud korduvalt ja pole seda kunagi mõistnud. NB! Ilmselgelt ei arva ma, et antud juhul oleks tegu millegi säärasega, seda näitab juba meie kemplemise kõrge joon.
Mida veel juurde lisada? Vast seda, et kõik konsoolid elavad peamiselt oma edukate frantsiiside varal. Kui PS2 puhul on vaja näiteid ainulaadsetest mängudest, otsitakse kiiresti üles needsamad "tavalised kahtlusalused" (ICO, Rez, SotC), ent masside rahakoti avavad ikkagi mitmesetmendad sissekanded seeriatesse, mille ees täheühendid FF, GTA, GT, MGS, DW, KH, DMC etc. Mul pole selle vastu midagi, pelgalt leian, et sellises olukorras heita Nintendole ette oma IP töölerakendamist võrdub paja ja katla omavahelise legendaarse vaidlusega...
Muudetud: Auronile vastuseks: Nagu öeldud, mul on 31 mängu riiulis (uue ülelugemise tulemusena) ja umbes 20+ selliseid, mis on kavas omandada tulevikus. (Lisaks veel emulaatorid, mida kuubikul jooksutada saab, ja muu kaasnev.) Arvestades, et ma käin päevatööl ja oman ka mängudevälist elu, on sellest enam kui küll, et sisustada minu vabad õhtud paariks aastaks. Kindel see, et kui ma ei saaks nt pöördumatu haiguse või raske puude tagajärjel üldse kodust välja või oleksin muidu äärmuslikult asotsiaalne, jääks mulle sellest numbrist pikapeale väheks. Õnneks ma saan ja ei ole. Tõsijutt, et konsooli ostmisel tuleb teha kalkulatsioone. Tegin neid minagi enne valiku langetamist.
viimati muutis vabarna 30.01.2006 23:48:32, muudetud 1 kord |
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
30.01.2006 19:40:45
|
|
|
Eh?
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
30.01.2006 19:48:31
|
|
|
DW = Dragon Warrior (USA, Euroopa) ehk Dragon Quest (Jaapan) - uue osa ilmumise päeval teeb terve Jaapan töölt luusi. Uusim väljalase on järjekorras kaheksas, äsja ilmus ka PAL-regioonis.
KH = Kingdom Hearts - ei vaja vast tutvustamist? Kui vajab, siis peaks seda tegema keegi asjatundlikum inimene, nt siinsed PS2 omanikud.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
31.01.2006 16:32:13
|
|
|
| DODONPACHI kirjutas: |
Urgh >_< Ma ei kannata seda kui inimesed vastavad postitusele tükk-tüki haaval. Kirjuta korralik reply või ära üldse vasta. Kontekstiväliste tsitaatide üle vaidlemine on mõttetust mõttetum.
Igatahes, Kaniyodrift, sul on paljuski õigus. Kahjuks aga varjutab iga sinu (võrdlemisi) korrektset väidet sinu ilmselge sallimatus Nintendo suhtes. Muidu sa ei väidaks nii rumalaid asju nagu "point oli selles et lambad on seisukohal nagu Nintendo tegeleks põhiliselt originaalsete ja innovatiivsete mängude loomisega samas kui tegelikkuses nad põhiliselt rehashivad oma vanu mänge." Nintendo pordib enda mänge üksjagu ringi, ning nad on väga tugevalt kinni Mario frantsiisis, kuid see ei muuda mingitpidi nende endi toodetud mänge halbadeks. Arvestades Nintendo Kyoto osakonna (NCL) suurust on lausa imetlusväärne kuidas nad siiamaani suudavad toota ülimalt kõrgekvaliteedilisi mänge ning jätkuvalt olla üks Jaapani tippfirmadest sel alal, jäädes võib-olla ainult Konami varju ning isegi see viimane väide on vaieldav. SquareEnix pole juba aastaid midagi tõeliselt head loonud (nendin siiski, et Code Age Commanders võib seda arvamust muuta), Capcom on lihtsalt üks "veidi üle keskmise" firma, sama kehtib ka Namco ja SEGA kohta. SCEI on väga tugev, samas.
