|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Millises serveris ja miks hakkad mängima? |
| PVP, sest ... (täpsustan teemas) |
|
42% |
[ 29 ] |
| PVE, sest ... |
|
25% |
[ 17 ] |
| RP, sest ... |
|
2% |
[ 2 ] |
| RP-PVP, sest ... |
|
10% |
[ 7 ] |
| Vahet pole, sest ... |
|
19% |
[ 13 ] |
|
| hääli kokku : 68 |
|
| autor |
|
Scart
HV Guru

|
23.01.2006 17:33:49
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
gankimiseks on nad küll abivalmid jah. |
no comments
ahjaa, Väravad saadi kah lahti
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
23.01.2006 18:52:52
Aidake |
|
|
Nii,mul on paar küsimust...Palun vastake
Võiks olla Horde,sest mulle meeldib Horde.
Selle "Kes" all ma mõtlen rassi.
1.Kes on kõige parem Druid?
2.Kes on kõige parem Hunter?
3.Kes on kõige parem Mage?
4.Kes on kõige parem Paladin?
5.Kes on kõige parem Priest?
6.Kes on kõige parem Rogue?
7.Kes on kõige parem Shaman?
8.Kes on kõige parem WarLock?
9.Kes on kõige parem Warrior?
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
0 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bodyrocker
Kreisi kasutaja

|
23.01.2006 19:46:55
|
|
|
1. Tauren
2. Dwarf
3. Gnome
4. ..
5. Human/Undead shadow talentidega
6. Night Elf
7. emm ei tea
8. Undead jälle
9. ei tea.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
23.01.2006 23:24:45
|
|
|
Parim Damage based warrior on Orc, kuna tal passive axe skill bonus. Samas tank based warr oleks parem vast tauren, siiski +5% health bonus.
Parim paladin, imho human. Kuna sel juhul saad lisa crit % , kuna human omab passive mace ja sword bonust.
parim hunter, julgen pigem pakkuda samuti, et ORc, kuna tal pet damage bonus +5% . ofc trollil +5 bow skill, dwarfil jällegi +5 gun skill.
roogikohapealt võiks ka vaielda, kuigi NE kõlbab passive statside poolest roogiks rohkem, on inimlikumalt raskem märgata gnoomi. maitse asi ka muidugi.
hmm,
Scart, lahti?
http://wow-europe.com/en/info/basics/events/wareffort/servers.html
ofc võibolla on see webpage outdated...kuigi vaevalt et nii palju.
nojah ameerikamaal lahti jah. kuigi need sõõrikupoisid ei morjenda eriti, kari goldfarmereid ja hiinakaid seal raha ja itemeid farmimas mis kiirendab seda kõike rämedalt kah.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
24.01.2006 10:42:53
Re: Aidake |
|
|
| XPsass kirjutas: |
Nii,mul on paar küsimust...Palun vastake
Võiks olla Horde,sest mulle meeldib Horde.
Selle "Kes" all ma mõtlen rassi.
|
Asi on ka selles, kus serveris ja kuhu gildi kuulud.
Sest enamasti eelistatakse oma ridadesse prieste, druide (horde), allyde kohta ma ei tea.
Miks eelistatakse neid, on sellepärast, et muid tegelasi on kohutavalt palju, looti läheb nende vahel jagamisel kismaks jne. Aga hiljem saad tegelasi küll ja küll valida, nt mul on 3 tegelast korraga vaheldumisi. (warr, shammy ja hunter). Samas igaühel on oma proffession (alchemy, enchante ja blacksmith), mis muudab meeldivamaks see, et saad oma tegelaste vahel asju saata, upgreitida jne. Maitseasi.
Kui pole leidnud omale serveri, siis Al`Akiris Kalevlased ootavad prieste. Teie valik.
EDIT: sain hiljuti teada, et Al´Akir on tõesti täis, sry.
viimati muutis FD 24.01.2006 12:27:28, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rain01
HV kasutaja

