Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
erick
HV Guru

|
06.01.2006 17:30:56
|
|
|
Kohe hea on lugeda, et siis Elioni ja STV hinnavahe ka kuidagi õigustatud on... kodus 1Mbit Elioni ühendusega on muul keskmiselt 60-110 KB/s sikutanud siiani... nädalaga muulast 45 GB kraami näiteks, ei jõua nii kiiresti DVD toorikuid osta, kui kraami peale tuleb
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
ph4nt0m
HV kasutaja
|
06.01.2006 19:03:07
|
|
|
kasutasime perega ka st netiühendust poolteist aastat või nii - ainult häda ja viletsus. nett kadus pidevalt ära määramatuks ajaks jne. kaabeltelevisiooniga pole muud muret kui et mõnikord mõnel kanalil "Scrambled!" vms.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
11.01.2006 21:48:12
|
|
|
Raiped on EuroNewsi sageduse mingi vnejampsi vastu vahetanud
|
|
Kommentaarid: 272 loe/lisa |
   |
4 :: |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
11.01.2006 22:30:16
|
|
|
Ardo kirjutas: |
Raiped on EuroNewsi sageduse mingi vnejampsi vastu vahetanud  |
STV kodulehelt http://www.stv.ee
tsitaat: |
10.01.2006 Kanalid vahetasid asukoha! Tallinnas kanal PBK on üle viidud sagedusele 199.25 MHz (R9), sagedusel 159,25MHz (SR 7)on nüüd Euronews. |
Vahetasin omal sageduse ära ja funkab.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
13.01.2006 21:02:33
|
|
|
kopirait kirjutas: |
Ardo kirjutas: |
Raiped on EuroNewsi sageduse mingi vnejampsi vastu vahetanud  |
STV kodulehelt http://www.stv.ee
10.01.2006 Kanalid vahetasid asukoha! Tallinnas kanal PBK on üle viidud sagedusele 199.25 MHz (R9), sagedusel 159,25MHz (SR 7)on nüüd Euronews. |
Vahetasin omal sageduse ära ja funkab. |
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
as1
HV vaatleja
|
25.01.2006 12:57:18
|
|
|
25.01.06 Võtan lisaks Starman -i Starnet ühendusele prooviks STV SATURN KODU + i, DL - 1.5M ja UP - 1.5M. Eile ühenuse tellimine läks ilma suuremate viperusteta. Läksin Pae 72 asuvasse STV teeninduspunkti kus abivalmis nais teenindaja ulatas mulle välja prinditud ülevaate nende poolt pakkutavate pakettide nimekirjaga. Sealt soovitud pakketi mitte leides silmasin seinal olevat ajkohast pakettide tabelit ja soovisin siis seda tellida. Teenindaja väitis, et sellist ei ole välja pakkuda, pakkus mulle ühendust mille lõpp oli Simple. Kui ostutasin samas seinal olevale pakkumisele, väitis et ei tea sellest midagi. Samas soovitas kohe viisakalt helistada STV teeninduse numbrile. Mda ka tegin, sealt vastas venekeelt rääkiv teenindaja. Kes läks kohe üle eesti keelele. Üllatusin meeldivalt, et on võimalik tellida leping endale telefoni teel. suhtlus teenindajaga oli meeldiv ja kiire. Lõpuks paluti leping allkirjastada teeninduspunktis, et leping jõustuks. Teenindaja vabandas ka selle peale. kui olin teatvaks teinud teeninduspunkti töötaja pakutud vananenud välja prinditud pakkumisest. Loodan, et ta enam uutele liitujatele seda ei pakku. Siiani väga positiivselt üllatanud STV teenindusest (aastat 7 -8 tagasi olid viimased kogemused). 24 tunni jooksul lubati ühendust võtta, et kokku leppida ühenduse paigaldamise aeg. Eks ma annan teistelegi teada kuidas asjad sujuvad.
26.01.06 Edit. Möödunud on üle 24 tunni ja keegi ei ole STV poolt võtnud ühendust. Seega firma ei ole suuteline oma lubadusi/ kohustusi täitma juba esimeses faasis (võimalik, et fiikseerisid telefoni numbri valesti üles, kuna teenindajad ei ole seal eesti keelt perfektselt valdavad).
27.01.06 Edit. Nii siiani keegi ühendust ei võtnud. Seega helistasin täna ise ja oh üllatust nüüd öeldi, et 10 tööpäeva jooksul saan ühenduse, millal keegi minuga ühendust võtab jäigi arusaamatuks. Seega siit järeldus: stv enda töötajad ei tea tingimusi. Ma arvan, et selline segadus on küll lubamatu. STV võiks oma info jagamise firma siseselt üle vaadata ja ära määratleda kanalid kust keegi seda saama peab, samuti kindla koha kus see info üleval on (vaata ülemisi ridu, mis kirjeldavad Pae tänava teenindaja info puudust).
