Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 705, 706, 707  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 12.12.2005 22:27:07 vasta tsitaadiga

rmg kirjutas:
Ei tea, aga Paypaliga l2heb praktiliselt kohe thumbs_up.gif. Kahju, et k6ik myyjad PayPali ei aktsepteeri.

Satusin eile sellise otsa, kes ka PayPal -iga makstes soovib saada ainult ülekannet, mitte makset krediitkaardilt. Kuna PayPal makse oleks läinud 100.- eur summa puhul minimaalselt 58.- eek, siis ostsin hoopis teiselt müüjalt, makstes tavalise EU ülekandega.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 11 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Brom
HV kasutaja
Brom

sõnum 13.12.2005 08:45:18 vasta tsitaadiga

Paypaliga makstes ei lähe kogusummale midagi juurde, lihtsalt müüja kontolt arvestatakse paar euri maha.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
mar6
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.12.2005 12:35:11 vasta tsitaadiga

Hallvatt kirjutas:
mar6 kirjutas:
Oskab keegi öelda, kas pangaülekanne näiteks Eestist Saksamaale võtab tõesti kusagil 5 päeva või isegi rohkem aega ? icon_eek.gif

kuni kolm pangapäeva. pangapäevad on tööpäevad + laupäev lühendatud määral. kui pühapäev ja või riiklikud pühad jäävad nonde pangapäevade vahele, siis - jah.

a üldiselt läheb ikka kahe päeva jooksul.

Tänud.

Siis on veel selline küsimus, et olen üritanud maksta läbi hanzapanga, aga siis on vaja peale selle iban numbri ja selle teise numbri veel teada müüja panga aadressi, nime, müüa nime ja aadressi. Niipalju kui mina olen üritanud, siis müüjad annavad ikka ainult selle ibani ja selle teise numbri, aga mitte neid teisi andmeid.
Kuidas Teil on õnnestunud need teised andmed saada? Või on mulle juhtunud just sellised umbusklikud müüjad?
Oskab keegi ehk täpsustada kas tõesti ei saa enne makset teha, kui kõik see müüja "elulugu" teada? icon_neutral.gif
Ühispangaga pole kahjuks kursis. Hanzapangas pidi ülekanne 30 krooni maksma kui kõik need vajalikud lahtrid täidad. Seda sain teada peale pikka kirjavahetust pangaga.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 95
tagasi üles
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2005 13:19:25 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:

Siis on veel selline küsimus, et olen üritanud maksta läbi hanzapanga, aga siis on vaja peale selle iban numbri ja selle teise numbri veel teada müüja panga aadressi, nime, müüa nime ja aadressi. Niipalju kui mina olen üritanud, siis müüjad annavad ikka ainult selle ibani ja selle teise numbri, aga mitte neid teisi andmeid.
Kuidas Teil on õnnestunud need teised andmed saada? Või on mulle juhtunud just sellised umbusklikud müüjad?
Oskab keegi ehk täpsustada kas tõesti ei saa enne makset teha, kui kõik see müüja "elulugu" teada? icon_neutral.gif
Ühispangaga pole kahjuks kursis. Hanzapangas pidi ülekanne 30 krooni maksma kui kõik need vajalikud lahtrid täidad. Seda sain teada peale pikka kirjavahetust pangaga.

30 krooni maksab kui on ülekande kulu kahasse. muidu on kallim - vanasti oli koguni üle 300 kr, nüüd vist on 60? ei tea täpselt, pole kaua aega ainult-mina-maksan-ülekannet teind.

arve omaniku nime sa pead ikka teadma, enne kui üle kannad, ka eestis. müüja aadressi ütleb e-bay, kui oksjoni võidad. kas see aadress pädeb või ei, on tegelt pohh. kui sa täpset aadressi ei tea, võid panna lihtsalt riigi - Deutschland, USA, Great Britain vms. sama on panga aadressiga. IBANis sisaldub juba tegelikult panga nimi ja isegi panga konkreetse kontori kood. siiski pead sa selle lahtri täitma, aga minu äripartnerid on küll kõik panganime mulle öelnud. umbusuga pole siin midagi pistmist, pigem on küsimus, kas nad ikka tahavad, et see raha nende arvele laekuks v ei. kui öeldakse ka SWIFT-number, siis sellega saad netis otsida, siis tuleb panganimi ilusti lagedale. 'see teine number', millest sa räägid on vist arvenumber? see sisaldub tegelt juba kah IBANis.
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
mar6
HV veteran

sõnum 13.12.2005 13:45:11 vasta tsitaadiga

Panen siia kirja paar kuud vana vastuse müüjalt.