|
24.01.2006 11:26:04
|
|
|
sinna Al`Akiri tahtsin tulla aga seal on see server täis ja keegi uus sinna juurde ei saa
tegin charri uude serveriss mis umbes kuu vist vana Quel'thalas ja teen vist mingi guildi ka
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
24.01.2006 12:37:42
|
|
|
Parim priest on HUMAN? Ega ikka ei ole ka. Dwarf priest ülekõige (eriti healerina). Ise dwarf priest (disc talent line , enne olin holy aga instades tuli manast puudust, disciga pole probla.) ja mulle on mitu korda suht öeldud et dwarf priest is a mus guildis jne.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
24.01.2006 14:13:24
|
|
|
PvE seisukohast ON parim priest human. Kuna tal on +5% spirit bonus. Dwarfil pole midagi mis oleks just priest klassile kasulik. pvp-s tulevad ofkoors igasugu resistansid ka mängu mingil määral.
kuid kui ikka käid instanssimas siis peaksid teadma et priest on ikkagi tagareas healimas (shadowpriest aka facemelter kuulub pvp-sse. kuigi eelistaks pvps rohkem healivat priesti kes aitab dam dealeritel ellu jääda), seega on mana regen väga tähtis, ehk siis just spirit.
ofc ei saa dwarfide peale loota 100%, kes teab millal instansis olles ta maha istub ja mingit kanget dwarven ale'd kaanima hakkab seejäral läbustades instansi ära
"A Dwarf walked out of a bar" (vanemad wowerid saavad naljale pihta vist )
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
24.01.2006 14:22:55
|
|
|
Tõsi mis tõsi. Dwarf priestil on lisaks ka Fear Ward, mida teistel ei olnud. (kui mu mälu mind ei peta )
Päkatsid on parimad maagid, neil on Intelligence boonust (rohkem intelligence = rohkem mana, rohkem mana + Arcane Mind 4/4 = sitta kanti mana)
Rogue - tõesti NE. Dodge chance on passives juba olemas ja mitte 0 igatahes
Warlock v.o ka Gnome ehk... jällegi palju mana...
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
24.01.2006 18:17:58
|
|
|
| Kõige parem warrior on tauren, sest tal on enamuste abilityte attack range 9 yards, kui kõigil teistel warrioritel 5 yards. NE on hea hunter BG'des, sest ta saab shadowmeldist aimed shot lasta näiteks. Kõige parem shaman on tauren, sest iga klass mis saab olla tauren, on taurenina ka kõige parem tänu war stompile. Kõige parem rogue on dwarf, sest stone formi kasutades saab ta kohe kõikidest DoT'idest lahti ja saab rahus vanishida.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
24.01.2006 19:15:30
|
|
|
Orc warrior ülekõige axe skilli pärast ,kahju et nii kole elukas ainult , 31/20/0 ftw
|
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
24.01.2006 20:20:14
|
|
|
| warsteine kirjutas: |
Orc warrior ülekõige axe skilli pärast ,kahju et nii kole elukas ainult , 31/20/0 ftw  |
Axe skill annab üliväikse boonuse ja horde pool on sword spec suurem kui axe spec by far.
Blood fury on seeeest teine asi, kui heali ei ole loota siis tuleb kohe see aktiveerida ning kõik katki teha. Muidugi ei tohiks unustada stun resisti ja orc rogue on minu arust horde pool kõige tugevam rogue üldse racialite poolest.
Muidugi oleneb see mängu stiilist ja mida iganes aga mina näiteks ei suuda taurenit mängida...käid ringi nagu mingi mõmmi ja vaatega tekib probleeme väiksemates ruumides. Nii et orc all the way!
_________________ Pilvik/Pivvack |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
24.01.2006 23:19:36
|
|
|
Väike vahe? Vabandust aga sa saad axe skilliga juurde väikese summa hit % ja ligi 1% crit ( ~0,80% )kui kasutad kirvest ,crit (MS) warriorile on igasugune boonus tähtis . Näiteks arathoris liigub ringi warrior kellel on critical strike 40,60% ,seda eelkõige sellepärast et ta kasutab kõiki ka kõige väiksemaid võimalusi criti suurendamiseks.
Siis see ei loe tõepoolest kui sa lased mingis valoris või mõnes muus jamas armoris ringi .
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
25.01.2006 00:36:42
|
|
|
Väike vahe? Vabandust aga sa saad axe skilliga juurde väikese summa hit % ja ligi 1% crit ( ~0,80% )kui kasutad kirvest ,crit (MS) warriorile on igasugune boonus tähtis . Näiteks arathoris liigub ringi warrior kellel on critical strike 40,60% ,seda eelkõige sellepärast et ta kasutab kõiki ka kõige väiksemaid võimalusi criti suurendamiseks.
Siis see ei loe tõepoolest kui sa lased mingis valoris või mõnes muus jamas armoris ringi . |
Hetkel on võimatu saada unbuffed 40 critti.
Ja ÜKS relva skill point annab 0.04 chance to hitti ja 0.04 critti. Ja kui sa vaataksid mu warri profiili siis sa näeksid et mu warr pole päris valor gearis ning mulle isiklikult meeldib kui chain proccib järiest sword spec, hand of justice ja windfury
