Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
fucidin acid
HV kasutaja

|
06.01.2006 11:12:35
|
|
|
igatahes tartu lõunakeskuses oli laborant. nagu ta ennast nimetas eriti ylbe suhtumisega. asi sai alguse sellest et soovisin positiivslaididest pilte saada, lubati ilusti teha ära. jargi minnes olid kõik värvid külmad, st kus slaidil kollane seal fotol rohehall, kole igatahes. Selle peale vastati kohe. et ei saagi selliseid varve kui slaidil. kysisi mis POINT, mujalt olen saanud ilusad pildid nagu slaidil. siis jahuti et oi te oleks pidanud ytlema et ei taha TÖÖTLUST, fakki ,mis kuradi töötlust, kes käskis näppida neid yldse, suure vingumise peale lubati paar slaidi uuesti teha, siiamaani pole järgi läinud, krt nii kopp sa sellest kohast. enne käisin seal ja oli 1 tuttav, sain fotod koik superilusad ja soodsalt, nüüd sitt mis sitt. igatahes sinna ma ei roni enam.
_________________ tegelen iphone, ipad remondiga
iphone kasutajad grupp https://www.facebook.com/groups/iphonekasutajad/ |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
tools
HV veteran

|
06.01.2006 11:42:01
|
|
|
alliance kirjutas: |
muidu norm firma,aga hinnapoliitika on kohutav. |
milles see väljendub ?
|
|
Kommentaarid: 100 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
alliance
The Transporter
|
06.01.2006 11:45:46
|
|
|
tools kirjutas: |
muidu norm firma,aga hinnapoliitika on kohutav. |
milles see väljendub ? |
tegelesin just endale fotoka otsimisega.neil seda ostes võib vaeseks jääda.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 531 loe/lisa |
   |
5 :: |
431 |
|
tagasi üles |
|
 |
vikat
Kreisi kasutaja

