Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hiiemae
HV kasutaja

|
24.12.2005 17:28:36
|
|
|
saan kohvrisse minna ja mõned mindid pelada kui mäng jääb kinni ja mingi connection värgi pärast olen disconnected
praegu 3x järjest
_________________ %HOMEDRIVE%%HOMEPATH% |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
24.12.2005 18:22:26
|
|
|
hiiemae kirjutas: |
saan kohvrisse minna ja mõned mindid pelada kui mäng jääb kinni ja mingi connection värgi pärast olen disconnected
praegu 3x järjest |
S!tt server siis mängi Public | Eestiomab.com
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
3 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
darknes89
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.12.2005 18:45:10
|
|
|
sama viga ka endal. Steam foorumist vastust ülesse ei leidnud aga arvan et varste tuleb väike update mis parandab selle pisi vea ära. Senikaua nautigem läikivat pinda
|
|
Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
24.12.2005 21:41:57
|
|
|
Kui keegi smoke viskab siis tõmbab kooma jah, ennem polnud midagi nagu. Dust2-s viib fpsi alla nii kolme peale, see koht, kus pommi kohalt vaadata alla double doorsi suunas(sinna kus on maa alune "koht" vms)
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
agent007
Piiratud kasutaja

|
25.12.2005 13:19:27
|
|
|
Selline küsimus, et kui on uus MAP, siis kust saab textured`?
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
1 :: |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nitro
HV kasutaja

|
25.12.2005 13:29:02
|
|
|
Tekstuurid on ikka mapiga kaasas (või vähemalt peaksid olema...)
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
agent007
Piiratud kasutaja

|
25.12.2005 16:30:07
|
|
|
Mina ei ole saanud siiamaani ühtegi faili peale .bsp . No tegelikult NAV on aga selle ma lasen maha sest muidu ei hakka mul tööle map. Teen uue NAV ise siis töötab! Aga kas kuskilt näiteks tõmmata ei saa neid vms... Nagu addon või nii? Või siis teine võimalus oleks ise mapi natuke muuta ja olemasolevad tekstuurid panna! Mida soovitate teha? Hetkel 1/10 -st mapist töötab mis ajab juba suht keema!
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
25.12.2005 17:28:51
|
|
|
agent007 kirjutas: |
Mina ei ole saanud siiamaani ühtegi faili peale .bsp . No tegelikult NAV on aga selle ma lasen maha sest muidu ei hakka mul tööle map. Teen uue NAV ise siis töötab! Aga kas kuskilt näiteks tõmmata ei saa neid vms... Nagu addon või nii? Või siis teine võimalus oleks ise mapi natuke muuta ja olemasolevad tekstuurid panna! Mida soovitate teha? Hetkel 1/10 -st mapist töötab mis ajab juba suht keema!  |
Kui sa serverisse joinid peaks vajalikud asjad m2ng ise tõmbama, vb rohkem abi saad www.eestiomab.com/forum/ ....
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
zaG
HV kasutaja
|
25.12.2005 18:52:50
|
|
|
Juhul kui te orginaal mängu kasutate siis ei tohiks sellist jama olla. Minul vähemasti töötavad 95% mappidest, mis ma endale tõmmanud olen. Vaadake alati kas readme ka kaasas on, sellest võib ka palju abi olla.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
thebull
HV kasutaja

|
25.12.2005 19:41:03
|
|
|
zaG kirjutas: |
Juhul kui te orginaal mängu kasutate siis ei tohiks sellist jama olla. Minul vähemasti töötavad 95% mappidest, mis ma endale tõmmanud olen. Vaadake alati kas readme ka kaasas on, sellest võib ka palju abi olla. |
ma arvan ka, et originaali puhul peaks ikka enamused mapid töötama, kui mitte kõik... mul pole ühegagi probleeme olnud...
_________________ Salamander |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
25.12.2005 19:54:34
|
|
|
Unholy, mingisuguseid keelepiiranguid eestiomab serveris ei ole või? Viimati käisin, siis vene keel oli ainus mida ma seal nägin-kuulsin.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.12.2005 19:59:07
|
|
|
UB kirjutas: |
Unholy, mingisuguseid keelepiiranguid eestiomab serveris ei ole või? Viimati käisin, siis vene keel oli ainus mida ma seal nägin-kuulsin. |
Ainuke piirang mida näinud olen on seal FF ehk siis ** tuleb selle asemele.
Aga üldiselt mingeid piiranguid seal ei ole. Lapsed saavad end vähemalt seal tühjaks ropendada ja oma anatoomiat arutada.
Suht pr0n servu. Adminnid ahistavad pidevalt.
Ainke asi mida ma ei mõista: miks eesti servudes ainult dust 2 lippab. Mis seal mapis nii erilist on (ei jõua kohale lihtsalt)
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
25.12.2005 20:01:28
|
|
|
angel kirjutas: |
Unholy, mingisuguseid keelepiiranguid eestiomab serveris ei ole või? Viimati käisin, siis vene keel oli ainus mida ma seal nägin-kuulsin. |
Aga üldiselt mingeid piiranguid seal ei ole. Lapsed saavad end vähemalt seal tühjaks ropendada ja oma anatoomiat arutada.
Ainke asi mida ma ei mõista: miks eesti servudes ainult dust 2 lippab. Mis seal mapis nii erilist on (ei jõua kohale lihtsalt)  |
meie serveris on väga harva D2...Keele piirangut otseselt hetkel ei ole, kuigi adminnid keelavad eks ma võtan selle veel täna ette, et vene tähed serveris ära keelatakse..
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.12.2005 20:05:19
|
|
|
Unholy kirjutas: |
Ainke asi mida ma ei mõista: miks eesti servudes ainult dust 2 lippab. Mis seal mapis nii erilist on (ei jõua kohale lihtsalt)  |
meie serveris on väga harva D2...Keele piirangut otseselt hetkel ei ole, kuigi adminnid keelavad eks ma võtan selle veel täna ette, et vene tähed serveris ära keelatakse.. |
njah aga ma vist satun sinna alati siis kui dust 2 on. Koffris enam muud ei näegi kui dust 2. Seal EO s vms mida iganes ta on on kah valdavalt tomineeriv map dust2.
Vaata et sa ropendamist ära ei võta. Siis paljude inimeste ja adminnide tekst koosnebki ainult ******** märkidest
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Unholy
HV veteran