Ning sorry, sa ei tundu mulle objektiivne olevat. Kui sa oleksid, siis sa ei trolliks Nintendo-teemalistes topicutes. |
tegelikult mingit sallimatust ei ole, pigem paistab nagu ma ennegi mainisin et kui sa Ninty fännide lähedal 24/7 Nintendo suhtes 100% kiindumust üles ei näita siis langed automaatselt vihkajate & trollide leeri
aga rääkides kontekstivälistest tsitaatidest - sa panid isegi punkti kohta kust mu mõttelõnga ära lõikasid
| Paraku ei võimalda Gamerankings märksõna järgi teostatuid otsinguid linkida, Gamespot aga küll. Seejuures ei olnud nelja viimase Sony mänge puudutava lingi eesmärk mitte hinde, vaid frantsiisi kuuluvate mängude demonstreerimine (seejuures viitab üks linkidest ka Ratchet & Clanki seeriale). Palun tähele panna, et kaks esimest Sony-teemalist linki on seevastu Gamerankingsist, kuna seal oli minu jaoks oluline hinne. |
paistis jah et üritatakse jätta muljet nagu neljast PS2 peal olevast Ractheti mängust oleks ainult 1 AAA-klassi mäng kui Gamerankings väidab muud palju jäi mul endalgi ütlemata kuna toodud näited ei suutnud mitte kuidagi pointi edasi tuua: Ratcheti näide omas vastupidist efekti, Eye Toy tekitas pea kohale küsimärgi, Medievil mis PS1 peal küllaltki ok aga PSP peal meh ei ütle ka midagi millest kinni hakata - näiteks Medievil Rugby oleks edukas näide olnud Getaway on kaka aga samas ma ei väitnudki et Sony ainult kvaliteeti tootab või et Nintendo ainult rehashib - mu esialgne vastus oli väitele nagu Nintendo toodaks põhiliselt innovatiivset ja originaalset kraami samas kui tegelikkuses jääb see nõutukstegevalt varju.
tegelikult on võimalik täiesti edukalt Gamerankingsi otsingutulemusi linkida:
http://www.gamerankings.com/itemrankings/simpleratings.asp?itemname=ratchet
| SotC ja WW võrdlemise näite tõin sisse, et näidata, kui otstarbetu on minu arvates võrrelda väga erinevaid mänge või väita, et Nintendo pole 2005. aastal tootnud midagi võrreldavat God of War'iga. Mida on Sony 2005. aastal välja andnud, mida saab võrrelda Chibi Roboga? Küsimus on retooriline, kuna võrdluseks tegelikult vajadus puudub. |
võrreldav headuse & hinnangute poolest - näiteks maagiline AAA hinnang Gamerankingsis 8)
muide need 2 näidet eelmise aasta konsoolimängudest tõin esile kui täiesti uued intellektuaalomandid tänapäevasel mängumaastikul, kus kergem on lasta liugu vanal rasval ja kasutada mahukalt tuntud kaubamärke.
Isikliku solvanguga kindlasti tegemist ei ole (parima tahtmisegi juures ma ei saa sellist asja nagu "lambad" isiklikult võtta ), aga kui näen korralikult põhjendamata kriitikat, mis minu arvamusega ei ühti, ütlen oma eriarvamuse välja. Praegusel juhul on tegemist olukorraga, kus sa oled põhistanud oma kriitilised väited kahele alusele: sellele, mida sa ilmselt kusagilt lugenud oled, ja iseenda rahulolule sellega, mida Sony sulle on pakkunud. Puuduvad nö empiirilised, hands-on teadmised oma kriitika objekti kohta. Sellele juhtisingi tähelepanu. |
pean veel seletama et tegu ei olnud kriitikaga vaid konkreetse turgutava näitega ühe isiku ja võimalike sama arvamust jagavate "lammaste" suunal.
