Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 37, 38, 39  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Randtech
HV vaatleja

sõnum 10.12.2005 18:10:01 vasta tsitaadiga

Enteri töötajad ei oska eriti teenindada, küsid midagi ja nad ei oska sulle vastata. Selline asi on juba minuga 2 korda juhtunud.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.12.2005 20:30:38 vasta tsitaadiga

Randtech kirjutas:
Enteri töötajad ei oska eriti teenindada, küsid midagi ja nad ei oska sulle vastata. Selline asi on juba minuga 2 korda juhtunud.

see asi tuleneb sellest et inimesed kes seal tööl on ei püsi just kaua ja kui koguaeg uued tulevad siis ei jõua nad sisse elada ja nii ei tule ka advekaatseid vastuseid..
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 10.12.2005 22:34:48 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
Randtech kirjutas:

see asi tuleneb sellest et inimesed kes seal tööl on ei püsi just kaua ja kui koguaeg uued tulevad siis ei jõua nad sisse elada ja nii ei tule ka advekaatseid vastuseid..

jah nii see ongi icon_razz1.gif

piq
Kreisi kasutaja

sõnum 11.12.2005 11:28:13 vasta tsitaadiga

mis puutub mängu ja kilepakendisse ning tarbiakaitsesse siis selle kohapealt oleks olnud teema täiesti kasutu
kuna imo on mängude tagasiostmine keelatud eriti kui pakend sisaldab kohati vägagi vajaliku cdkeyd et netis mängida
seega tõesti joppas et satusid miski ylemusepeale kes asjadest eriti miskit ei tea
endal poes tarbiakaitse käis siis mängude pihta märgiti ära see et neid ei tohi tagasi osta isegi kui nad on kilepakendis kuna vahepeal on tulnud kaebusi et mäng karbis on hoopis teine (vananenud kraabitud plaadil jne.) seda põhjusel et kui kilepakend korralikult lahti võtta ja vahetada ära karbis olev plaat minna sama päev poodi tagasi (kinnikleebitud kilepakendiga) siis ostab mõni teadmatum myya selle tagasi ja myyb järgmisele heausklikule kliendile

mis puutub tarbiakaitsesse siis hambutu asutus se kindlasti ei ole
peale yhte kaebust peaaegu iganes mille kohta (kui vähegi alust kaebusel on) lendavad nad esimesel võimalusel kaebuse saanud firma poodi ja ei kontrolli mitte ainult asja mille kohta kaebus käib vadi kõike mis poes on ja mis saaks valesti olla , kõik pannakse kirja ja kui on valesti asju siis esimesel korral hoiatud ja järgmine kord kontrollimisel samad asjad mäda siis trahvid , 1 jubedamaid asju millega alt minna saab on igasugu puhastusvedelikud millele peab juurde m'ärgitud olema ka 1l hind vahet pole kas arvutipoes , autovaruosade poes või kus iganes veel.
ja trahvid ei ole väiksed
samas kontrollivad nad päris põhjalikult enne isikut kes kaebuse esitab ja kaebuse sisu ja vastavust tõele, seega päris lambist nad kah igalepoole ei tule*(isiku puhul siis kes enne on kah esitanud lambi asjade kohta kaebusi nad eriti ei reageeri icon_smile.gif )
seega minu arvamus sellest mänguloost et kindlasti oleks õigem olnud rääkida EA poolse suppordiga antud mängu tagastamise osas või ymbervahetamiseks
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
ahvilõust
Aeg Maha 2n
ahvilõust

sõnum 11.12.2005 17:47:56 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
Randtech kirjutas:

ma olin seal rekord aega 2 tundi icon_biggrin.gif

M: MSI RTX 3070 Gaming Trio
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 12.12.2005 12:45:30 vasta tsitaadiga

piq,
Aga kui on konkreetne prakk? Ja tootjal on ettenähtud uue mängu vastu vahetamine, kas ma siiski pean oma kuludel seda teha (saatma Inglismaale)?

