Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kr6ll
HV Guru

|
12.09.2005 13:58:20
|
|
|
sarvik, ok
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
2 :: |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
12.09.2005 15:59:44
|
|
|
võtad selle kodu kolmikpaketi, saad modemi tasuta kasutamiseks ja ülejääva raha eest ostad korraliku wifi ruuteri.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
kr6ll
HV Guru

|
12.09.2005 17:52:07
|
|
|
ostsin täna omale selle modemi ära, seda 3 paketti pole mul vaja
|
|
Kommentaarid: 89 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
star12
HV vaatleja

|
14.09.2005 15:43:03
|
|
|
Üks suht algaja küsimus Kuidas Starmani kaabelnett levib majadesse, kas maa alusel teel või mööda poste?
Vabandan teemast natuke kõrvale kaldudes
_________________ Enne mõtle,siis..... |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
14.09.2005 16:10:02
|
|
|
Magistraalkaabeldus siiski alati mööda sidekaevusid maa-alt. Praktiliselt kõik suuremate rajoonide (lasna, musta, õismäe jt) jaotuskaabeldus on samuti ilusti maa alt veetud.
Kuid kindlasti leidub kohati regionaalpiirkondades või vanades renoveerima ülesostetud võrkudes olukordi, kus lahendus on õhuliinide kaudu.
põhjus nii turunduslik (ei tasu suurt investeeringut ära) kui ka näiteks olukord kus kohati polegi sidekaevusid.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
26.09.2005 22:40:09
|
|
|
kui inimesel on starmani rendi modem ja ta ostab minu käest omale modemi et mitte rentti maksta, kas siis peab starmani poole pealt keegi miskit näppima kah modemivahetusel või mitte? teema selles et inimene ei saanud minu modemiga netti, mis mul aga enne kolmikpaketti ilusti toimis?
_________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal
Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
26.09.2005 22:56:08
|
|
|
commer kirjutas: |
kui inimesel on starmani rendi modem ja ta ostab minu käest omale modemi et mitte rentti maksta, kas siis peab starmani poole pealt keegi miskit näppima kah modemivahetusel või mitte? teema selles et inimene ei saanud minu modemiga netti, mis mul aga enne kolmikpaketti ilusti toimis? |
Ta peab Starmani helistama, teatama, et nüüd on tal uus modem, ütlema tolle modemi mac aadressi ja korras. Renditav modem oleks ka soovitav kunagi kontorisse tagastada, et rent edasi ei jookseks.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
commer
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 894 loe/lisa |
   |
690 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
27.10.2005 13:08:59
|
|
|
Vastus on mõeldud eriti pimedale ja lugemisoskuseta kodanikule Celeron kelle teema lukku pandi.
No nii üks hästi mitteasjalik vastus. (sooviks nagu et sa mulle paar rämedat sõna poetad)
Mille üle sa imestad, see peabki Starmani võrgus nii olema.
Pealegi nagu sa näed on siin Starmani teema. Umbes 3 miljonit korda on siin sellest juttu olnud.....
Siin on ju selgelt öeldud
K: Mul on kodus kaks arvutit, kuid kui ma võrgujuhtme teise arvutisse panen, siis uuega netti ei saa. Milles võib viga olla?
V: Keskseade lubab modemile linkida vaid ühe võrguseadme, kusjuures adapteri füüsiline aadress (MAC) jääb keskseadmele mõneks ajaks meelde. Meie saame selle info kohe kustutada, kuid saate soovitud tulemuse ka ise, lülitades modemi välja, ühendades selle teise arvuti taha, oodates ~10min. ning seejärel lülitades modemi taas vooluvõrku. Arvuti võib samuti vajada restarti. |
ETH ja USB liidest ei saa korraga kasutada. Mis siin proovida? Ka siin on ju selgelt öeldud.
NB! korraga võrgukaablit ja USB kaablit ühendada ei tohi (kaabel ei tohi isegi pesas olla)! |
Kas tõesti sulle koolis lugemist ei õpetatud? Nüüd vuta-vuta kiirelt kooli tagasi. Arvuti torkimine jäta nende hooleks kes lugeda oskavad.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
georgots
HV kasutaja

