Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 132, 133, 134  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 12.01.2006 18:08:04 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Unholy kirjutas:

Ma vabandan oma käitusmise tõttu aga mis õigusega tuleb tema komenteerima vanust või käitumis viisi. Olles ise.... köhh-köhh. Ma saaks aru kui ta ütleks seda näkku aga siin :S... Mina lihtsalt vastan nendele mõttetutele asjadele.... thumbs_up.gif

...mõttetusega. Tark mees ei vasta mõttetusega, vaid on pigem vait, sest tark mees teab, et mõttetusele mõttetusega vastates, muudab ta mõttetu veel mõttetumaks ja jätab ka endast mõttetult mõttetu mulje, mis eelnevalt oli juba nagunii mõtlematult mõttetu. Aitab juba sellest mõttetust offtopicust

Davai, Minu poolt kõik. Final Word= Mina lihtsalt vastan nendele asjadele, samuti ma ei saada mingeid tüüpe siia mind õigustama kuigi see võimalus oleks mul olemas. Ma üksi üritan seda "soppa" mida loobitakse ära puhastada. Tegelt mul on suhteliselt suva, sest Eo// clan on täiesti normaalne, Eo// leht areneb kiirelt, Eo// serveris on koguaeg rahvast ja palju Eestlasi ja Miks head asja maha teha? Pakun inimestele valiku võimalust serverites. Eks igaüks valib endale siis meeldivama. Aga kui sa ise ühe poolt oled siis miks vaja tulla siia mõttetut juttu ajama? Tõesti mõttetu. Samas suurendame Eestlastele kuuluvate mängu serverite arvu (Eesti on maailmas 40. kohal) Ja Eesti CSS serverite arvu! thumbs_up.gif Olge kõvad ! icon_wink.gif
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 18:09:29 vasta tsitaadiga

kas keegi teab millal cs_militia välja tuleb? või millal veel charactere tuleb?
zaG
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 12.01.2006 18:23:49 vasta tsitaadiga

oravapoiss kirjutas:

Koffer
+ Serveris pole abuse siianu saanud (kuna admin pole kunagi sees)
Edit: zag, ma olin sust paremal arvamusel. su viimane postitus vist kehtib ka su enda kohta.

Serveris on praktiliselt koguaeg admin sees oravapoiss ja mina käin seal ka üsna tihti, lihtsalt te pane tähele, kuna adminni õigusi kasutan ma äärmisel juhul, pump on põhimõtteliselt terve päev sees, ta mängib lihtsalt erinevate nimedega.
Endale hinnangut ma andma ei hakka, olen selline nagu olen ja eks igaüks arvab seda, mida tahab ja keelama ma seda ei hakka. See viimane post oli ennekõike mõeldud selle läbu lõpetamiseks, mis ka mõjus. Pealegi see käib vähemal või suuremal määral see tekst kõigi inimeste kohta, sest keegi meist ei ole üdini tark.

oravapoiss kirjutas:

Link Ehk siis see kuu.
Kommentaarid: 49 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 12.01.2006 18:25:34 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
oravapoiss kirjutas:

Koffer
+ Serveris pole abuse siianu saanud (kuna admin pole kunagi sees)
Edit: zag, ma olin sust paremal arvamusel. su viimane postitus vist kehtib ka su enda kohta.

Serveris on praktiliselt koguaeg admin sees oravapoiss ja mina käin seal ka üsna tihti, lihtsalt te pane tähele, kuna adminni õigusi kasutan ma äärmisel juhul, pump on põhimõtteliselt terve päev sees, ta mängib lihtsalt erinevate nimedega.
Endale hinnangut ma andma ei hakka, olen selline nagu olen ja eks igaüks arvab seda, mida tahab ja keelama ma seda ei hakka. See viimane post oli ennekõike mõeldud selle läbu lõpetamiseks, mis ka mõjus. Pealegi see käib vähemal või suuremal määral see tekst kõigi inimeste kohta, sest keegi meist ei ole üdini tark.

oravapoiss kirjutas:

Link Ehk siis see kuu.

zaG kirjutas:

