Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
axis
HV kasutaja
|
16.01.2003 19:35:55
Kuidas emme vendikat puhastada? |
|
|
Probla selline et kui arvuti tõõle panna siis akkab emme vent ullult undama. Siiis korraks jääb vait ning lambi ajal uuesti jne!!! Milles jama ? Ise arvasin et on tolmune aga puhastada ei oska!!!
AIDAKE teadjad
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
axis
HV kasutaja
|
16.01.2003 20:19:56
|
|
|
Lasin dust off-iga vendika ja kõik mis mulle tolmune tundus puhtakas aga ikka undab täiega ega lakkagi enam!! Mis jama on äkki vajab vent õlitamist!
Või mis mu vendil õieti viga on?
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Earl
Kreisi kasutaja

|
16.01.2003 20:23:28
Re: Kuidas emme vendikat puhastada? |
|
|
axis kirjutas: |
Probla selline et kui arvuti tõõle panna siis akkab emme vent ullult undama. Siiis korraks jääb vait ning lambi ajal uuesti jne!!! Milles jama ? Ise arvasin et on tolmune aga puhastada ei oska!!! |
Jutt ilmselt siis chipseti ventikast. Kui su masinale kehtib garantii, siis mine ja lase see ära vahetada. Kui garantiid ei ole ning klokkida ei kavatse, siis üks võimalus on ta üldse radika pealt maha keerata, töötab ka ilma selleta väga hästi - ise olen katsetanud. Seda soovitaks teha vaid siis kui radikas on kõrge, üle 15mm (loe: jahutuspind suur).
_________________ The early bird might get the worm but the second mouse gets the cheese |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
axis
HV kasutaja
|
16.01.2003 20:31:51
|
|
|
Mul garantii läbi. Aga kas selle vendika saab ikka ära vahetada? olen algaja
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Earl
Kreisi kasutaja

|
16.01.2003 20:34:05
|
|
|
axis kirjutas: |
Mul garantii läbi. Aga kas selle vendika saab ikka ära vahetada? olen algaja  |
Võid ka ise ära vahetada. Tevalos peaks neid vente müügil olema. 4 kruvikesega käib kinni.
_________________ The early bird might get the worm but the second mouse gets the cheese |
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
wicked
HV Guru

|
16.01.2003 20:38:44
|
|
|
Ennem võiks siiski proovida ka õlitada. Kruvi vent radika küljest lahti ja teisel pool peaks kleepeka all olema näha koht, mida õlitada. Chipset vente myyb ka näiteks ordi (hinnakirjas chiset vent, vist juba aasta või paar parandamata )
_________________ I prepared Explosive Runes this morning |
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kalle
HV kasutaja
|
17.01.2003 02:01:41
|
|
|
Kui viitsimist on siis tiri see ventikas maha, võta ära taga olev kleepekas, eemalda plastikust seib ja saad võlli koos labadega kätte. Puhasta võll sinna sööbinud tolmust ja määri kas õliga kergelt (ei soovita kuna kogub hästi tolmu jälle) või minu kogemused eelistavad tavalist vaseliini. Nüüd paned kõik vastupidises järjekorras kokku tagasi ja ventikas on jälle vaikne - nagu uus. Olen seda teinud paljude videokaartide ventikatega ainult ole ettevaatlik nende kinnituslabadega mis hoiavad ventika mootorit tsentris, kuigi neidki saab edukalt Superataciga taastada.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
axis
HV kasutaja
|
18.01.2003 18:52:41
|
|
|
nüüd korras , määrisin lihtsalt ära.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|