praegune kellaaeg 23.06.2025 15:12:41
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JediMihkel
HV veteran

|
08.01.2006 17:30:27
Ruuter |
|
|
et ma tahaks läbi Hamaci mängida teistega mänge läbi neti nagu LAn ühenduse kaudu.
Aga selleks et ühendus läbi läheks on vaja arvutilt tulemüür maha võtta ja nett ei tohi läbi ruuteri tulla.
No se esimene on ok (seda polegi vist)
aga see teine et mul tuleb nett läbi ruuteri ja sellel on see tulemüür peal et kas seda kuidagi disableida ei saa ve.
PS! mul on arvuti võrgus ja ma ei saa tõsta seda juhet mis mu arvutisse tuleb otse modemisse!
tegelt kas nii saab teha et jätta alles 2 valikut või et mõlemda korraga töötaksid vms
et nagu LAN ja adsl. Et tõstad ümber juhtme ja valid optionist et switch over to LAN /ADSL vms
et ma nagu isegi saaks sehkendada seda et juhe ümber tõsta aga ma tahaks et see teine võimalus jääks ka kiirelt alles:
Et lihtsalt juhe ümber ja paar kiiret klõpsu arvutist?
Loodan et saite aru. Eks ta veits sega ne text tuli aga lugege mitu korda läbi siis saate ehk aru mida ma soovin
Tänan tähelapnu eest!!!
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hallvatt
Kreisi kasutaja

|
08.01.2006 18:36:59
|
|
|
Ära sa selle netijuhtmega midagi küll mängima akka. ma ei viitsi pikalt seletada, aga see mõte mis sul näib olevat, ei tööta. kohe kindlasti mitte.
Oluliselt lihtsam viis on olemas - ruuteris lubatakse lihtsalt mõned ühendused otse tulemüürist läbi. Selleks et neid ühendusi avada, pöördu oma ISP (internetiteenuse pakkuja) poole - tema tõenäoliselt selle ruuteri seadistanud on. enne uuri oma mängu kodulehelt järgi, mis porte tolle ühendus kasutab - ISP võib seda küsida.
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
08.01.2006 23:16:41
|
|
|
prodi suunamine on selle nimi või trigeriga suunamine. Kuna sa ei ole avaldanud saladust mis on su netijagamispurgi nimi (aga võibolla tõesti on tegemist mudeliga ruuter tootjalt ruuter) siis ei saa sind aidata.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
JediMihkel
HV veteran

|
08.01.2006 23:18:11
|
|
|
TRENDnet
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
38 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuler
HV vaatleja
|
09.01.2006 12:39:34
|
|
|
Nagu mina su jutust aru saan siis mida sa tegema pead on ruuterist suunava vastava pordi oma arvutisse ja arvutis olevas tulemüüris (kui on) lubama liikluse ja kõik.. ruuteri enda tulemüüri vaevalt näppima pead (defaultina on ta off ka vist).
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|