01.02.06 Edit. Ei ole siiani võtnud keegi ühendust, kummaline firma.
02.02.06 Edit. Täna juba 9 päeva möödunud hetkest millal maksin ettemaksu/ sain lubaduse, et võetakse ühendust. Siiani pole STV -st keegi ühendust võtnud.
03.02.06 Edit. Nagu näha lepingujärgseid kohustusi nad ei täida. Siiani pole internetti, rääkimata ühenduse võtmisest, et kokku leppida aeg millal see sisse panna.
07.02.06 Edit. Niisiis peale foorumlaste soovitust STV -e peale käia sain lõpuks ka ühenduse. Annan teada kuidas ühenduse kvalteet on.
21.02.06 Edit. Nii olen nüüd, siis mõnda aega kasutanud STV ühendust Lasnamäel. Arvuti on olnud sees 24 tundi ja ma pean ütlema, et ühendus on olnud üleval kogu aeg . Ja nii nagu nad on lubanud on ka upload olnud 1,5 mbit/s. Emule töötab normaalselt (download stabiilselt 50 -60kb/s, kui tõmban midagi) vahetevahel (2 korda) on olnud anomaalijaid (kasutajad vajuvad ära). Nii, et esialgu paneks hindeks 4+. Poleks uskunud!
viimati muutis as1 22.02.2006 10:25:13, muudetud 10 korda |
|
tagasi üles |
|
 |
deepmaan
HV kasutaja
|
25.01.2006 22:37:50
|
|
|
as1 kirjutas: |
24 tunni jooksul lubati ühendust võtta, et kokku leppida ühenduse paigaldamise aeg. Eks ma annan teistelegi teada kuidas asjad sujuvad. |
veab sul siis
mul on mõlemas elukohas läinud netiga umbkaudu nädal, enne kui sisse on pandud.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
ph4nt0m
HV kasutaja
|
25.01.2006 23:33:44
|
|
|
STV mõistes 24 tundi ei ühti ülejäänud maailma arusaamaga, kahjuks.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Alfredo
HV kasutaja
|
26.01.2006 09:55:36
|
|
|
ph4nt0m kirjutas: |
STV mõistes 24 tundi ei ühti ülejäänud maailma arusaamaga, kahjuks. |
Aga äkki tõesti mõeldi 24 tunni all 24 töötundi, ehk siis 8 tunnise tööpäeva korral umbes 2 ja pool tööpäeva.
_________________ Ka Ternobõlis tärkab taas kevad: muru läheb aina sinisemaks ja põõsastes hauguvad linnud. |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
as1
HV vaatleja
|
26.01.2006 10:41:15
|
|
|
Paistab, et sul on õigus. Annavad katteta lubadusi. Keegi pole helistanud või fikseerisid telefoni numbri valesti üles.
ph4nt0m kirjutas: |
STV mõistes 24 tundi ei ühti ülejäänud maailma arusaamaga, kahjuks. |
|
|
tagasi üles |
|
 |
sammalhäbe
HV kasutaja
|
27.01.2006 01:31:26
|
|
|
noh, see on suht tavaline igasuguste firmade puhul.
on tulnud endal viimasel ajal ajada asju mitmete eri alade firmadega, kes lahkelt lubavad tagasi helistada.
kartulisalong ei suutnud lubatud tähtajast ka 2 nädalat hiljem helistada (pidin ise helistama), ehitusfirma X suutis hinnapakkumise esitada kuu aega hiljem (kuu aega vana kuupäevaga- seega valmis oli ju tehtud ometi?) jne jne. näiteid sadu.
vahest viskab tõesti üle. võetakse tööle inimesi, kes ei suuda kuidagi oma kohustustega hakkama saada. lihtsalt masendav.
seega, kui kohtate kuskil meeldivat teenindust ja head suhtumist, ärge peljake ikka südamlikult tänada. tähtaegadest kinnipidamine on miskipärast tõsine haruldus tänapäeval.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
27.01.2006 10:08:09
|
|
|
Äkki keegi, kellel Saturn ühendus on, oskab nõu anda, kuidas saab sättida seda ühendust nii, et ta pärast rebuuti ise Saturni sisse logiks? (PPPoE)
Mingi linnukese koht on olemas seal settingutes aga selle efekt on pmst. see et ta viskab selle sisselogimisakna XPs ette pärast rebuuti ja "connect" pead ise vajutama. Paroolid-asjad on salvestatud nii et neid peaks see Saturn mäletama.
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
27.01.2006 10:54:22
|
|
|
STV foorumis oli mingi teema seal,et pidi IE'ga midagi tegema vist...eriti ei vinnand lugeda...neil võiks eestikeelsed topicud kah olla.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
Draax
HV veteran

