praegune kellaaeg 21.06.2025 02:16:56
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
r3nx
HV veteran
|
10.12.2005 18:04:48
|
|
|
Hommikuti joon kohvi/teed. Vahest on hea. Ärkan, pesen ja värki, lähen kööki, võtan tassi, kallan piima täis, panen vee keema. Kui vesi valmis hakkan mõtlema, et mis kuradi pärast ma piima kallasin endale.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marduuhin
HV Guru

|
10.12.2005 18:07:42
|
|
|
Te ei kujuta ette kuidas ma enne oma aHVi kruusi taga otsisin.. Selline tunne oli nagu see oleks ära pätsatud..
Panin selle endale laua peale enne, et pärast hea võtta oleks, aga kui kohvivee keema panin, siis polnud seda enam..
Otsisin isegi sahtlid/kapid jms kohad läbi, aga POLNUD.. Lõpuks läksin kööki ja avastasin, et keegi oli selle mustade nõude juurde viinud.. Kergendus missugune..
_________________ Eesti õigekeelsussõnaraamat ÕS 2018 |
|
Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
108 |
|
tagasi üles |
|
 |
tonu89
HV veteran

|
10.12.2005 18:16:40
|
|
|
Vahest ikka juhe jookse jah täielikult kokku, teega sama asi olnud, kallan tee ära tassi ning siis kipun koort peale kallama...(joon enamus ajast kohvi, ju see harjumus)
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tigrjonok
HV vaatleja

|
10.12.2005 19:10:17
|
|
|
Ise viskasin eile võtmed minema nimelt siin majas on see kuradima prügitoru. No liigun kenasti selle asjanduse juurde, viskan rahulikult võtmed prügishahti ja kõnnin tuppa tagasi prügikott käes... aga etskae - uks lukus. noh. sai natuke suures prügikastis sobratud ja kõik siiski korda...
_________________ "Nothing in this world worth having comes easy" |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
1 :: |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
soovija
Kreisi kasutaja

|
16.12.2005 22:34:58
|
|
|
Hommikul sööma , piimapakk lahti. Piimapakk seejärel prügikasti ja lõigatud tükk klaasi Õnneks suutsin piima päästa
   |
4 :: |
83 |
|
tagasi üles |
|
 |
.Scorps.
HV Guru

|
19.12.2005 20:36:02
|
|
|
Kasutajal kristoka allkiri on praegu selline:
Aga igasuguseid hajameelsusest tingitud seiku on küll juhtunud. Ükskord hakkasin poes võõra inimese korvist asju enda kärusse tõstma (arvates, et emaga tegu). Kui avastasin, tõstsin asjad kiiruga tagasi, vabandasin ja tegin tagasi vaatamata vehkat. Too hakkas muidugi laginal naerma...
MSN'is ütlesin ükskord küllaltki privaatse sõnumi valele inimesele. Ja isegi väiksemat sorti jama tuli sellest.
Bussis on tihtipeale raske aru saada, et üks tüüp, kes mulle midagi öelda tahab, seda arusaamatult teeb ja rahule ei jäta, hoopis piletikontrolöriks osutub... Õnneks pole ma kedagi veel piixu saatnud..
_________________ Tere hommikust!  |
|
Kommentaarid: 265 loe/lisa |
   |
221 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hõljuk
Kreisi kasutaja
|
19.12.2005 20:40:39
|
|
|
.Scorps. kirjutas: |
MSN'is ütlesin ükskord küllaltki privaatse sõnumi valele inimesele. Ja isegi väiksemat sorti jama tuli sellest. |
Uhh, tuttav tunne, mul mitu korda ette tulnud seda. Samas ka privaatse sisuga SMSid on unise peaga valele numbrile läind
|
|
Kommentaarid: 125 loe/lisa |
   |
117 |
|
tagasi üles |
|
 |
Märt.
HV Guru

|
20.12.2005 09:00:59
|
|
|
Minu kuueaastasele tütrele saabus SMS: "Ülekanne tehtud"
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|