|
28.11.2005 21:32:39
Starmaniga probleem |
|
|
Jama siis selline et lasksin endale Starmani püsiühenduse sisse (1,6 mbit/sec Starnet). Ja modemiks sai võetud Webstari WiFi modem. Aga kala selles et ühendus ei ole stabiilne ehk ping kõigub jubedalt ja näiteks pumbast faile tõmmates katkestab iga 5 minuti järelt ühenduse korraks. Samuti pole ma pumbast tõmmates näinud suuremat kiirust kui 60 kb/sec seda nii päeval kui öösel proovides. Samas kui teen kiirusetesti starmani kodulehel (ka ruuter.ee) pole kunagi saand tulemuseks kiirust alla 1,4 mbit/sec! Käis ka tehnik kohal aga ei osand ta midagi tarka öelda/teha. Milles võib probleem olla, millised oleks lahendused? Eriti närvi ajab see et ei saa online mänge (Enemy Territory,BF) mängida kuna ping on hetkega mingi 900 ja järgneb kick!
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
29.11.2005 15:28:50
|
|
|
Vaata igaks juhuks seaded üle http://192.168.0.1 on veebimenüü kus saad seda modemit confida. Kui ebastabiilne ühendus ainult wi-fi kaudu siis võiks proovida kanalit muuta.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoka
Kreisi kasutaja

|
29.11.2005 15:33:24
|
|
|
sarvik kirjutas: |
Vaata igaks juhuks seaded üle http://192.168.0.1 on veebimenüü kus saad seda modemit confida. Kui ebastabiilne ühendus ainult wi-fi kaudu siis võiks proovida kanalit muuta. |
Antud veebimenüü ei tööta
Kristo
|
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
5 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
sarvik
HV kasutaja

|
29.11.2005 15:36:29
|
|
|
Võibolla neid wi-fi modemeid siis erinevaid, kunagi töötas selline, aga õige aadress alati võimalik ise järgi vaadata peab olema default gateway oma.
|
|
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
georgots
HV kasutaja

|
29.11.2005 22:10:13
|
|
|
Jep proovisin juhtmega sai pelada küll proovin siis seda kanali muutmist aga krt ei aita see channeli muutmine? Tuli meelde veel selline jutt mis tehnik rääkis kui siin käis: ütles et siin majas kus elan on võrgusüsteem ehitatud mingi vana standardiga aga modem vastab mingile kaasaegsele(mingi euro-) võrgusüsteemile ja tema arust ei oleks tohtind selle võrguga üldse tööle minna ja et tema näeb sihukest asja 1 korda - ega siit tulenevalt mingit kala ei või olla?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
12.12.2005 21:29:37
|
|
|
Vabandan juba ette, et ei viitsi eriti otsida. Äkki keegi teab Starmanis olevat NTP serverit
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
13.12.2005 00:54:17
|
|
|
proovi ntp.starman.ee
Ja kassanäe, teistel sama loogika
_________________ M:vanavara - AT-toiteplokk *(viisakas korpus kaasa) |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
purz
HV vaatleja
|
13.12.2005 01:20:28
|
|
|
Tervitus kõigile,
mul selline probleem, et downloadi kiirus on millegi pärast meeletult aeglane (~2KB/sek) tuleb vast keskmiseks, upload samas töötab ilusti. Ja see 2 KB pole ka mitte stabiilselt, vaid kiirus on pidevalt 0 ning siis mõned sekundid on download olemas. Starmaniga ühenduses kodu paketi kaudu, seega peaks download olema 1Mb. Starmani klienditeeninusest öeldi, et nende poolne viga pole - tahtsid tehnikut saata, a mõtlesin, et enne kui hakkan raha välja käima uurin siit ka. Mingit spyware ega viirusi ei tohiks mlu olla, mitmeid kordi arvuti põhjalikult igast progedega üle käind. Kõik juhtmed on ka korduvalt "korralikult kinnitatud". Olukord selline olnd vast mingi nädala juba, algul mõtlesin, et vast lihtsalt mingi kala mis ise ära läheb, kuid probleem on ikka alles. Nüüd kui sess lähedal oleks vaja materjale netist kätte saada, kuid sellise kiirusega on see praktiliselt võimatu. Kuna ise suht võhik arvuti alal ei oska omalt poolt nagu miskit teha enam.
Igasugu abi eest tänud juba ette ära!
|
|
tagasi üles |
|
 |
iguaan
HV veteran