|
27.01.2006 10:57:06
|
|
|
Mafka kirjutas: |
STV foorumis oli mingi teema seal,et pidi IE'ga midagi tegema vist...eriti ei vinnand lugeda...neil võiks eestikeelsed topicud kah olla. |
Nokrt... mu vene keel on üle kivide ja kändude ja kindlasti mitte nii hea, et IT-alal mingist foorumist sotti saada
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dominus
HV Guru

|
27.01.2006 11:14:43
|
|
|
teema on siin :
http://forums.infonet.ee/showthread.php?t=5196
tõsi mul vene keel on muidu väga hea tasemega aga IT alal ei vinna üldse noh,üritasin lugeda aga tulutult
Vaata seal teemat,mingi kamm IE'ga ja startupi toppimisega on,ahjaa mingi pilt kah seal.vast saab veidi sotti.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
76 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivos
Kreisi kasutaja

|
27.01.2006 11:41:35
|
|
|
Draax kirjutas: |
Äkki keegi, kellel Saturn ühendus on, oskab nõu anda, kuidas saab sättida seda ühendust nii, et ta pärast rebuuti ise Saturni sisse logiks? (PPPoE)
Mingi linnukese koht on olemas seal settingutes aga selle efekt on pmst. see et ta viskab selle sisselogimisakna XPs ette pärast rebuuti ja "connect" pead ise vajutama. Paroolid-asjad on salvestatud nii et neid peaks see Saturn mäletama. |
Kasutan Q-teci juust ruuterit. Ja pole probleeme olnud. Kohe netis.
_________________ Taastan datat katkistelt ketastelt ja katkistelt Flash(USB) mäludelt. Nüüd ka katkistelt SSD ketastelt. |
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
2 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
27.01.2006 11:41:49
|
|
|
Draax kirjutas: |
Mingi linnukese koht on olemas seal settingutes aga selle efekt on pmst. see et ta viskab selle sisselogimisakna XPs ette pärast rebuuti ja "connect" pead ise vajutama. Paroolid-asjad on salvestatud nii et neid peaks see Saturn mäletama. |
Kasulike Näpunäidete foorumis on selline teema https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=92155 See mis seal Kodu ADSLi kohta on räägitud kehtib ka saturni puhul...
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
MMX-Power
HV kasutaja

|
27.01.2006 19:35:48
|
|
|
krt, ma ei saa aru, kas see on nagu stv viga või mitte. minu ja mitmel mu tuttaval, kes kasutavad stv internetti(kodupakett) on proxy taha ühendatud, kõigil sama. asi selles, et kui hakkan midagi online's mängima, siis lausa võimatu, haigemat sorti lag. mis arvate tark HV rahvas, kas see siis proxy viga? proxy on muidu STV oma, sai trace tehtud ja tuli infonet.ee.
arvan et esmaspäeval läheb stvsse
_________________ Minu Blogi |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ardo
HV Guru