|
06.01.2006 19:53:06
|
|
|
tegelesin just endale fotoka otsimisega.neil seda ostes võib vaeseks jääda. |
fototehnika on kallis jah
äkki tood siis konkreetse hinnavõrdluse, et näeksime kui palju teistest kallimalt ja mida photopoint pakub.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
11.01.2006 01:40:57
|
|
|
Kuna endal oli parasjagu välku vaja, siis sai näiteks võrreldud selle hindu eri kohtades.
Toode: Canon Speedlite 430 EX
Photopoint: 4750 EEK
Doctorpeep: 3230 EEK, hinnavahe -1520 EEK
Zebra: 3335 EEK, hinnavahe -1415 EEK
vahe photopointi kahjuks 30...32%!
Kommentaarid hinnapoliitika suhtes on minuarust täiesti liigsed. Päris haige peaks ikka olema kui seda välku sellest firmast tellima hakkaks.
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
juksik
HV vaatleja
|
11.01.2006 02:02:06
|
|
|
Doctorpeep ja Zebra on mõlemad veebipoed. Photopointil on reaalsed kauplused, reaalse kaubaga (mitte ei lasta liugu GNT XML-i peal, millest tulenevalt võiks tekkida küsimus, et miks on Zebra hind 105.- kallim (haige peaks olema, kui zebrast tellida, eks ju ). Photopointi lehel on 430EX-i kohta märkus, et toode on hetkel otsas ja äkki on tegu vana hinnaga (või vastupidi, äkki muutub GNT hind kauba saabumisel)? Lisaks, nii Fotoluks kui Overall müvüad 430EX-i samuti 4750.- eest. Pealegi, ega neid välguostjaid just lademes pole.
Vahe tuleb suur aga siuksest kohast: A610 4750.-, K-Arvutisalong 4090.-, A620 5990.-, K-Arvutisalong 5330.- ja seda vahet ei tee 275.- nänn ka tagasi
|
|
tagasi üles |
|
 |
pinnawaatluz
HV kasutaja
|
11.01.2006 03:12:39
|
|
|
juksik kirjutas: |
Doctorpeep ja Zebra on mõlemad veebipoed. Photopointil on reaalsed kauplused, reaalse kaubaga (mitte ei lasta liugu GNT XML-i peal, millest tulenevalt võiks tekkida küsimus, et miks on Zebra hind 105.- kallim (haige peaks olema, kui zebrast tellida, eks ju ). Photopointi lehel on 430EX-i kohta märkus, et toode on hetkel otsas ja äkki on tegu vana hinnaga (või vastupidi, äkki muutub GNT hind kauba saabumisel)? Lisaks, nii Fotoluks kui Overall müvüad 430EX-i samuti 4750.- eest. Pealegi, ega neid välguostjaid just lademes pole. |
Veebipoed või mitte veebipoed - näiteks mind kui selle välgu ostjat selline asi ei koti halligi. Kellegi peal lasevad kõik poed liugu rohkemal või vähemal määral kui sa liu laskmiseks nimetad kaasaegset suhtluskanalit maaletooja või hulgilaoga. Et ühes poes on asi mingi mõne tuhhine asjake 2-3 protsenti kallim kui teises pole ka miski näitaja, veel vähem saab seda haiglaseks nimetada. Küll saab seda teha aga 30% puhul. Minul näiteks ostu tegemisel sõna "äkki" mingit erilist rolli ei mängi, lähtuda tuleb faktidest mis terendavad ostuarvel . Kuid kahtlemata on inimesi, kes eelistavad asja eest maksta kuskil pudipoes 30% rohkem. Way to go, no hard feelings here..
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
12.01.2006 17:57:47
|
|
|
mai tea, minu meelest on kõik väga loogiline...veebipoed on alati odavamad olnud (enamasti) ja kui tahad veel rohkem alla, osta foorumist... poel on omad kulud, mis ole võrreldavad domeeni omadega (enamsti) ja sellest lähtuvalt ka hinnapoliitika... mingil määral võib öelda ka, et neil on erinev sihtgrupp... see et sina oled piisavalt arukas ja usaldav, et osta netipoest on lihtsalt sinu enda asi /viga /boonus...paljud ei osata asja ilma, et nad seda enne ei näppida ei saa jne... poes saab ju veel ka kaubelda...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Flab
HV Guru
|
13.01.2006 18:38:04
|
|
|
Hea firma.
Garantii venis ainult videokaarti vahetades 2x pikemaks kui algul lubati.
|
|
Kommentaarid: 984 loe/lisa |
   |
778 |
|
tagasi üles |
|
 |
explode
Kreisi kasutaja

|
21.01.2006 01:56:11
|
|
|
Ostsin siis eelmise aasta augustis sellise:Cherry XS
Protsessor: Intel Celeron D325 2,53GHz
Emaplaat: P4M800 kiibistik (integreeritud video-, võrgu- ja 5 kanaliga helikaart, DDRAM, vaba AGP pesa eraldiseisva videokaardi jaoks, USB 2.0)
Kõvaketas: WD 40GB ATA
CD-seade: CD-kirjutaja 52x32x52x
Mälu: 256MB DDRAM PC3200
Korpus: D-FRUIT 98XX seeria (must/hõbedane, USB ja AUDIO korpuse esiosas), 300W toiteplokk
Lisad: optiline hiir, klaviatuur
Tõrkeid pole arvutiga olnud ja teenindus oli ka hea.
_________________ E30 |
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
1 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
23.01.2006 13:25:30
|
|
|
Lisaks, nii Fotoluks kui Overall müvüad 430EX-i samuti 4750.- eest. |
Ja kui võrrelda veel paljusi kaupu, eriti Fotoluksi ja Photopoindi vahel, siis hinnad on tihtipeale kroonipealt samad. Eriti kallimad tooted. Kriminaalne ütleks selle kohta!
Kus on konkurents?
Photopoindiga olen piltide trükkimise poole pealt väga rahul
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
priia
HV vaatleja
|
23.01.2006 13:49:15
|
|
|
Mis selles kriminaalset on? Edasimüüja lepib maaletoojaga kokku, et saab toote nt. riiulihind -15%. Arva nüüd, milline riiulihind edasimüüja poolt tootele pannakse.
Enamus tootjaid-maaletoojaid minu tegevusvallas annavadki ette soovitusliku jaehinnakirja, millest kinnipidamine ei ole kohustuslik, kuid on väga mugav.
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
piq
Kreisi kasutaja
|
23.01.2006 17:32:07
|
|
|
merku kirjutas: |
Lisaks, nii Fotoluks kui Overall müvüad 430EX-i samuti 4750.- eest. |
Ja kui võrrelda veel paljusi kaupu, eriti Fotoluksi ja Photopoindi vahel, siis hinnad on tihtipeale kroonipealt samad. Eriti kallimad tooted. Kriminaalne ütleks selle kohta!
Kus on konkurents?
Photopoindiga olen piltide trükkimise poole pealt väga rahul  |
konkurents on näidanud juba arvutipoodide peal mis ta tekitada võib
k lööb hinnad alla kaubaga mille kvaliteet ei kannata kriitikat ja samas palkab omale kioskimyyad et kulusi kärpida
ja teised on sunnitud lihtsalt kah tooma omale valikusse samaodavat ja saasta kaupa
ehk sis turusolkimine odava saastaga .
ja soovituslike hindadega käib kohati käsikäes ka kohustus sellise hinnaga myya kuna vastasel juhul ei anna maaletooja enam kaupa piisavalt odavalt kätte ja siis proovi myya teistest kallimalt sama kaupa sunniviisiliselt
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archibald
HV veteran