...mõttetusega. Tark mees ei vasta mõttetusega, vaid on pigem vait, sest tark mees teab, et mõttetusele mõttetusega vastates, muudab ta mõttetu veel mõttetumaks ja jätab ka endast mõttetult mõttetu mulje, mis eelnevalt oli juba nagunii mõtlematult mõttetu. Aitab juba sellest mõttetust offtopicust
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 12.01.2006 18:28:27 vasta tsitaadiga

poetaks veel yhe posti siia juurde icon_smile.gif
seda ka seepärast et olen keskmise pikkusega kaalun oma pikkuse kohta parasjagu vanust on piisavalt ning rahaline seis on suhteliselt hea
ja elu on täiesti olemas , nyit vist võin kah kellelegi öelda midagi eks ?icon_biggrin.gif

ak laskmisesse puudutav siis ega jah keegi ei saa õpetada kui härrane salamander aka the bull ütles et sihik on hästi väike ja sens on 14 siis minu kasutatav variant on hoopis vastupidine
sihik on natuke väiksem kui kõige väiksem seadete alt valitav ja sens on yldse 0,6 ja saan samamoodi pihta

mis puudutab eo serverit siis sai kah korra käidud ja aegajalt oli tõesti choke yle 50 , koffri puhul seda asja ei ole kuigi koffris lääb servu tick kohati raundi alguses alla 20 mis on tõesti natuke nutune a seda ei juhtu kah koguaeg

nii siis kui unholi kedagi paksusk noliferiks sõimab sis tähendab se äkki seda et tal endalgi kaaluga probleeme(alakaaluline vai siis yle) , samas äki mitte , soovitaks pöörduda mõne psyholoogi jutule äki saad abi

siis eo server ja head mängjad , hmm väga vaieldav teema kasutaja gloom poolt kuna sis kui mina oma sõpradega seal sees olen on tase ikkagi suht kõrge
sama teema ka tegelikult koffris olles , kui aus olla siis on igas serveris päris palju algajaid aga sellest ei piisa et kogu serveris oleks koguaeg madal tase vms.
pea igas servus moodustab keskpäraste mängjate osa (julgeks pakkuda , aga fakt see ei ole) umbes 70%
ylejäänud 30% on kuda kunagi jagatud siis täiesti algajate või idlejate ja prode ja cheaterite vahel
kummaski serveris (koffer ja eo//\\|| ) cheatereid pole näinud (koffris pikemat aega eo's korra kui käisin siis pold icon_smile.gif ) siiski eelistan koffrit ( tavaliselt fakenick kohati enda nimega , seega ei tasu igat lambi nime kohe cheateriks tembeldada )

vist saigi kõik hetkel , natuke Ot natuke ka topicusse

edit: ahjaa adminniõiguste myymine igale rumalale lapsele on imo väga kurjast , pigem jagage serveri rent ära mingi väikse ringi peale ja ongi ok
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
hiiemae
HV kasutaja
hiiemae

sõnum 12.01.2006 19:04:00 vasta tsitaadiga

oravapoiss kirjutas:
zag, ma olin sust paremal arvamusel. su viimane postitus vist kehtib ka su enda kohta.

tal jumala õige jutt

oravapoiss kirjutas:
Kas keegi teeks Eo vs kofferi sõimamiste jaoks eraldi teema?

ega see tõesti paha mõte poleks

Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 12.01.2006 19:33:00 vasta tsitaadiga

tra aitab sellest läbust küll "lasteaed " vms iganes kuidas te üksteist sõimate icon_biggrin.gif ma igatahes pelan EO edasi kuna seal eestalsed ja kõik pole nii "skilled" et saab ise kah kätt harjutada vms icon_biggrin.gif
aga seda EO vs KOffer juttu poleks küll enam vaja i think icon_lol.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 12.01.2006 19:47:25 vasta tsitaadiga

piq kirjutas:

nii siis kui unholi kedagi paksusk noliferiks sõimab sis tähendab se äkki seda et tal endalgi kaaluga probleeme(alakaaluline vai siis yle) , samas äki mitte , soovitaks pöörduda mõne psyholoogi jutule äki saad abi

Kusjuures ei ole, täpselt normaalne. Paljud teavad mind IRL kah icon_smile.gif, ma tõin selle sellepärast argumendiks, et ta sarnast asja kasutas samas endal on köhh,köhh probleem.