"If you win my auction you will get IBAN and SWIFT-Code and you give me your delivery adress."

Ehk siis kõik mida müüja oli nõus andma ülekande tegemiseks. Kas sellest infost oleks olnud võimalik vajalik teave "välja otsida", et ülekanne sooritada?
Eks ma proovin vajalikud lahtrid täita, aga millegipärast on tunne, et see ülekanne ei õnnestu.
Vaatan mis õnnestub sinna lahtritesse panna.

EDIT: See oksjon on küll läbi, aga tahaks edaspidi võibolla proovida osaleda, aga enne tahaks 100% kindel olla, et makse läheb ikka kohale.
tagasi üles
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 13.12.2005 13:46:32 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:
Panen siia kirja paar kuud vana vastuse müüjalt.

"If you win my auction you will get IBAN and SWIFT-Code and you give me your delivery adress."

nagu ma ütsin ennist, sisaldub IBANis arvenr.
lase SWIFT korra mingisse netiotsingusse ja sa saad panganime.
ja nagu ma ka ennist ütsin, kui sa oksjoni võidad, saadab e-bay sulle kodaniku nime ja aadressi.

see kõik peaks piisama. panga aadressiks pane lihtsalt asukohariik.
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 13.12.2005 14:45:39 vasta tsitaadiga

Kellel on probleeme, kasutage Sampo panka. Euro ülekande jaoks piisab IBAN ja SWIFT koodist ning raha saaja nimest. Kõik ülejäänud pangad püüavad ikka viga otsida, et saaks kallimat ülekande tasu võtta. (Kogemused Hanza ja Ühisega )
Teine võimalus on tüüdata panga infotelefone, et mul on nii palju andmeid, kuidas ma ülejäänud lahtrid täidetud saan, panga nimi, aadress jne. Kuna panga klient on siiski pea alati kuningas, saavad need lahtrid kahe peale ka täidetud. Pole isegi vahet, millise panga infotelefonist küsida. Mõnede omad on vahel ainult rumalamad. Kui ikka tundub, et vastas on teemat mitte valdav inimene, saab ju alati paluda suunata mõne pädevama otsa.

Brom kirjutas:
Paypaliga makstes ei lähe kogusummale midagi juurde, lihtsalt müüja kontolt arvestatakse paar euri maha.

Müüt, nagu alati. if you don't receive money, you don't pay a penny.Tasuta on ainult krediitkaardimaksed. Kuidas see raha sinna paypal arvele peaks tulema, et üle kanda ? Raha vastuvõtt on ju tasuline. Hinnakiri :
https://www.paypal.com/ee/cgi-bin/webscr?cmd=_display-receiving-fees
Seega ei saagi ju maksta neile, kes krediitkaardi makset vastu võtta ei soovi.
tagasi üles
Morillo
HV kasutaja
Morillo

sõnum 13.12.2005 16:12:21 vasta tsitaadiga

Paypal peaks arvestama ka maksmisel 2,5% summast. Vähemalt ise olen nii aru saanud, enda maksmiskogemustest.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 141
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
mar6
HV veteran

sõnum 13.12.2005 16:24:11 vasta tsitaadiga

Kui Sampoga tõesti nii lihtne on, et läheb vaja ainult iban numbrit, shift numbrit ja inimese nime, siis teen ka sinna omale arve.
Kas keegi kellel on Sampos arve pole nõus mingi tasu eest ülekannet tegema Saksamaa ebay müüjale, niikaua kuni saan omale Samposse arve tehtud? (Kui peaks olema vahepeal vajadus midagi tellida oksjonilt)
Igaks juhuks küsin icon_smile.gif
Proovin leida võimalikult lihtsat raha üle kandmise moodust, et poleks mingit segadust ja jama pärast.
tagasi üles
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 12:12:30 vasta tsitaadiga

Nii, paar korda olen PayPal-iga maksnud ja pole probleemi olnud, aga nüüd mingi jama. Selline kobin tuleb ette:

To send more than your sending limit, add a Mastercard, Discover, or American Express card and enroll in PayPal's Expanded Use Program.

Üle on vaja kanda 170 eur ja limiit on 6000 EEK, nii et limiit peaks piisav olema, aga mis asi see Expanded Use Program on ? Andke nõu, mida teha ?
Kommentaarid: 330 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 288
tagasi üles
serxx
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 12:37:10 vasta tsitaadiga

tiit26 kirjutas:
Nii, paar korda olen PayPal-iga maksnud ja pole probleemi olnud, aga nüüd mingi jama. Selline kobin tuleb ette:

To send more than your sending limit, add a Mastercard, Discover, or American Express card and enroll in PayPal's Expanded Use Program.

