Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
rebits
HV vaatleja
|
09.12.2005 01:51:36
BKDR_PRORAT.BL ;mu raali kallal! |
|
|
mis ma nüüd edasi peaks tegema? Ei tulegi meelde miskit ... nagu okk mul
|
|
tagasi üles |
|
 |
HacaX
HV Guru

|
09.12.2005 02:21:30
|
|
|
Kõige efektiivsem oleks arvuti kas ära visata või mõnele kaasHVlasele kinkida. Elu on pikem, rahulikum ja hallid juuksed tulevad hiljem (see pole naljana mõeldud: kõik kes saavad "oki" kuna nende masinas on trooja peaksid igasugusest arvutustehnikast nii kaugelen hoidma kui vähegi võimalik).
Mida teha? Seda mida iga muugi teise pahalase puhul: eemaldada. Ehkki alustada võiks ka sellisest asjast nagu info jagamine (kes või mis väidab et sul see pahalane masinas, milliseid kaitsevahendeid (müüri/antiviirust/antitroojat/spywareikillereid) kasutad, millistes tingimustes üldse asja said ja mis opsüsteemi sa üleüldse kasutad).
_________________ IMO & GPLed |
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
22 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
09.12.2005 03:24:37
|
|
|
täpselt nii, eriti kui õhtul ja väsind
XP sp2 ...trendmicro antiviirus... mnjah korralikku tulemüüri prgst pole
|
|
tagasi üles |
|
 |
tsihh
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
09.12.2005 16:35:55
|
|
|
jah. ..pisut teine modifikatsioon aga põhimtst sama asi
|
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
09.12.2005 17:51:24
|
|
|
mul oli ka see sama, suht palju pidi mässama aga lahti sain kuradist
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
11.12.2005 02:35:07
|
|
|
keegi eff mees väitis et pane see prorat proge endale peale ja sul(mul) ei teki iialgi probleeme selle backdoor troojaga.--ei tea ja ega julge ise proovida ... aga äkki on keegi julge ja proovib ning annab ka teistele head nõu- kuigi mulle tundub et see prorat proge on loodud mitte just kõikse paremate kavatsuste heaks... ootan huviga vastukaja- st et mõni arvutiguru võiks ju meidki targemaks teha .... ahjah no kui ei siis viskan tõesti oma arvuti naisele lõhkuda las käib jutukas jne.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Incikas
HV veteran

|
11.12.2005 12:10:35
|
|
|
pane omale korralik müür(või siis lülita XP enda oma tööle),külasta vähem kahtlasi lehekülgi(igasugused Warez-id jne),popup killerid jne...ja arvan,et töötab edasi küll...
Ja endal jookseb ka Spybot ,mis ikka kaitseb sodi eest...
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
13.12.2005 01:14:05
|
|
|
XP-oma töötab ja spyblaster ja spybot imuunitud ja ad-aware... Kahtlasi lehti nagu kah eriti ei tea et oleks asja olnd...
HACAX!
HacaX kirjutas: |
(see pole naljana mõeldud: kõik kes saavad "oki" kuna nende masinas on trooja peaksid igasugusest arvutustehnikast nii kaugelen hoidma kui vähegi võimalik).
Mida teha? |
Mnjah krt kui istuks igapäev arvuti taga siis oleks teine asi aga ega ma vist ei kirjutakski siin oma muredest( vahel on tore kui pekki saadetakse aga ma hella hingega, et mitte küll maalt ja hobesega prrr...
Aga ole siis pai ja aita "õlut lasta" st et masinavärk sul häste käes- aita siis mind ullikest ja ütle kas on võimalik ka miskit XP2 tulemüüriga ette võtta et nood pisikesed põrgulised mu kasti sisse ei poeks või peaks tõepoolest midagi lisaks tulemüüri peale sättima. PS! kas sa tead äkki selle PRORAT proge kohta miskit kosta... ootan vastust just Sinult"""
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomek
HV kasutaja
|
15.12.2005 01:26:36
|
|
|
Trojan Remover 6.4.4 [released 30th October 2005] [3.7Mb] 30 päeva peaks töötama ilma maksmiseta.
http://dl.filekicker.com/send/file/168259-1P80/trsetup.exe
This essential security utility is available for you to try out FREE. Download a fully-working evaluation copy today. The program will work for 30 days before you need to decide whether you would like to register it.
Ehk aitab. Ise ei ole proovinud.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
rebits
HV vaatleja
|
15.12.2005 21:02:54
|
|
|
sain kasti juba jooksma aga aitäh sellegipoolest tegin mitmete online viirustõrjetega üle ja kõik proged leidsid isemoodi asju
... selge oli see et nakatunud olid 4 file´i... tüütu viirus!
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|