Serveri kohta enam komenteerida ei viitsi mõnda aega, sest sai öeldud mis sai. Kui korralik internet ja arvuti on siis ei lägga mitte midagi minu profiili arvuti ja 1,5megase netiga pole probleeme olnud... thumbs_up.gif
tagasi üles
KrikU
HV veteran

sõnum 12.01.2006 20:32:04 vasta tsitaadiga

Ei lagi jah, choket esineb ja vahest kuni 30-ni aga see ei ole midagi hullu kuna keegi ei suuda tõestada mida choke konkreetselt mõjutab icon_lol.gif (isegi wikis on kirjas, et pole päris kindel mis siis toimub kui choke on) Väidetavalt jäävad paketid sel hetkel mingi takistuse taha nö. kinni, kuid seda pole tõestatud. Aga kuna Source renderdab kõik meie ekraanil mõne millisekundilisese viitega siis on gameplay ikka sujuv ka kõige sitema ühenduse ja pingiga.

Ja see on ju väga imelik, et koffri tickrate nii madalaks läheb vahest icon_neutral.gif

Vähemalt piq jagab matsu üldse mis need on icon_lol.gif
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 12.01.2006 21:06:26 vasta tsitaadiga

KrikU kirjutas:
Ja see on ju väga imelik, et koffri tickrate nii madalaks läheb vahest

see on enamasti siis, kui server täis on ... ja no siis on võimatu mängida icon_sad.gif
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 28
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 22:01:30 vasta tsitaadiga

Luix kirjutas:
KrikU kirjutas:
Ja see on ju väga imelik, et koffri tickrate nii madalaks läheb vahest

see on enamasti siis, kui server täis on ... ja no siis on võimatu mängida icon_sad.gif

See juhtub ainult roundi alguses, seega mängu see ei mõjuta, kuna buy time on 5 sek ja selleks ajaks kui liikuma saab hakata, on kõik korras.
Choke siis otse tõlgitult tähendab lämmatama, ummistama, sellest saab juba järeldused teha ja vaevalt see sinna niisama pandud on. Kuigi keegi ei ole seda ära tõestanud, segab see veidi mängimist siiski, mingi väike 2-6 vb küll mitte aga kui 30 40 siis annab pihta saada juba.
tagasi üles
oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 22:08:37 vasta tsitaadiga

kui mul choke 1 on juba asi tunda. kohe mehed on üks hetk ühes, teine teises kohas, lasud tulevad ka kuidagi imelikult ja ürita kedagi killida icon_eek.gif icon_evil.gif thumbs_down.gif
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 12.01.2006 22:51:13 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
See juhtub ainult roundi alguses, seega mängu see ei mõjuta, kuna buy time on 5 sek ja selleks ajaks kui liikuma saab hakata, on kõik korras.

no minul on siis tavaliselt ikka terve roundi pikkuselt icon_sad.gif võibolla on probleem minupoolne aga mujal serverites seda pole täheldanud. aga see on ainult siis kui server on täis, muidu pole probleemi.
aga miks koffri servus basecampimist lubatakse (ma ei mõtle roundi alguses veidi vaid terve mängu pikkuselt baasis kükitamist)? ja awp võiks kah olla mingi 1-2 tiimi kohta.
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 12.01.2006 23:26:56 vasta tsitaadiga

Luix kirjutas:

aga miks koffri servus basecampimist lubatakse (ma ei mõtle roundi alguses veidi vaid terve mängu pikkuselt baasis kükitamist)? ja awp võiks kah olla mingi 1-2 tiimi kohta.

Endal seda probleemi ei ole tähendanud. Te ei taha teada mis siis toimuma hakkab kui awp lubatud on puhas basecamp ja kui üks veel per team ei taha see onu elusees baasist välja liikuda ja oma kullakallist awp kaotada. Basecampi koha pealt nii palju, et senikaua see ei sega kui juhuslikult pommiga onu ei istu või siis kui on 1 vs 1, pealegi kui awp ei ole siis on üsna edukalt võimalik baasionud maha võtta.
tagasi üles
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 13.01.2006 00:13:04 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
Te ei taha teada mis siis toimuma hakkab kui awp lubatud on puhas basecamp ja kui üks veel per team ei taha see onu elusees baasist välja liikuda ja oma kullakallist awp kaotada.