| Mida veel juurde lisada? Vast seda, et kõik konsoolid elavad peamiselt oma edukate frantsiiside varal. Kui PS2 puhul on vaja näiteid ainulaadsetest mängudest, otsitakse kiiresti üles needsamad "tavalised kahtlusalused" (ICO, Rez, SotC), ent masside rahakoti avavad ikkagi mitmesetmendad sissekanded seeriatesse, mille ees täheühendid FF, GTA, GT, MGS, DW, KH, DMC etc. Mul pole selle vastu midagi, pelgalt leian, et sellises olukorras heita Nintendole ette oma IP töölerakendamist võrdub paja ja katla omavahelise legendaarse vaidlusega... |
siin on järjekordne fenomen kuidas Sony toodetud ja ka müüginumbritelt edukas GoW asendus vilksamisi SEGA kultusklassiku Rez'iga kuna muidu oleks lause vasturääkiv
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
31.01.2006 18:13:00
|
|
|
Veelkord, nelja viimase Sony lingiga selles kurikuulsas lõigus demonstreerisin ainult seda, et ka see kompanii ei löö risti ette edukate toodete usina töölerakendamise ees. Neile mingeid kvaliteedikriitika tunnuseid külge pookida on (ehkki võib-olla mõistetav) eksitus.
Ma ei jaga sinu suhtumist, et tuntud tegelaste ja ümbritseva keskkonna kasutamine välistaks koheselt innovatsiooni ja originaalsuse olemasolu mängus. Leian, et pealiskihist sõltub üksnes toote (ja tooted need ju on, ka nn kvaliteetlooming) prognoositav müügiedu, mitte aga need omadused, mida oma harrastust tõsiselt võttev mängija mängu juures väärtustada võiks. Küllalt on näiteid selle kohta, kus seniolematud, ent samas justkui konveierlindilt mahaastunud tegelased ja olukorrad on poogitud juba tüdimuseni nähtud mängumehhaanika külge ning vajuvad sama kiiresti unustusse kui nad tekivad.
Samas on minul näiteid (jah, peamiselt Nintendo puhul), kus 10 või 20 aastat vana tegelasega on ümber käidud mõttega ja loominguliselt ning tulemuseks on omas ajas aktuaalse sisuga mäng, mis esitab kulunud tegelasi värskest vaatenurgast. Siin tulebki mängu see isikliku kogemuse element - paberilt mängude nimetusi lugedes võib pealiskaudsel vaatlejal tõesti jääda mulje, et toodetakse mõttetuid kloone ja kõik. Olen päris kindel, et negatiivse eelhäälestuseta neid mänge ka tegelikult mängides kaob selline ühe mütsiga löömise vajadus.
Tuletan meelde, et GoWi "vilksamisi asendamise" lõigus ei rääkinud ma mitte müüginumbritest, vaid ainulaadsetest mängudest. GoW, ehkki kahtlemata kaunis nii seest kui väljast, mulle niiväga ainulaadne ei tundu, mistõttu jätsin ta ka "tavaliste kahtlusaluste" nimistust esialgu välja.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taat
HV vaatleja
|
31.01.2006 19:21:33
|
|
|
tegelikult mingit sallimatust ei ole, pigem paistab nagu ma ennegi mainisin et kui sa Ninty fännide lähedal 24/7 Nintendo suhtes 100% kiindumust üles ei näita siis langed automaatselt vihkajate & trollide leeri  |
ütle et sa teed nalja... nii palju kui ma foorumeid külastan ja seal konsooli teemasid on, siis ikka on nii, et suurte xboxi ja pleikari teemade vahel on peidus ka väike nintendo teema. ja tavaliselt on seal sees ka mehed kes igahinna eest püüavad nintendot maha teha ja rääkida kui hea nende ms/sony konsool on. Ja kui siis ülejäänud seltskond palub neil lahkuda siis kohe fanboy vms kleeps külge. Lihtsalt ühe pc gameri tähelepanek.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
31.01.2006 20:04:52
|
|
|
Tavaliselt kuskil foorumites need kes konsoole omavad ja kaasa räägivad on selle oma raha eest ostnud ja siis pole midagi imestada miks nagu taolistele inimestele GT ja MGS rohkem peale lähevad kui mingi:
mario racing,
mario fighting
mario golf
mario tennis
mario tetris
mario air wars
nüüd sõna mario asendada mingi muu samast satsist tegelase või donkey kong nimega ja korrata.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
31.01.2006 20:23:12
|
|
|
