Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
margu676
HV vaatleja
|
10.12.2005 19:50:01
BIOS tuleb ise peale?!? |
|
|
Sai ostetud +/- elektroonikast uus ORDI arvuti... kodus kenasti win xp CD seadmesse sisse pandud, BIOSis seaded paika ja START... algas suur ajude ragistamine, arvuti ei boodi plaati üles (plaat booditav!) ja ega ta ei üritanudki seda teha, selle asemel näitab käivitudes hoopis teksti ENTERING SETUP, ning hopsti läheb ise BIOSI sisse. Hakkasime siis BIOSi setingutega jamama ja proovima - tulemust aga mitte mingisugust. Helistatud sa läbi kõiksugused arvuti häkkerid ja kõigil suur küsimärk, et miks arvuti küll ise BIOSi läheb ja plaati üles ei boodi. Nagu öeldakse hommik on õhtust targem ja nii saigi öösel kell kaks jamamine lõpetatud (5 tundi ragistamist) ja ommikul jälle mõtlema hakatud. MILLES OLI SIIS JAMA - küsite teie.... VASTUS: uus klaviatuur mis arvutiga kaasa sai oli katki, nimelt tal oli DEL klahv koguaeg pial ja selle pärast ta BIOSi end koguaeg viskaski. Selle avastas lõpuks sõber kes jumal teab mis seitsme meele ajendil klaviatuuri tagant ära võttis ja restart tegi - ja näe imet, CDROM bootis ilma igasuguse vastuhakuta winni plaadi üles.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sirius
HV kasutaja
|
11.12.2005 17:57:35
|
|
|
irw jah.
Sellised täiesti etteaimamtud vead teevad minusugustel arvutipranduste vendadel juukseid ikka päris palju hallimaks.
Enda puhul on juhtunud selline asi, et pärast 2 päevast ajudekeppi ühe arvutiga avastasin juhuslikult, et power nupp ei tööta.
Vaat siis viskas küll silm eest mustaks, äärepealt oleks kastile kuvaldaga andnud...
|
|
Kommentaarid: 55 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
raudkukk
HV vaatleja
|
12.12.2005 17:26:13
|
|
|
endalgi juhtunud selline asi, et kui arvuti käima panin, siis hakkas naljakalt piiksuma buutides ja kui win ette tuli siis lõi kohe HELP`i akna ette, muud nupud eriti ei reageerinud. aru ei saa mis toimub tegin ikka mitu restarti, enne kui aru sain, et kõrvaklapid olen F1 peale visanud. lollus ruudus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
20.12.2005 01:18:08
|
|
|
mul oli klaveril (DIN-5 pordi oma) juhe katki selle viskas kah ise BIOSisse suht tüütu oli aga panin koguaeg et ta lahkuks ilma saveimata ja windowsi sain ikka sisse. sis leidsin uue klaveri kuskilt kah
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
0 :: |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
15.01.2006 11:07:50
|
|
|
mul oli siuke lugu, et käisn tuttaval arvutit viirustest vabastamas, sain kõik enam- vähem puhtaks, järsku läks nett ära. Proovisin restarte, ip taastamisi, ja kontrollisin juhtmeid, aga ei midagi! Lõpuks otsustasin windowsi üle lasta. Tehtud ka see, ikka neti ühendust polnd! lõpuks võtsin kätte ja Helistasin STV'sse! Kust pikka kutsumise järel sain vastuse, et teil fikseeriti eile õhtul mitu trojat ning me lülitasime teid võrgust välja ! Krt ette võiks ikka ka teatada, et lülitatakse välja!
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
kremlin
HV vaatleja

|
15.01.2006 13:33:27
|
|
|
endal oli ka klaveriga selline juhtum kord, et Ctrl nupp oli sees ja imestasin miks wordis trükkiisel mingeid aknaid lahti viskab.
taipasin selle peale kui s vajutasin siis viskas save akna ette
_________________ Naljakas video ärge vaadake;) |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mTim
HV Guru

|
15.01.2006 13:50:12
|
|
|
xpander3 kirjutas: |
... Lõpuks otsustasin windowsi üle lasta... |
Elusees ei tohiks neti puudumisel ja ilma internetipakkujaga konsulteerimist hakata windowsi üle laskma minu arust.
Tavaliselt ikka ei olene Windowsist nett (Windows XP-st räägin)
_________________ "I have never followed a rule. That is my rule. Do you follow? I don't." The Joker
Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum
M: E36 varuosad |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
15.01.2006 14:10:55
|
|
|
j
tsitaat: |
... Lõpuks otsustasin windowsi üle lasta...
Elusees ei tohiks neti puudumisel ja ilma internetipakkujaga konsulteerimist hakata windowsi üle laskma minu arust.
|
ah, aga mõtlesin et viirused ikka sees ja neti pange keerand noh! ja pealegi ega see minu arvuti ei olnd, nii et lihtsam oli selles olukoras format teha! ei tulnd ju kohe selle peale et STV'sse helistada
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marie
HV Guru

|
15.01.2006 14:32:09
|
|
|
j
tsitaat: |
... Lõpuks otsustasin windowsi üle lasta...
|
ah, aga mõtlesin et viirused ikka sees ja neti pange keerand noh! ja pealegi ega see minu arvuti ei olnd, nii et lihtsam oli selles olukoras format teha! ei tulnd ju kohe selle peale et STV'sse helistada |
Tulemus, teine inimene jäi ilma oma kõige kallimast, arvutis olnud andmetest, milleks üle üldse viiruse tõrjet vaja on, ikka ja ainult arvutis andmete säilimise pärast
Helistasin STV'sse! Kust pikka kutsumise järel sain vastuse, et teil fikseeriti eile õhtul mitu trojat ning me lülitasime teid võrgust välja |
ma vahetaks hoobilt teenuse pakkujat kui mule sellise jutuga teenuse pakkuja lagedale julgeks tulla.
_________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W  |
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
74 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
15.01.2006 21:47:29
|
|
|
njaa, aga ma ju räägin et ega see minu arvuti polnd! Ja kõik vajalik (ehk siis pildid ja muusika) sai enne plaatidele pandud!
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
daddario
HV kasutaja
|
16.01.2006 00:43:55
|
|
|
Endal sai kunagi teine moll tuua, aga mul arvutil 2 klaverit taga (usb ja ps/2 ) panin siis molu lauale ja lähen korra teisse tuppa. Tulen tagasi, lükkan vana molli sisse ja mis ma näen: käsurida "+"e täis. Mõtlen, et WTF? siis taipasin - moll nurkpidi ps/2 klaveril. Tõstan ta maha ja lähen graafisse keskkonda - see puhta lolliks läinud, kõik nagu jõle suureks venitaud :s . Egas midagi - rebu.
_________________ daddario@debianx:~$ |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|