adminil on ju võimalik seda onu siis karistada, slap->slay->kick->ban. praegu aga basecamperite vastu ei võeta midagi. koffri serveri juures see kõige rohkem häiribki.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 13.01.2006 11:23:28 vasta tsitaadiga

aga inimesed: kes käseb ründava vastase baasi ronida. kui CT-d DE mapis baasis kämbib, siis see on vastuvõetav, samuti ka T-d CS mappides. See on lihtsalt mänguviis selline, ei pea alati hurraaga peale jooksma. mina küll ei sõima venda kämperiks, kui too oma ülesannet kaitseb.
ja kui ründaja basekämpima hakkab, siis edu talle. las siis istub seal, miks teda puutuda. sedavõrd sai ründetiim vähem raha, kuna pomm pole planditud. ainult ärritab omaenda tiimikaaslasi. selle vastu aitab roundtime vähendamine. üle 3 min ei olegi eriti mõtet hoida, parem isegi kui veelgi vähem.

baasikämperi lõbu on tulistamine, aga kui tal midagi tulistada ei ole, siis vennike hakkab "rabelema", näpud ju sügelevad, tahaks kedagi "ohutult lasta". nii äkki hakkabki vennike kaugemale ronima, et äkki saab oma skoori täis. nii ongi teda hea magusates kohtades oodata ja maha koksata.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.01.2006 15:00:53 vasta tsitaadiga

ma üldse ei saa aru mis kõigil campimise vasta on. Las passib ja igavleb siis seal kui tahab.
Tegelt oleks minuarust normaalne selline: kui terroristid peavad bommi panema siis KÕIK ründavad koos ühest kohast peale mitte ei jää nagu jobud ühte kohta passima ja ainult paar meest jooksevad eri suunas. Samas peavad CT kaitsma seda ala kus pomm pannakse seega istutavad oma perse sinna bommi paneku koha lähedale.

Ning samas vastupidi kui vaja pantvange kaitsta: siis terrod kaitsevad mitte ei jookse ringi ja CT ründab täie rauaga peale.

Suht närvi käib selline asi et oled 1 hp ga, pead pommi kaitsma aga mingi tropid karjuvad et jookse ringi ja otsi vastast. Samas kui ringi jooksed pannakse kusagil bomm.

Seega ei mõika mis värk selle campimisega on. Päris sõjas hakkate kah karjuma vastasele et ära seal kaevikus midagi campi vaid jookse välja et lihtsam tappa oleks icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 13.01.2006 15:08:08 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Seega ei mõika mis värk selle campimisega on. Päris sõjas hakkate kah karjuma vastasele et ära seal kaevikus midagi campi vaid jookse välja et lihtsam tappa oleks icon_rolleyes.gif
kamikazi julgustamiseks võid ju hõigata seda icon_lol.gif
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
mr.Luiks
HV kasutaja
mr.Luiks

sõnum 13.01.2006 15:10:54 vasta tsitaadiga

heh, mõned said minust valesti aru icon_rolleyes.gif muidugi võivad ct'd de mapis campida ja pommikat kaitsta. närvidele käib see kui ründajad campivad. ja kui 1-2 tüüpi cambib pole kah hullu sest need võetakse enamasti kiiresti maha. närvidele käib see kui üle poole tiimist cambib ja ise seal tiimis oled, pole lõbus paari tüübiga rünnata terve ct vastu icon_evil.gif
tagasi üles
Vops
HV kasutaja

sõnum 13.01.2006 15:40:39 vasta tsitaadiga

Kui ütleme de_dustis ct-d campivad siis pole just eriti arukas terve T-ga peale minna, kuna ct-l on eelis. Enamus T-si lihtsalt ootavad kuni nad ise tulevad tavaliselt
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 13.01.2006 15:48:24 vasta tsitaadiga

Lihtsalt inimsed võiks mitte sõimata kui campima hakkad kuna vaja mingit asja kaitsta. Ehk siis kui vaja bomm panna siis T jooksevad peale ja CT cambivad. Kui vaja pantvange kaitsta/päästa vms tegevus siis T cambivad ja CT jookseb suure karjaga peale.
Mitte vastupidi mis on kah juhtunud ning siis on tulemus suht igav. Aga vat paljud ei saa aru kui ütled et jookseks ühest kohast korraga peale. Alati keegi mõtleb et üksi on parem minna kusagile eri suunas.

