Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need for Speed: Most Wanted märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 156, 157, 158  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
der hammer
HV Guru
der hammer

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 15.12.2005 08:38:37 vasta tsitaadiga

soovija kirjutas:
olc kirjutas:
rait kirjutas:
mis pointiga kaks kord mängu läbi teha? icon_confused.gif

Mängin ka teist korda praegu ja sõidan ainult stock autoga, uusi juppe ei lisa, vahest vahetan nac värvi ainult kui heat liiga suurex läeb icon_smile.gif stock puntoga sain blacklistis lausa 2 kohta ära tehtud, siis ei saanud selle põrnaga enam mingit tolliputkat tehtud, liiga aeglane ikka. siis ostad lihtsalt kiirema pilli ja lõhud edasi.

Endal oli ka nii thumbs_up.gif See Punto ei lähe üldse icon_rolleyes.gif

Tegin puntoga mängu läbi. Mingit probleemi ei tekkinud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 15.12.2005 08:45:25 vasta tsitaadiga

See on liiga haige tõesti, et kõige sitema masinaga saab ka mängu läbi tehtud... täiesti aju. Mingi Punto teeb Lamborghinile silmad ette või Porsche Carrera GT-le icon_lol.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 15.12.2005 09:19:37 vasta tsitaadiga

Totu user kirjutas:
soovija kirjutas:
olc kirjutas:
rait kirjutas:
mis pointiga kaks kord mängu läbi teha? icon_confused.gif

Mängin ka teist korda praegu ja sõidan ainult stock autoga, uusi juppe ei lisa, vahest vahetan nac värvi ainult kui heat liiga suurex läeb icon_smile.gif stock puntoga sain blacklistis lausa 2 kohta ära tehtud, siis ei saanud selle põrnaga enam mingit tolliputkat tehtud, liiga aeglane ikka. siis ostad lihtsalt kiirema pilli ja lõhud edasi.

Endal oli ka nii thumbs_up.gif See Punto ei lähe üldse icon_rolleyes.gif

Tegin puntoga mängu läbi. Mingit probleemi ei tekkinud.

ma teen kah kohe puntoga läbi ja see fiiling millest osad räägivad on juba ammu käes. siis jah eriti mõnus ei ole kui sa kahe päevaga mängu läbi teed. lihtsalt istud ---> icon_eek.gif näoga ekraani ees ja punnitad sõita. ma olen juba kuu aega mänginud. olen teisel kohal ning lootus on selle aasta sees ära lõpetada.

PlatoonSgtElias, selle ma kohe alguses hakkasingi puntoga sõitma, et närve säästa. punto sõidab porssest mööda? WTF? icon_lol.gif

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 15.12.2005 09:57:54 vasta tsitaadiga

Nonii olen kahh nüüd mõnda aega seda mängu mängind ja muljetaks.Tegu järjekordselt sellise mänguga milles on mingeid niihäid elemente ja asju mis paneb mängima ja hoiab enda küljes kuigi muidu on mäng täielik saast.Ehk siis meeldivaks asjaks on autod, nende detailsus, nende kuigipalju katkiminemine, silmailu ja mendid.See kõik on chill.Nüüd aga sittade omaduste juurde.Stoori on täielik cheap bullshit, neid lollakaid vahedemosid ei saa ära vajutada, videodes tunduvad autod nagu mingid moonutatud plastmass automudelid ja need päikseprillidega gängmemberid kes alati migites idiootsetes poosides seisavad näppudega hevi, westcoast ja mida kõike muud näidates koos oma justin timberlake'st liidriga on lihtsalt naeruväärsed."yo chek dis uppa, its like dis yo, i'm gonna smoke yo azz coz i'm so hip and tough y'know".Ok kahlame saastas edasi ja siirdume juhitavuse juurde.Tegelt on juhitavus üsna ok.auto ei libise enam ingi 90 pealt nigu segane ja autol on ka mõnus raskus, et kui tõmbad 200'ga kuhugi prügikotti sisse siis ei jää auto kohe seisma ega kuku ka kiirus mingi 150 võrra.Samas aeg ajalt auto käitub teepeal väga imelikult, järsemat kurvi võttes mingil põhjusel ka suht mõttetu kiiruse pealt kiirus langeb justkui ei oleks keeramine ja ühe kiirusega sõitmine võimatu, osade kohtade peal tundub nagu auto oleks mingis nähtamatus lumehanges kinni ja aeg ajalt ei ole autol kohapealt nagu absoluutselt mingit minekut vaid nagu FPS kukuks mingi 10 peale vms.kuigi tegelt kõik ok ja ratas all ringi ei käi.Vastased on ka imetabased loomad.Rammida on neid suht raske kuna tüübid on nagu tangid, aeg ajalt mõni mees sõidab ette ja hakkab pidurdama lihtsalt ees, pildis sõites teevad tüübid aeg ajalt mingeid väga imelikke kiirendusi nagu mingi memhack oleks ja lihtsalt viskaks tüüpidele sekundiga miski 100 hoogu juurde ja siis järskudes kurvides näeb see suht naljakas välja nagu vanades vilmides kus kiirusetunnetus efekti loodi sellenäol, et keriti vilmi kiiremini ja siis kui muidu oleks suht ok olnud oli neid kurvidevõtmise nagu rööbastel küll väga naljakas vaadata icon_biggrin.gif - sama siin.Ehk siis tüübid sõidavad jumalast erineva tasemega - vahepeal põhjendamatult pidurdavad ja sisi järsku lendavad miljoniga edasi.Eriti kiireks muutuvad siis kui viimane ring või muidu finiš läheneb.Tobe.Noh vaatame ka tuunimisvõimalusi.Tuunimisvõimalused imevad.Ainult full bodykit'id ja üldse kesine valik.Ok las need olla nagu on aga eriti idiootlik on see, et jällegi on täisdebiilne requirement tehtud juppidele a'la ma ei saa autot roheliseks värvida kuna ma pole seda värvi unlockind mingit eriti special venda võites icon_lol.gif Kamoon mida veel lollust?