Üle on vaja kanda 170 eur ja limiit on 6000 EEK, nii et limiit peaks piisav olema, aga mis asi see Expanded Use Program on ? Andke nõu, mida teha ?

Tee expanded use program läbi.
Sinu kaardil broneeritakse 1.5€ (vist selline summa).
Krediitkaardi väljavõttel näed sõna PAYPAL ees 4 kohalist numbrit... toksid selle paypali sisse ja saad maksta nii palju kui tahad.
Kui seda ära ei tee, siis on sinu limiit $100 (see on siis üldine limiit, mitte ühekordse makse limiit).
Mõne päeva pärast lastakse see 1.5€ uuesti lahti.
Ise tegin selle ära ja olen rahul, sai just nädal tagasi ostetud omale üks objetiiv usast, mille hind läks üle $100.
Kommentaarid: 156 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 2 :: 140
tagasi üles
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 17:00:06 vasta tsitaadiga

serxx kirjutas:
tiit26 kirjutas:

Tee expanded use program läbi.
Sinu kaardil broneeritakse 1.5€ (vist selline summa).
Krediitkaardi väljavõttel näed sõna PAYPAL ees 4 kohalist numbrit... toksid selle paypali sisse ja saad maksta nii palju kui tahad.
Kui seda ära ei tee, siis on sinu limiit $100 (see on siis üldine limiit, mitte ühekordse makse limiit).
Mõne päeva pärast lastakse see 1.5€ uuesti lahti.
Ise tegin selle ära ja olen rahul, sai just nädal tagasi ostetud omale üks objetiiv usast, mille hind läks üle $100.

Selle 1.5euri värgi tegin juba ammu läbi, mingi muu jama on icon_cry.gif
tagasi üles
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

sõnum 14.12.2005 18:38:13 vasta tsitaadiga

Tegin ka selle 1,5 EUR asja 2ra, aga broneeringut ei tyhistatud, vaid v6etigi see 1,5 EUR maha. Et PayPal ka valetab!
Kui saatsin kirja, p2ringuga antud asja kohta, siis tuli paar n2dalat hiljem vastus, et teie kysimusele pole aega olnud vastata, vaid helistage ette antud nr-l. icon_evil.gif

Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 14.12.2005 21:48:19 vasta tsitaadiga

rmg kirjutas:
Tegin ka selle 1,5 EUR asja 2ra, aga broneeringut ei tyhistatud, vaid v6etigi see 1,5 EUR maha. Et PayPal ka valetab!
Kui saatsin kirja, p2ringuga antud asja kohta, siis tuli paar n2dalat hiljem vastus, et teie kysimusele pole aega olnud vastata, vaid helistage ette antud nr-l. icon_evil.gif

Sain küll kunagi tagasi. Aga aega võttis vist üle kahe nädala.
tagasi üles
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 22:58:41 vasta tsitaadiga

Tupsu kirjutas:
Sain küll kunagi tagasi. Aga aega võttis vist üle kahe nädala.

Neil läheb tagasimaksetega ilgemalt aega jah, pole mõtet rabeleda, parem võtta rahulikult. ma ootan juba kolmandat nädalat, millal nad mu anulleeritud makse eest raha tagasi krediitkaardile panevad. Ja see pole esimene kord.
tagasi üles
tiit26
Kreisi kasutaja

sõnum 14.12.2005 23:02:34 vasta tsitaadiga

Krt küll, aru ma ei saa, milles jama icon_evil.gif Ütleb nagu, et limiiti pole nii palju, et raha saata, aga samas olemas U-kaart,kehtiv loomulikult, limiit 6000.-, maksta tuleb kuskil 2600 ja arvel raha piisavalt. PayPal-is sisestatud sama kaardi andmed ja on primary, Status on verified. Kõik toimib, kuni sinnamaani, kui ülekanne peaks toimuma, siis tuleb see kobin ette, mis eelmises postis. Äkki hoopis SEB panga poolne kamm. Saatsin kirja ka sinna, pidid uurima.
tagasi üles
Winterwind
One
Winterwind

sõnum 14.12.2005 23:25:10 vasta tsitaadiga

tiit26, äkki lamp saab aidata kui sul selle "asjaga" kiire? muidu jääd ilma ka veel icon_neutral.gif
Kommentaarid: 1009 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 728
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
martinti
HV kasutaja

sõnum 14.12.2005 23:36:36 vasta tsitaadiga

mar6 kirjutas:
Kui Sampoga tõesti nii lihtne on, et läheb vaja ainult iban numbrit, shift numbrit ja inimese nime, siis teen ka sinna omale arve.
Kas keegi kellel on Sampos arve pole nõus mingi tasu eest ülekannet tegema Saksamaa ebay müüjale, niikaua kuni saan omale Samposse arve tehtud? (Kui peaks olema vahepeal vajadus midagi tellida oksjonilt)
Igaks juhuks küsin icon_smile.gif
Proovin leida võimalikult lihtsat raha üle kandmise moodust, et poleks mingit segadust ja jama pärast.