Korralikult mängides tehakse tavaliselt minuteada nõnda et vähemalt 3 inimest koos liiguvad. Palju turvalisem.
Sedagi tegelt ühes serveris nägin kus üks team koos liikus. Kõik kes vasta tulid said tappa kuna jooksid laiali üks haaval nagu peata kanad icon_lol.gif

Aga jah. Kui avalikes servudes mängida siis mis koostööd loota. Kõik jooksevad alati selles suunas kuhu ise heaks arvavad icon_lol.gif

Sageli on ka selline asi et kui cambid ja sured siis keegi ei kurda. Aga kui cambid ja ise teisi maha võtad siis kõik sõimavad icon_lol.gif Samuti on juhtunud sedasi et kui teisi tapad järjest ning kuuled kuda keegi kusagilt seinatagant tuleb ja ta maha võtad sõimatakse kohe cheeteriks ja wallhaxxoriks 8) Endal pidevalt juhtunud. Aga vat mõni oinas ei saa aru et 5.1 süsteemiga on kuulda kus kohast keegi tuleb
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 13.01.2006 16:05:29 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
Lihtsalt inimsed võiks mitte sõimata kui campima hakkad kuna vaja mingit asja kaitsta. Ehk siis kui vaja bomm panna siis T jooksevad peale ja CT cambivad. Kui vaja pantvange kaitsta/päästa vms tegevus siis T cambivad ja CT jookseb suure karjaga peale.
Mitte vastupidi mis on kah juhtunud ning siis on tulemus suht igav. Aga vat paljud ei saa aru kui ütled et jookseks ühest kohast korraga peale. Alati keegi mõtleb et üksi on parem minna kusagile eri suunas.

Korralikult mängides tehakse tavaliselt minuteada nõnda et vähemalt 3 inimest koos liiguvad. Palju turvalisem.
Sedagi tegelt ühes serveris nägin kus üks team koos liikus. Kõik kes vasta tulid said tappa kuna jooksid laiali üks haaval nagu peata kanad icon_lol.gif

Aga jah. Kui avalikes servudes mängida siis mis koostööd loota. Kõik jooksevad alati selles suunas kuhu ise heaks arvavad icon_lol.gif

Sageli on ka selline asi et kui cambid ja sured siis keegi ei kurda. Aga kui cambid ja ise teisi maha võtad siis kõik sõimavad icon_lol.gif Samuti on juhtunud sedasi et kui teisi tapad järjest ning kuuled kuda keegi kusagilt seinatagant tuleb ja ta maha võtad sõimatakse kohe cheeteriks ja wallhaxxoriks 8) Endal pidevalt juhtunud. Aga vat mõni oinas ei saa aru et 5.1 süsteemiga on kuulda kus kohast keegi tuleb

Mina olen kah üks neist, kes üksi läheb peale. Asi selles, et loobitakse grenasi ja flashe ja ei taha neid enda vastu saada või oodata. Samuti suudan vaenlasi alati üllatada ja sellega isegi 4 tükki korraga maha võtta. Kui vähemalt mid-skilled oled siis on üksi omamine suht mõttekas..
tagasi üles
Marduuhin
HV Guru
Marduuhin

sõnum 13.01.2006 17:46:51 vasta tsitaadiga

Unholy, kardan, et siis pole see "üksi omamine" suht mõttekas, kui mängid sama skilliga vantide vastu. icon_wink.gif
Aga angel.. Get a clan to teamwork. icon_wink.gif

angel
HV Guru
angel

sõnum 13.01.2006 17:49:35 vasta tsitaadiga

Marduuhin kirjutas:
Unholy, kardan, et siis pole see "üksi omamine" suht mõttekas, kui mängid sama skilliga vantide vastu. icon_wink.gif
Aga angel.. Get a clan to teamwork. icon_wink.gif

ei viitsi klanniga tegeleda muidu tõsi ta ole et peaksin klanni otsima kus asjad toimiks nagu nad peaksid. icon_neutral.gif
tagasi üles
piq
Kreisi kasutaja

sõnum 13.01.2006 18:18:37 vasta tsitaadiga

eestis on suht vähe clane kus asjad toimivad ja neisse paraku raske saada
a la EO clan imo ei annagi clani mõõtu välja kuna tegu lihtsalt yhise tagiga inimestega kes lihtsalt publicus passivad (ja neid clane on veel ja veel)
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 13.01.2006 18:27:56 vasta tsitaadiga

piq kirjutas:
a la EO clan imo ei annagi clani mõõtu välja kuna tegu lihtsalt yhise tagiga inimestega kes lihtsalt publicus passivad (ja neid clane on veel ja veel)