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 12.12.2005 12:55:49 vasta tsitaadiga

tegel ma arvan, et vahetama peaks ikkagi müüja, kuid samas ma eeldaks, et maaletoojal oleks siis mingi süsteem, kus saaks tootjale teada anda võtme , et siis see blacklistida näiteks.....ma arvan nii.Natuke absurd on ka , et praagi puhul ma pean ma oma kulu ja kirjadega ta tootja juurde saatma.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 12.12.2005 14:31:34 vasta tsitaadiga

madmel,
Kui tootja vahetab ära ühe koopia mängu teise vastu, siis CD key'd blokeeritakse koheselt ära, see ei saa olla takistus, et umbes "ostsid mängu, ahha, kopeerisid CD key'd ja nüüd tahad oma pappi tagasi saada ja piraat plaatidega originaal CD Keyga mängida".
Ma arvan, et enne, kui öelda "Kao minema, me ei vaheta lahti pakitud mänge", tuleb küsida ja uurida, mis probleem, kes on süüdi jne.

madmel
HV veteran
madmel

sõnum 12.12.2005 14:38:55 vasta tsitaadiga

mul oli sisuliselt jutul sama mõte.
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 16.12.2005 16:02:11 vasta tsitaadiga

Ah jah, tuli täna infopäring tarbijakaitseametist (mida ma saatsin mingi 3-4 nädalat tagasi.
Väike tsitaat vastusest:
"Kaupleja ei või keelduda lepingust taganemise avalduse täitmisest tuginedes rikutud pakendile."

piq
Kreisi kasutaja

sõnum 16.12.2005 18:19:49 vasta tsitaadiga

paraku ei ole sukest blacklisti teemat kui siis äki ainult maaletoojal seega ideekohaselt ei pea mitte oma kulu ja kirjadega seda saatma otse tootjale vaid vastutab ikkagi maaletooja
ja sedapidi annab asja ajada ka läbi myya ja arvatavasti peaks siis maaletooja väljavahetama toote kas sama vastu või vähemalt samaväärse
imo pood seda teha ei tohiks ikkagi
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 26
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 16.12.2005 19:02:17 vasta tsitaadiga

IMO peaks asi just sedasi olema, et kui mina kuskilt kauba ostan, ja sellelt mingi defekti avastan, siis ma viin selle sinna tagasi, kust ma selle ostsin ja seal aetakse asi korda, mitte, et ma pean hakkama nüüd piki meie (banaani)vabariiki taga ajama maaletoojat, et see siis asja ära lahendaks.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
madmel
HV veteran
madmel

sõnum 16.12.2005 19:30:11 vasta tsitaadiga

eh....vahetabki välja maaletooja aga selleks on meil banaanivabariigis edasimüüjad, kes on lüliks tarbijavahel...või midagi sellist...ehk siis
maletooja->edasimüüja->trabija
ja vajadusel
tarbija->edasimüüja->maaletooja

puust ja punaseks ei viitsi teha icon_wink.gif
tagasi üles
Jolinar
HV kasutaja
Jolinar

sõnum 17.12.2005 05:52:22 vasta tsitaadiga

Jah, ei, ma lugesin ennem valesti, kuigi ma lugesin 2 korda üle icon_razz.gif
Liiga palju õlut ei tee head
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Undead10
HV vaatleja

sõnum 03.01.2006 13:04:05 vasta tsitaadiga

ostsin seal hynix pc-3200 512mb mälu töötab väga hästi siia maani hind oli kah kõigest 810
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 6
tagasi üles
Ands
HV Guru

sõnum 03.01.2006 13:41:21 vasta tsitaadiga

Ema ostis sealt olympose digi( mingi 310 vist) umbes 5000 eeq eest.(rakvere enter)
Reklaamis oli neil lubatud aku+ laadija, karp ise sisaldas aga vaid ühe patarei.
Läksid tagasi, vestlesid pisut nendega ja anti laadija+ akud.
positiivne lahendus minuarust thumbs_up.gif

lisaks on seal kaks väga kena noort naismüüjat icon_rolleyes.gif

ands
Kommentaarid: 350 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 297
tagasi üles
TeArGaS
HV kasutaja