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
25.01.2006 00:55:51
|
|
|
Õu, naised!
Küsimus: kuskohalt saab Whipper Root Tuberit ja Night Dragon's Breath'i? 48'na oleks need 45 req asjandused päris kasulikud juba.
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.01.2006 01:02:15
|
|
|
windfuryt parem ära üles too. tegu on praktiliselt kõige rohkem overpowered asjaga. nii mõlemad asjad, windfury weapon kui totem. just sellepärast et kui ally counperpartil paladinil nerfity soc ära, siis on WF proc rate sama, kuid teeb kordades rohkem damaget kui procib. aga noh, nagu GM id ise naljates öelnud on, "Everybody in Blizzard plays Shaman" . niipalju fleimist siis (kui vaja võime seda fleimi veel jätkata)
Siiski suurema crit possibilitiga warr teeb kordades rohkem damaget, muidugi eks pves võibolla see ei loe, seal tähtsam rohkem tankimisskill ja pidev skill spam... kuid pvps on see ülitähtis kui pole alati loota kellegi abi peale, et siis vastasele kära matakas sisse crittida, aga nojah eks sa ei pruugi pvp -d eriti tugevalt harrastada, arathoris on rank 10-11 vendi jalaga segada, kellest enamus sealmaal vaid geari ja mounti poolest. niipaju kui ma kalevlastega vestlesin, oli teil vist ainult kümmekond tõsist pvp inimest, aga kalevlased ka raid guild...
crit % on tore asi, mida rohkem seda uhkem.
aga noh eks ta umbes sinnakanti olegi, crit rate for pvp , ja damage kontrollimine pve jaoks...
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
25.01.2006 01:37:43
|
|
|
Pvpd lammutan päris palju, praegu on paus though, graafika ütles üles ja 10fps-ga ikka pvpd ei tee. Sai isegi rank11 ära tehtud ja vaatasin kuidas rank12 saada kuni arvuti hakkas jamama, hetkel olen 2 nädalat järiest kukkunud standingus ja olen rank10.
Ja windfury on tore asi ju, kui mul on võimalus saada seda siis miks ma ei peaks võtma seda arvesse damage hooramises pves kui ka pvps allide katki tegemisel. Ise olen muide ap warrior, unbuffed attack powerit on 1102. Koos bloodfury ja battleshoutiga 1700ap kätte saada pole väga halb vms? 3-4 kuud tagasi sai tehtud full buffed ap rekord, 2540.
Tuberit ja ndb-d saab felwoodist, aga need rohkem pvp ja insta õppimisel kasulikud kui läheb palju potte ja taolist. tuberid nerfiti ära kahjuks, enne sai neid raid grupiga farmida aga nüüd saab ainult üks inimene neid üles korjata. Ja neid sinu leveli juures on vist natuke raske farmida nii mobide pärast kes neid spawn ümbritsevad kui ka allied/horde kes samuti farmib sama asja.
|
| tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
25.01.2006 10:29:52
|
|
|
| Ou aga mul selline küsimus hoopistükkis ,et mul võimalus saada prääga vägahea hinnaga LCD monitor mille kiirus 12ms. Kas see jooksutab wow pilti ilusti või jääb aeglaseks. Äkki keegi oskab öelda?
|
|
| Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.01.2006 10:33:14
|
|
|
Raines, o_O
sellise monitoriga ei märkaks sa isegi kiiretes FPS ides kummitamist kui sa just hardcore gamer pole.
WoW ile ei mõju see kuidagi (paremuse poole mõjub ofc ^^). nii et julgelt võta ära
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
25.01.2006 10:38:06
|
|
|
| Selline pela nagu Sacred ehk teate nagu uuem Diablo2 seal tuttava 12ms chostis suts küll :S Siis kui lähemale ja kaugemale kerida
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.01.2006 10:43:31
|
|
|
Ise pelan läpatsi taga, sellel peaks vist 16ms olema, või siis segi ülespoole natuke. Allapoole kohe kindlasti mitte. Ja wow ei kummita absoluutselt, või siis kummitab aga ma ei pane küll tähele et midagi oleks ja/või segaks.
võibolla oli sõbral mingi kahtlase firma lcd, või siis mäng puhtlihtsalt hakkis kerides.
siiski, kui sellel LCD -l kontrastsus ja eredus paigas , soovitaks igaljuhul LCD-d. säästad silmi ja ruumi.
|
   |
86 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
25.01.2006 10:43:37
|
|
|
| Raines kirjutas: |
| Ou aga mul selline küsimus hoopistükkis ,et mul võimalus saada prääga vägahea hinnaga LCD monitor mille kiirus 12ms. Kas see jooksutab wow pilti ilusti või jääb aeglaseks. Äkki keegi oskab öelda? |
mul on 17 tolline 8ms lcd samsung ja probleeme pole olnud wowiga, prob tekib siis kui mängin quake3või4, siis tekivad liikumisel ruudukesed u. 2-3 cm2 suurused..., aga ei tea, vist asi on graafikakaardis, kuigi ta ise on geforce 7800 gtx. äkki keegi teab?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Raines
Kreisi kasutaja