Olen maksnud saksa mõlemast pangast nii hansa kui ühisest Aitab kui tead nime, Iban ja shift numbrit.

panga ja omaniku aadressi paned lihtselt Saksamaa ja mingi linna kas või Hamburg.
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

sõnum 15.12.2005 17:23:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

... ja shift numbrit.

Swift icon_rolleyes.gif

Hmm see imelik asi, et oksjon l2ks minu pakkumisest pea 2x k6rgemaks, aga müüja vist tyhistas need pakkumised. Seega mulle tuli n8 second chance offer. Tegin seal Buy It Now. Ei julge raha kohe yle ka kanda, sest 2kki tegu pettusega, kuna hind ikka v2ga odav antud asja eest. Saatsin myyjale juba kaks kirja, aga ta pole minuga yhendust v6tnud (4 p2eva). Ei tea, kas hoiab myymisest eemale? Samas ei pea ma vist maksma ka kui ta minuga ikka yhendust ei v6ta. Kas see tehing aegub ka millalgi, et mingi periood kui sa maksnud pole?
T2nud

viimati muutis rmg 15.12.2005 17:53:08, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 43 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 41
tagasi üles
Tupsu
HV Guru
Tupsu

sõnum 15.12.2005 17:49:19 vasta tsitaadiga

rmg kirjutas:
tsitaat:

... ja shift numbrit.

Swift icon_rolleyes.gif

Tähti närides hammaste all ragisema ei hakka ? icon_razz1.gif
tagasi üles
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

sõnum 15.12.2005 17:54:17 vasta tsitaadiga

Pole hambaid icon_razz1.gif
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2005 19:16:37 vasta tsitaadiga

rmg kirjutas:

Hmm see imelik asi, et oksjon l2ks minu pakkumisest pea 2x k6rgemaks, aga müüja vist tyhistas need pakkumised. Seega mulle tuli n8 second chance offer. Tegin seal Buy It Now. Ei julge raha kohe yle ka kanda, sest 2kki tegu pettusega, kuna hind ikka v2ga odav antud asja eest. Saatsin myyjale juba kaks kirja, aga ta pole minuga yhendust v6tnud (4 p2eva). Ei tea, kas hoiab myymisest eemale? Samas ei pea ma vist maksma ka kui ta minuga ikka yhendust ei v6ta. Kas see tehing aegub ka millalgi, et mingi periood kui sa maksnud pole?
T2nud

ehk paned lingi - siis saame öelda, kui kahtlane värk on?

tehing aegub 60 päeva jooksul.

mul on endal üks vaidlus pooleli ühe saksa taadiga, kes ise mulle ei kirjutanud ja minu kirjadele ka ei vastanud. aga tekitas e-bay vaidluste portaalis teema, et mina pole maksnud. noh, ma vastasin siis nii nagu asi oli, et kuhu ja kellele ma maksma pidin, aadressil puu üks, oks kaks või? nüüd on pea kuu möödas, keski midagi liigutanud pole. igaljuhul temal loetakse äri toimunuks ja talt kasseeriti müügi% sisse. mul ka poogen, tundub siuke loll taat olema. ise olen ka loll et ma ta'ga üldse kaupa tegin.
tagasi üles
rmg
Kreisi kasutaja
rmg

sõnum 15.12.2005 20:16:51 vasta tsitaadiga

Link siis siin
Hallvatt
Kreisi kasutaja

sõnum 15.12.2005 20:44:49 vasta tsitaadiga

rmg kirjutas:
Link siis siin

jah, vähe kommentaare on sel müüjal küll... veidi rahulikumaks teeb, et tal on korralik e-maili aadress, mitte mingi suva hotmail

ega need e-bay müüjad kõik iga päev ka oma meili ei loe, mul on sellistega kogemusi küll, kes alles nädala pärast vastavad. nii et oota üks nädalakene ja enne ära maksa, kui ta vastand ei ole.
tagasi üles
JevgeniT
HV kasutaja
JevgeniT

sõnum 16.12.2005 00:31:51 vasta tsitaadiga

rmg, aga miks on toodud lingil telefoni kirjelduses: "Network Standard: CDMA" ?
kas ta pole GSM siis?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 74
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 705, 706, 707  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.