|
25.01.2006 10:44:33
|
|
|
Ostsin fotokat, asjalik suhtumine, positiivne klienditeenindaja, 2 aastat garantiid jne Aga kaks aku mida ostsin juurde olid praakid ja viisin tagasi, ning lubati testida ja kontakti võtta. Siis kuu aja ei olnud neist midagi kuulda lõpuks sattusin Ülemiste keskusesse ja klienditeenindaja, kelle kätte ma olen fotokat ja akud ostnud ja viinud garantiisse, kohe tunnistas mind ära, vabandas ja andis ilma tsekkita kaks uut aku
_________________ http://www.linktr.ee/archik_off |
|
Kommentaarid: 162 loe/lisa |
   |
155 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
17.02.2006 22:04:16
|
|
|
Käisin paar päeva tagasi Pärnu mnt. esinduses ja ostsin Samsungi DVD-turboka. Keegi siin võttis sõna, et pole kaasas kruvisid ega softi (või emba-kumba). Igatahes mina ostsin revjuu järgi(kus kruvidest ei mainitud sõnagi,küll aga softist) - ja tõepoolest kruvisid polnud. Seevastu soft oli ja kõik oli nii nagu peab. See-selleks.
Igatahes üks päris ponks blondike teenindas mind(tegin talle asja lihtsaks ja ütlesin lihtsalt toote firma nime ja hinna, kuna sama hinnaga kribajaid teisi polnud. Pealegi tundus kuidagi flegmaatik ). Tõi letile valge ja musta kribaja valiku jaoks. Lahe. Arvutiekraanil figureeriv tekitäite vms. proge asendus korra MSN'i suhtlusaknakesega, mida blond u.7 sekki vaatas/luges, siis printis teki välja ja oligi nägemist. Aga muidu kõik tipp-topp. Teinegi kord. 8)
_________________ Meet my two friends: Smith & Wesson... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuul
HV kasutaja