Eo// clanis on 4-5 inimest, kõik kes tagi kannavad ei ole clanis...
tagasi üles
thebull
HV kasutaja
thebull

sõnum 13.01.2006 20:29:53 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
piq kirjutas:

ja aga ega see ka sellest veel clanni tee kui nimel "T" taga on. pealegi oli see ka natuke lapsik, et sa mind niisama heast peast ma ei tea mille peale vihaseks saades mind sealt välja kickisid, see juba näitab kui kõrge "tase" sellel clannil on...

Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 13.01.2006 21:40:45 vasta tsitaadiga

thebull kirjutas:
Unholy kirjutas:
piq kirjutas:

ja aga ega see ka sellest veel clanni tee kui nimel "T" taga on. pealegi oli see ka natuke lapsik, et sa mind niisama heast peast ma ei tea mille peale vihaseks saades mind sealt välja kickisid, see juba näitab kui kõrge "tase" sellel clannil on...

Sa ei olegi clani nimekirjas olnud, sa olid grupi omas. Sa oled kahtlane vend, ma ei tea kas ma julgen sind hoida üldse clanis...
tagasi üles
neros
HV Guru
neros

sõnum 14.01.2006 03:40:56 vasta tsitaadiga

http://www.steampowered.com/Steam/Marketing/January13.2006/

icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif

tagasi üles
Sponge
HV Guru
Sponge

sõnum 14.01.2006 05:40:38 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:

nice aga ma pole tähelepannud et mul steam oleks midagi uut tirinud ?
edit: kell on 4:41 ja ma mängin ikka css icon_lol.gif
Kommentaarid: 398 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 323
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
zaG
HV kasutaja

sõnum 14.01.2006 10:52:57 vasta tsitaadiga

madedog kirjutas:

See ei meenuta mulle mitte mingi nurga alt militiat icon_neutral.gif
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 14.01.2006 11:15:03 vasta tsitaadiga

zaG kirjutas:
madedog kirjutas:

See ei meenuta mulle mitte mingi nurga alt militiat icon_neutral.gif

Kui tegevuse keskseks punktiks olev maja on ikka see seal tsisternide taustal, siis peaks kõik pea sama olema icon_smile.gif kiviseina asendavad aint need suured tsisternid.
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
hunter
HV vaatleja
hunter

sõnum 14.01.2006 12:50:35 vasta tsitaadiga

Mul on selline probleem,et kui vajutan"find servers",siis steam näitab mulle kah neid tavalisi cs servusid.
Natuke jama on,kui cs ja css servud on omavahel segamini.
Või peabki nüüd nii olema?
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 14.01.2006 12:58:39 vasta tsitaadiga

all ääres on nupp nimega FILTER, sealt valid Counter Strike Source ja asi korras icon_wink.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
hunter
HV vaatleja
hunter

sõnum 14.01.2006 13:21:43 vasta tsitaadiga

Unholy kirjutas:
all ääres on nupp nimega FILTER, sealt valid Counter Strike Source ja asi korras icon_wink.gif thumbs_up.gif

Kusjuures ei ole korras.
http://img77.imageshack.us/img77/1364/cs7yl.jpg
tagasi üles
siLc
HV Guru

sõnum 14.01.2006 13:25:04 vasta tsitaadiga

hunter kirjutas:
Unholy kirjutas:

Kusjuures ei ole korras.
http://img77.imageshack.us/img77/1364/cs7yl.jpg

Jep, see on jah üks närune bug, mis kunagi ära fixiti aga nüüd on taas tagasi. Endal olen täheldanud nii, et vahest aitab lihtsalt paar korda refreshida või mäng kinni ja siis uuesti käima panek. Alternatiivselt võib kasutada ka Steami interfeissi Serveri listi, kust SAAB seda filtrit edukalt rakendada icon_wink.gif
Kommentaarid: 197 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 186
tagasi üles
oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 14.01.2006 17:17:50 vasta tsitaadiga

on sul ikka originaal mäng? sest pirad ei pruugi olla up-to-date. mul pole endal seda bugi esinenud päris pikka aega thumbs_up.gif
hunter
HV vaatleja
hunter

sõnum 16.01.2006 18:53:27 vasta tsitaadiga

On küll originaal.Nüüd on probleem selles,et olin sunnitud arvutile formati tegema.
Enam mäng tööle ei lähe.Oskab keegi midagi selle errori kohta rääkida?
http://img299.imageshack.us/img299/2408/untitled7nd.jpg
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.01.2006 18:57:32 vasta tsitaadiga

hunter kirjutas:
On küll originaal.Nüüd on probleem selles,et olin sunnitud arvutile formati tegema.
Enam mäng tööle ei lähe.Oskab keegi midagi selle errori kohta rääkida?
http://img299.imageshack.us/img299/2408/untitled7nd.jpg

endalgi vahest sama error tulnud ehk siis team paneb pange vms jama juhtub. Lihtsalt lambist jookseb asi kokku ja viskab deskile. Nii HL2 kui CS S mängimise ajal selline jama olnud.

Aga jas sul üldse enam mäng ei käivitu?
Kõik vajalikud driverid peal: chipset, video, heli, DX9.0c jne

ehk aitaks hoopis win update ehk siis sp2 ja uuemad lappikesed.
tagasi üles
oravapoiss
HV kasutaja

sõnum 16.01.2006 20:10:10 vasta tsitaadiga

olen sama jama kogenud ja mind aitas kah ainult format icon_confused.gif
zaG
HV kasutaja

sõnum 16.01.2006 20:12:44 vasta tsitaadiga

oravapoiss kirjutas:
olen sama jama kogenud ja mind aitas kah ainult format icon_confused.gif

Ega ta siis kaks korda järjest formaatima ei hakka. Aga vaadake jah, et kõik driverid korralikult peal oleks ja kõige uuemad, nagu angel juba eelnevalt mainis.
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 16.01.2006 20:18:28 vasta tsitaadiga

kui steam orikas ja kõik korras (mingit valve panni andnud ei ole vms jama) siis peaks asi töötama kui steam end korralikult ära uuendab. Endal pole probleemi olnud. Võid ka proovida kuda 3Dmark03 jookseb ja kuda teised mängud töötavad. Kui teised mängud kah jamavad siis ei tohiks viga CS S olla.
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 16.01.2006 23:03:26 vasta tsitaadiga

Niisiis täna mängu käivitades juhtus selline asi:
WTF
Valve kinkis mulle hetkeks legaalse wallhacki, õnneks oli see järgmine kord mängu käima pannes kadunud
icon_lol.gif
Veel mõned pildid:
img 1
img 2
img 3

Ärge kodus järele tehke icon_lol.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 16.01.2006 23:39:17 vasta tsitaadiga

veel paar kivi EO kapsaaeda.

sai mõned korrad mängitud kämper:sortsu EO publicus. mängu poole pealt väga palju nurinat ei ole, käivad mängimas enamvähem normaalsed kunded, ping oli normis ja mingeid muid anomaaliaid ei kohanud.
AGA. EO vennakesed, justnimelt EO enda liikmed (ma ei tea, on nad klanni liikmed või lihtsalt community. vahet ei ole. EO \\ oli nende nime ees igatahes). no on alles lasteaed. iga teine lause oli "mine mu**i" või "mine pane on*". justnagu oleks eelpuberteediealistele mõeldud irc jutukasse sattunud. mängigu rahulikult, kui saab surma, siis las specib või natuke kommenteerib, kuid sellist mölapidamatust pole eales kuulnud (mölisesid isegi siis, kui olid elus, mängisid Terro poolel DE mäpis ja pomm oli veel plantimata). Hea veel, et vennikesed pole mikrofoni leiutsist avastanud, kui see juhtub, siis varsti on kirjutatud jutu asemel sulaselge suuline sõim. Eriti häbiväärne, et keegi teine ei lamotsenudki, just omaenda liikmed. tore "reklaam" küll.
ma ei virise nende mängustiilis, päris ruukid nad siiski ei olnud, kuid oma jutu pooolelt jätsid masendava lasteaia mulje.

