Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVDlt saate valja lokamine? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MatiKala
Kreisi kasutaja

sõnum 15.01.2006 17:33:38 DVDlt saate valja lokamine? vasta tsitaadiga

Nimelt selline lugu,et mul on siin moned kodukootud plaadid,kus mitmeid malestusi peal.Endast,naisest titest,

aga nüüd on veel suguvosas huvilisi,kes tahaks naiteks titest filmi saada.Yks fiulmiloik on yhel,teine teisel plaadil.Millega ma saaks need vajaminevad filmiloigud valja votta ja yhele DVDle kokku panna.

Kusjuures pole vaja videotedit"it teha,sest yhel plaadil on ntks. 5 lugu dvdrecorderiga salvestatud ja nüüd tahaks arvuti abiga lihtsalt sellelt plaadilt yhe ja teiselt kaks lugu valja noppida ning DVDle,mida iga mangija suudaks lugeda,kokku panna.Vahva oleks,kui saaks veel miski menyy ka tekitada,aga pole nii oluline.

Freeware oleks hea aga korraliku asja eest tohib alati maksta kah beer_yum.gif

Targemate meeste kaes pall nüüd...

Matikala
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeerik
HV kasutaja
jeerik

sõnum 17.01.2006 13:08:42 vasta tsitaadiga

link :: DVD SHRINK

Kui need videod on sul salvestatud dvd'le dvd video formaadis siis peaks saama sihukse progega nagu DVD SHRINK sealt juppe lõigata.Soovitavalt kopeerid terved dvd'd enne kõvakettale kui ruumi nii palju on ning siis valid shrink'ist open files jne.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
MatiKala
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2006 01:51:45 vasta tsitaadiga

Millegiparast ei taha Shrink DVDRecorderi kirjutatud plaatidest aru saada.Kirjutatud on +Formaadis.Ja lihtsalt VOB failiks jattes iga lugeja maha ei mangi,ma motlen,kui lihtsalt VOBid valja votta,mida vaja ja ise DVDle kokku kribada..Ja mis valja loevad,ei suuda kerida ei edasi-ei tagasi,vaid pausi nuppu saab kasutada..
tagasi üles
vallo
HV veteran
vallo

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.01.2006 08:12:32 vasta tsitaadiga

dvd video formaat, eeldab lisaks vobidele ka muid faile - ifo jne.. laiendiga. Ja need failid peavad olema õigesti tehtud. Kui nende sisu ja struktuuri ei tea (mina näiteks ei tea - pole vaja olnud lahata), on mõistlikum videod mpegiks rippida, teha vajalikud editeerimised ja dvd uuesti buildida.
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
MatiKala
Kreisi kasutaja

sõnum 19.01.2006 20:09:07 vasta tsitaadiga

Millist MPEG rippijat kasutada,et mitte kaotada kvaliteeti,sest niipalju ,kui mina tean,iga rippimise voi transformeerimisega kaotab kvaliteedis.Ja millist soovitada "tagasirippimiseks"?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  DVDlt saate valja lokamine?
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.