Auron, Miyamoto teeb uut tegelast prega
Edit: Mario kart mitte racing
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
31.01.2006 20:26:05
|
|
|
Panin need kõik nö.lambist Point selles, et vanematele tüüpidele ei paku mario pinget kuna lihtsalt liialt nö.lapsik on see nende jaoks kuigi mäng ise võib omas elemendis hea olla.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
EvilKatarn
diivanilill

|
31.01.2006 20:28:53
|
|
|
Auron, aga nintendo mõtleb inimeste peale. Mõtle oled terve päev Silent hilli, FEARi, DooM3 jne mänginud ja siis paned oma konsooli käima ja rõõmus väriline supermario tuleb ette. Su hall kurb värisev nägu läheb värviliseks ja rõõmsaks. Mõtle sele peale
|
|
   |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
31.01.2006 20:35:04
|
|
|
Tavaliselt kuskil foorumites need kes konsoole omavad ja kaasa räägivad on selle oma raha eest ostnud ja siis pole midagi imestada miks nagu taolistele inimestele Animal Crossing ja Pikmin rohkem peale lähevad kui mingi:
25 to Life
Getaway
50 Cent: Bulletproof
True Crime
187: Ride or Die
GTA: San Andreas
nüüd sõna nigga asendada mingi muu samast satsist tegelase või street-smart politseinikuga ja korrata.
Milleks üldistada midagi nii varieeruvat nagu maitse videomängudes -- different strokes for different folks. Ning mida kuubikul puudub kvantiteedis teeb ta reeglina tasa kvaliteedis. Nii palju kui ma foorumeid külastanud olen, on inimestel kellel on nii PS2 kui ka kuubik mõlemale konsoolile umbes sama palju mänge, vaatamata sellele, et kuubiku mängude valik on kordi väiksem ning et Mariot on liigselt hooratud.
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
31.01.2006 20:45:04
|
|
|
| Ma ei jaga sinu suhtumist, et tuntud tegelaste ja ümbritseva keskkonna kasutamine välistaks koheselt innovatsiooni ja originaalsuse olemasolu mängus. |
aga ma ei oma sellist suhtumist millest ka tingitud Paper Mario suguste mängude mittemainimine, mis aga ei välista otsekohesust ilmselgelt vohava brändilüpsi suhtes - ei usu et ka ise sisimas tegelikult silma kinni paned
Tuletan meelde, et GoWi "vilksamisi asendamise" lõigus ei rääkinud ma mitte müüginumbritest, vaid ainulaadsetest mängudest. GoW, ehkki kahtlemata kaunis nii seest kui väljast, mulle niiväga ainulaadne ei tundu, mistõttu jätsin ta ka "tavaliste kahtlusaluste" nimistust esialgu välja.  |
eks ole ju müüginumbrid otseselt seotud rahva rahakoti avamisega - lihtsalt jutt on siiani põhiliselt käinud S ja N enda loomingust ja innovatiivsusest, mida GoW kindlasti esindab
| Taat kirjutas: |
| ütle et sa teed nalja... |
üldsegi mitte, kes ei mäletaks aastad tagasi netis liikunud ja Nintendo fännide ülisuure pahameele osaliseks saanud videot kus Tommy Tallarico ütles otse välja kuidas asi Nintendo fanboy'dega on
|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
31.01.2006 21:52:47
|
|
|
| Point selles, et vanematele tüüpidele ei paku mario pinget kuna lihtsalt liialt nö.lapsik on see nende jaoks kuigi mäng ise võib omas elemendis hea olla. |
Siis on küll tore, võin ennast nooreks tüübiks pidada, sest mulle Mario teatud pinget veel pakub. Katsugu mulle nüüd veel keegi öelda, et 27 on varajane keskiga.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
marko
HV Guru

|
31.01.2006 22:51:06
|
|
|
vabarna
| Minul pole nintendo vastu midagi.Lihtsalt ma ei taha osta 5+k eest konsooli millele tuleb mingi 2 sellist mängu aastas mis mulle tõesti võiks pinget pakkuda. Rahas ei ole küsimus aga see ei tähenda, et ma seda niisama minema loobiks.Samalaadne asi oli dreamcast'ga millepeal oli vägahäid mänge aga nö.selleks ajaks kui asi oma otsa leidis võis need kahe käe sõrmedel üles lugeda ja see pole piisav argument minujaoks, et osta. |
kas see nintendo uus värk ei pidanud teistest oluliselt odavam tulema? ...umbes nagu 2x?