kui mina oleks admin või klanniliider, siis mul oleks häbi selliseid idioote klannis hoida. täitsa ausalt.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 17.01.2006 00:18:16 vasta tsitaadiga

High-Q kirjutas:
veel paar kivi EO kapsaaeda.

sai mõned korrad mängitud kämper:sortsu EO publicus. mängu poole pealt väga palju nurinat ei ole, käivad mängimas enamvähem normaalsed kunded, ping oli normis ja mingeid muid anomaaliaid ei kohanud.
AGA. EO vennakesed, justnimelt EO enda liikmed (ma ei tea, on nad klanni liikmed või lihtsalt community. vahet ei ole. EO \\ oli nende nime ees igatahes). no on alles lasteaed. iga teine lause oli "mine mu**i" või "mine pane on*". justnagu oleks eelpuberteediealistele mõeldud irc jutukasse sattunud. mängigu rahulikult, kui saab surma, siis las specib või natuke kommenteerib, kuid sellist mölapidamatust pole eales kuulnud (mölisesid isegi siis, kui olid elus, mängisid Terro poolel DE mäpis ja pomm oli veel plantimata). Hea veel, et vennikesed pole mikrofoni leiutsist avastanud, kui see juhtub, siis varsti on kirjutatud jutu asemel sulaselge suuline sõim. Eriti häbiväärne, et keegi teine ei lamotsenudki, just omaenda liikmed. tore "reklaam" küll.
ma ei virise nende mängustiilis, päris ruukid nad siiski ei olnud, kuid oma jutu pooolelt jätsid masendava lasteaia mulje.

kui mina oleks admin või klanniliider, siis mul oleks häbi selliseid idioote klannis hoida. täitsa ausalt.

Kindlalt olid community liikmed, kuna meil HETKEL veel mingeid piiranguid pole communityga liitumisel siis eks mõned "imelikud" tulevad kah. Eks seda sõimu on iga ühe suust kuulda vahetevahel. Eks ma neid "keela" kah vahetevahel vms. Eks neist nii vastutustundlikumad mängijad kasvavadgi.

Muidu pidi see Eo teema lõppenud olema siin...
tagasi üles
zaG
HV kasutaja

sõnum 19.01.2006 07:39:41 vasta tsitaadiga

link :: New Map

tsitaat:
New Map

* Added cs_militia with High Dynamic Range (HDR) lighting

thumbs_up.gif
tagasi üles
metal
HV vaatleja

sõnum 19.01.2006 09:48:56 vasta tsitaadiga

kusjuures väga kena map, imo kõige ilusam sortsus üldse
tagasi üles
Unholy
HV veteran
Unholy

sõnum 19.01.2006 11:01:11 vasta tsitaadiga

Okei, igatahes Eo//-s hakkab seda kindlalt testima täna kõvasti! thumbs_up.gif
tagasi üles
ppg
HV Guru
ppg

sõnum 19.01.2006 13:10:33 vasta tsitaadiga

mõttetu pelada praegu Militia-t...RÄME LAG olenemata arvutist või netiühendusest...tubades veel kannatab, aga õues roheluse käes...minu kastiga 1280x1024 3-6 fps väljas lagedal platsil puid vaadates.
Kommentaarid: 171 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 5 :: 138
tagasi üles
angel
HV Guru
angel

sõnum 19.01.2006 13:35:54 vasta tsitaadiga

ppg kirjutas:
(<font size=-1><i>tegelikult tahtsin kirjutada</font></i> =>)<b>mõ<font color=red>tt</font>etu</b> pelada praegu Militia-t...RÄME LAG olenemata arvutist või netiühendusest...tubades veel kannatab, aga õues roheluse käes...minu kastiga 1280x1024 3-6 fps väljas lagedal platsil puid vaadates.

ei ole see üldse mõttetu. Täitsa sujuv ja ilus map on. Suht huvitav map tegelt. Pealegi neil kellel arvuti välja ei vea siis palun võtke HDR maha. See sööbki teil resursse mõnusalt palju.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Counter-Strike: Source mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 132, 133, 134  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.