praegune kellaaeg 20.06.2025 00:46:46
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
DDR266
HV kasutaja
|
09.01.2006 19:55:18
Probleem isetehtud filmiga |
|
|
Tere, selline mure, et tegime kunagi sõpradega väikese filmikese, mille monteerisin Pinnacle studio 9-ga ning salvestasin filmi mpg-failina, et suurus ei tuleks liiga suur (hetkel siis kuskil 1.3GB) Jama aga selles et kui Pinnacle nagu oma seda töötlemisprotsessi tegi siis pilt ja heli ei jookse koos. Nüüd kuis tahaks nagu oma kätetööd korrastada, aga vahepeal on arvuti formati teinud ning pinnaclet pole. Mure siis selles, et tahaks pildi ja heli kokku saada. Ärge hakake kohe karjuma, sest olen küll siin eelnevaid teemasid lugenud ja olen proovinud ka VirtualDubi aga Virtualdub andis mulle järgmise errori faili avamisel: MPEG Import Filter: pack synchronization error. Oskab keegi soovitada mingit progret või mingit nippi kuidas asi korda saada???
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
quwaldo
HV vaatleja
|
10.01.2006 06:39:59
|
|
|
Môned t2psustused ehk ? - et mis algmaterjal oli ?
-olid mingid muud clipid imporditud Pinnacle'i ?
- kas kôik clipid oli digi kaamerast capture'tud? ja mis dv codec valiti? - (seal peaks vist saama mitmeid valida )
aga jah nüüd vist juba ilmselt hilja seda arutada
ja veel et kas on proovitud praegust tulemust maha2ngida teistes arvutites vôi mujal set-top (stand alone)
dvd/divx/multi formaat playeril? - et kas on sama viga?
aga OK, kui kysimus oli, et millega mpeg (mpg) video faili edida.. kahjuks ei oska vabavara
lahendust soovitada ;(
aga kommerts softina soovitaks sel puhul vaadata proget - VegasVideo -
( enne oli SonicFoundry Vegas Video v3-kuni -v5, siis l2ks see Sony Media corp. alla
ja nüüd on ymber nimetatud Sony Vegas Video ja v6 oli (on) ehk vist hetkel viimane versioon )
jah paraku on see Prof. soft ja hind seega suht soolane.. ja veel, ilmselt eeldab eraldi
lisatavaid/ostetavaid import/export filtreid/ codec'eid (plugineid), spetsiifiliste formaatide jaoks ,
aga selle proge eelised oleks just see, et saab (enamus) mpeg fornaadis video faile t88delda,
ja just selle probleemi puhul,- et saad heli ja video ''trakk'e'' kumbagi eraldi ''k2sitsi'' omavahel
nihutada, lôgata mis iganes teha taimlainil, eraldi ''edida'' - nii et sync 'i l2heks.
Paraku aga kuna mpeg (mpg) on juba kompressitud formaat, siis uuesti selle ymber
renderamisega tuleb arvestada ka teatud kvaliteedi kadudega
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
vallo
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
DDR266
HV kasutaja
|
24.01.2006 19:35:00
|
|
|
nii selle virtualdubiga sain ma ta nüüd lahti. File informationi alt näitab et audio skew ehk siis nihe on -64ms. Kuidas ma selle korda saan? oskab keegi aidata?
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
1 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|