|
25.01.2006 11:14:35
|
|
|
| Kaldun arvama ,et lihtsalt hakkis neh. POP TT jooksis ilma ghostita jah:S
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.01.2006 12:44:10
|
|
|
| painkillah kirjutas: |
PvE seisukohast ON parim priest human. Kuna tal on +5% spirit bonus. Dwarfil pole midagi mis oleks just priest klassile kasulik. pvp-s tulevad ofkoors igasugu resistansid ka mängu mingil määral.
kuid kui ikka käid instanssimas siis peaksid teadma et priest on ikkagi tagareas healimas (shadowpriest aka facemelter kuulub pvp-sse. kuigi eelistaks pvps rohkem healivat priesti kes aitab dam dealeritel ellu jääda), seega on mana regen väga tähtis, ehk siis just spirit.
ofc ei saa dwarfide peale loota 100%, kes teab millal instansis olles ta maha istub ja mingit kanget dwarven ale'd kaanima hakkab seejäral läbustades instansi ära
"A Dwarf walked out of a bar" (vanemad wowerid saavad naljale pihta vist ) |
no ma lvl 46 dwarf priest n[[d ja discipline talent linega igast castimise ajal mana regenid ja k6va regeni boost uldse. Managa instades probleeme yldiselt ei tule, v2ga kiiresti l22b t2is, spirit oli miski 200 kuid Bad mojo mask andis aint 24 int juurde ja see annab suht hea mana boosti niiet see 7 spiritit v2hemaks ei m2ngi nii palju rolli, 5 mana regneb vist v2hem.
Pilte veits
Sai uldamanist välja corpse runi tehtud
Ja vabandan 2 ja y ja 6 m2rkide p2rast kirjas, kooli arvutil keegi midagi panksu keerand ja eesti keelt pole
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
guidop
HV kasutaja
|
25.01.2006 17:11:18
|
|
|
Oota,kas seal nii et,PvP serveris on ikka kollitapmine ka?Tekkis korraks selline kahtlus
Tahaks nägu selle serveriga liituda: Lightings Blade/PvP kas selles ikka kollitapmine ka?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bodyrocker
Kreisi kasutaja