sõnum 07.01.2006 06:31:12 vasta tsitaadiga

Minu esimene kogemus Enter´iga.
Tellisin üleeile Tartu ENTER arvutipoest Zalman CNPS7000B-Cu LED CPU Jahuti (kohapeal neil LED varianti ei olnud).
Alguses ütles teenindaja, et neil ei ole seda LED varianti. Sis küsisin, et kas saaks järgi vaadata kas seda tellida annab,
müüja istus 10sekki arvuti taha ja hopsti olemas! (mitte nagu k-saluunis 5minni oota vastust) icon_rolleyes.gif ....tellis sis ära ning ütles, et nädala pärast peaks kohale jõudma. Aga mis ime! Juba täna helistati ja öeldi KOHAL! icon_razz1.gif Ei tia kas minul lihtsalt vedas või käibki neil see asi nii kiiresti? icon_smile.gif Igatahes mitte midagi halba ei ole öelda icon_wink.gif teenindus on thumbs_up.gif

silver010
HV veteran
silver010

sõnum 07.01.2006 10:12:07 vasta tsitaadiga

Brian Welch, aga kas mäng oli ostes kiles, või mitte?
kui võib küsida, siis mis mäng? icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
Archibald
HV veteran
Archibald

sõnum 11.01.2006 10:11:42 vasta tsitaadiga

silver010,
Mäng oli DVD karbis ja kile oli ka peal. Mänguks oli siis Need for speed: underground 2

Illuminati
HV vaatleja
Illuminati

sõnum 16.01.2006 13:14:20 vasta tsitaadiga

omalt poolt kommenteeriks..

Enteri poodides töötavad suht suvalised inimesed, kes natuke midagi arvutitest teavad, kui ma tahan mingit konkreetset jubinat osta.. või midagi suht ebaolulist.. siis astun suvalisse Enteri poodi sisse... kui ma tahan nõu või asjalikku arutelu teemal, milline läpakas või arvuti või komponent mulle kõige paremini sobiks, siis ma lähen Tondi keskuses asuvasse esinduskauplusesse... sealne keskealine onkel on väga asjalik, jagab asjast palju ja alati varmas aitama... meili teel oleme ka mitmed korrad suhelnud, siiani on ta alati vastanud vähemalt sama päeva jooksul..

garantii kutid on ka tasemel, samamoodi varmad asju uurima ja testima ja nõu ka andma...

aga kui sa loodad et Rimis või kuskil keskuses asuv massiriiuli/ostukorvi müügiga tegelev esindus suudab omale muretseda heade teadmistega müüjad, kes kõigest kõike teavad, siis võiksid veidi enne mõelda asja üle... sa ei saa ju oodata, et selveri või rimi kassiir oskaks ka rääkida kõikidest asjadest, mis seal myygil on.
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 16.01.2006 13:16:26 vasta tsitaadiga

ega nii see on jah, algul kui sinna sai mindud siis seal oli näiteks mitu neiut kes arvutitest teadsid samavähe kui mingist automootorist näiteks vms... sesmõttes et nad võeti aint sellepärast et hädasti müüjad vaja... pigem lakkisid küüsi kuskil nurgas ja olid rahul icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 102
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 16.01.2006 14:32:58 vasta tsitaadiga

Enter paistab on oma hindu ka korrigeerinud kõrgemaks uuel aastal ja hinnakiri eriti ära peidetud.Noname 400w toide oli eelmine aasta 175kr ja nüüd öeldi ,et alla 350kr pole ühtegi.
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 16.01.2006 16:45:50 vasta tsitaadiga

soodent, www.arvutid.com ja hinnakiri. kui enter arvutipoode mõtled. itmarketitel hinnakirja kui sellist ei eksisteeri.
tagasi üles
Dimmu B
HV kasutaja
Keelatud avatar

sõnum 16.01.2006 17:49:05 vasta tsitaadiga

üks küsimus: mis korpus on microlinki A seerial ? icon_rolleyes.gif ilus korpus suht
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 5
tagasi üles
p2ep
HV veteran

sõnum 16.01.2006 18:09:53 vasta tsitaadiga

Dimmu B kirjutas:
üks küsimus: mis korpus on microlinki A seerial ? icon_rolleyes.gif ilus korpus suht

Võta lahti "konfigureeri", seal saab neid valida. Tont teab, mis seal pildil on icon_sad.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  ML Arvutid + Enter mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 37, 38, 39  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.