Kokkuvõttes on tegu rikutud mänguga mis omab endas ilusaid asju ja featuure milletõttu tahaks teda väga mängida aga samas mängimine ise on suht tüütu oma eriti frustreerivate elementidega.Chill olemise mõttes ei saa MW U2'e lähedalegi.
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
wa666ou
HV veteran

sõnum 15.12.2005 10:25:55 vasta tsitaadiga

Auron, väga head tähelepanekud.
Ma olen märganud veel seda, et politsei kasutab huvitavaid võtteid (näiteks heat 5 puhul), et sind rajalt maha võtta. näiteks ühel juhul ilmus väga järsku minu ette ment, tõmbas kohe kässerit ja keeras risti ette. Hea üllatusmoment oli. Seda kiirusel 300+ km/h. Siis jällegi kui K-9 killerid su ees kahekesi ilma tuledeta sõidavad (ja esialgu ei pane tähelegi) ning korraga äkkpidurduse teevad. St nende trikke mõnus kohe vaadata. Lollusi teevad ka muidugi.

Minu jaoks on MW puhul võrreldes U2 see eelis, et sa ei saa seda mängu lõpuni mängida, vaid on võimalik nautida lõputuid tagaajamisi. Ma mõtlen, et proovid oma oskusi ja närve järele sellega, kui kaua õnnestub mentide eest põgeneda ja bountyt koguda.

Missugune mäng võiks olla järgmine osa (kindlasti tuleb icon_smile.gif ), ei kujuta ette. Mis teema üldse võiks olla... back to basics?
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 15.12.2005 10:35:31 vasta tsitaadiga

värvimisega veel see jamm, et vahel (mina vähemalt) ei saa valida kas gloss või custom või see kolmas. lihtsalt hiirt pole. thumbs_down.gif
ja mentide osast veel nii palju:
1-2-3-4 kõik on lihtsad.
5 level on täitsa pe***e aetud. level 4 ja 5 heat mentide skilli vahe on ikka meeletu. võiks olla ikka sujuv üleminek.

keegi soovitas speedbreakeri abiga road blockidest läbi sõita. tänud. autod tõesti lendavad paremini 8) thumbs_up.gif suur hoog ülesse, nitrot kah veel ja boeno.

painkillah
HV Guru
painkillah

sõnum 15.12.2005 10:44:54 vasta tsitaadiga

rait, vahest on kursoorionu kadunud jah. tuleb tunde järgi lasta. õnneks muutuvad nupud ja asjad aktiivseks kui isegi olematu kursoorionuga nendest üle lased.
Kommentaarid: 95 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 6 :: 86
tagasi üles
reitz90
HV kasutaja

sõnum 15.12.2005 10:48:03 vasta tsitaadiga

rait kirjutas:
värvimisega veel see jamm, et vahel (mina vähemalt) ei saa valida kas gloss või custom või see kolmas. lihtsalt hiirt pole. thumbs_down.gif
ja mentide osast veel nii palju:
1-2-3-4 kõik on lihtsad.
5 level on täitsa pe***e aetud. level 4 ja 5 heat mentide skilli vahe on ikka meeletu. võiks olla ikka sujuv üleminek.

keegi soovitas speedbreakeri abiga road blockidest läbi sõita. tänud. autod tõesti lendavad paremini 8) thumbs_up.gif suur hoog ülesse, nitrot kah veel ja boeno.