|
25.01.2006 17:24:10
|
|
|
Muidugi on.
|
|
| Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
25.01.2006 17:52:17
|
|
|
Noh ma arvasin ka aga tekkis kahtlus sest seal on Roleplaying server ka ja guild warsis on PVP server aint pvp...niiet äitah enivei
P.S:olin enda isa kasutajas kogemata sees.
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
25.01.2006 19:22:03
|
|
|
| Koromon,tule arathori ja otsi üles warrior nimega osavi ,küsi talt mis ta crit % on või tuhni arathor.net ja otsi screen üles ,ainuke pvp geari tükk mida ta kannab on rank 8 chestplate ,tal ei ole vist küljes ühtegi armori tükki mis ei annaks crit juurde .
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
25.01.2006 21:14:55
|
|
|
| Kuulge,kas siin värk on nii et mina näiteks lähen mängu,olen lvl 1,hakkan tapma kolle,järsku vaatan et mingi alliance army jookseb tapab ära,ma mõtlen et PVP serveris võib igahetk ründamine tulla?
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LeXoRy
HV kasutaja

|
25.01.2006 21:22:07
|
|
|
PVP serveris võib rünnata jah. Ainult Linnad, stardikoht jne, seal ei saa tulla ründama. Ise olen Night Elf Hunter ja stardisaarel ei näinud ühtegi horde vastast.
_________________ nüüd Vennike siis mobiilne ... Läppar on jõlecool ! |
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
3 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
25.01.2006 23:16:51
|
|
|
| Koromon,tule arathori ja otsi üles warrior nimega osavi ,küsi talt mis ta crit % on või tuhni arathor.net ja otsi screen üles ,ainuke pvp geari tükk mida ta kannab on rank 8 chestplate ,tal ei ole vist küljes ühtegi armori tükki mis ei annaks crit juurde . |
Arathori ei saa enam uut charri teha. Ja ma ainult leidsin alkazt tema profiili ja selle geariga ei saaks ta isegi 20crit
Kui näed teda online siis palu et ta enda profiili updateks või siis viska siia link pildiga kus on näidatud nii ta geari pilt kui ka stance milles ta on.
|
| tagasi üles |
|
 |
z@ke
Kreisi kasutaja

|
25.01.2006 23:42:26
|
|
|
| Kuulge,kas siin värk on nii et mina näiteks lähen mängu,olen lvl 1,hakkan tapma kolle,järsku vaatan et mingi alliance army jookseb tapab ära,ma mõtlen et PVP serveris võib igahetk ründamine tulla? |
alguses leveldad sa Friendly aladel, seal ei tule kurjad allid. level 20st algab rohkem see jura.. Aga enamus ajast on k6ik m6istlikud ja ei viitsi gänkida. Ja kui level 20 oled on rohkem kogemust ka selles osas
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hiiemae
HV kasutaja

|
26.01.2006 00:14:29
|
|
|
kuidas selle kasutajaga on?
kui ostan orika ja ütleme, et nädal kasutan üht servut ja hiljem tahan teise minna, kas siis seal pean nullist alustama
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lexo
HV kasutaja

|
26.01.2006 01:42:18
|
|
|
| Jah, igas serveris on erinevad characterid.
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
26.01.2006 05:48:48
|
|
|
| Niisiis,kumb character oleks mõttekam teha: Kas Orc Warrior/Tauren warrior,ise nagu kaldun taureni poole...
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
antikondor
Kreisi kasutaja

|
26.01.2006 08:06:28
|
|
|
See erinevus ei ole niivõrd suur et selle üle pikalt pead murda, powerplay sucks enivei
_________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer |
|
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
26.01.2006 10:26:53
|
|
|
| Minumeelest Tauren parem,teen ka Taureni.Aga kas kuidagi eestlased Trial'i proovida ei saa?Tahaks ikka triali ära proovida...
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ravenclaw
Kreisi kasutaja
|
26.01.2006 11:15:46
|
|
|
need trial keyd ammu otsas juba aga soovitus-> tee selline charr nagu meeldib
|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
26.01.2006 19:18:33
|
|
|
Mulle endale meeldib Tauren Warrior aga missugust relva ta alguses kasutab?Tahaks nagu Tauren-->Warrior-->Axe
Aga orcidel on mingi fury jms..
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
warsteine
HV kasutaja
|
26.01.2006 20:08:58
|
|
|
| Koromon ,ütlesin talle edasi ,need profiilid on iidsed nii alkazt kui ka thott .Pilt on tehtud zerker stance`is muideks
|
|
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
koromon
HV vaatleja