|
27.01.2006 22:43:23
|
|
|
MMX-Power kirjutas: |
krt, ma ei saa aru, kas see on nagu stv viga või mitte. minu ja mitmel mu tuttaval, kes kasutavad stv internetti(kodupakett) on proxy taha ühendatud, kõigil sama. asi selles, et kui hakkan midagi online's mängima, siis lausa võimatu, haigemat sorti lag. mis arvate tark HV rahvas, kas see siis proxy viga? proxy on muidu STV oma, sai trace tehtud ja tuli infonet.ee.
arvan et esmaspäeval läheb stvsse  |
Mul on igastahes Saturniga enam-vähem ok...
|
|
   |
225 |
|
tagasi üles |
|
 |
Viktor
Kreisi kasutaja
|
27.01.2006 22:49:25
|
|
|
tere,nimelt jama säärane,et proovind stv saturni ühendust kahe ruuteriga jagand ja pole õnnestund linksys oli üks ja teine trendneti purk kusagilt olen kuulnd säärast infod,et neil stv-lastel mingi pikem mack ja seda saab aint hääde purkidega jagada mis toetavad pikkemad mack-i aga ma võrgunduses suht loll web liidese abil confisin ja confisin ja mitte midagi ei saand viskas üle parajasti kui mull see trendneti purk oli juhtus stv hooldaja läbi astuma telefoni paigaldas siin teine ja ma küsisin,et kuida ma saaks jagada või confida ruuterid tema kohe rüükima,et oi oi see ebaseaduslik ja saturni puhul ja üldse ostke lisa ip või veel üks pakket mingi säärane jama jutt,et seda teha ei tohi ja kui teistel te tõttu hakkab kiirus langema oleme sunnitud neti teil üldse välja lülitama aa seda jama ma ei viitsind kuulata no ühe sõnaga rahvas rääkige kell on õnnestunud saturni ruuteriga jagada ja kui hõlpsasti ja mis purkidega? segane jutt vist sai aga loodan et HV-lased saavad must aru.
|
|
Kommentaarid: 44 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
27.01.2006 22:59:58
|
|
|
arsen,
Parem on tõesti osta lisa IP aadressi (50 krooni kuus lisaks) ja see, et Teie võite rikkuda teistel inimestel interneti on õige
Saab ruuteriga terve võrgu segmendile interneti rikkuda, samas aga nad lihtsalt lülitavad Teile interneti 5-60 minutiga.
Asi on selles, et kui võrgus panna ülesse ruuteril DHCP serverit, siis kohalik võrk läheb segaseks ja kasutajad enam ei suuda loogida normaalselt PPPoE service'iga ja saada IP addressit. Aga seda asja kontrollitakse ja lülitakse välja häiriva ruuteri kasutajat kuskil 5-60 minutiga, nagu ma juba mainisin
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
27.01.2006 23:17:26
|
|
|
kui ei tea mida teed, siis ära tee.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
28.01.2006 13:25:49
|
|
|
nisis, pool aastat stv kodu paketi otsas kalamajas. saamine läks valutult aga nad saadavad neti ja kaabeltv eest kaks eraldi arvet erinevate viitenumbritega. starmanist tulnule harjumatu. peamiseks h2daks on siinkandis kah see yhenduse katkemine paarist sekundist 5 minutini ja suvaliste vahedega stiilis vahel on paar p2eva mureta, vahel kukub tunnis kuus korda.. just hommiku 6-7 paiku. (mu arvut 24/7 yleval ja seet8ttu j2lgitav) arvuti ja lisa 3comi kaardiga jagan selle otsa esialgu oma toas lylitiga kaheksaks (8) masina jaoks teine arvuti ja vahel kaks l2pakat. probleemi ei ole. pordid kenasti lahti ja seet8ttu ka ftp serverit ja igasugu kaughalduskliente hea kasutada, samas olen t2hele pannud, et elionist tehtud remote yhendus omab mingit 5 - 15 sekundist lag i ja see h2irib. mingite lisaip aadresside ostmine ei ole hea stabiilse arvuti olemasolu puhul vajalik. enamus ruuteriomanikke peab omi seadmeid restartima tihemini kui korra kuus, mina restardin arvutit keskmiselt iga kuue n2dala tagant..
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 18 arvutit kohe olemas. |
|
Kommentaarid: 1130 loe/lisa |
   |
3 :: |
716 |
|
tagasi üles |
|
 |
tramburai
HV kasutaja

|
28.01.2006 13:59:13
|
|
|
rahvas rääkige kell on õnnestunud saturni ruuteriga jagada ja kui hõlpsasti ja mis purkidega?
|
Linksys WRT54G ja saturn ühendusega õnnestus mul neti jagamine küll suurepäraselt. Juba oma 8 kuud töötab selline lahendus ja pole keegi mind võrgust välja lülitanud. Kui ei jaga asjast matsu siis ei ole mõtet tõesti näppida. Sügavalt kahtlen, et minu neti jagamine nüüd kellelegi kannatusi põhjustab. Seni pole see igatahes teinud... (kui oleks, siis ju teaks)
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|