...ei tea miks aga olen viimasel ajal üha rohkem retro fanboy'ks muutunud ja mario't ei vihka, kuigi siin väidetakse, et vanus juba peaks selleks alust andma.
|
|
   |
161 |
|
| tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
31.01.2006 23:36:26
|
|
|
Minuarust tegi nintendo alati ainult ilusaid kirjusid lastemänge. Ei te miks nad küll selle RE seeria kuubikule pidid tooma. Minuarust on Nintedo suurim müügihitt ikka Zelda.
_________________ zero |
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kaniyodrift
HV kasutaja

|
|
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 00:22:35
|
|
|
In other news, speculation: Wal-Mart might consider buying Rockstar?
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DODONPACHI
HV veteran

|
01.02.2006 00:41:23
|
|
|
 |
See Cisco värk on totaalne BS, aga see pilt on suuuuuupperr! Ja ma pole seda varem näinudki!
(... ja see oli üks esimesi ideesi mis mu pähe torkas peale Revi puldi nägemist :( )
|
|
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.02.2006 13:13:56
|
|
|
| Point selles, et vanematele tüüpidele ei paku mario pinget kuna lihtsalt liialt nö.lapsik on see nende jaoks kuigi mäng ise võib omas elemendis hea olla. |
Siis on küll tore, võin ennast nooreks tüübiks pidada, sest mulle Mario teatud pinget veel pakub. Katsugu mulle nüüd veel keegi öelda, et 27 on varajane keskiga.  |
Nu enamustele vanematele inimestele kes üldse mängivad meeldib ikka siuke RPG, startegy, sneak'em up jne.mitte mingite multikategelasega ringihüppamine ja a'la lillekeste korjamine.Pealegi sellise asja tegemiseks võib ju SNES rom'id laadida ja mingit mario 3'me mängida.
| marko kirjutas: |
| kas see nintendo uus värk ei pidanud teistest oluliselt odavam tulema? ...umbes nagu 2x? |
Kindlasti - ei kahtlegi, et meil asja mingi 2k eest osta saab
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vabarna
Kreisi kasutaja

|
01.02.2006 14:39:25
|
|
|
Esiteks, RPG (Kaniyodrifti rõõmuks seekord Gamespoti link Nintendo mängust ).
Teiseks, ilmselt on mu panus sellesse teemasse üks suur läbikukkumine olnud, kui ma pole suutnud isegi sellele lihtsale asjale edukalt tähelepanu juhtida, et Gamecube'ile on ka muud peale Mario saadaval. Sa võid väga vabalt Mariot mitte taluda ja siiski leida kümneid tähelepanu väärivaid mänge (nii first, second kui third party, nii ekslusiivseid kui ka platvormiüleseid). Palun välja mõtelda mingi muu ettekääne teemasse mittesüvenemiseks, praegune (mario schmario) on juba lõhki kulunud.
|
|
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|