|
26.01.2006 22:07:56
|
|
|
| Koromon ,ütlesin talle edasi ,need profiilid on iidsed nii alkazt kui ka thott .Pilt on tehtud zerker stance`is muideks |
Suht standard on et critti vaadatakse battle stances, ja nagu ma enne ütlesin praeguse ingame geariga ei ole võimalik saada 40 critti unbuffed
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
27.01.2006 10:34:03
|
|
|
Sai siis käidud Old Ironforges. Tulemusi ka:
e/
ahjaa, järgmine nädalavahetus peaks toimuma 1000 pealine (jah, lugesite õieti, 1000nde pealine) rünnak kolme hordilinna. Be prepared, horde of Sunstrider! :twisted:
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
FD
HV kasutaja

|
27.01.2006 10:42:36
|
|
|
Mulle endale meeldib Tauren Warrior aga missugust relva ta alguses kasutab?Tahaks nagu Tauren-->Warrior-->Axe
Aga orcidel on mingi fury jms.. |
Kas on kohe skill olemas, või siis thunder bluffis ja origammis saab treenerilt õppida axe-d kasutama.
Kõigepealt mängi oma esimesed 1-15 levelit ära ja siis vaata kuhu tegelane siis arenema hakkab...
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
27.01.2006 11:36:53
|
|
|
| madedog kirjutas: |
ahjaa, järgmine nädalavahetus peaks toimuma 1000 pealine (jah, lugesite õieti, 1000nde pealine) rünnak kolme hordilinna. Be prepared, horde of Sunstrider! :twisted: |
enne lendab server kummuli 20x, kui te sellise karjaga midagi tehtud saate
|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riifel
HV vaatleja
|
27.01.2006 11:50:25
|
|
|
| Scart kirjutas: |
enne lendab server kummuli 20x, kui te sellise karjaga midagi tehtud saate  |
qft
Warriori tegemise kohta: lehm on kipa küll, War Stomp on abiks racial skill kui asi nutuseks kisub ja vaja jalga lasta (lööb vastase paariks sekundiks auti). Orkidel on passiivne racial skill Hardiness, mis annab paar % resisti stun efektide vastu, mis lähivõitluses on suht abiks. Teine racial on neil Berserki moodi skill, mis ajutiselt tõstab löögimatsu. (lehma passiivne racial tõstab murupügamise oskust )
Seega IMO on ork nagu rohkem sõdalaseks mõeldud, aga nagu öeldud, tee selline nagu endale meeldib, lõppude lõpuks hakkad sina sellega mängima.
_________________ I'm not a complete idiot. Only some parts are missing. |
|
| Kommentaarid: 15 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
27.01.2006 12:06:39
|
|
|
| Scart kirjutas: |
| madedog kirjutas: |
ahjaa, järgmine nädalavahetus peaks toimuma 1000 pealine (jah, lugesite õieti, 1000nde pealine) rünnak kolme hordilinna. Be prepared, horde of Sunstrider! :twisted: |
enne lendab server kummuli 20x, kui te sellise karjaga midagi tehtud saate  |
Igatahes 45 gildi pidi sinna kohale lendama eks näeb
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
27.01.2006 12:56:15
|
|
|
mu arvuti lendab küll kummuli...
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
XPsass
HV kasutaja
|
27.01.2006 18:30:09
|
|
|
Tahtsin muidu kohe alguses orci teha...Aga siiski Tauren on lahedam,vahepeal sügab tagumikku ka
|
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
27.01.2006 23:05:52
|
|
|
| kellelgi quest passi pole üle? sooviks kallimaga koos mängida ja vaadata, kas on väärt teise wowi ostmist.
|
|
| Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
| tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
28.01.2006 04:29:06
|
|
|
Lunar Festivali auks on siis võimalik Moonglades tappa ära eliitboss Omen. Elude ja raskuse kohta vihjeks kõigest niipalju, et ruttu saab sellest jagu ainult korralik MC raid. Suvalise kambaga tapab sellist tund aega ja alla lv 55 pole mõtet üritadagi, 99,9% kõigest resistib. Lisaks laseb veel aegajalt... noh, seda näete ise kui üritate teda raidida. Üks väike pildike ka toimunust (pole küll palju mehi näha, aga piisavalt siiski).
_________________ GitHub
|
   |
40 |
|
| tagasi üles |