0 ja 9 icon_rolleyes.gif (keyboardil)
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 15.12.2005 10:49:06 vasta tsitaadiga

tänan. hiirel numbreid pole jah icon_lol.gif
reitz90
HV kasutaja

sõnum 15.12.2005 12:01:40 vasta tsitaadiga

rait kirjutas:
tänan. hiirel numbreid pole jah icon_lol.gif

räägi enda eest icon_rolleyes.gif
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 15.12.2005 15:19:00 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
ma ei saa aru mida kuradit sa selle mängu ostad, kui sulle arcade ei meeldi
arcade ei hakka olema reaalsem icon_exclaim.gif
reaaksuse kallal pole vaja selles teemas viriseda doh

Sorry dude aga vaata seda, et mulle meeldib arkadesid ka pelada, lihtsalt ma ei kujutanud ette, et see selline saast välja kukub. Ütleks nii, et CMR1 oli ka ikka julmalt parem arcade kui MW

Kommentaarid: 170 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 139
tagasi üles
HV veteran
HV vaatleja

sõnum 15.12.2005 19:49:19 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:

aga kui mäng ei meeldi, siis ärge mängige, aga seda ei ole siin vaja, et igal leheküljel mingid sellid järjest pettuvad samade "vigade" üle
need nö vead on siin varem läbi arutatud ja me KÕIK teame nendest juba ammu

tänan

Sa ise siin iga paari lk tagant kiidad ja kaitsed seda mängu. Ei ole vaja neid samu "vigu" kaitsta.. Kui sulle meeldib, siis mängi ja ole vait, mitte ära lämise nedega, kes vigu nokivad. Ja selle "me KÕIK teame" kohta: räägi iseenda eest.
Kui keegi korndog412 ütles, et "muidu 10/10 mäng (oleks autode tuunimine nagu SL:racing Redline/ Gearhead garage siis saaks hindeks 15/10st)" ja teine vend annab 0,5.. Mis seal tühja lämiseda. Mängudest rääkimine on nagu muusikast, üldjuhul ei vii kuhugi ja lõppeb ikka vaieldes.. Aga huvitav on vaadata, kuidas eespool kutid kiidavad taevani ja lõpus samad vennad teevad maani maha:D
Nüüd peaks miskit objektiivset ka ütlema, et 5lk vaidlust selle posti pärast ei tuleks:) Mängu tegelt njuuke täpselt keskmine. Sama palju head kui s*tta.. Parim asi selle mängu juures on esmamulje.. Ja see on ka kõik vist:) Mõnele meeldib, mõnele mitte.. Maitse üle ei vaielda..
Kommentaarid: 9 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 8
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 15.12.2005 20:12:56 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:
libe kirjutas:

aga kui mäng ei meeldi, siis ärge mängige, aga seda ei ole siin vaja, et igal leheküljel mingid sellid järjest pettuvad samade "vigade" üle
need nö vead on siin varem läbi arutatud ja me KÕIK teame nendest juba ammu

tänan

Sa ise siin iga paari lk tagant kiidad ja kaitsed seda mängu. Ei ole vaja neid samu "vigu" kaitsta.. Kui sulle meeldib, siis mängi ja ole vait, mitte ära lämise nedega, kes vigu nokivad. Ja selle "me KÕIK teame" kohta: räägi iseenda eest.
Kui keegi korndog412 ütles, et "muidu 10/10 mäng (oleks autode tuunimine nagu SL:racing Redline/ Gearhead garage siis saaks hindeks 15/10st)" ja teine vend annab 0,5.. Mis seal tühja lämiseda. Mängudest rääkimine on nagu muusikast, üldjuhul ei vii kuhugi ja lõppeb ikka vaieldes.. Aga huvitav on vaadata, kuidas eespool kutid kiidavad taevani ja lõpus samad vennad teevad maani maha:D
Nüüd peaks miskit objektiivset ka ütlema, et 5lk vaidlust selle posti pärast ei tuleks:) Mängu tegelt njuuke täpselt keskmine. Sama palju head kui s*tta.. Parim asi selle mängu juures on esmamulje.. Ja see on ka kõik vist:) Mõnele meeldib, mõnele mitte.. Maitse üle ei vaielda..