|
13.12.2005 01:31:02
|
|
|
proovi mis ta siin kiiruseks ütleb. kodu kolmikpaketil on 2mb ühendus, kui sa seda peaksid kasutama
|
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|
 |
purz
HV vaatleja
|
13.12.2005 02:03:45
|
|
|
Nii starmani kui ruuter.ee kiiruseteste proovind, neid jääbki tegema, mõnel üksikul korral olen vastuse saanud, kiirus oli sinna 2 KB kanti aga üldiselt tuleb mingi error (timed out vms) kui neid teen. Aega testi tegemiseks kulub 10neid minuteid. Samas ruuter.ee uploadi test nagu näitab ka seda, et upload korras, ning MSNis uploadides ka probleeme pole, ainult downloadiga. Ühendus ei ole kodu kolmikpakett. Liitusin sellega mingi aasta tagasi ja siis oli minuarust Kodu pakett selle nimi. Tegemist siis KODU internetiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Silver?!
HV veteran
|
13.12.2005 10:08:51
|
|
|
airm kirjutas: |
proovi ntp.starman.ee
Ja kassanäe, teistel sama loogika  |
Tänud suured. Tavaliselt on ntp.misiganes . Miskipärast oli õhtul mõistus nii otsas.....
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
13.12.2005 11:16:34
|
|
|
purz kirjutas: |
...mitmeid kordi arvuti põhjalikult igast progedega üle käind. Kõik juhtmed on ka korduvalt ... |
Tahad teada midagi? Mina tahan ka
Igasugune proge võib ju temale tuntud probleemidest jagu saada,
Aga mis saab tundmatutest probleemidest?
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
13.12.2005 11:26:50
|
|
|
olles CATV bisnisest üle poole aasta eemal, nendin ikka, et CATV nett on 90% RF ja 10% IT, kui arvestada töövõime, probleemide ja kindluse suhtes.
kui CATV korras, siis lahenevad lõviosa muredest.
jama aga selles, et just CATV osa inimesed pahatihti ei tunne ja ega sellekohast normaalset kirjandust lugeda ka pole. on väga teoreetiline "signaalianalüüs" dokumendid, mis jäävad sügav-teaduslikku segmenti ja siis väga lihtsad pista-juhe-sisse-ja-surfa stiilis turunduslik-reklaamilik informatsioon.
sellist korralikku tüüp CATV käsiraamatut, kus seletataks erinevate splitterite, pistikute, kontaktide, kaabli ja lihtsamal viisil RF-i levi, minu teada praktiliselt puudub.
|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
purz
HV vaatleja
|
13.12.2005 11:39:18
|
|
|
airm kirjutas: |
purz kirjutas: |
...mitmeid kordi arvuti põhjalikult igast progedega üle käind. Kõik juhtmed on ka korduvalt ... |
Tahad teada midagi? Mina tahan ka
Igasugune proge võib ju temale tuntud probleemidest jagu saada,
Aga mis saab tundmatutest probleemidest? |
Muidugi ei saa ma 100% kindlalt väita, et mul pole mingit viirust, kuid ma millegipärast ei usu, et praegune probleem on viiruse poolt põhjustatud. Eeldades, et arvuti on igasugu uusidest puhas, oskad sa äkki veel mingi põhjuse tuua miks download on peaaegu et olematu?
|
|
tagasi üles |
|
 |
airm
HV Guru
|
13.12.2005 12:43:27
|
|
|
purz: torka prooviks teine arvuti otsa.
|
   |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
zeven
HV vaatleja
|
01.03.2006 14:56:48
|
|
|
Tere
Keegi oskab öelda, mis Wi-Fi tulemüür/ruuter täpne mark on starmanis?
hinnaga 990 eek
ja mis täpne mark on wi-fi kaabelmodem/ruuter/tulemüür 1590 EEK
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
22 |
|