|
17.02.2006 22:28:50
|
|
|
TitaNiuz kirjutas: |
Käisin paar päeva tagasi Pärnu mnt. esinduses ja ostsin Samsungi DVD-turboka. Keegi siin võttis sõna, et pole kaasas kruvisid ega softi (või emba-kumba). Igatahes mina ostsin revjuu järgi(kus kruvidest ei mainitud sõnagi,küll aga softist) - ja tõepoolest kruvisid polnud. Seevastu soft oli ja kõik oli nii nagu peab. See-selleks.
Igatahes üks päris ponks blondike teenindas mind(tegin talle asja lihtsaks ja ütlesin lihtsalt toote firma nime ja hinna, kuna sama hinnaga kribajaid teisi polnud. Pealegi tundus kuidagi flegmaatik ). Tõi letile valge ja musta kribaja valiku jaoks. Lahe. Arvutiekraanil figureeriv tekitäite vms. proge asendus korra MSN'i suhtlusaknakesega, mida blond u.7 sekki vaatas/luges, siis printis teki välja ja oligi nägemist. Aga muidu kõik tipp-topp. Teinegi kord. 8) |
pisike off-topic
see blond on mu kasu-õde
aga jah, sa ju ei teadnud seda
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
19.02.2006 05:16:27
|
|
|
kuul kirjutas: |
pisike off-topic
see blond on mu kasu-õde
aga jah, sa ju ei teadnud seda  |
loodan, et annad andeks. Krt küll Eesti on ikka liiga väike....
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kuul
HV kasutaja

|
19.02.2006 11:41:37
|
|
|
pole probleemi
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
TitaNiuz
HV kasutaja

|
19.02.2006 12:50:29
|
|
|
pole probleemi  |
Ja et liiga OT poleks, ütleks ka et toorikute hinnad on seal mitte kõige odavamad. Ülemise keskuse esindusest (lähem tee) tahtsin osta Exactmat'i nii mööda minnes. Päris kaua otsiti ja uuriti, vaadati. Selgus, et kohapeal pole ja helistasid lattu. Seal oli, aga kell oli juba nii palju, et ladu juba kinni minemas, siiski öeldi et laos olemas. Ei hullu midagi, lihtsalt ost lükkus järgmisele päevale. Ja kui kindla peale osta, siis Pärnu mnt. esindusest, kus hinnakirjas märgitud asjad kohal on (ladu).
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
23.02.2006 12:28:35
|
|
|
imetore pood on, ostsin sealt kunagi 6800Le ja kaotasin arve ära, möödunud nädal saatsin tüüpidele kirja, et vot umbes sellisel kuupäeval ostetud ja sellise isiku poolt (vist) ja oleks kangesti arvet vaja uuesti... ja lupsti täna mul mailboxis olemas
ah jaa...
LOL LOL LOL ROFL ROFL LOL @
TitaNiuz kirjutas: |
pisike off-topic
see blond on mu kasu-õde
aga jah, sa ju ei teadnud seda  |
loodan, et annad andeks. Krt küll Eesti on ikka liiga väike....  |
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
punkar
HV kasutaja

|
17.05.2006 14:14:02
|
|
|
Minul ka postiivsed kogemused.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
2 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
MelesMeles
HV Guru
|
28.05.2006 12:45:31
Photopoint vs Fotoluks |
|
|
Ostsin koti fotokale Kaubamaja Fotoluksist hinnaga 677.-. Photopointis oleks olnud 890.-. Kumbki ei saa plusspunkti minult praegu, sest Fotoluksis ei tundunud müüjad eriti abivalmis, ning Ülemiste Photopointis ei vastatud telefonile.
_________________ Allkiri |
|
Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
06.06.2006 00:10:26
|
|
|
Ise väga rahul asjaajamisega - kauba toomise tähtajad peavad paika ja ka ollakse abivalmid ja vastutulelikud
respect selle firma suhtes, et suutis ka arvutitega seotud turul omale kiiresti olulise osa haarata
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
elloruut
HV kasutaja

|
07.06.2006 15:01:37
|
|
|
Hea firma, teist korda tellin sealt ja siiani pole mingeid muresi olnud, kaup tuuakse lubatud ajaks kohale
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Matux.
HV vaatleja
|
11.06.2006 14:41:38
|
|
|
olen ostnud arvuti , ja razer diamondback plasma , eXactMat , k6llad aga enam neid ma ei kasuta ja klavia ostsin kah arvuti v3ga tipp topp!!! mingi 4000 maksis vaatasin vedas mul paremini cs 1.6 fps 100 ja puha... VÄGA HEA KOHT=)!!!! SOOVITAN mingi 2 minutiga k2es ja jne
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|