Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Recycle binis Dc failid. märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
tahaninfot
HV vaatleja

sõnum 09.12.2005 02:49:45 Recycle binis Dc failid. vasta tsitaadiga

Probleem on selles, et arvutis peaks idee järgi veidi alla 4gb ruumi olema. Mingeid erilisi programme pole, C peal peaks 1gb vaba olema, D peal samuti 1. Praegu on aga C peal ~400mb, aga see muutub kogu aeg. D peal ongi veidi üle 1gb, nagu peabki, aga D prügikasti tekivad samuti aeg-ajalt Dc failid. Need failid iseenesest pole suured (alla mega), aga kustutada kõike ei saa (ütleb, et Cannot delete QBUYERES: Cannot find the specified file. Make sure you specify the correct path and filename. Faili nimed ongi sellised pikad ja kahtlased.)tKuna ma ise ei jaga arvutitest absoluutselt mitte kui midagi, siis ei oska midagi ette ka võtta. Tõmbasin Ccleaneri, see eemaldas mul u. 500mb ära, aga suht kohe oli kõik jälle endine. Prügikastis on failide nimedeks dc.IE5 jne. Alguses olid need ainult prügikastis, aga peale ccleaneri kasutamist on ka temp failides ja neid ei saa kustutada.
Viirusetõrjeid olen ka kümneid kasutanud, ühestki pole abi.
Kusjuures eelmine aasta oli ka see viirus, aga siis tegi üks veidi targem inimene formati. Noh, ma ei tea, kas on format, aga kõik kustus ära ühesõnaga. Aga seda ei tahaks nüüd küll teha, digika pildid arvutis.

Ahjaa, äkki saaksite seda ka öelda, et kust saab sellist koodi peale panna/maha võtta - käivitan arvuti, mingi tekst tuleb ette (see tuleb kogu aeg) ja siis kohe mustal taustal valge kiri Please enter CURRENT password. 3 korda saab proovida, siis peab jälle restardi tegema. mööda ei saa kuidagi, isegi safe modesse ei saa.
Windows 98 ka.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Turvalisus »  Recycle binis Dc failid.
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.