Vat see on mehe jutt ja saad pos kommi thumbs_up.gif

Anti

sõnum 15.12.2005 20:15:11 vasta tsitaadiga

soovija kirjutas:

ja see oli päeva kõige asjalikum postitus icon_neutral.gif
Kommentaarid: 314 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 15.12.2005 20:17:46 vasta tsitaadiga

velzatis kirjutas:
soovija kirjutas:

ja see oli päeva kõige asjalikum postitus icon_neutral.gif

Ära nööka ,endal ajab ka need vingujad närvi icon_biggrin.gif Endal 2x mäng läbi ja minu arust bro ,kuid järgmine võiks olla läbimõeldum thumbs_up.gif

jansik092
HV vaatleja

sõnum 16.12.2005 16:56:50 vasta tsitaadiga

Mul on selline probleem, et tegin blacklistis 7-ndale mehele ära ja nüüd kui lähen poodi või safe house`i vajutan enterit aga ei lähe sisse. Aga kui lähed teise kasutajaga sisse (mängus) siis seal saab icon_neutral.gif
tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 16.12.2005 17:31:37 vasta tsitaadiga

jansik092 kirjutas:
Mul on selline probleem, et tegin blacklistis 7-ndale mehele ära ja nüüd kui lähen poodi või safe house`i vajutan enterit aga ei lähe sisse. Aga kui lähed teise kasutajaga sisse (mängus) siis seal saab icon_neutral.gif

vaata äkki on nupud muutunud kuidagi selle kasutaja jaoks icon_biggrin.gif Check it icon_rolleyes.gif

jansik092
HV vaatleja

sõnum 16.12.2005 17:37:47 vasta tsitaadiga

soovija-thx, nii oligi. Olin ennem kogemata nupud ära vahetanud icon_confused.gif
tagasi üles
mTim
HV Guru
mTim

sõnum 16.12.2005 17:58:16 vasta tsitaadiga

HV veteran kirjutas:
Maitse üle ei vaielda..

Tegelikult maitse üle vaieldakse ja kuidas veel, kõik teavad, et see on mõttetu aga enam-vähem kõik ikkagi teevad seda. 8)

Aga kui kritiseerida ja kiita ei tohi sis puuduks HV-st üle poole teemadest icon_biggrin.gif

tagasi üles
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 16.12.2005 18:00:02 vasta tsitaadiga

viimane sõit on pederastlik. hüppan üle. aga tuleb välja et mendid tuleb kah enne tagant kaotada
reitz90
HV kasutaja

sõnum 16.12.2005 18:08:17 vasta tsitaadiga

rait kirjutas:
viimane sõit on pederastlik. hüppan üle. aga tuleb välja et mendid tuleb kah enne tagant kaotada

huh? mina küll ei pidanud ära kaotama. nad lihtsalt kukkusid kõik alla.
tagasi üles
rait
Kreisi kasutaja
rait

sõnum 16.12.2005 19:16:26 vasta tsitaadiga

mul hüppasid kõik üle ja tuli ette "restart?" icon_evil.gif
vaking 4 tundi olen kokku mänginud seda viimast sõitu. koguaeg mingi asi läheb untsu ja busted

mTim
HV Guru
mTim

sõnum 16.12.2005 21:23:11 vasta tsitaadiga

panin suht imelikku asja tähele, iga kord kui on busted sis vend läheb mendiga kaklema. Ment mendiks aga ta on ju naine.
vb ma olen tõesti väga old school aga naisega küll ei ole ilus ärplema minna (misest et tibi kolki annab talle).
Aga kui ma mõtlen sellele, et selle kuti autoks oli BMW M3 sis võib-olla ongi ta väikse ajuga, et läheb õrnema soo esindajat togima

just a thought..

tagasi üles
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 16.12.2005 21:25:57 vasta tsitaadiga

Sooline diskrimineerimine icon_evil.gif
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

sõnum 16.12.2005 21:37:57 vasta tsitaadiga

sbtainas kirjutas:
soovija kirjutas:
Sooline diskrimineerimine icon_evil.gif

kust otsast? ta peksab mehi ka ju icon_rolleyes.gif

tegelt see video kahtlane ,oleks võinud olla siis läbimõeldum,paistab nagu poksi meistrivõistlused icon_rolleyes.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Need for Speed: Most Wanted mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 111, 112, 113 ... 156, 157, 158  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.