Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitechi kõlaritest vene keelne jutt?? märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
MD1
HV vaatleja

sõnum 13.01.2006 19:29:33 Logitechi kõlaritest vene keelne jutt?? vasta tsitaadiga

Ühendasin logitechi 5.1 (x530)kõlarid arvutiga ja vahepeal, kui muusikat ei kuula ega midagi ei tee, käib kõlaritest kõlps ja hakkab kostma mingi vene keelne jutt. Kus kohast see tuleb ja mis värk on?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cyberlord
HV Guru

sõnum 13.01.2006 19:32:06 vasta tsitaadiga

Hehe mul oli ka nendega selline värk...aga jutt polnud vene keelne icon_razz.gif. Ju miski asi hakkab läbi kuidagi lööma siis.
Kommentaarid: 546 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 449
tagasi üles
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 13.01.2006 19:33:06 vasta tsitaadiga

kehva konstruktsiooniga k6larid lasevad sisse AM jaamu sul, seesamane sisendi juhe toimib antennina ja AM lained indutseerivad sul ses juhtmes selle tyybi jutu
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.01.2006 19:41:18 vasta tsitaadiga

hm samad kõllid aga vahest ainult krõpsuvad mu arvuti taga korraks täitsa suval hetkel (ühe teise arvuti taga ei teinud häält).

Aga ole õnnelik et nüüd kõllid olemas millega saab arvutist helisid kuulata ja samas võtab ka kahtlaseid signaale vasta ja kui igav on võid neid kuulata icon_lol.gif icon_lol.gif
Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
quqlgur
HV kasutaja

sõnum 13.01.2006 20:18:35 vasta tsitaadiga

njaah... mul ka logitechi x-530 ja kah venekeelne ill tuleb... kusjuures täiesti suvalistel ajahetkedel ja päris kõvasti isegi kui vol täiesti maha keeratud... kas neid kuidagi maandada vms. ei anna? icon_question.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
v6sa
HV Guru
v6sa

sõnum 13.01.2006 20:35:22 vasta tsitaadiga

quqlgur kirjutas:
njaah... mul ka logitechi x-530 ja kah venekeelne ill tuleb... kusjuures täiesti suvalistel ajahetkedel ja päris kõvasti isegi kui vol täiesti maha keeratud... kas neid kuidagi maandada vms. ei anna? icon_question.gif

t6mma foolium peale, alustuseks kasv6i sisendjuhtmele

quqlgur
HV kasutaja

sõnum 13.01.2006 20:44:25 vasta tsitaadiga

v6sa kirjutas:
t6mma foolium peale, alustuseks kasv6i sisendjuhtmele

Ok, katsetan....
tagasi üles
8
HV Guru

sõnum 14.01.2006 05:47:12 vasta tsitaadiga

Kuskandis Eestis te asute, kui teil see venekeelne jutt sisse tuleb?
Kas see võib olla "Semeinoje Radio" ehk siis Tartu Pereraadio venemaale mõeldud võimas kesklainesaatja (sagedusel 1035 kHz), mille saatemast kusagil seal Tartu ja Peipsi vahel on?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
tonu89
HV veteran
tonu89

sõnum 14.01.2006 23:45:24 vasta tsitaadiga

Üsna naljakas asi nende kõlaritega icon_biggrin.gif ,oman ka neid aga mul töötavad täiesti normaalselt, ei kostu mingeid teisi helisi..
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
quqlgur
HV kasutaja

sõnum 15.01.2006 00:05:25 vasta tsitaadiga

Mina sain jamast lahti täna kui int. heli asemel SB Live kasutama hakkasin... ei prõxu ega miskit mulinat ka enam ei tule...
tagasi üles
Petz
HV Guru

sõnum 15.01.2006 03:04:21 vasta tsitaadiga

Panin ka hiljuti tuttavale uue arvuti ja mingi suva 2.1 süsteemi üles ning sain siis mõningast raadiot kuulda. Et raadiosaate tugevus võimendi poteka asendist ei sõltunud, pidi see häire võimu endasse sisse jooksma. Tartu telemast oli suht lähedal...
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Martti15
HV vaatleja

sõnum 30.01.2006 09:34:39 vasta tsitaadiga

angel kirjutas:
hm samad kõllid aga vahest ainult krõpsuvad mu arvuti taga korraks täitsa suval hetkel (ühe teise arvuti taga ei teinud häält).

Aga ole õnnelik et nüüd kõllid olemas millega saab arvutist helisid kuulata ja samas võtab ka kahtlaseid signaale vasta ja kui igav on võid neid kuulata icon_lol.gif icon_lol.gif

See krõps tuleb sellest NT kõllid on kylmikuga sama liini otsas ja kui kylmik tööle ja seisma jääb käibki KRÕPS!
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
kaupz
HV Guru
kaupz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.01.2010 22:55:21 vasta tsitaadiga

ulme, ma juba hakkasin viiruseid arvutist otsima, tõmbasin neti juhtme tagant ära, ei midagi.
volume nupu 0 asendis õnneks ainult kostab x530 kõlaritega mingi vene raadio keila kandis.

samas käivad arvutist prõksud läbi (5800xm telefonist kuulates ei käinud) et peab mingi teise helikaardi vaatama.
ja arvuti küljest lahtiühendatuna ka "laineid ei püüa".

Braien
HV Guru
Braien

sõnum 28.01.2010 22:59:58 vasta tsitaadiga

Ma kuulsin mingi aeg wireless kõrvaklappidega seda mis tuli naabri telekast. icon_lol.gif
Starfield
HV kasutaja
Starfield

sõnum 28.01.2010 23:42:30 vasta tsitaadiga

braien334 kirjutas:
Ma kuulsin mingi aeg wireless kõrvaklappidega seda mis tuli naabri telekast. icon_lol.gif

Kunagi väiksena ma kruttisin telekal kanaleid kuni sain kuidagi kätte rahuldava kvaliteediga pildi kuidas keegi telekamänguga Bomber Mani mängib. icon_confused.gif
Kortermajaga oli tegu kus seinad ei olnud ka teab mis paksud ning häälte sai tuvastatud et siis tegu seinataguse naabriga kes mängib. Vaatasime siis natuke aega seda nalja telekast kuni ta jõudis niikaugele, et ta sai mängus kirsikujulise powerupi, mis tähendas et ta sai pomme plahvatada millal ise tahab nupuvajutusega.. aga ta ei osanud seda, vaid jäi ootama päris pikaks ajaks ning ei osanud midagi teha. Isa võttis siis telefoni, helistas siis naabrile ja ütles et kuule sa pead seda B nuppu vajutama puldil siis pomm plahvatab. icon_lol.gif Meie perel oli nalja kui palju ja ma pakun et naabril oli üks suur wtf.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
Braien
HV Guru
Braien

sõnum 29.01.2010 08:04:32 vasta tsitaadiga

Endal oli ka kunagi selline juhus kus sai vaadataud telekast seda kuidas naabrid telekamänge mängisid icon_lol.gif
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Multimeedia- ja helifoorum »  Logitechi kõlaritest vene keelne jutt??
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.