|
25.12.2005 20:11:43
|
|
|
Unholy kirjutas: |
meie serveris on väga harva D2...Keele piirangut otseselt hetkel ei ole, kuigi adminnid keelavad eks ma võtan selle veel täna ette, et vene tähed serveris ära keelatakse.. |
njah aga ma vist satun sinna alati siis kui dust 2 on. Koffris enam muud ei näegi kui dust 2. Seal EO s vms mida iganes ta on on kah valdavalt tomineeriv map dust2.
Vaata et sa ropendamist ära ei võta. Siis paljude inimeste ja adminnide tekst koosnebki ainult ******** märkidest  |
Ropendamine on peal ära keelatud on ainult kõik sõnad seoses Kofferiga ff jne. Kuna mina mitte millegi eest sealt bänni saanud olen..
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
mcaff
Piiratud kasutaja

|
25.12.2005 20:15:20
|
|
|
kui on steami kasutaja olemas ja hl1 ja cs 1.6 olemas kas kuidagi ei ole võimalik cs:s mängida ilma, et ma selle ostma peaks ei taha 599 kr maksta hl2 koos cs:s lisa eest
|
|
Kommentaarid: 130 loe/lisa |
   |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
25.12.2005 20:19:05
|
|
|
mcaff kirjutas: |
kui on steami kasutaja olemas ja hl1 ja cs 1.6 olemas kas kuidagi ei ole võimalik cs:s mängida ilma, et ma selle ostma peaks ei taha 599 kr maksta hl2 koos cs:s lisa eest  |
sa võid ju ainult CS S osta kui sa sellist toredat mängu nagu HL2 ei soovi omastada. Osta steami kaudu endale CS S ja kõik.
|
|
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
agent007
Piiratud kasutaja

|
25.12.2005 20:32:59
|
|
|
Okei... põhimõtteliselt siis saan need tekstuurid HL2 kaudu või?
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
tolm
HV kasutaja

|
25.12.2005 21:36:16
|
|
|
sourcega endaga kaasas olevad tekstuurid (kõikide pelade omad, source materials.gcf) on jah ühes failis, eraldi mappide customid on aga bsp enda sees või bzipig kaasa antud. lihtne ja loogiline imho
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
26.12.2005 00:30:09
|
|
|
Unholy krt sa ei pea igasse posti lisama et mby saad rohkem abi eestiomab.com lehelt vms...see on juba promomine mis eiri vist teretulnud ei ole. Lihtsalt soovitus
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
26.12.2005 01:47:35
|
|
|
Tegelikult oleks siis mõttekas vast hoopis terve sõna "koffer" ära keelata, kuna FF all tähistatakse üldiselt mõistet "Firefox".
@ angel, tõsi, Clean | Koffer.ee ONGI ainult Dustid. Lihtsad, simplistlikud kaardid kus kõik on lihtne ja loogiline, selletõttu nad ongi nii mängitavad. Teine server on Funhouse | Koffer.ee, ka zaG'il allkirjas, seal jooksevad ikka igasugused kaardid.
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vops
HV kasutaja
|
26.12.2005 10:40:11
|
|
|
madedog kirjutas: |
Tegelikult oleks siis mõttekas vast hoopis terve sõna "koffer" ära keelata, kuna FF all tähistatakse üldiselt mõistet "Firefox".
@ angel, tõsi, Clean | Koffer.ee ONGI ainult Dustid. Lihtsad, simplistlikud kaardid kus kõik on lihtne ja loogiline, selletõttu nad ongi nii mängitavad. Teine server on Funhouse | Koffer.ee, ka zaG'il allkirjas, seal jooksevad ikka igasugused kaardid. |
Viimati vaatasin siis koffer veel roppude sõnade nimekirjas ei olnud, on sel mingit erilist mõtet et see tärnidega asendatakse või lihtsalt reklaami pärast?
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
neros
HV Guru

|
26.12.2005 11:27:59
|
|
|
Kahjuks tundub, et serveri omanikel on väikesed kompleksid ning Unholy ja Pumpclub oleks nagu sõjajalal. IMHO on Koffris ära keelatud ka nt EO serveri aadress... Saage üle, mehed!
Hmm, my bad, FF tähistab üldiselt fraasi "Friendly fire", nagu suur mõte ära blokeerida, eks?
_________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt. |
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |